Miért, aki már feladta a keresést, annak beszélgetni is tilos itt?
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (tegnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy találna az aki nem is keres?
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (tegnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:46
Szerintem meg aki ezen az oldalon keresgél (a topic címe is "Találtál már szexpartnert...?"), az pont nem arra kíváncsi hogy mennyire vagy vicces - vagy ha igen, akkor el van tévedve
Sajnos ugyan ez a tapasztalatom.
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (tegnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:26
Sziasztok!
Nem.
Én már letettem erről. Sok év tapasztalat... Nem ez az első regisztrációm... Már többször írtam a véleményemet erről.
Most már csak ritkán járok az oldalra. Megnézem a képeket. Megnézem a társkeresőt és látom, hogy nincsenek újak.
A régiek közül kb. mindenkinek írtam már. Válasz az esetek rengeteg százalékában nem érkezett. Vagy éppen a harmadik - negyedik levél után tünnek el. Szépen megfogalmazott levelet szoktam küldeni, nem csak pár szavas üzenetet.
De meguntam.
Nem.
Én már letettem erről. Sok év tapasztalat... Nem ez az első regisztrációm... Már többször írtam a véleményemet erről.
Most már csak ritkán járok az oldalra. Megnézem a képeket. Megnézem a társkeresőt és látom, hogy nincsenek újak.
A régiek közül kb. mindenkinek írtam már. Válasz az esetek rengeteg százalékában nem érkezett. Vagy éppen a harmadik - negyedik levél után tünnek el. Szépen megfogalmazott levelet szoktam küldeni, nem csak pár szavas üzenetet.
De meguntam.
Nem lehet egy skatulyába tenni mindenkit. Van aki kiírja hol lesz és mikor; vagy elmegy egy buliba.és a helyszínen dönti el kivel szexel. A másik típus, aki inkább egy valakit keres, kíváncsi lesz arra, hogy ki az ember a farok másik végén. És akkor számít hogyan adod el magad - adatlap, kommunikáció stb, nem csak a farkad.
tegnap 12:46
Szerintem meg aki ezen az oldalon keresgél (a topic címe is "Találtál már szexpartnert...?"), az pont nem arra kíváncsi hogy mennyire vagy vicces - vagy ha igen, akkor el van tévedve
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:11
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy tanulságos írás dickpicezős férfiaknak Redditről. Részben AI fordítás, próbáltam a kulturális utalásokat érthetővé tenni magyarul.
Egy fasz nem adja el önmagát, srácok (nem vagytok kajaautomaták)
Nem egy Wolt- vagy Foodpanda-hirdetés vagytok, ahova feltöltötök egy képet, aztán várjátok, hogy záporozzanak a rendelések. Senki nem görget swinger oldalakat úgy, hogy:
„Hű, még egy pénisz. Vajon milyen ember lehet mögötte?”
Itt van, amit nem vesztek észre: az élményt kell eladni, nem az alkatrészt.
Senki nem azért vesz fúrógépet, mert fémből van és hangos. Azért veszi, mert lyukat csinál. Senki nem a futópadok miatt vesz kondibérletet. Azért veszi, mert elképzeli magát egy jobb, vonzóbb verzióban. És senkit nem hoz lázba a farkad önmagában. Az érdekli őket, milyen érzés lenne veled interakcióba lépni.
Jelenleg a bemutatkozásod nagyjából ez:
„Itt egy testrész. Találd ki hozzá a többit.”
Ehelyett próbáld ezt:
• Milyen veled lenni? Vicces? Nyugodt? Flörtölős? Biztonságos?
• Milyen élményt adsz? Nevetést, kémiát, magabiztosságot, lazaságot?
• Miért akarna valaki pont téged? (Kis segítség: nem azért, mert van farkad. Mindenkinek van.)
Egy random dick pic olyan, mintha házassági ajánlatot tennél úgy, hogy bedobod a gyűrűt valaki autójának az ablakán. Technikailag szép dobás, stratégiailag teljes őrültség.
Jobb eredményeket akarsz?
• Mutatkozz be emberként, ne anatómiai kiállításként
• Tedd kíváncsivá a teljes este élményére, ne csak a meztelen részre
• Engedd, hogy a vágy kialakuljon, ne próbáld rájuk kényszeríteni
Ha valaki látni akarja a farkad, hidd el, szólni fog. És amikor szól, az azért lesz, mert előbb az élményt adtad el.
Gondolkodj okosabban.
Légy a filmelőzetes, ne a spoiler.
