Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#744   2013. 11. 11. hétfő 06:19
X Törölt felhasználó (879516)
Végig olvastam én is az adatlapod,nagyon jó,sugárzik belőle a "komolyság,igényesség,határozottság"csak gratulálni tudok hozzá!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 17:45
Az adatlapodat könnyebb lenne értelmezni,ha oda írnád milyen pasit szeretnél,mire végig hogy olvassák milyet nem szeretnél elmegy a kedvük a szextől! smile
#743   2013. 11. 11. hétfő 05:11
X Törölt felhasználó (899398)
Hm... ha már te sem találsz... akkor itt elég nagy a baj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 11. 10. vasárnap 12:26
Ez a sok kamus,kíváncsiskodó miatt van,én már nagyon régóta keresgélek Férfit hármashoz,de itt lehetetlen találni,
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből.
#742   2013. 11. 11. hétfő 00:17
Max32 Max32
worship eljen
#741   2013. 11. 10. vasárnap 17:45
robertosanni robertosanni
Az adatlapodat könnyebb lenne értelmezni,ha oda írnád milyen pasit szeretnél,mire végig hogy olvassák milyet nem szeretnél elmegy a kedvük a szextől! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 11. 10. vasárnap 12:26
Ez a sok kamus,kíváncsiskodó miatt van,én már nagyon régóta keresgélek Férfit hármashoz,de itt lehetetlen találni,
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből.
#740   2013. 11. 10. vasárnap 15:11
X Törölt felhasználó (797912)
Sajnos nem csak itt de más oldalon sem lehet, 10-ből talán 2 aki komolyan gondolja, a többi vagy hivatásos vagy csak poénból hirdet és röhög magában hogy mennyien rákattannak.
#739   2013. 11. 10. vasárnap 12:26
X Törölt felhasználó (879516)
(Ez egy válasz bluesman üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 12:10
Szerintem se, az a legjobb, amikor rejtett számmal hív az illető nyes De neki azért meg kell adjam a számom, nevetséges.
#738   2013. 11. 10. vasárnap 12:10
bluesman bluesman
Szerintem se, az a legjobb, amikor rejtett számmal hív az illető nyes De neki azért meg kell adjam a számom, nevetséges.
(Ez egy válasz junior10 üzenetére (2013. 11. 09. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 15:57
Szerintem itt nem lehet találni én hosszú hónapok óta keresgélek de saja senki és semmi de ha valaki akarna egy komoly beszélgetést az irjon.
#737   2013. 11. 09. szombat 15:57
junior10 junior10 VIP
Szerintem itt nem lehet találni én hosszú hónapok óta keresgélek de saja senki és semmi de ha valaki akarna egy komoly beszélgetést az irjon.
#736   2013. 11. 01. péntek 23:56
X Törölt felhasználó (880047)
hát azért a széptöl messze van a szandra , de gondoltuk hogy hármashoz ugy sem találunk jobbat , nem igazán tudtunk válogatni a jelentkezök közül igy hát meg elégedtünk vele is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 29. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880047)
2013. 10. 29. kedd 23:50
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/******** ezt a lányt ****** ******nak hívják itt SZANDIII néven van fenn egy olcsó , senkiházi , beszélgettünk eleinte üzeneteket váltottunk , majd egy idö után cseréltünk pár képet ugy volt hogy össze hozunk egy talállkozót , majd idövel kezdett furcsává vállni hogy halogatj azt a találkozót , és telefonon sem akar beszélni , csak képeket kér folyamat , ugy döntöttünk hogy hagyjuk akkor ezt a dolgot , nem érdemes vele foglalkozni , irtunk neki egy üzenetet hogy nem küldünk képeket , mert ugy sem lesz belöle semmi ez történt kb 1 hónapja , majd minap rá irt barátnömre egy lány facebookon , hogy honna is ismerjük ezt a lányt , majd késöbb ki derült hogy a képeinket mutogatja azokkal dicsekszik .
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte

