Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 520 521 522 523 524 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#655   2013. 10. 03. csütörtök 22:22
Nyúlmedve Nyúlmedve
" A pénzkérdés nem a minőségben és a plusz lehetőségekben bír jelentőséggel."

Dehogynem! Pont Te magad is igazolod a trénerrel, edzővel, edzőteremmel... Mert ezek nem csak ösztönöznek, hanem szakszerű segítséget tudnak nyújtani például képességekhez kialakított edzéstervet, táplálkozási segítséget, illetve a terem az ezernyi sokféle gépet, amiknek a használatát sem árt elsajátítani. Egy sima egykezes súlyzóval ezernyi gyakorlatot lehet elvégezni.
De aki még tovább gondolkodik, és van rá keret, az tudja, hogy pénzbe kerül a kényelmes edzős cucc (bár én a márkajelzés nélküli, "kinyúlt" dolgoknak vagyok a híve), a shaker, a kesztyű (jut is eszembe, az enyémet elhagytam pár hete), a sokféle hasznos vitamin, és ásványi anyag, a jó minőségű fehérje stb (a mindenféle szteroidot és egyéb mérgeket csak az idióták szedik, meg a profi sportolók, lehet, egy és ugyanaz a kettő? smile )
A fegyencedzés tényleg jó lehet, de ahhoz iszonyat nagy akaraterő és elhatározás kell. No meg nem árt egy eleve általánosan jó erőnlét, ízületi stabilitás.

Nem véletlenül említettem a kifogásokat kereső srácnak a fekvőtámaszt, de ott van még a felülés (de könyörgöm, ne az iskolai gerincgyilkost!!!), a négyütemű fekvőtámasz, a kocogás, kirándulás, lépcsőzés, de akár egy másfeles ásványvizes palackkal is tök jót lehet játszani.

Amikor a srácaim kisebbek voltak, és nem aludtak hanem rajcsúroztak, akkor nem nyaklevesek osztogatása ment mert nem volt értelme, hanem adtam a kezükbe egy-egy almát, oszt lehetett vele előre nyújtózkodni, meg felfelé, meg lefelé... Még haszna is volt a "büntinek", mert erősödtek a karjaik. smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 10. 03. csütörtök 21:04
A pénzkérdés nem a minőségben és a plusz lehetőségekben bír jelentőséggel. Max a lustaság leküzdésében, mivel az edző, tréner, stb... vár, ösztönöz. eböl élnek a termek, azaz kb egy rendszerben valaki megmondja, mit csinálj, mert maguktól lusták. Ha azt nézem, hogy a legolcsóbb egyik edzés a "fegyencedzés" nem egy emberen művelt csodát igen rövid idő alatt, akkor inkább nem minőségi, hanem akarat kérdése.
Bár nem értem ha edzésben ennyire igénybe veszik az irányítást, akkor csajozásban miért nem, azaz pl mi a fennért nem kérdeznek meg egy Nyúlmedvét, hogy hogy közelítse meg a csajt, vagy legalább figyelnek oda rá, mit mond ?
Ma már nem mernek leszólítani egy csajt, bár néha megértem őket, mer a leszólított sem tud normálisan elutasítani. így hát a netten ismerkednek csak, vagy a diszkóba "farkát a seggéhez nyomja és ha nem bassza pofán nyert az ügy".
oda kell menni próbálkozni, próbálkozni és tanulni az elutasításból, s tanácsot kérni akár egy "alfa hím"-töl, itt nem a szép vagyok kategóriát értem, az izmommal hódítok.
#654   2013. 10. 03. csütörtök 21:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
A pénzkérdés nem a minőségben és a plusz lehetőségekben bír jelentőséggel. Max a lustaság leküzdésében, mivel az edző, tréner, stb... vár, ösztönöz. eböl élnek a termek, azaz kb egy rendszerben valaki megmondja, mit csinálj, mert maguktól lusták. Ha azt nézem, hogy a legolcsóbb egyik edzés a "fegyencedzés" nem egy emberen művelt csodát igen rövid idő alatt, akkor inkább nem minőségi, hanem akarat kérdése.
Bár nem értem ha edzésben ennyire igénybe veszik az irányítást, akkor csajozásban miért nem, azaz pl mi a fennért nem kérdeznek meg egy Nyúlmedvét, hogy hogy közelítse meg a csajt, vagy legalább figyelnek oda rá, mit mond ?
Ma már nem mernek leszólítani egy csajt, bár néha megértem őket, mer a leszólított sem tud normálisan elutasítani. így hát a netten ismerkednek csak, vagy a diszkóba "farkát a seggéhez nyomja és ha nem bassza pofán nyert az ügy".
oda kell menni próbálkozni, próbálkozni és tanulni az elutasításból, s tanácsot kérni akár egy "alfa hím"-töl, itt nem a szép vagyok kategóriát értem, az izmommal hódítok.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 20:45
Ravenna, Tom Tailor.

