Végig olvastam én is az adatlapod,nagyon jó,sugárzik belőle a "komolyság,igényesség,határozottság"csak gratulálni tudok hozzá!
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 17:45

Az adatlapodat könnyebb lenne értelmezni,ha oda írnád milyen pasit szeretnél,mire végig hogy olvassák milyet nem szeretnél elmegy a kedvük a szextől!

Hm... ha már te sem találsz... akkor itt elég nagy a baj...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 12:26
Törölt felhasználó (879516)

Ez a sok kamus,kíváncsiskodó miatt van,én már nagyon régóta keresgélek Férfit hármashoz,de itt lehetetlen találni,
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből.
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből.

Az adatlapodat könnyebb lenne értelmezni,ha oda írnád milyen pasit szeretnél,mire végig hogy olvassák milyet nem szeretnél elmegy a kedvük a szextől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 12:26

Törölt felhasználó (879516)

Ez a sok kamus,kíváncsiskodó miatt van,én már nagyon régóta keresgélek Férfit hármashoz,de itt lehetetlen találni,
Sajnos nem csak itt de más oldalon sem lehet, 10-ből talán 2 aki komolyan gondolja, a többi vagy hivatásos vagy csak poénból hirdet és röhög magában hogy mennyien rákattannak.
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből. (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 10. vasárnap 12:10
adatlapot olvasni nagyon kevesen tudnak,csak írogatnak össze vissza, az ország minden részéből. (Ez egy válasz bluesman üzenetére (2013. 11. 10. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem se, az a legjobb, amikor rejtett számmal hív az illető
De neki azért meg kell adjam a számom, nevetséges.

Szerintem se, az a legjobb, amikor rejtett számmal hív az illető
De neki azért meg kell adjam a számom, nevetséges.
(Ez egy válasz junior10 üzenetére (2013. 11. 09. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 15:57

Szerintem itt nem lehet találni én hosszú hónapok óta keresgélek de saja senki és semmi de ha valaki akarna egy komoly beszélgetést az irjon.
Szerintem itt nem lehet találni én hosszú hónapok óta keresgélek de saja senki és semmi de ha valaki akarna egy komoly beszélgetést az irjon.
hát azért a széptöl messze van a szandra , de gondoltuk hogy hármashoz ugy sem találunk jobbat , nem igazán tudtunk válogatni a jelentkezök közül igy hát meg elégedtünk vele is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 29. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 29. kedd 23:50
Törölt felhasználó (880047)

http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/******** ezt a lányt ****** ******nak hívják itt SZANDIII néven van fenn egy olcsó , senkiházi , beszélgettünk eleinte üzeneteket váltottunk , majd egy idö után cseréltünk pár képet ugy volt hogy össze hozunk egy talállkozót , majd idövel kezdett furcsává vállni hogy halogatj azt a találkozót , és telefonon sem akar beszélni , csak képeket kér folyamat , ugy döntöttünk hogy hagyjuk akkor ezt a dolgot , nem érdemes vele foglalkozni , irtunk neki egy üzenetet hogy nem küldünk képeket , mert ugy sem lesz belöle semmi ez történt kb 1 hónapja , majd minap rá irt barátnömre egy lány facebookon , hogy honna is ismerjük ezt a lányt , majd késöbb ki derült hogy a képeinket mutogatja azokkal dicsekszik .
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte
/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/
erre meg kérdeztük ezt töle hogy hogy is képzeli ezt , és még neki ál feljebb , igy hát ö az akit kerüljön el mindenki nagy ivben ez egy utolsó hazug senkiházi , most már csak azon gondolkozom hogy ki plakátoljam e a képeivel a 13 kerületet , nekem meg érné , remélem neki is meg érte
/moderátori bejegyzés: megértem a felháborodásod, ami még jogos is, viszont egy nagyon apró megjegyzést hozzáfűznék. Azzal hogy Te kiadod az ő adatlapját, nevét, vagy a jövőben teli akarod szórni a képeivel a XIII. kerületet nem biztos hogy jót tennél. Már csak azért is, mert az ő kissé gyermeteg és buta cselekményére a Tied eléggé hasonlatos. Még akkor is,ha az önérzetedbe gázolt a leányzó. Ezen kérlek gondolkozz el! Ravenna/
Viszont mindenkinek válaszoltunk,vagy így,vagy úgy
Nekünk is írták már páran,hogy kamusok vagyunk,pedig mutattunk képet,és ha kell kapcsolunk kamerát is,de ha egyszer valaki nem jön be,akkor ez van,azért mindenkivel nem fekszünk össze mi sem.
Nagyon nehéz találni valakit/valakiket vannak akik a herceget vagy hercegnőt várják itt? Vagy inkább sok az unatkozo kamus emberke......
Nekem még egy sem jött össze, pedig mindenkinek kultúrált hangvételü és barátságos levelet írtam. Eddig 22 megkeresett nõböl/párból tudjátok mennyi válaszolt? Egy sem, arra nem veszik a fáradtságot, hogy visszaírjanak :(
Tudjuk,leírtuk már egyszer,de még
egyszer megosztjuk,igen találtunk,itt egy nagyon aranyos párt,és nagyon jót szexeltünk.Köszi Goldengate
egyszer megosztjuk,igen találtunk,itt egy nagyon aranyos párt,és nagyon jót szexeltünk.Köszi Goldengate
A rondarandin miért vannak fönn jól kinéző emberek?
Egónövelés vagy csak idegesíteni akarják a többieket?
Egónövelés vagy csak idegesíteni akarják a többieket?
Sziasztok
Mi még nem pedig jó ideje itt vagyunk de nagyon nehéz és sajnos csak mindenki hiteget de már találkozni sem mer volt aki szimpatikus volt megígérte jön de nem ért ide szóval más oldalon talán könnyebb
Mi még nem pedig jó ideje itt vagyunk de nagyon nehéz és sajnos csak mindenki hiteget de már találkozni sem mer volt aki szimpatikus volt megígérte jön de nem ért ide szóval más oldalon talán könnyebb
Nem mondasz hülyeséget a borulátással, viszont a túljutáshoz SIKERÉLMÉNY szükségeltetik, hogy megadja a lendületet. Ez hiányzik a legjobban nekem. Holnap megyek "állásinterjúra" talán a kis pénz keresés segít rajtam, de majd meltájuk.
Nagyon vicces volt a menhely beszólásod. HAHAHA -_-"
Nagyon vicces volt a menhely beszólásod. HAHAHA -_-"
"/moderátori bejegyzés: Én fenyegetlek? Eszembe sincs. Off megjegyzés volt a részemről. Miért tiltanálak? Ravenna/"
Szóval szeretsz?
Szóval szeretsz?