/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/
#735   2013. 11. 01. péntek 19:27
X Törölt felhasználó (829619)
Viszont mindenkinek válaszoltunk,vagy így,vagy úgy
#734   2013. 11. 01. péntek 19:25
Nekünk is írták már páran,hogy kamusok vagyunk,pedig mutattunk képet,és ha kell kapcsolunk kamerát is,de ha egyszer valaki nem jön be,akkor ez van,azért mindenkivel nem fekszünk össze mi sem.
#733   2013. 11. 01. péntek 18:56
X Törölt felhasználó (899109)
Nagyon nehéz találni valakit/valakiket vannak akik a herceget vagy hercegnőt várják itt? Vagy inkább sok az unatkozo kamus emberke......
#732   2013. 11. 01. péntek 18:24
whiterabbit84 whiterabbit84
Nekem még egy sem jött össze, pedig mindenkinek kultúrált hangvételü és barátságos levelet írtam. Eddig 22 megkeresett nõböl/párból tudjátok mennyi válaszolt? Egy sem, arra nem veszik a fáradtságot, hogy visszaírjanak :(
#731   2013. 11. 01. péntek 18:20
Tudjuk,leírtuk már egyszer,de még
egyszer megosztjuk,igen találtunk,itt egy nagyon aranyos párt,és nagyon jót szexeltünk.Köszi Goldengate
#730   2013. 11. 01. péntek 18:16
X Törölt felhasználó (846377)
A rondarandin miért vannak fönn jól kinéző emberek?
Egónövelés vagy csak idegesíteni akarják a többieket?
#729   2013. 10. 31. csütörtök 07:31
pár50 pár50
Sziasztok
Mi még nem pedig jó ideje itt vagyunk de nagyon nehéz és sajnos csak mindenki hiteget de már találkozni sem mer volt aki szimpatikus volt megígérte jön de nem ért ide szóval más oldalon talán könnyebb
#728   2013. 10. 30. szerda 22:35
Nem mondasz hülyeséget a borulátással, viszont a túljutáshoz SIKERÉLMÉNY szükségeltetik, hogy megadja a lendületet. Ez hiányzik a legjobban nekem. Holnap megyek "állásinterjúra" talán a kis pénz keresés segít rajtam, de majd meltájuk.

Nagyon vicces volt a menhely beszólásod. HAHAHA -_-"
#727   2013. 10. 30. szerda 22:32
"/moderátori bejegyzés: Én fenyegetlek? Eszembe sincs. Off megjegyzés volt a részemről. Miért tiltanálak? Ravenna/"

Szóval szeretsz? nyes nyes
#726   2013. 10. 30. szerda 19:24
Demona Demona VIP Admin
Igen ám..csak a fejlődéshez túl kéne lépni a borúlátáson, különben nem csoda ha nem lesz eredményes a keresgélés..akárhol is teszed azt.
Kiskutyákat???? jaaj ne tele vannak a menhelyek....inkább csak gyakorold a technikát crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 10. 30. szerda 11:37
Édes, drága Ravennám!

Vegyem ezt, úgy, hogy kitiltással fenyegetsz??

Kiskutyákat gyártani?? Ebbe a nyomorba?? Majd ha hülye leszek. Fejlődni? Azt tényleg akarok, ha hiszed, ha nem! smile

/moderátori bejegyzés: Én fenyegetlek? Eszembe sincs. Off megjegyzés volt a részemről. Miért tiltanálak? Ravenna/
#725   2013. 10. 30. szerda 18:35
jh0nny jh0nny
Velünk is hasonlót csinált, csak mi néhány nap után leépítettük, miután nem volt hajlandó telefonszámot adni (no meg egy küldött videón nem az a lány volt aki a fényképeken). A tippem, hogy nem is csaj, valószínűleg egy unatkozó faszi/kamasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 29. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880047)
2013. 10. 29. kedd 23:50
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/******** ezt a lányt ****** ******nak hívják itt SZANDIII néven van fenn egy olcsó , senkiházi , beszélgettünk eleinte üzeneteket váltottunk , majd egy idö után cseréltünk pár képet ugy volt hogy össze hozunk egy talállkozót , majd idövel kezdett furcsává vállni hogy halogatj azt a találkozót , és telefonon sem akar beszélni , csak képeket kér folyamat , ugy döntöttünk hogy hagyjuk akkor ezt a dolgot , nem érdemes vele foglalkozni , irtunk neki egy üzenetet hogy nem küldünk képeket , mert ugy sem lesz belöle semmi ez történt kb 1 hónapja , majd minap rá irt barátnömre egy lány facebookon , hogy honna is ismerjük ezt a lányt , majd késöbb ki derült hogy a képeinket mutogatja azokkal dicsekszik .
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte

/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/

... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!