Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11367   tegnap 07:37
Crystal0410 Crystal0410
Egy kis trükkel az AI legenerálja neked azt a képet egy netről szedett képpel, vagy máshonnan lopott profil fotoból. Ez sem egy megbízható hitelesítési forma.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:01
Vannak technikák, kérdés, hogy mennyire működnek. A másik helyen lehet speciális szelfit küldeni, aztán kapsz egy pipát a neved mellé, hogy igazolt arcképed van. De sokat nem ér, ettől még regisztrálhatok 5 másik profilt enélkül. Nem is használják sokan.

Arra, hogy ne régi páros képekkel próbálkozzanak szólók, egy hirdetésben láttam jó megoldást: a pár küld egy kódot, amit fel kell írni egy papírra és visszaküldeni egy közös szelfit a papírt felmutatva. Ez garantálja, hogy a kép most készült és hogy a pár mindkét tagja tud a dologról.
#11366   tegnap 06:01
Veemi Veemi
Vannak technikák, kérdés, hogy mennyire működnek. A másik helyen lehet speciális szelfit küldeni, aztán kapsz egy pipát a neved mellé, hogy igazolt arcképed van. De sokat nem ér, ettől még regisztrálhatok 5 másik profilt enélkül. Nem is használják sokan.

Arra, hogy ne régi páros képekkel próbálkozzanak szólók, egy hirdetésben láttam jó megoldást: a pár küld egy kódot, amit fel kell írni egy papírra és visszaküldeni egy közös szelfit a papírt felmutatva. Ez garantálja, hogy a kép most készült és hogy a pár mindkét tagja tud a dologról.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 23:36
Közben az jutott eszembe, hogy webkamerás azonosítás is működhet. De az látható, hogy ez mennyire erőforrás-igényes művelet, nem fognak 10000 embert azonosítani, hogy regisztrálni tudjanak...
#11365   tegnap 05:56
Felhőék Felhőék
Nem értem mit kell ezen ennyit rugózni… mindig
volt és lesz is kamus, legyen az fizetős oldalon legyen ingyenes. A rutin meg az évek ráneveluk az embert hogy miként kezelje a dolgokat. Egy hiper szuper azonosítási rendszerhez meg biztos nem regisztrálnék. Nincs az a rendszer amit ne törnének fel. Az emberek zöme a szexkapcsolat keresést szereti bizalmasan kezdeni. Engem nem mintha különösen érdekelne ha megtudnák hogy swingerezünk, de feleségem munkája nem nagyon bírná el ezt a fajta nyílvánosságot.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 23:36
Közben az jutott eszembe, hogy webkamerás azonosítás is működhet. De az látható, hogy ez mennyire erőforrás-igényes művelet, nem fognak 10000 embert azonosítani, hogy regisztrálni tudjanak...
#11364   2025. 11. 25. kedd 23:36
twostrokeguy twostrokeguy
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 21:10
Szerintem egy ilyen pontozásos rendszer csak akkor működne, ha nem lenne teljesen anonim (legalább a társkereső oldal fenntartója számára), különben semmi se tartaná vissza a nagyon lepontozott embert attól, hogy újraregisztráljon más néven. A másik potenciális probléma, hogy jó lenne kizárni, hogy a visszautasított fél bosszúból lepontozzon...

Ez a pontozásos dolog szolgáltatásnál működik, amit sokan vesznek igénybe, pénzért és kiátlagolódik egy-egy ilyen bosszú vélemény. De a randizás nem ilyen, szerencsés esetben csak néhány alkalommal megy randizni az ember és meg is találja a párját, majd törli magát... Amit viszont láttam máshol, hogy az adott társkereső oldal időnként rendez valamilyen összejövetelt (ez lehet egy sima beszélgetős este vagy akár swingerklub-látogatás) és ott lehet "igazolt" tagságot kapni. Ez persze vidékieknek nagyon megnehezíti a dolgát, ha Budapesten vannak az ilyen összejövetelek. Illetve vannak még Facebook csoportok, ahova csak meghívásos alapon lehet bekerülni és a meghívó jótáll a meghívottért - de a Facebook felülete szerintem alkalmatlan partnerkeresésre, pont keresni nem lehet.
#11363   2025. 11. 25. kedd 21:20
muffy20 muffy20
De azzal igen melyiket eplus2
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 11. 25. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 21:15
Most képzeld el, hogy a nők milyen és mennyi leveleket kapnak olyan pasiktól, akiket bottal nem piszkálnának, ha téged is betalálnak férfiak (akiket szintén nem piszkálnál bottal)...
#11362   2025. 11. 25. kedd 21:15
Most képzeld el, hogy a nők milyen és mennyi leveleket kapnak olyan pasiktól, akiket bottal nem piszkálnának, ha téged is betalálnak férfiak (akiket szintén nem piszkálnál bottal)...
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 10:27
Nekem sem az egesz alakos a kedvenc kepen de van az is fent igaz ruha nélkül
Mondjuk nalam lehet az ékszert nem preferálják sokan de szívesen beszélek rola ha kell mégis olvassa az üzenetet majd tilt
Igazából csak nem értem akkor mit is akarnak igen mindenki 20+kupak es 8cm széleset keres meg biszexet erre panaszkodik a sok csaj mindenhol hogy nincs pasi mert mind biszex vagy meleg és nem erdekli őket a nő

