Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Társkeresőnek !
Pontosan arról beszélek, amit ti is írtok: ebben a helyzetben mindennek csakis az az alapja, hogy a másik egy tapló-e, és betartja-e a megbeszélteket, legyen szó akár óvszerről, akár análról, akár férfi biszexről. Sajnos nem igazán tudok elképzelni olyan választ, aminek nem része a homofóbia, hogy ugyan miért is lenne valószínűbb, hogy egy biszexre is hajlandó pasi nekiáll a megbeszéltek ellenére szopni, mint hogy egy hetero férfi a megbeszéltek ellenére mégsem akar gumit húzni. Azt mondani, hogy "mert ezek a buzik már csak olyanok, hogy úgysem lehet hinni a szavuknak", színtiszta homofóbia. A valóság ezzel szemben az, hogy egy magát az adatlapon biszex férfitagúként megjelölő pár ugyanolyan eséllyel fogja betartani a megbeszélteket, mint a heterók.
Egyetértek, azért nem minden bi pasi "minden mindegy" alapon keres, még a szóló sem.
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 08:08
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ilyen esetben a személlyel van baj, nem a biszexualitás kérdésével. Az ilyen típus az, aki bepróbálkozik a férj háta mögött, vagy titokban megpróbálja levenni a gumit.
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom.
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom.
Szerintem ilyen esetben a személlyel van baj, nem a biszexualitás kérdésével. Az ilyen típus az, aki bepróbálkozik a férj háta mögött, vagy titokban megpróbálja levenni a gumit.
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 23:07
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszik, nem tetszik, van egy olyan negatív sztereotípia a bi/meleg férfiakról, hogy "el akarnak csábítani" heteró férfiakat, megmutatni, hogy mégsem annyira heterók. Én is kaptam megkeresést férfiaktól, hiába van kiírva, hogy nem érdekelnek. Bár attól tartok, hogy a kéretlen megkeresés nem csak a bi/meleg férfiakra jellemző, hanem általánosságban férfiakra :-( Másik negatív sztereotípia (főleg szóló bi férfiakkal szemben), hogy nagyon igénytelenek, nekik mindegy, hogy kivel szexelnek, valami pláza koszos budijában is szopnak, csak legyen valami. Ami már csak egészségügyi szempontból is aggasztó.
Mindenkinek szíve joga ott meghúzni a határait, ahol akarja. Legfeljebb nem talál senkit - na és?
Mindenkinek szíve joga ott meghúzni a határait, ahol akarja. Legfeljebb nem talál senkit - na és?
Tetszik, nem tetszik, van egy olyan negatív sztereotípia a bi/meleg férfiakról, hogy "el akarnak csábítani" heteró férfiakat, megmutatni, hogy mégsem annyira heterók. Én is kaptam megkeresést férfiaktól, hiába van kiírva, hogy nem érdekelnek. Bár attól tartok, hogy a kéretlen megkeresés nem csak a bi/meleg férfiakra jellemző, hanem általánosságban férfiakra :-( Másik negatív sztereotípia (főleg szóló bi férfiakkal szemben), hogy nagyon igénytelenek, nekik mindegy, hogy kivel szexelnek, valami pláza koszos budijában is szopnak, csak legyen valami. Ami már csak egészségügyi szempontból is aggasztó.
Mindenkinek szíve joga ott meghúzni a határait, ahol akarja. Legfeljebb nem talál senkit - na és? (Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 12:46
Mindenkinek szíve joga ott meghúzni a határait, ahol akarja. Legfeljebb nem talál senkit - na és? (Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ebben komoly faktor az is, amiről korábban már sokat írtam ebben a topikban, hogy sokan mennyire elvágólagosan keresnek: sok olyan adatlapot találsz itt, ahol párok közlik, hogy ők ugyan válaszolni sem hajlandóak olyan párnak, ahol a férfi biszexként van megjelölve, és az ilyet azonnal tiltják. (Mert nyilván túlzottan korlátoltak és/vagy ostobák ahhoz, hogy megértsék, a társkeresős világban létezhetnek olyan férfiak, akik ha úgy adódnak a másik fél igényei, nem riadnak vissza a férfi biszextől, ennek ellenére természetesen nem fogják a férjüket minden kérés ellenére agresszívan azonnal seggbe dugni, amint letolja a gatyáját.) Szóval a kíváncsi/nyitott férfiak dolgát az ilyen társkeresők nehezítik meg, akik mindenféle ismeret és alapvető bizalom nélkül stigmatizálják az ilyen párkeresőket: én ebben inkább ezt a motivációt vélem felfedezni, nem a sunyiságot és hazudozást.
