Ja, olyanból csak egy volt nekünk. De talán majd a mai...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 12. 06. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 08:29
Nem randit írtunk . Együtt is voltunk velük . ilyen kávézgatásokból volt rengeteg , de innen csak 3 ilyen volt a többi másik oldalakról.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyrészük csak otthon ki akarja verni álmodozva asszony mellett és nem cselekszik, másik része meg megretten attól hogy nem vagyok befolyásolható hülye liba és tudom mit akarok.
Nekünk az elmúlt évben randiból is kevesebb volt, és összesen egy párossal jutottunk tovább. De ma nagy nap van, randink lesz...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 12. 06. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 08:29
Nem randit írtunk . Együtt is voltunk velük . ilyen kávézgatásokból volt rengeteg , de innen csak 3 ilyen volt a többi másik oldalakról.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 06. szombat 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 06:29
Mármint kettővel sikerült eljutni az első randiig? Az tényleg nagyon rossz eredmény. Nekünk egy év alatt 7 randink volt, igaz, hogy három társkeresőn. Meg volt még 2 telefon, ahol el tudtuk közösen dönteni, hogy túlságosan eltérnek az elképzeléseink ahhoz, hogy találkozzunk.
Mármint kettővel sikerült eljutni az első randiig? Az tényleg nagyon rossz eredmény. Nekünk egy év alatt 7 randink volt, igaz, hogy három társkeresőn. Meg volt még 2 telefon, ahol el tudtuk közösen dönteni, hogy túlságosan eltérnek az elképzeléseink ahhoz, hogy találkozzunk.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 12. 05. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 22:36
Itt nem az egyeztetés a lényeg hanem a tények , hogy erről az oldalról 6 év alatt 2 olyan pár volt aki tényleg nem kamus és mert is találkozni .
Igen. Tudom. A két állandón kívül csak kamusok írnak rám. Lentebb már írtam, hogy sok kamust kifogtam már én is. Nyilvánvalóan lesz még jó pár kamus.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 12. 05. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 22:36
Itt nem az egyeztetés a lényeg hanem a tények , hogy erről az oldalról 6 év alatt 2 olyan pár volt aki tényleg nem kamus és mert is találkozni .
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 12. 05. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 19:07
Van két állandó, de velük is nehéz sokszor egyeztetni. Kétszer vagy háromszor voltam velük. Sokszor úgy vannak, hogy vagy tudnak jönni hozzám, vagy nem. Ragaszkodnak, hogy csak nálam lehet a találka. Én nem mindig tudom fogadni őket. De van olyan, amikor úgy akarnak jönni hozzám, hogy nem vagyok egyedül. Szóval a két állandóval se könnyű egyeztetni.
Első próbálkozásra sikerült,és jó volt.
Azóta semmi....
Azóta semmi....
Így van nem könyü de nem lehetetlen idő kell
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 12. 05. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Van két állandó, de velük is nehéz sokszor egyeztetni. Kétszer vagy háromszor voltam velük. Sokszor úgy vannak, hogy vagy tudnak jönni hozzám, vagy nem. Ragaszkodnak, hogy csak nálam lehet a találka. Én nem mindig tudom fogadni őket. De van olyan, amikor úgy akarnak jönni hozzám, hogy nem vagyok egyedül. Szóval a két állandóval se könnyű egyeztetni.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 12. 05. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 18:34
Fogalmazzunk úgy hogy 6 év alatt 2 párral találkoztunk innen az oldalról , ( Ez a második regisztrációnk ) meg egy másik oldalról egy párral. Ezért is megyünk le néha clubba , nem kell bajlódni a sok kamussal .
és az is megesik, hogy valaki ír és még egy "nem,koszi"re sem méltatják az emberek
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 06:59
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár napja beírtunk a társkeresőbe. 14-en írtak, abból 8-an már vissza sem válaszoltak, majd maradt egy pasi a végére. Ha tudják, hogy úgy sem, akkor miért írnak?
Fogalmazzunk úgy hogy 6 év alatt 2 párral találkoztunk innen az oldalról , ( Ez a második regisztrációnk ) meg egy másik oldalról egy párral. Ezért is megyünk le néha clubba , nem kell bajlódni a sok kamussal .
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 12. 05. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem könnyű.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 12. 05. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem igaz
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 12. 05. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehetetlen találni partnert.
Nehéz és kezdem úgy érezni, hogy lehetetlen egy normális komoly partnert találni
Egyszer olyan "választ" is kaptunk, hogy engedélyezte a titkos képeinek megtekintését. Visszagondolva lehet, hogy ő is csak szexképeket szeretett volna...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 12:31
Ó, hát abból temérdek van. Kitöltetlen adatlappal ránk írnak, majd amikor megkérdezzük tőlük, hogy mit akarnak tőlünk és mit lehet tudni róluk, akkor nagy okosan annyit mond, hogy kérdezz nyugodtan, mi válaszolunk. Bocs nem akarok kérdezni, azért van az adatlap, hogy oda írják le. Ezek mit titkolnak?
Gyalázat.
Gyalázat.
Kellene valami tanfolyam ahhoz, hogy regisztrálhassanak az emberek, vagy legalább egy kötelezően megnézendő videó, hogy hogyan is lehet ismerkedni, mert el tudom képzelni, hogy sokan tényleg képtelenek írásban kommunikálni. az persze más kérdés, hogy vajon érdemes-e ilyen emberekkel kezdeni...
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 11:54
Kedvenceim az ilyen tartalmas "párbeszédek":
- ők: Sziasztok
- én: Sziasztok
- ők: Ismerkednénk (a profil nyilván tök üres)
- én: Örülünk, hogy megkerestetek, írjatok magatokról pár sort
- ők: Ti mit kerestek?
- én: Le van írva részletesen a hirdetésünkben
- ők: Mi X és Y vagyunk
- én (sóhajtva): Mi X és Y, akkor kérdezek pár dolgot, ha már nincs bemutatkozásotok. Dohányoztok? Utazni tudtok, vagy fogadni? Milyen gyakori találkozásban gondolkodtok? Alkalmi kapcsolatot kerestek, vagy hosszú távra? stb stb
- ők: Igen
- én: (elengedi a dolgot)
- én (sóhajtva): Mi X és Y, akkor kérdezek pár dolgot, ha már nincs bemutatkozásotok. Dohányoztok? Utazni tudtok, vagy fogadni? Milyen gyakori találkozásban gondolkodtok? Alkalmi kapcsolatot kerestek, vagy hosszú távra? stb stb
Ó, hát abból temérdek van. Kitöltetlen adatlappal ránk írnak, majd amikor megkérdezzük tőlük, hogy mit akarnak tőlünk és mit lehet tudni róluk, akkor nagy okosan annyit mond, hogy kérdezz nyugodtan, mi válaszolunk. Bocs nem akarok kérdezni, azért van az adatlap, hogy oda írják le. Ezek mit titkolnak?
Gyalázat. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 11:54
Gyalázat. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)