A masik resze hogy nagybetűvel ki van irva hogy hetero vagyok és olyan uzenetek jonbek hogy "lefejném a farkad" "szopott mar le pasi" mind pasitol
#11361   2025. 11. 25. kedd 21:10
Szerintem egy ilyen pontozásos rendszer csak akkor működne, ha nem lenne teljesen anonim (legalább a társkereső oldal fenntartója számára), különben semmi se tartaná vissza a nagyon lepontozott embert attól, hogy újraregisztráljon más néven. A másik potenciális probléma, hogy jó lenne kizárni, hogy a visszautasított fél bosszúból lepontozzon...

Ez a pontozásos dolog szolgáltatásnál működik, amit sokan vesznek igénybe, pénzért és kiátlagolódik egy-egy ilyen bosszú vélemény. De a randizás nem ilyen, szerencsés esetben csak néhány alkalommal megy randizni az ember és meg is találja a párját, majd törli magát... Amit viszont láttam máshol, hogy az adott társkereső oldal időnként rendez valamilyen összejövetelt (ez lehet egy sima beszélgetős este vagy akár swingerklub-látogatás) és ott lehet "igazolt" tagságot kapni. Ez persze vidékieknek nagyon megnehezíti a dolgát, ha Budapesten vannak az ilyen összejövetelek. Illetve vannak még Facebook csoportok, ahova csak meghívásos alapon lehet bekerülni és a meghívó jótáll a meghívottért - de a Facebook felülete szerintem alkalmatlan partnerkeresésre, pont keresni nem lehet.
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 21:59
Az a baj, hogy azt a típust, ami itt a GG-n is jelen van, még kiszűrni se nagyon lehet, legfeljebb tényleg valami pontozásos rendszerrel, mint az Ubernél... Aki páros képeket tesz fel, mindketten szerepelnek rajta, a csetelő/levelező fél a párja nevében is beszél - és aztán egy idő után (amikor valahogy négyesben is meg kéne ismerkedni) gyanússá válik, hogy a párja erről talán egyáltalán nem is tud...
#11360   2025. 11. 25. kedd 16:45
Veemi Veemi
Én már sose fogom megérteni az embereket. De legalább lett annyi rutinom, hogy pár sornyi chat üzenetből meg tudom mondani, hogy lehet-e ebből valami, vagy reménytelen.

Eddigi kedvencem az a hirdetés volt, ahol teljes szőrtelenséget "írtak elő" a másik félnek, de úgy, hogy ne csak a randira borotválkozzon meg, akkor is legyen mindig szőrtelen, amikor nincsenek együtt. Mert a szőr nekik undorító. Jó, hogy az utcán nem kapják el a járókelőket egy kis kényszerborotválásra. smile