Teljesen igazad van.
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 09. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 09. kedd 16:12
Nem ugyanarról beszélünk. Amit te írsz, az természetes: ha én análszexre keresek valakit, ne írjon olyan, akinek no-go zóna a feneke. Ez a része nyilvánvaló. Természetesen nem is erről beszélek, hanem arról, hogy úgy gondolom, rengeteg kereső túlságosan részletekbe menően akarja meghatározni a valójában nem annyira lényeges részeket. És nem belekötni akarok abba, amit írsz, de ahonnan én nézem, onnan pont az általad leírt "egyezzenek az igények, és csakis utána lehet bármi" hozzáállás az, ami húspiaccá és a fizetős szolgáltatáshoz hasonlatossá teszi a dolgot. Nekem pont a fizetős szolgáltatást juttatja eszembe, hogy "kérem, nekem egy vörös félhosszú hajú, 45-55 kilós, csupaszra borotváltat küldjön, akin nincs tetoválás". Én pont azt gondolom, az tenné emberivé - és nem húspiaccá, nem a fizetős szolgáltatáshoz hasonlóvá a dolgot -, ha az ennyire precízen körülírt meghatározásokat el tudnák sokan engedni, minden NORMÁLIS érdeklődővel hajlandóak lennének váltani pár sort, megnézni mondjuk egy teljes alakos, ruhás, arcos fotót - szerintem pont mivel nem fizetős szolgáltatásban vagyunk, hanem érzéki emberek keresnek érzéki embereket (hangsúly az emberen) mindezek valójában milliószor többet kellene, hogy számítsanak: megvan-e a másikkal a közös hang, és úgy ránézésre el tudnám-e képzelni vele. Vagy máshogy mondva: szerintem többet kéne, hogy számítson egy intim együttlétben, hogy a másikkal mennyire tudunk összehangolódni, mint az, hogy akkor van-e szőrzet, tetoválás, akármi. És természetesen nem arról beszélek, hogy mindenkivel szobára is kell menni, vagy hogy kötelező sokkal több embernek igent mondani: amiről én beszélek, az az, hogy jobb lenne sokkal több embernek megadni az első esélyt. És akkor szerintem ez a fórum se lenne ennyire teleírva azzal, hogy mennyire nehéz párt találni. (És minden eddigihez hozzáteszem: természetesen mindez nem vonatkozik a szélsőségekre, sem a nőt keresőkre ráíró férfiakra, sem a homlokegyenest ellenkező adottsággal rendelkezőkre, sem azokra, akik három szót képesek írni az első levélben.)
