Törölt felhasználó (885746)

Hű de jó,hogy ezt felhoztad,azt hiszem sokan tudnának erről mesélni,személy szerint én is olyan vagyok,ha megyek valahová üres kézzel nem megyek,és engem is vártak már behűtött pezsgővel desszerttel,annak annyira más a hangulata és a pasi is más a szemedben de volt olyan is,hogy a magammal vitt félliteres vizet 40 fokos melegben ketten ittuk ,pedig ő autóval volt ,az lett volna a minimum, hogy víz,pokróc,kéztörlő legyen nála......sajnos ilyenekből vannak többen,egy menetes gyors dugás,csodálkoznak ,hogy nem ismerkednek,a kedveskedés csak levélben van ,a valóság teljesen mást mutat .....ennyire futja,nos ez az én tapasztalatom,hogy másnál ,hogy működik azt nem tudhatom

Hű de jó,hogy ezt felhoztad,azt hiszem sokan tudnának erről mesélni,személy szerint én is olyan vagyok,ha megyek valahová üres kézzel nem megyek,és engem is vártak már behűtött pezsgővel desszerttel,annak annyira más a hangulata és a pasi is más a szemedben de volt olyan is,hogy a magammal vitt félliteres vizet 40 fokos melegben ketten ittuk ,pedig ő autóval volt ,az lett volna a minimum, hogy víz,pokróc,kéztörlő legyen nála......sajnos ilyenekből vannak többen,egy menetes gyors dugás,csodálkoznak ,hogy nem ismerkednek,a kedveskedés csak levélben van ,a valóság teljesen mást mutat .....ennyire futja,nos ez az én tapasztalatom,hogy másnál ,hogy működik azt nem tudhatom
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 11:14

Törölt felhasználó (892651)

Mi találtunk de sajna az illető kicsit... hogy is mondjam lehet mi vagyunk igényesek de ha mi megyünk valakihez alap egy üveg ital vagy deszert a hölgynek szoval nem jött be hogy durr bele azt enyi....
sajna ilyenek is vannak......
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 11:16
elég gáz sztori.
Törölt felhasználó (884178)

Törölt felhasználó (892651)

Mi találtunk de sajna az illető kicsit... hogy is mondjam lehet mi vagyunk igényesek de ha mi megyünk valakihez alap egy üveg ital vagy deszert a hölgynek szoval nem jött be hogy durr bele azt enyi....
elméletben képzeleteben mindenki mer sexelni de élőben nem
Köszönöm extraxl a felhívást.
Nem jól választottál témát IDE vagy IDE kellett volna írnod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 25. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 25. péntek 18:22
Törölt felhasználó (846377)

Egyébként milyen hatással van a párkapcsolatokra, hogy bevontok, 3.,4. személyt a játékba??
Én nem hiszem, hogy elbírnám viselni, ha egy másik férfival szexelne a nőm a szemmem előtt.
Sőt még a gondolata sem tetszene.
Én nem hiszem, hogy elbírnám viselni, ha egy másik férfival szexelne a nőm a szemmem előtt.
Egyébként milyen hatással van a párkapcsolatokra, hogy bevontok, 3.,4. személyt a játékba??
Sziasztok !!
Rengeteg olyan embert találok akik skypolni akarnak !!
De nekem még senkivel nem sikerült .
A személyes az már többször is.
Rengeteg olyan embert találok akik skypolni akarnak !!
De nekem még senkivel nem sikerült .
A személyes az már többször is.
Sziasztok
Nekem eddig nagy nagyon kedves hölgyel sikerült a tali ami nagyon jól sikerült
azóta sajnos semmi de vele azóta is jó kapcsolatom van ami màr megérte
és kiélhettük vad vàgyaink

Nekem eddig nagy nagyon kedves hölgyel sikerült a tali ami nagyon jól sikerült

Igen, nekünk összejött. Egy kedves párral találkoztunk és nagyon jól sikerült a tali is
De nem egyszerű, sok hátráltató dolog van. A kamus réteg egy dolog, azt az első pár után ki tudja szűrni az ember.
Ami inkább nehezít: a 4 ember közötti kémia megtalálása, időhiány, elképzelések a többesről.
De kis türelemmel és nyitottsággal szerintem egyáltalán nem lehetetlen partnert találni!

De nem egyszerű, sok hátráltató dolog van. A kamus réteg egy dolog, azt az első pár után ki tudja szűrni az ember.
Ami inkább nehezít: a 4 ember közötti kémia megtalálása, időhiány, elképzelések a többesről.
De kis türelemmel és nyitottsággal szerintem egyáltalán nem lehetetlen partnert találni!
szerintem itt lehetettlen
Sajnos nem könyű találni itt nem kamus partnert

Sziasztok! Sajnos Mi sem találtunk még olyan partnert ezen az oldalon,akivel,akikkel szívesen ágyba is bújtunk volna.
sziasztok.nemtudom hogy itt lehet e talalni csak szexre is valakit mert szerintem itt csak az emberek szaja nagy es ha oda kerulne a helyzet akkor megilyednek.persze tisztelet a kivetelnek es akinek nem inge nem oltozkodik

Igen,bár nem könnyű találni! Remélhetően olvassa az illető.

Várom a lehetõ legjobb alkalmat az akcióra!

Lehet, de sokan le se sz..ják az embert, ha ír nekik.
Sajnos még nem.