De az is jópofa volt, amikor valaki azt szerette volna kifejezni, hogy ők szeretői kapcsolatban vannak és ezt úgy sikerült, hogy "nem vagyunk valós pár". smile
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 11. 25. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 14:49
Igen, őszintén szólva én sem igazán értem az olyanokat, hogy mondjuk ha valakinek van tetoválása vagy bármilyen arcszőrzete, akkor egyáltalán ne is keressen és társai. Mert egyfelől persze, nyilván senki nem köteles senkivel kapcsolatot létesíteni, aki nem tetszik neki - de azért hogy ennyire precízen meg kelljen határozni külső jegyeket, ezzel kijelentve azt is, hogy egy tetoválás vagy akár valamennyi testszőrzet egészen biztosan és megfellebezhetetlenül ellehetetleníti, hogy meglegyen két-három-négy ember közt a kémia, szerintem erős félreértelmezése a dolgoknak. Azért csak az kéne, hogy a legfontosabb legyen, hogy a másik beengedjen az intimszférájába, nem a testének vonala centiről centire...
#11359   2025. 11. 25. kedd 14:49
approx approx
Igen, őszintén szólva én sem igazán értem az olyanokat, hogy mondjuk ha valakinek van tetoválása vagy bármilyen arcszőrzete, akkor egyáltalán ne is keressen és társai. Mert egyfelől persze, nyilván senki nem köteles senkivel kapcsolatot létesíteni, aki nem tetszik neki - de azért hogy ennyire precízen meg kelljen határozni külső jegyeket, ezzel kijelentve azt is, hogy egy tetoválás vagy akár valamennyi testszőrzet egészen biztosan és megfellebezhetetlenül ellehetetleníti, hogy meglegyen két-három-négy ember közt a kémia, szerintem erős félreértelmezése a dolgoknak. Azért csak az kéne, hogy a legfontosabb legyen, hogy a másik beengedjen az intimszférájába, nem a testének vonala centiről centire...
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 25. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 12:10
Igen, ez is a rugalmasság hiánya. Ha egy hagyományos társkeresőn egy 50 pontos kipipálandó listával mész el a randira és nem is érdekelnek igazán a másik fél igényei, akkor egyedül fogsz meghalni és a macskáid fognak megenni.

Ugyanígy van ez itt is: ha azt nézi valaki, hogy milyen kapcsolódási pontok vannak a másikkal és milyen közös élményeket lehet együtt megélni, akkor van esélye sikerre. De ha csak azon pörög, hogy én ezt meg ezt akarom és kidob mindenkit aki az ő önző vágyait nem képes százszázalékosan teljesíteni, akkor előbb fog a macskájával dugni, mint bárki mással. smile
#11358   2025. 11. 25. kedd 12:10
Veemi Veemi
Igen, ez is a rugalmasság hiánya. Ha egy hagyományos társkeresőn egy 50 pontos kipipálandó listával mész el a randira és nem is érdekelnek igazán a másik fél igényei, akkor egyedül fogsz meghalni és a macskáid fognak megenni.

Ugyanígy van ez itt is: ha azt nézi valaki, hogy milyen kapcsolódási pontok vannak a másikkal és milyen közös élményeket lehet együtt megélni, akkor van esélye sikerre. De ha csak azon pörög, hogy én ezt meg ezt akarom és kidob mindenkit aki az ő önző vágyait nem képes százszázalékosan teljesíteni, akkor előbb fog a macskájával dugni, mint bárki mással. smile
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 11:08
Hát igen nekem ez van de ha nem teszik ki lehet venni egy mozdulat megsem hajlando meghallgatni

Mindegy is igy nehez ahogy itt sokan keresnek (ahogy lejjebb irtam ) de egyenlore ismerkedek aztán meglátjuk
#11357   2025. 11. 25. kedd 11:08
muffy20 muffy20
Hát igen nekem ez van de ha nem teszik ki lehet venni egy mozdulat megsem hajlando meghallgatni

Mindegy is igy nehez ahogy itt sokan keresnek (ahogy lejjebb irtam ) de egyenlore ismerkedek aztán meglátjuk
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 25. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 10:57
Az biztos, hogy az ékszerektől sokan tartanak. De összességében is sokféle vágy meg fétis van és ahhoz képest kevés swinger. És minél jobban ragaszkodik valaki az összes elképzeléséhez, annál rosszabbak az esélyei.

Beszélgettünk például olyan párral, ahol a nő valós bi volt (sokáig női élettársa is volt). Ennek ellenére azt mondta, hogy ha megvan a szimpátia, akkor ez nem létfontosságú neki, addig fog elmenni, amíg az én páromnak még kényelmes. Na ez a fajta rugalmas hozzáállás hiányzik a legtöbbekből: ha nem kaphat meg mindent, amit akar, akkor inkább nem kell semmi.
#11356   2025. 11. 25. kedd 10:57
Veemi Veemi
Az biztos, hogy az ékszerektől sokan tartanak. De összességében is sokféle vágy meg fétis van és ahhoz képest kevés swinger. És minél jobban ragaszkodik valaki az összes elképzeléséhez, annál rosszabbak az esélyei.