" Az önbizalom meg a stílus agyból jön, nem izomból "

Szerintem ez részigazság. Mert ha punnyadt, béna, pókhasú stb, és ez frusztrálja, ha utálja még saját magát is, akkor az meg is látszik rajta. Ám ha nem érdeklik ezek az adottságai,, odateszi magát rendesen a szerre, akkor lazán összeszedhet jó nőket.
De ha a ványadt testéből ki tud hozni valami mutatósabbat, akkor megnő az önbizalma. Legalábbis minden normálisabb embernek megnőne.

"A testedzés hozzáállás és nem pénzkérdés."

Sportolni, mozogni tök jó dolog. Bár a szex is mozgás... smile
A pénzkérdés a minőségben és a plusz lehetőségekben bír jelentőséggel. De aki csóró, de edzeni akar, sportolni, mozogni, az leleményes tud lenni! Csak akarni kell!
#653   2013. 10. 03. csütörtök 20:45
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ravenna, Tom Tailor.

" Az önbizalom meg a stílus agyból jön, nem izomból "

Szerintem ez részigazság. Mert ha punnyadt, béna, pókhasú stb, és ez frusztrálja, ha utálja még saját magát is, akkor az meg is látszik rajta. Ám ha nem érdeklik ezek az adottságai,, odateszi magát rendesen a szerre, akkor lazán összeszedhet jó nőket.
De ha a ványadt testéből ki tud hozni valami mutatósabbat, akkor megnő az önbizalma. Legalábbis minden normálisabb embernek megnőne.

"A testedzés hozzáállás és nem pénzkérdés."