Nem egy Wolt- vagy Foodpanda-hirdetés vagytok, ahova feltöltötök egy képet, aztán várjátok, hogy záporozzanak a rendelések. Senki nem görget swinger oldalakat úgy, hogy:
Senki nem azért vesz fúrógépet, mert fémből van és hangos. Azért veszi, mert lyukat csinál. Senki nem a futópadok miatt vesz kondibérletet. Azért veszi, mert elképzeli magát egy jobb, vonzóbb verzióban. És senkit nem hoz lázba a farkad önmagában. Az érdekli őket, milyen érzés lenne veled interakcióba lépni.
Ehelyett próbáld ezt:
• Miért akarna valaki pont téged? (Kis segítség: nem azért, mert van farkad. Mindenkinek van.)
Egy random dick pic olyan, mintha házassági ajánlatot tennél úgy, hogy bedobod a gyűrűt valaki autójának az ablakán. Technikailag szép dobás, stratégiailag teljes őrültség.
Ha valaki látni akarja a farkad, hidd el, szólni fog. És amikor szól, az azért lesz, mert előbb az élményt adtad el.
Gondolkodj okosabban.
Sok s fotel farokverő az tény. Élvezkedni akar a fantáziáját megmozgatni itt aztán gyorsan kiverni és mint ki jól végezte dolgát megy és nyomja a házimunkát, ad egy csókot a párjának és kész. Nagyon sok az ilyen. Az tény hogy hogy a legtöbb pasi már családos, tehát diszkréten keres, de azért vicc hogy egy arcképet nem tud küldeni, kidob egy képet a farkáról és kész. Másrészt randit egyeztetni még nehezebb az ő lopott órájához igazodni nem lehet. A másik hogy 35 feletti szóló pasi nagyon kevés aki érdemes arra hogy az ember ismerkedjen vele. Mi már csak felnézegetünk ide, de hogy innen találjunk megfelelő partnert annak az esélye nagyon kicsi. De itt vagyunk keresgélünk, ha nem adjuk meg az esélyt a szerencsének az nem fog csak úgy magától ránk találni.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:04
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A téli szünetben megint befutottunk két akcióhősbe Az egyik szégyellős volt a másik erotikus képet akart mindenképpen Ebből sajnos kinőttünk Egy arckép a minimum randi előtt Akinek ez fér bele mert inkognitóban van el kell menni fizetős nénihez, bácsihoz Ja és senkinek sem kötekező írnia ha ez nem megfelelő
Egy tanulságos írás dickpicezős férfiaknak Redditről. Részben AI fordítás, próbáltam a kulturális utalásokat érthetővé tenni magyarul.
Ehelyett próbáld ezt:
Gondolkodj okosabban.
Ehelyett próbáld ezt:
Gondolkodj okosabban.
A téli szünetben megint befutottunk két akcióhősbe Az egyik szégyellős volt a másik erotikus képet akart mindenképpen Ebből sajnos kinőttünk Egy arckép a minimum randi előtt Akinek ez fér bele mert inkognitóban van el kell menni fizetős nénihez, bácsihoz Ja és senkinek sem kötekező írnia ha ez nem megfelelő
Sajnos én sem találok senkit, pedig nincsenek rossz adotságaim!
Miért írod ezt ide hetente?
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 07:53
Ápolt idős nemfüggetlen hetero pasinak esélye sincs partnert találni.
Sziasztok!
Nem.
De meguntam.
Nem.
De meguntam.
Ápolt idős nemfüggetlen hetero pasinak esélye sincs partnert találni.
Miért zavar téged az, hogy a párok jelentős része teljesen elutasító a biszex férfiakkal és férfitagú párokkal szemben? Az hogy kisebb a merítés? Vagy az zavar, hogy nem akarnak még kósza lehetőséget sem adni egy kellemetlen helyzetnek?
Netán nem fogadod el azt, hogy szívük-joguk vágyaik szerint válogatni, szelektálni?
Mi is csak szilárdan heteró férfiakkal kezdünk, mert a biszexeket nem érezzük megbízhatóaknak.
A kammerolós, adatlapjukon magukat heteróknak író biszexek hamar lebuknak a hozzászólásaik miatt.
Amúgy nem homofóbia az, ha nem akarnak a párok biszex férfival bármit is kezdeni, hanem az elképzeleseiknek, igényeiknek, vágyaiknak következetes követése, megtartása. Mert nem akarnak bárkivel bármit, csak történjen már valami. Ha nem az elképzeléseiknek megfelelő a jelentkező (akár egy full heteróra is igaz ez), akkor nem lesz ungabunga. (Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 22. hétfő 12:46
Netán nem fogadod el azt, hogy szívük-joguk vágyaik szerint válogatni, szelektálni?