Beszélgettünk például olyan párral, ahol a nő valós bi volt (sokáig női élettársa is volt). Ennek ellenére azt mondta, hogy ha megvan a szimpátia, akkor ez nem létfontosságú neki, addig fog elmenni, amíg az én páromnak még kényelmes. Na ez a fajta rugalmas hozzáállás hiányzik a legtöbbekből: ha nem kaphat meg mindent, amit akar, akkor inkább nem kell semmi.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 10:27
Mondjuk nalam lehet az ékszert nem preferálják sokan de szívesen beszélek rola ha kell mégis olvassa az üzenetet majd tilt
Igazából csak nem értem akkor mit is akarnak igen mindenki 20+kupak es 8cm széleset keres meg biszexet erre panaszkodik a sok csaj mindenhol hogy nincs pasi mert mind biszex vagy meleg és nem erdekli őket a nő

A masik resze hogy nagybetűvel ki van irva hogy hetero vagyok és olyan uzenetek jonbek hogy "lefejném a farkad" "szopott mar le pasi" mind pasitol
#11355   2025. 11. 25. kedd 10:27
muffy20 muffy20

(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 25. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 10:10
Ahol most mi vagyunk, ott látszik, ha valaki megnézi a profilodat. Ennek az a vége, hogy mindenki nézegeti egymást és senki se ír rá a másikra, mert úgy gondolja, hogy majd a másik ír. Ha meg nem ír, elkönyveli, hogy biztos azért nem ír, mert nem tetszünk neki. Annyira félnek az emberek az elutasítástól, hogy inkább nem kezdeményeznek.

Az üres adatlappal egyetértek. Nemhogy a személyiségről nem derül ki semmi, de alapvető dolgokra is rá kell kérdezni. Vagy nekiáll az ember egy rövid mondatot elemezgetni. "PárOKat keres", akkor ez ágyból ágyba ugrálós, mert többes szám. Közben lehet, hogy nem is így gondolta. "Párt keresünk minden jóra." Na, ez se tudja, hogy mit akar valójában az egésztől. "Párt keresek minden jóra." Véletlenül írta egyes számban, vagy kamupár?

A másik kedvencem, amikor csak azt írja le, hogy itt mindenki kamus és aki ezt meg ezt próbálja meg nála, azt letiltja. Oké, értjük és be is szartunk rendesen, de MIT SZERETNÉL?

Nem értem, miért nem lehet írni pár mondatot a vágyakról, igényekről. Valamit, amibe a hirdetést elolvasó bele tud kapaszkodni, ami egy kezdeményezés, egyeztetés alapja lenne. És egy egészalakos ruhás fotó (nyilván arc nélkül) a legutóbbi nyaralásról a sok nemi szerv helyett, hogy lássuk, emberekkel beszélünk.
#11354   2025. 11. 25. kedd 10:10
Veemi Veemi
Ahol most mi vagyunk, ott látszik, ha valaki megnézi a profilodat. Ennek az a vége, hogy mindenki nézegeti egymást és senki se ír rá a másikra, mert úgy gondolja, hogy majd a másik ír. Ha meg nem ír, elkönyveli, hogy biztos azért nem ír, mert nem tetszünk neki. Annyira félnek az emberek az elutasítástól, hogy inkább nem kezdeményeznek.

Az üres adatlappal egyetértek. Nemhogy a személyiségről nem derül ki semmi, de alapvető dolgokra is rá kell kérdezni. Vagy nekiáll az ember egy rövid mondatot elemezgetni. "PárOKat keres", akkor ez ágyból ágyba ugrálós, mert többes szám. Közben lehet, hogy nem is így gondolta. "Párt keresünk minden jóra." Na, ez se tudja, hogy mit akar valójában az egésztől. "Párt keresek minden jóra." Véletlenül írta egyes számban, vagy kamupár?

A másik kedvencem, amikor csak azt írja le, hogy itt mindenki kamus és aki ezt meg ezt próbálja meg nála, azt letiltja. Oké, értjük és be is szartunk rendesen, de MIT SZERETNÉL?