Elvágólagos keresés ahogy írod…most én nem a biszex pasikra gondolok, mert lehet valaki biszex de adott felállásban csak a hölgy örömére tesz, nincs ezzel baj. Viszont tisztelt e kellene venni egy adott pár igényét, ha kiköti hogy biszex pasit teljesen elutasítanak, akkor ez van az ő dolguk. Én is utálom mikor megírom valakinek, hogy köszi de nem téged keresünk, és próbál győzködni. Próbálja eladni magát hogy ő olyat mutatna a feleségemnek…, őszintén leszarjuk már bocsánat. Ha nem illik a képbe akkor viszlát és kész. Ugyan ez vam mikor kiakad a 20 pasi hogy már pedig ő komolyabb a korosztályánál…
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ebben komoly faktor az is, amiről korábban már sokat írtam ebben a topikban, hogy sokan mennyire elvágólagosan keresnek: sok olyan adatlapot találsz itt, ahol párok közlik, hogy ők ugyan válaszolni sem hajlandóak olyan párnak, ahol a férfi biszexként van megjelölve, és az ilyet azonnal tiltják. (Mert nyilván túlzottan korlátoltak és/vagy ostobák ahhoz, hogy megértsék, a társkeresős világban létezhetnek olyan férfiak, akik ha úgy adódnak a másik fél igényei, nem riadnak vissza a férfi biszextől, ennek ellenére természetesen nem fogják a férjüket minden kérés ellenére agresszívan azonnal seggbe dugni, amint letolja a gatyáját.) Szóval a kíváncsi/nyitott férfiak dolgát az ilyen társkeresők nehezítik meg, akik mindenféle ismeret és alapvető bizalom nélkül stigmatizálják az ilyen párkeresőket: én ebben inkább ezt a motivációt vélem felfedezni, nem a sunyiságot és hazudozást.
Az olyan párost, ahol a biszex a férfi, mi is kerüljük. Pedig volt már olyan, hogy nagyon szimpatikus volt a hölgy...
Hogy miért, mert tudja mindkét fél, hogy ott van a biszex érdeklődés, és nem akarnánk véletlenül kellemetlen helyzetbe sodródni.
Szerintünk ezt nem lehet kikapcsolni (mindenki élje szabadon meg a vágyait, ez a lényeg) , csak egy megfelelő partnert kell hozzá találni.
(én pl."lábmániás" vagyok, szerintem nem tudnám megállni, hogy ne időzzön el a szemem a hölgy lábfején
, ez van, "büszkén" vállalom)
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 14:48
Hogy miért, mert tudja mindkét fél, hogy ott van a biszex érdeklődés, és nem akarnánk véletlenül kellemetlen helyzetbe sodródni.
Szerintünk ezt nem lehet kikapcsolni (mindenki élje szabadon meg a vágyait, ez a lényeg) , csak egy megfelelő partnert kell hozzá találni.
(én pl."lábmániás" vagyok, szerintem nem tudnám megállni, hogy ne időzzön el a szemem a hölgy lábfején
, ez van, "büszkén" vállalom)
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért jelent számodra diszkomfortérzetet a tudat, hogy a másik férfi, akivel előzetesen pontosan megbeszéltétek, hogy mit szeretnétek és mit nem szeretnétek, MÁS ESETBEN, MÁSOKKAL biszex felállásban is benne volt? És miben tér el ez attól, hogy teszem azt, más párokkal használtak bilincset és korbácsot, de veletek megbeszéltétek, hogy ti ezt nem szeretnétek?
Persze ez igaz, de ettől még meg akarok tenni mindent ami rajtam múlhat, hogy kizárjam biztos ami biztos alapon.
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 17:16
Arról az emberről sem tudhatod soha, aki azt mondja magáról, hogy hetero. Nekem minden második megkeresés hetero adatlappal rendelkező pasitól érkezik. Illetve mi is voltunk hetero párral már és nem történt más az ágyban, mint amit megbeszéltünk. (és később sem lettek biszexek, amiért velünk voltak)
Egy példa, nyilván nem teljesen lehet sikerül elkerülni, egyéb hetero vonalon sem, hogy egymáshoz érjenek a pasik, na nem akarok olyankor azon agyalni, hogy ez most véletlenül volt vagy szándékos.
2025. 12. 22. hétfő 14:48
Miért jelent számodra diszkomfortérzetet a tudat, hogy a másik férfi, akivel előzetesen pontosan megbeszéltétek, hogy mit szeretnétek és mit nem szeretnétek, MÁS ESETBEN, MÁSOKKAL biszex felállásban is benne volt? És miben tér el ez attól, hogy teszem azt, más párokkal használtak bilincset és korbácsot, de veletek megbeszéltétek, hogy ti ezt nem szeretnétek?
