Nehéz, de nem reménytelen
Pasiktól kérdezem! Ha valakivel normálisan közlöm, hogy nem szeretnék vele ismerkedni (tehát én nem akarom), ezután pedig Ő tilt, hogy ne is tudjak neki írni, abban mi a logika? Ezt miért csinálják a pasik? Fordított esetben még érthető is volna, hiszen én vagyok, aki nemet mondott, de csak ezért még tőlem is bunkóság volna tiltani valakit. Szóval ez is egy dolog, amit nem értek
Pasiktól kérdezem! Ha valakivel normálisan közlöm, hogy nem szeretnék vele ismerkedni (tehát én nem akarom), ezután pedig Ő tilt, hogy ne is tudjak neki írni, abban mi a logika? Ezt miért csinálják a pasik? Fordított esetben még érthető is volna, hiszen én vagyok, aki nemet mondott, de csak ezért még tőlem is bunkóság volna tiltani valakit. Szóval ez is egy dolog, amit nem értek
Sajna nem
Nem is lehet
Nem is lehet
Működik
Az már részlet kédése. De neki még elnézhető, mert még így se néz ki rosszul, hogy nem sportos. Sokan az adlatlapjuktól eltérően hírdetnek, vagy írják le magukat. Volt olyan, aki sportos testalkatot írt magáról, aztán a fotója alapján igencsak testesen telt alkatú volt.
(Ez egy válasz smle_11 üzenetére (2026. 02. 07. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Társkereső: Továbbá sportos alkatú.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 08. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 08. vasárnap 15:57
Sehol nem írtam ilyet. Szerintem egy igényes normális pasi vagy hölgy nem feltétlen a sportosnál kezdődik. De kinek mi.
Sehol nem írtam ilyet. Szerintem egy igényes normális pasi vagy hölgy nem feltétlen a sportosnál kezdődik. De kinek mi.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudunk talán 3 hónapja vagyunk fenn. A goldengate regisztráció nem egyenlő a tarskereséssel, és a tarskereseos regisztracioval. Fél éve azt se tudtam hogy van ide regisztraciom csak szólt a rendszer hogy az email foglalt, onnan tudtuk meg.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2026. 02. 07. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 07. szombat 09:55
Egy kérdés....a közel 8 év alatt nektek mennyit sikerült találni? Remélem tudtok tanácsot adni a topik nevéhez híven
Egy kérdés....a közel 8 év alatt nektek mennyit sikerült találni? Remélem tudtok tanácsot adni a topik nevéhez híven
(Ez egy válasz smle_11 üzenetére (2026. 02. 07. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapján van.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 02. 07. szombat 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Kitartás, türelem, egyenes kommunikació.
Bár hátranyból indulok. Vállaltan biszexuálisként és forumokon jelzett extrémebb vágyaim miatt.
Kitartás, türelem, egyenes kommunikació.
Bár hátranyból indulok. Vállaltan biszexuálisként és forumokon jelzett extrémebb vágyaim miatt.
Természetesen de benne van a pakliban a csalódás is .
Hol írta ezt magáról?
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet találni, csak tűrelem kell.
Bár tényleg sok a kamus, kép kéregető párnak nevezett egyén.
Bár tényleg sok a kamus, kép kéregető párnak nevezett egyén.
Azért sportosnak nem mondanálak.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 06. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 18:58
Erthetetlenul allok az egesz elott. Nem vallom magam rossz pasinak. Tiszteletet mindig megadom nem vagyok tolakodo. De sokszor a nemleges valaszt sem kapom meg,
szerintem a tiltogatás is elég gáz
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 21:35
(Ez egy válasz Arlan95 üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, más is találkozott már azzal, hogy olyan sértődékenyek felnőtt emberek, mint az óvodások? Többször találkoztam ezzel, de a legutóbbi példa nagyon szomorú.
Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.
Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
Beszélgettünk egy párral az oldalról két napot, jól indult a dolog, jó volt a hangulat. Megírtam nekik, hogy zsúfolt időszakom van és két hét múlva tudunk találkozni leghamarabb. A mai nap reggel is írtam nekik, majd este tudtam ismét ránézni az üzenetekre, mert dolgoztam, ahogy a legtöbb ember teszi, utána pedig a szüleimnek kellett segítenem. Ekkora a közös chatben már elküldtek a búsba és letiltottak, mert nem válaszoltam kemény 10 órán keresztül. A hölgyet még el tudtam érni, durcás, passzív-agresszív módon kifogásolta, hogy nem írtam nekik és letiltott ő is, esélyt sem hagyva a tisztázásra.
Őszintén nem értem, az a probléma, hogy nap közben dolgozom és nem velük beszélgetek? Leghamarabb két hét múlva tudtunk volna találkozni, miért volt ennyire fontos a mai nap? Miért nem szóltak, ha zavarja őket valami, miért a tiltás és hisztizés az első reakció?
Sajnos a sokan tényleg nem reagálnak. Többségük pedig úgy hírdet, hogy mindenre nyitottak. Aztán a mély hallgatásukkal kiderül, hogy mégsem.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 06. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 18:58
Erthetetlenul allok az egesz elott. Nem vallom magam rossz pasinak. Tiszteletet mindig megadom nem vagyok tolakodo. De sokszor a nemleges valaszt sem kapom meg,
Külföldi férfi partnert hármashoz hogyan lehetne találni ezen az oldalon?
Viszonylag sürgős lenne.
Viszonylag sürgős lenne.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 02. 06. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem biztos, hogy veled van a probléma.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2026. 02. 06. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 14:36
Sajnos továbbra sem találtam senkit. Lehet velem van tényleg a probléma.
Sajnos továbbra sem találtam senkit. Lehet velem van tényleg a probléma.

macó