Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy
ki
alf
cs
alf
i
alf
sör
has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a
alf
ru
alf
mo
alf
t
, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11804   ma 13:30
Niobe Niobe VIP Admin
Az a helyzet, hogy mindenért tenni kell... Több éve rendezzük már meg a gg találkozót, de sokak közül aki itt rinyál még egyszer sem volt... bármi kialakulhat, ha nem ott, akkor megbeszéltek egy alkalmat, és még 3 nap felhőtlen szórakozás, minden kötetlenség nélkül.........
#11803   ma 07:10
goldendmo goldendmo
Igen. És nem is igazán tudom min múlott.
Az biztos hogy türelem kell, és elvárások nélküli hozza állás. Rácsavarodás nélkül.
Amolyan lesz ami lesz alapon.
Mert hát azért akadnak elég buta emberek is.
#11802   ma 05:23
Tomi380 Tomi380
Hetero pár vagyunk találtunk már többet is
#11801   ma 05:23
55ősPasi 55ősPasi
Egyet értek veled, hidd el sokan vagyunk így ezzel. Vannak itt olyanok akik a fórumon aktívak , jól eladják magukat itt, de ha rájuk írsz a társ keresőben, egyszerűen elolvassák az üzenetet és válaszra sem méltatnak. Talán a legnagyobb probléma azzal van, hogy rengeteg a kamus egyén itt az oldalon, a vágy meg van bennük, de nem merik megélni azokat, attól tartanak, hogy mit szólnak majd az emberek! Az emberek álszentek, noha az ö gondolataikban is meg meg jelennek az e fajta kapcsolatok, de a félsz nagyobb mint a kíváncsiság!
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (tegnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:07
Sziasztok!
Már sokszor leírtam a véleményemet ebben a fórumban és a helyzet semmit sem változott.
Hiába írok üzenetet, azoknak a pároknak, akiknek megfelelnék a leírás szerint, válaszra sem méltatnak.
Ha mégis vissza írnak, a második levél után tűnnek el.
Ezek alapján, nagyon nehéz a kommunikáció.
Mindenkinek megvannak az igényei (pl. a 20+cm pénisz) és ezt tiszteletben is tartom.
Én pedig csak jól szeretném érezni magam egy párral, a hölgy örömére.
#11800   tegnap 21:21
erotik.kameramann erotik.kameramann
Ha van egyéb elképzelése, akkor írja le... Szerintem nem olyan nehéz.
A "nem valós pár", ezt jobban el tudom képzelni.
Nektek például nem is írnék, mert nem felelek meg a kor miatt és a távolság is probléma.
És ezt el is fogadom
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (tegnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:47
Erre legalább még találsz magyarázatot - nem valós pár/ van partnere vagy még fejben van 3 másik paraméter aminek nem felelsz meg és szimplán lusta írni.
De amikor egy szóló pasi ír,választ is kap rövid időn belül és úgy tűnik el az éterben... Ha nem gondolja komolyan, akkor minek kezdeményez egyáltalán. Vagy a szó nélkül kapcsolatra jelölgető egyének..
#11799   tegnap 19:47
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Erre legalább még találsz magyarázatot - nem valós pár/ van partnere vagy még fejben van 3 másik paraméter aminek nem felelsz meg és szimplán lusta írni.
De amikor egy szóló pasi ír,választ is kap rövid időn belül és úgy tűnik el az éterben... Ha nem gondolja komolyan, akkor minek kezdeményez egyáltalán. Vagy a szó nélkül kapcsolatra jelölgető egyének..
(Ez egy válasz erotik.kameramann üzenetére (tegnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Már sokszor leírtam a véleményemet ebben a fórumban és a helyzet semmit sem változott.
Hiába írok üzenetet, azoknak a pároknak, akiknek megfelelnék a leírás szerint, válaszra sem méltatnak.
Mindenkinek megvannak az igényei (pl. a 20+cm pénisz) és ezt tiszteletben is tartom.
#11798   tegnap 10:15
köpcös köpcös
Ezek szerint nem csak én járok így itt.Sajnos valóban nem lehet kommunikálni sem,nemhogy partnert találni!Szemelyes találkozásról ne is álmodjon az ember kb.
Slusszpoén,szinte csak olyanokkal sikerül egyáltalán beszélgetni akiknél nem vagyok opció.Ki érti ezt vajon?
Sziasztok!