Sportolni, mozogni tök jó dolog. Bár a szex is mozgás... smile
A pénzkérdés a minőségben és a plusz lehetőségekben bír jelentőséggel. De aki csóró, de edzeni akar, sportolni, mozogni, az leleményes tud lenni! Csak akarni kell!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 10. 03. csütörtök 19:48
Az önbizalom meg a stílus agyból jön, nem izomból smile
Ha valaki itt ismerkedik azok nagy része elolvassa a kiszemelt ember hozzászólásait és abból a stílusát, mielőtt meglesi hogy néz ki a másik fél. Bár van aki egy képre ( netről leszedett, vagy saját ) képre ugrik rá.
Embere válogatja. A testedzés hozzáállás és nem pénzkérdés.
#652   2013. 10. 03. csütörtök 20:37
X Törölt felhasználó (856349)
Rocco ... változnak az idők...s az éhség nagy ÚÚÚÚÚúúúúrrrrr.... smile ))...de örömmel vennénk +1 lány érdeklődését is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2013. 10. 01. kedd 18:17
Nem kukacoskodni akarok, de ahogy az adatlapodat nézem elég határozottan utasítod el a szóló pasik közeledését..... Ma egy szóló pasinak köszönted meg a tegnap estét... Akkor ez most, hogy van??? smile
#651   2013. 10. 03. csütörtök 19:48
ravenna ravenna VIP Admin
Az önbizalom meg a stílus agyból jön, nem izomból smile
Ha valaki itt ismerkedik azok nagy része elolvassa a kiszemelt ember hozzászólásait és abból a stílusát, mielőtt meglesi hogy néz ki a másik fél. Bár van aki egy képre ( netről leszedett, vagy saját ) képre ugrik rá.
Embere válogatja. A testedzés hozzáállás és nem pénzkérdés.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 19:27
Persze persze nem is mondom hogy punnyadjon de csak a külső nem hozza meg az önbizalmat, próbáljon ismerkedni mert abból is tanul az ember
#650   2013. 10. 03. csütörtök 19:27
TomTailor TomTailor
Persze persze nem is mondom hogy punnyadjon de csak a külső nem hozza meg az önbizalmat, próbáljon ismerkedni mert abból is tanul az ember
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 18:42
Ugyan már. 4x25-ös vagy 5x20-as sorozatot lenyomni napi két, három alkalommal nem nagy dolog. Rinyál, hogy nyuszi, hogy keveset keres, hogy nem néz ki jól. Legalább ennyit bárki megtehet magáért. Nem kell Swarzeneggeri méretűnek lennie ahhoz, hogy egy kis önbizalmat összeszedjen, mert a csajozásnál ez legfontosabb!
#649   2013. 10. 03. csütörtök 18:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ugyan már. 4x25-ös vagy 5x20-as sorozatot lenyomni napi két, három alkalommal nem nagy dolog. Rinyál, hogy nyuszi, hogy keveset keres, hogy nem néz ki jól. Legalább ennyit bárki megtehet magáért. Nem kell Swarzeneggeri méretűnek lennie ahhoz, hogy egy kis önbizalmat összeszedjen, mert a csajozásnál ez legfontosabb!
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 18:10
Nem kell szerintem annyi fekvőtámasz, de nem kell feladni az ismerkedést. Az életben is le kell jó pár lányt szólítani míg valaki igent mond. Neten sincs ez másképp
#648   2013. 10. 03. csütörtök 18:10
TomTailor TomTailor
Nem kell szerintem annyi fekvőtámasz, de nem kell feladni az ismerkedést. Az életben is le kell jó pár lányt szólítani míg valaki igent mond. Neten sincs ez másképp
#647   2013. 10. 03. csütörtök 17:39
X Törölt felhasználó (846377)
Igazad van TOm Tailor. De hát mit lehet tenni.... smile
#646   2013. 10. 03. csütörtök 16:22
TomTailor TomTailor
Rinyálással az a baj hogy max lefárasztasz vele mindenkit de nem megoldás semmire
#645   2013. 10. 03. csütörtök 11:42
X Törölt felhasználó (846377)
Hogy jobban képben legyek veled, utánad kellene olvasnom. Szánom-bánom, de erre időm, lehetőségen nincs, így kicsit félve írok bármit is.
A sóhajom annyi, hogy (nagyon sarkosan és egyszerűen fogalmazva) irtó szar lehet neked. Na de.. smile
mert amúgy képes vagyok más helyzetébe bele képzelni magam, és ha én ennyi idősen csak 2 csóknál tartanék, eret vágnék. Mondom ezt én persze, aki nem veti meg az élvezeteket..
Node.. felmerül bennem a kérdés, hogy vajon eleget teszel-e azért, hogy legyen valamid? Meg mi ez a valami? Tudod igazán mit/kit és honnan akarsz? Egy társat (amire eme hely a legkevésbé alkalmas), egy szeretőt/szexpartnert (amire ez egy szuper felület, de nulla adatlappal, kijelentve, hogy csak nézelődsz, kevés az esély). Társadalmunkban sok a nő és kevés a férfi. Így a férfiaknak nincs könnyű dolguk. A nő meg olyan, hogy a legjobbat akarja (aztán relatív, kinek mi a leg.. ebbe kár bele menni), szóval válogatunk. Viszont a partnerkereső oldalakon több a férfi, mint a nő. Tehát akár honnan nézem, bizony meg kell dolgozni a nőért. Egyfajta alfahímet keresünk, ha csak szex, ha csak társ... Biztos nem csak a sebeidet nyaldosod, és valóban oda pakolod magad ahova kell, de úgy férfiasan?
(mindezt kérdem, írom úgy, hogy semmit nem tudok rólad)

Csak magamat fogom ismételni!
Én TÉNYLEG nem keresek itt senkit. Neked is leírom: Azért indítottam ezt a topikot, hogy felmérjem a lehetőségeimet. Mikor közöltem, hogy miért vagyok itt, mindenki kiröhögött, és mondtak, hogy felejtsem el a dolgot! Ezek után nyílvánvaló vált, hogy fölösleges itt próbálkoznom, ha tapasztalt, jól kinéző emberek szenvednek ezen az oldalon, akkor következésképpen nekem lehetetlen itt bármit is elérnem.