Igen ám..csak a fejlődéshez túl kéne lépni a borúlátáson, különben nem csoda ha nem lesz eredményes a keresgélés..akárhol is teszed azt.
Kiskutyákat???? jaaj ne tele vannak a menhelyek....inkább csak gyakorold a technikát
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 30. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 30. szerda 11:37
Kiskutyákat???? jaaj ne tele vannak a menhelyek....inkább csak gyakorold a technikát

Törölt felhasználó (846377)

Édes, drága Ravennám!
Vegyem ezt, úgy, hogy kitiltással fenyegetsz??
Kiskutyákat gyártani?? Ebbe a nyomorba?? Majd ha hülye leszek. Fejlődni? Azt tényleg akarok, ha hiszed, ha nem!
/moderátori bejegyzés: Én fenyegetlek? Eszembe sincs. Off megjegyzés volt a részemről. Miért tiltanálak? Ravenna/
Vegyem ezt, úgy, hogy kitiltással fenyegetsz??
Kiskutyákat gyártani?? Ebbe a nyomorba?? Majd ha hülye leszek. Fejlődni? Azt tényleg akarok, ha hiszed, ha nem!

/moderátori bejegyzés: Én fenyegetlek? Eszembe sincs. Off megjegyzés volt a részemről. Miért tiltanálak? Ravenna/
Velünk is hasonlót csinált, csak mi néhány nap után leépítettük, miután nem volt hajlandó telefonszámot adni (no meg egy küldött videón nem az a lány volt aki a fényképeken). A tippem, hogy nem is csaj, valószínűleg egy unatkozó faszi/kamasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 29. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 29. kedd 23:50
Törölt felhasználó (880047)

http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/******** ezt a lányt ****** ******nak hívják itt SZANDIII néven van fenn egy olcsó , senkiházi , beszélgettünk eleinte üzeneteket váltottunk , majd egy idö után cseréltünk pár képet ugy volt hogy össze hozunk egy talállkozót , majd idövel kezdett furcsává vállni hogy halogatj azt a találkozót , és telefonon sem akar beszélni , csak képeket kér folyamat , ugy döntöttünk hogy hagyjuk akkor ezt a dolgot , nem érdemes vele foglalkozni , irtunk neki egy üzenetet hogy nem küldünk képeket , mert ugy sem lesz belöle semmi ez történt kb 1 hónapja , majd minap rá irt barátnömre egy lány facebookon , hogy honna is ismerjük ezt a lányt , majd késöbb ki derült hogy a képeinket mutogatja azokkal dicsekszik .