#11797   tegnap 09:24
Caracas79 Caracas79
Szia! Egy személyes találkozás,egy telefonbeszélgetés,egy webkamerás beszélgetés mind egy direkt,indirekt teszteléssel egybekötött kommunikáció, ahol a felek felmérik egymás habitusát,fizikumát. Videómegosztó csatornán lehet találni riport swinger klub tulajdonosokkal, akik elmondják,hogy - főleg a szóló férfiak esetében - a telefonbeszélgetés bizony egyfajta szűrés,mert a hangszín,fogalmazás,szókincs által tudnak következtetni a jelentkező személyiségére.Részben üzletpolitikai szempontból,részben a barátaira való tekintettel ( a klubok vendégközösségének tagjai közül sokan ápolnak egymással és/vagy a tulajdonossal baráti viszonyt ) bizony szanálnak a belépni kívánók között!! Ez a szemlélet a privát rendezvényekre is igaz! Tehát csak akarat kérdése az egész!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 23:39
Ne haragudj de ez lehetetlen, hogy így lehessen szűrni. Egy szingeresek klub esetén meg őszintén, egy interjút csináljon a tulaj? Maradunk a privát buliknál, ahol meghívásos alapon jönnek a párok , pasik , nők.
#11796   tegnap 09:14
Exhibman01 Exhibman01
Az a vicces,mikor valaki kimegy a reptérre,Szépvölgyire vagy bármelyik nudira és itt kérdezősködik,hogy az oldalról vannak -e?A másik,mikor már eltelt a nap és este bepötyögik,hogy keressük Rigó Jancsit,de az sem biztos,hogy fent van az oldalon!Ha én ott vagyok valahol,miért nem lehet megkérdezni,esetleg ha párnak bejön egy aktuális személy,miért nem lehet valahogy személyesen jelezni?Ha ezek nem jönnek össze,hogy várunk személyes találkozót bárhol?!
#11795   tegnap 07:07
erotik.kameramann erotik.kameramann
Sziasztok!
#11794   2026. 06. 08. hétfő 23:39
Felhőék Felhőék
Ne haragudj de ez lehetetlen, hogy így lehessen szűrni. Egy szingeresek klub esetén meg őszintén, egy interjút csináljon a tulaj? Maradunk a privát buliknál, ahol meghívásos alapon jönnek a párok , pasik , nők.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 20:39
Egyetértek! Többen megfogalmazták már azt,hogy EQ-IQ alapú szűrésre lenne szükség valamilyen pszichológiai teszt formájában ahhoz,hogy lehessen hirdetni,illetve hirdetésre jelentkezni! Szerintem így nagyon sok felesleges stressz meg lenne spórolva! A swinger klubok ( legalábbis az igényesebb ) tulajdonosai is szűrik a vendégeket a maguk kritériumai alapján! Akarat kérdése lenne csupán ennek a szemléletnek a meghonosítása ezen az oldalon!
#11793   2026. 06. 08. hétfő 20:39
Caracas79 Caracas79
Egyetértek! Többen megfogalmazták már azt,hogy EQ-IQ alapú szűrésre lenne szükség valamilyen pszichológiai teszt formájában ahhoz,hogy lehessen hirdetni,illetve hirdetésre jelentkezni! Szerintem így nagyon sok felesleges stressz meg lenne spórolva! A swinger klubok ( legalábbis az igényesebb ) tulajdonosai is szűrik a vendégeket a maguk kritériumai alapján! Akarat kérdése lenne csupán ennek a szemléletnek a meghonosítása ezen az oldalon!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 19:56
Hm, tudományos összefoglaló. Nem bántásként írom ezt, szóval ne legyen sértődés. Ezzel szemben az a véleményem , higy azért sok pár részletesen megfogalmazza az adatlapon a keresési szempontjait, tehát ha valaki ennek ellenére úgy jelentkezik, hogy nincs venne a kritériumokban akkor szerintem ezeknek a civilizációs normáknak ellenében tesz, és adott esetben néha fel is húzza az embert, természetesen nem erotikusan. Szóval ezt azok védelmében írom aki az ilyen megkereséseket nehezen kezelik.