Nem, nem igazán teszek semmit a dologért. Pénzre lenne szükségem, hogy tehessek érte.(Kondi, ruhatár, frizura, stb.)
Neked könnyű dúskálni az élvezetekben, hiszen jó alakú, nagy mellű nőként semmi dolog nincsen a terpesztésen kívűl. Neked nem kell 300 levélből kitűnni, hű de különlegesnek lenned, neked csak szívatnod kell a pasikat, meg kiröhögnöd őket, hogyha próbálkozik nálad, és elutasítod, akkor rásűtni, hogy mekorra lúzer, stb....

Alfahím? Biztos vagyok, hogy az alfahím az amit Vadóckának leírtam.....

Mit akarok? Természetesen előbb szexpartnert, szeretőt, aztán a későbbiekben barátnőt. De itt az ég világon semmit.
#644   2013. 10. 03. csütörtök 04:03
Malandro Malandro
Köszi a tiszteletet csak sokat nem érek vele. smile
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 02. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 21:26
Rohamra? smile
Ne fárasszuk már 1mást. smile
Évek óta nincs a GG-n egy értelmes valamire való, találkozni is hajlandó pasi.(tisztelet a kivételnek.)
Pedig egyszerű a feladat....
#643   2013. 10. 02. szerda 22:06
X Törölt felhasználó (295546)
a levéláradatra gondoltam, egy szóval sem mondtam, hogy egymásra talál majd mindenki smile
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 02. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 21:26
Rohamra? smile
Évek óta nincs a GG-n egy értelmes valamire való, találkozni is hajlandó pasi.(tisztelet a kivételnek.)
#642   2013. 10. 02. szerda 21:26
pár8476 pár8476
Rohamra? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 18:25
Akkor a párok készülhetnek a rohamra smile
#641   2013. 10. 02. szerda 21:24
pár8476 pár8476
A lényeg a történet vége. smile Mi örülünk a sikerüknek. smile
#640   2013. 10. 02. szerda 18:25
X Törölt felhasználó (295546)
Akkor a párok készülhetnek a rohamra smile
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 10. 01. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 22:06
Szerencséjük volt! smile
#639   2013. 10. 02. szerda 13:24
X Törölt felhasználó (891943)
Egy hatalmas ágy a panzióban..., egy FÉRFI..., és 1-2 olyan tartalmas szeretkezés, amelynek minden pillanata maga a csoda! smile
A második találkozás (is) FANTASZTIKUS VOLT, és minden egy beszélgetéssel indult el erről az oldalról!
A panziót is csak ajánlani tudom- tudjuk a maximális tisztaság, az udvarias tulajdonos és a korrekt hozzáállás miatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894201)
2013. 10. 02. szerda 12:00
A másfél héttel ezelőtti találkozásunk után újra tudtunk találkozni. Némi szervezés, egyeztetés után egy nagyon szimpatikus kis panzióba mentünk. A hely, a fogadtatás, a hangulat, az élmény minden kiváló volt. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös élményeink.
#638   2013. 10. 02. szerda 12:52
Malandro Malandro
Miért vársz olyan kérdésre választ amire ő maga sem tudja azt? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 18:17
Nem kukacoskodni akarok, de ahogy az adatlapodat nézem elég határozottan utasítod el a szóló pasik közeledését..... Ma egy szóló pasinak köszönted meg a tegnap estét... Akkor ez most, hogy van??? smile
#637   2013. 10. 02. szerda 12:00
X Törölt felhasználó (894201)
A másfél héttel ezelőtti találkozásunk után újra tudtunk találkozni. Némi szervezés, egyeztetés után egy nagyon szimpatikus kis panzióba mentünk. A hely, a fogadtatás, a hangulat, az élmény minden kiváló volt. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még közös élményeink.
#636   2013. 10. 02. szerda 10:35
X Törölt felhasználó (885746)
Találtam,nem is egyet smile

... 520 521 522 523 524 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11075db
Utolsó üzenet: tegnap 17:03

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!