Mi is csak szilárdan heteró férfiakkal kezdünk, mert a biszexeket nem érezzük megbízhatóaknak.
A kammerolós, adatlapjukon magukat heteróknak író biszexek hamar lebuknak a hozzászólásaik miatt.
Amúgy nem homofóbia az, ha nem akarnak a párok biszex férfival bármit is kezdeni, hanem az elképzeleseiknek, igényeiknek, vágyaiknak következetes követése, megtartása. Mert nem akarnak bárkivel bármit, csak történjen már valami. Ha nem az elképzeléseiknek megfelelő a jelentkező (akár egy full heteróra is igaz ez), akkor nem lesz ungabunga. (Ez egy válasz approx üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ebben komoly faktor az is, amiről korábban már sokat írtam ebben a topikban, hogy sokan mennyire elvágólagosan keresnek: sok olyan adatlapot találsz itt, ahol párok közlik, hogy ők ugyan válaszolni sem hajlandóak olyan párnak, ahol a férfi biszexként van megjelölve, és az ilyet azonnal tiltják. (Mert nyilván túlzottan korlátoltak és/vagy ostobák ahhoz, hogy megértsék, a társkeresős világban létezhetnek olyan férfiak, akik ha úgy adódnak a másik fél igényei, nem riadnak vissza a férfi biszextől, ennek ellenére természetesen nem fogják a férjüket minden kérés ellenére agresszívan azonnal seggbe dugni, amint letolja a gatyáját.) Szóval a kíváncsi/nyitott férfiak dolgát az ilyen társkeresők nehezítik meg, akik mindenféle ismeret és alapvető bizalom nélkül stigmatizálják az ilyen párkeresőket: én ebben inkább ezt a motivációt vélem felfedezni, nem a sunyiságot és hazudozást.
Örülünk a sikereteknek. Holnap mi is megyünk pancsizni, reméljük oda mer jönni valaki
(Ez egy válasz Tony84 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 22:27
(Ez egy válasz Tony84 üzenetére (2025. 12. 26. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok időbe telt, de igen, találtam. Épp' most értem haza egy szuper párostól. Innen is köszi nekik az élményt!
Sok időbe telt, de igen, találtam. Épp' most értem haza egy szuper párostól. Innen is köszi nekik az élményt!
Maradjunk annyiban, hogy egy kis szopás elfogadható ár azért, hogy megszabaduljunk a társkeresőn szopástól.
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 11:34
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek, azért nem minden bi pasi "minden mindegy" alapon keres, még a szóló sem.
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék.
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék.
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Társkeresőnek !
Pontosan arról beszélek, amit ti is írtok: ebben a helyzetben mindennek csakis az az alapja, hogy a másik egy tapló-e, és betartja-e a megbeszélteket, legyen szó akár óvszerről, akár análról, akár férfi biszexről. Sajnos nem igazán tudok elképzelni olyan választ, aminek nem része a homofóbia, hogy ugyan miért is lenne valószínűbb, hogy egy biszexre is hajlandó pasi nekiáll a megbeszéltek ellenére szopni, mint hogy egy hetero férfi a megbeszéltek ellenére mégsem akar gumit húzni. Azt mondani, hogy "mert ezek a buzik már csak olyanok, hogy úgysem lehet hinni a szavuknak", színtiszta homofóbia. A valóság ezzel szemben az, hogy egy magát az adatlapon biszex férfitagúként megjelölő pár ugyanolyan eséllyel fogja betartani a megbeszélteket, mint a heterók.
Egyetértek, azért nem minden bi pasi "minden mindegy" alapon keres, még a szóló sem.
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 08:08
Férfihiszti csak az óvszerből volt nálunk, de az többször is, a legdurvább esetben a párom szinte lerúgta magáról a srácot.. Hetero felállásnál egyik fél sem próbálkozott mással, mint ami meg volt beszélve, a hölgynél sem kezdeményeztek anált, illetve szendvicsnél is elfogadták, hogy a popsi nem az övék. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ilyen esetben a személlyel van baj, nem a biszexualitás kérdésével. Az ilyen típus az, aki bepróbálkozik a férj háta mögött, vagy titokban megpróbálja levenni a gumit.
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom.
Korrekt férfi vagy elfogadja a határokat, vagy azt mondja, hogy köszi, ezt nem tudom vállalni. Minden más sunnyogás csak. Mi is jártunk már úgy, hogy elmondtuk, hogy nálunk nincs anál, aztán végignyavalyogta az egész menetet, hogy de mégis hadd tegye már be oda is, jó lesz az. Nyilván az volt az első és utolsó alkalom.

szendepár
Angie