#11792   2026. 06. 08. hétfő 19:56
Felhőék Felhőék
Hm, tudományos összefoglaló. Nem bántásként írom ezt, szóval ne legyen sértődés. Ezzel szemben az a véleményem , higy azért sok pár részletesen megfogalmazza az adatlapon a keresési szempontjait, tehát ha valaki ennek ellenére úgy jelentkezik, hogy nincs venne a kritériumokban akkor szerintem ezeknek a civilizációs normáknak ellenében tesz, és adott esetben néha fel is húzza az embert, természetesen nem erotikusan. Szóval ezt azok védelmében írom aki az ilyen megkereséseket nehezen kezelik.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 19:15
Szép jó napot kívánok mindenkinek!! Először is szögezzük le azt,hogy mindenki egy külön személyiség,mindenki egy egyéniség,ezért indirekt módon is,de sokszor előfordul,hogy nem értjük meg egymást,elbeszélünk egymás mellett!! Ezért fordulhat elő az,hogy valakinek nem tetszik egy érdeklődő levele,mert azt kiforratlannak,pontatlannak,tiszteletlennek,közönségesnek ,vagy egyszerűen csak komolytalannak tekinti! Mások meg képtelenek az intellektuális és/vagy emocionális korlátoltságuk végett értelmezmi és tudomásul venni az adott hölgy/pár/úr bemutatkozó szövegét és/vagy olyan érdeklődő levelet megfogalmazni,amiben a legnagyobb tiszteletről tanúbizonyságot téve megfelelő,releváns módon bemutatkozni,közölni magáról a fontosabb tudnivalókat ( lakhely,mobilitási képesség,tapasztalat megléte,hiánya ...stb ),valamint felhívni magára a figyelmet , felkelteni maga irányába a " célszemély " figyelmét! Ebből következik,hogy mindenkinek csiszolódnia kell értelmi és érzelmi területen,ami nívósabb érdeklődő levelekhez,és - még nemleges válasz esetén is - viszontválaszhoz vezetne,amik szetény véleményem szerint civilizációs minimumok lennének! Így jelentősen megnövekszik a megfelelő partner megtalálásának esélye! Kb : 35-40 %-ra teszem az arányt. Jópár alkalommal volt sikeres,és remélem,hogy minden kommenttársnak is ez lesz az osztályrésze!!
#11791   2026. 06. 08. hétfő 19:15
Caracas79 Caracas79
Szép jó napot kívánok mindenkinek!! Először is szögezzük le azt,hogy mindenki egy külön személyiség,mindenki egy egyéniség,ezért indirekt módon is,de sokszor előfordul,hogy nem értjük meg egymást,elbeszélünk egymás mellett!! Ezért fordulhat elő az,hogy valakinek nem tetszik egy érdeklődő levele,mert azt kiforratlannak,pontatlannak,tiszteletlennek,közönségesnek ,vagy egyszerűen csak komolytalannak tekinti! Mások meg képtelenek az intellektuális és/vagy emocionális korlátoltságuk végett értelmezmi és tudomásul venni az adott hölgy/pár/úr bemutatkozó szövegét és/vagy olyan érdeklődő levelet megfogalmazni,amiben a legnagyobb tiszteletről tanúbizonyságot téve megfelelő,releváns módon bemutatkozni,közölni magáról a fontosabb tudnivalókat ( lakhely,mobilitási képesség,tapasztalat megléte,hiánya ...stb ),valamint felhívni magára a figyelmet , felkelteni maga irányába a " célszemély " figyelmét! Ebből következik,hogy mindenkinek csiszolódnia kell értelmi és érzelmi területen,ami nívósabb érdeklődő levelekhez,és - még nemleges válasz esetén is - viszontválaszhoz vezetne,amik szetény véleményem szerint civilizációs minimumok lennének! Így jelentősen megnövekszik a megfelelő partner megtalálásának esélye! Kb : 35-40 %-ra teszem az arányt. Jópár alkalommal volt sikeres,és remélem,hogy minden kommenttársnak is ez lesz az osztályrésze!!
#11790   2026. 05. 17. vasárnap 12:00
rozsoma78 rozsoma78
Nem igazán lehet találni itt csak a nagy szövegek vannak,rengetek kamú ember.
#11789   2026. 05. 16. szombat 16:56
cul8er2 cul8er2
Igen, sikerült már párszor partnert, partnereket találni.
Házaspárt is és egyedülálló nőt, férfit egyaránt.
Igaz, hogy sok időbe telt mire a sok sok kamu profilbol a valós partner is fel bukkant.