Arról az emberről sem tudhatod soha, aki azt mondja magáról, hogy hetero. Nekem minden második megkeresés hetero adatlappal rendelkező pasitól érkezik. Illetve mi is voltunk hetero párral már és nem történt más az ágyban, mint amit megbeszéltünk. (és később sem lettek biszexek, amiért velünk voltak)
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 12:58
Mi is teljesen elutasítóak vagyunk ilyen beállítottságú párral, mert miért a kockázat az előlegezett bizalom? Mire fel, mindenképp egy diszkomfort érzet lenne ha tudom, hogy a másik pasi bi, így sokkal egyszerűbb kizárni, abból nem lehet baj, és mivel csak fűszer lenne egy másik pár, így ha nem jön olyan aki megfelelő úgy is jó.
A bi férfi tagú párokat mi is kerüljük! Esélyt se adva nekik, hogy a megbeszéltek ellenére bármi olyan történhessrn.
Tudva levő dolig, hogy közülüm elég yokan nem ismerik a NEM-et. Az meg hogy meg van beszélve mit nem lehet, azért megközelítőleg csak bepróbálkoznak...
Tudva levő dolig, hogy közülüm elég yokan nem ismerik a NEM-et. Az meg hogy meg van beszélve mit nem lehet, azért megközelítőleg csak bepróbálkoznak...
Egyetértek!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is teljesen elutasítóak vagyunk ilyen beállítottságú párral, mert miért a kockázat az előlegezett bizalom? Mire fel, mindenképp egy diszkomfort érzet lenne ha tudom, hogy a másik pasi bi, így sokkal egyszerűbb kizárni, abból nem lehet baj, és mivel csak fűszer lenne egy másik pár, így ha nem jön olyan aki megfelelő úgy is jó.
(Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 11:53
A figyelemfelkeltés szempontjából valóban alapvető a részletes adatlap és az sem árt, ha valami oyat visz bele az illető amivel magára vonja a figyelmet. De ez nálam akkor tényező, ha én böngészek az adatlapok között. Ha engem keresnek meg és ugyanazt leírja üzenetben, amit más az adatlapján, az számomra egyenértékű.Sőt, ha látom rajta, hogy nem csak egy copy-paste üzenet, akkor még jobb képet is ad az illetőről, mint egy statikus adatlap (amit lehet az itteni tanácsok alapján kalapált össze nagynehezen...) Pl sok pasi a "kétkapuzás" miatt nagyon általánosra tölti ki. Én kereséskor nem is látom őket, de bejelentkeznek biszexként. Viszont a pároknál nem akarnak hátrányból indulni, ha azok elvetik a biszexualitást.
Nem csak ezen a fórumon.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon nehéz partnert találni ezen a fórumon.
Lehet "eldobós" feltöltős telefonszámot használni. De ha valaki ennyire tart attól, hogy visszaélnek az adataival, inkább ne keressen senkit.
(Ez egy válasz Cuckolder Man üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 11:04
Szerinted az rendben van hogy pl egy nő egyből kiadja a telefonszámát valakinek, akiről semmit nem tud,a kivel két szót nem beszélt még? Hogy azután valami kretén folyton hívogassa, bombázza az idióta üzeneteivel, hogy most miért, meg miért nem? Esetleg bosszúból feltegye a netre az arcát, a rögzített videót, amin intim dolgok hangzanak el?
Mi úgy vagyunk ezzel, ha az adatlapot lusta kitölteni, akkor vajon mennyi energiát fektetne bele, hogy valóban jól sikerüljön egy találkozás, egy randi, vagy egy éjszaka?
Az ilyenek talán véletlenül pont azt keresik, amit mi, pont azt mondják, amit hallani szeretnénk, csak hogy legyen +1 trófeájuk... (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 01:58
Az ilyenek talán véletlenül pont azt keresik, amit mi, pont azt mondják, amit hallani szeretnénk, csak hogy legyen +1 trófeájuk... (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A kitöltött adatlap természetesen nem garancia semmire. De nem is erről vomt szó, hanem arról ha nincs az adatlap kitöltve azzal nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni. Ha arra sem veszi a fáradságot akkor felejtős.

megaminium
Kayla Louise