Nem értem, miért nem lehet írni pár mondatot a vágyakról, igényekről. Valamit, amibe a hirdetést elolvasó bele tud kapaszkodni, ami egy kezdeményezés, egyeztetés alapja lenne. És egy egészalakos ruhás fotó (nyilván arc nélkül) a legutóbbi nyaralásról a sok nemi szerv helyett, hogy lássuk, emberekkel beszélünk.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 10:00
Az előttem szólóknak csak annyit pár elvárás van de adatlap semmi legtöbb esetben inkabb aki normális ezeket elkerüli es nem a kep a lényeg általában nekem legalább is hanem hogy hol? Mikor? És van e hely? Vagy szabadban akkor hol?
Persze ertem a párokat hogy válogatnak de egy normálisan megírt üzenetre bunkó vàlaszt adva nem igazán lesz jelentkező sajnos ez a tapasztalat akivel meg lehet beszelni legtöbbször eltűnik miután ugy gondolta hogy neki elég pedig egy bocsi nem téged kereslek/ünk nem tart semeddig
#11353   2025. 11. 25. kedd 10:00
muffy20 muffy20
Az előttem szólóknak csak annyit pár elvárás van de adatlap semmi legtöbb esetben inkabb aki normális ezeket elkerüli es nem a kep a lényeg általában nekem legalább is hanem hogy hol? Mikor? És van e hely? Vagy szabadban akkor hol?
Persze ertem a párokat hogy válogatnak de egy normálisan megírt üzenetre bunkó vàlaszt adva nem igazán lesz jelentkező sajnos ez a tapasztalat akivel meg lehet beszelni legtöbbször eltűnik miután ugy gondolta hogy neki elég pedig egy bocsi nem téged kereslek/ünk nem tart semeddig
#11352   2025. 11. 25. kedd 09:54
Veemi Veemi
Bemutatkozás, haha... ritkán veszik a fáradságot rá. Pedig ott kellene "eladni" magukat.

Legjobb az, amikor az a teljes bemutatkozó szöveg, hogy "ha megkérdezed, mit keresünk, tiltalak". Az eszébe se jut, hogy nem írta le, hogy mit keres.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 09:39
Nálunk sosem alakult ki a szimpátia feléjük, a bemutatkozás és képek alapján. Valahogy sosem találkozott a kereslet és a kínálat. Sok esetben más korosztállyal sem, az adatlapokat nézegetve. Sem itt, sem más oldalakon.
Vagy mi vagyunk nagyon válogatósak, mondván nagyon az elején vagyunk, és nem minden áron, bárkivel ... vagy nemtudom.
#11351   2025. 11. 25. kedd 09:39
Crystal0410 Crystal0410
Nálunk sosem alakult ki a szimpátia feléjük, a bemutatkozás és képek alapján. Valahogy sosem találkozott a kereslet és a kínálat. Sok esetben más korosztállyal sem, az adatlapokat nézegetve. Sem itt, sem más oldalakon.
Vagy mi vagyunk nagyon válogatósak, mondván nagyon az elején vagyunk, és nem minden áron, bárkivel ... vagy nemtudom.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 11. 25. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 09:20
Mi ezt sose határoltuk be így, mert elsősorban a szimpátiát, a közös pontokat kerestük és a kor, testalkat másodlagos volt. Volt 60 körüli partnerünk 40-esként is és máig az egyik legjobb élményemként tartom számon a hölgyet. Inkább a sokkal fiatalabbakkal voltunk óvatosabbak, ritkán jók az ágyban, sok bennük még a gátlás. Meg ha nagyon kezdők voltak, tartottunk a drámától is.
#11350   2025. 11. 25. kedd 09:21
nudilove nudilove
semit nem könyü találni itt
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 09:10
szia...igen nem könnyű...még beszélgetni se találni hölgyet párt se......sajnos
#11349   2025. 11. 25. kedd 09:20
Veemi Veemi
Mi ezt sose határoltuk be így, mert elsősorban a szimpátiát, a közös pontokat kerestük és a kor, testalkat másodlagos volt. Volt 60 körüli partnerünk 40-esként is és máig az egyik legjobb élményemként tartom számon a hölgyet. Inkább a sokkal fiatalabbakkal voltunk óvatosabbak, ritkán jók az ágyban, sok bennük még a gátlás. Meg ha nagyon kezdők voltak, tartottunk a drámától is.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 08:58
Mi is ezt a fiatalabb, 30-40 -es korosztályt részesitenénk előnyben, hiszen mi is ebbe tartozunk.
Viszont érdekes, hogy minket pedig az idősebbek találnak meg az esetek 90%-ában.
#11348   2025. 11. 25. kedd 09:10
gabi606 gabi606
szia...igen nem könnyű...még beszélgetni se találni hölgyet párt se......sajnos
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 07:34
Nem nagyon lehet találni,időseb pasinak partnert.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11387db
Utolsó üzenet: tegnap 17:49

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!