És persze volt olyan is hogy, az egyik naturista campingben pihentem én is, és egy kedves házaspár is.
Ők irtak az egyik fórumba , hogy 3-asra keresnek. Írtam nekik, és este taliztunk is!!
Jó lette volna többször is talizni velük, de máskor nem találtam rájuk itt az oldalon, sajnos.
#11788   2026. 05. 16. szombat 14:31
Gyula196 Gyula196
Szia. Teljes mértékben igazad van valóban nem lehet tudni hogy mi az oka hogy eltüntek lehet hogy tényleg meggondolták és nem akarnak ismerkedni de egyéb oka is lehet ennek. Egyébként biztos hogy a partnerkeresők olvassák ezeket a hozzászólásokat véleményeket is és valószínűleg magukra ismernek és ezért szakad meg az ismerkedés a továbbiakban!
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 18:31
Szia. Igazad van,sok olyan ember van itt aki komolyan keres és sok az olyan is aki csak álmodozni,egot növelni vagy csak szorakozni jár ide. De az ilyen jellegü eltünésnek(mint amit te emlitesz) is több oka lehet. Az egyik :meggondolták magukat, másik : olyat dobott az élet amit nem kivánnak publikáli,harmadik : kiderül hogy a megkeresett személynek több profilja is van és amire ök irtak az nekik jó vagy belefér és amit találtak az már nekik sok vagy taszitó. stb Ezeket a dolgokat is tegyük bele a kalapba mert ugy illik. Azért szivesen megismerném az Ö álláspontjukat is ebben a témában. (Mert hiba lenne azt gondolni hogy Ök nem olvassák ezeket az írásokat)
#11787   2026. 05. 16. szombat 13:24
Goodboy Goodboy
Igen. Volt már pár találkozó, ami elég jól sikerült. Sajnos van sok kamu profil is, írsz és vissza sem ír....stb. Úgy, hogy Nekem vegyes tapasztalatom van, de Nekem pár alkalommal sikerült.
#11786   2026. 05. 16. szombat 13:08
Gyula196 Gyula196
Igen valóban van olyan aki csak 1-2 alkalomra keres partnert de van olyan aki tartósan hosszabb távra és állandó partnert keres . Egyébként én is egy ilyen lehetőleg tartósan de laza kapcsolatra keresek partnert ami elég nehéz itt az oldalon főleg ha párt házaspárt keresel szerintem egy ilyen kapcsolatban a legfontosabb a kölcsönös bizalom a másikkal szemben. És valóban egy hármas kapcsolatban ez egy plusz a megszokott szexhez képest és ha megvan a kölcsönös bizalom akkor nagyon jól tud működni tartósan is ilyenkor nem az a lényeg hogy neked jó legyen hanem mindenki számára élvezetet nyújtson a szex ! Nekem ez a véleményem..
#11785   2026. 05. 16. szombat 11:18
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Ha 1-2 alkalomra kerestek, akkor ez valóban mehet így, de van aki nem szeretne minden alkalom előtt ismerkedni, keresgélni. Nekünk az a tapasztalat, hogy az első alkalomnál legfeljebb a többes feeling ami plusz a hétköznapi szexhez képest, minőségben meg sem közelíti. Ha már többes, akkor szeretnénk élvezni is.
(Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2026. 05. 16. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 16. szombat 10:21
Nem igazán osztjuk a véleményeket, mert ha valóban csak egy – két alkalomra kerestek párt, pasit, és kizárólag egy jó közös pár órás erotikára, akkor szerintünk teljesen felesleges az előzetes kávézós-talizós köröket megfutni. Nekünk is volt már jó pár hasonló alkalmunk, de mi pár e-mail váltásból, a kölcsönös fotócseréből, valamint a bevontak hozzászólásainak elemzéséből mindig biztosra tudtunk menni. És mindig telibe is találtunk, sosem csalódtunk a bevont srácban, párban. A kicsit részletesebb mail váltásból és képcseréből rengeteget le lehet szűrni, de a legbiztosabb a korábbi hozzászólások átböngészése. Abból teljes képet lehet nyerni majd mindenkiről. Szóval mi az időt nem szúrjuk holmi előzetes ismerkedési bajlódással, kávézással. Persze természetesen válogatósak vagyunk mi is, szóval 10-ből 1 akit akiket valóban közel is engedünk magunkhoz.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11804db
Utolsó üzenet: ma 13:30

Hírek

ma 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!