sziasztok úgy veszem észre .,.hogy ez az oldal is kezd kibaszott módon,unalmassá válni. alig lehet kezdeni valamit, tele vagyunk kamusokkal. mindenki csak lézeng...erre arra.... it is olyan szexpartner mint a fehér holló.sok sikert mindenkinek csók
Alapvetően távol álljon tőlem bárki sértegetése, de amit te itt művelsz a fórumon, az kicsit sok, csak a sz@rdobálás megy. Ne csodálkozz, hogy elhajtanak.
A képnélküli adatlapod megkoronázza a következő két sor helyesírása és stílusa:
"Mit várok el tőled: légyélbenne mindenbe
Mit fogsz szeretni bennem: tégedet"
Ha bármit el akarsz itt érni, legalább a marketing anyagod legyen rendben.
A képnélküli adatlapod megkoronázza a következő két sor helyesírása és stílusa:
"Mit várok el tőled: légyélbenne mindenbe
Mit fogsz szeretni bennem: tégedet"
Ha bármit el akarsz itt érni, legalább a marketing anyagod legyen rendben.
találtam.
és pár találkozó óta együtt is élünk, boldog kapcsolatban
és pár találkozó óta együtt is élünk, boldog kapcsolatban

Neked én se "adnák" "eséjt".
(moderálva:extraxl)
(moderálva:extraxl)
Nem lehetetlen találni partnert, de nem mindegy, hogy kit keres az ember. Már írtam szerintem, hogy mi találtunk egy párt, de lányt, akit igazán szerettünk volna, nem. Azóta inkább töröltük a társkeresős adatlapunkat, mert az egyedülálló lányok jelentős része, még ha szerintünk meg is felelünk az adatlapjukon megjelölt feltételeknek (már ami ki lett töltve), akkor nem válaszolnak/talira nem jön el/hirtelen eltűnnek az éterben.
Szóval ha lányt keresel kb. esélyed sincs (kb. 95% kamu), párt találni már van esély, szóló fiúk közül meg csak válogatni kell (igaz el kell viselni a bunkók leveleit is).
Szóval ha lányt keresel kb. esélyed sincs (kb. 95% kamu), párt találni már van esély, szóló fiúk közül meg csak válogatni kell (igaz el kell viselni a bunkók leveleit is).
Véleményünk szerint rosszabb itt az arány a komolyan keresők kárára , kb 95% kamus vagy adathalász, de azok mindenféle területről.
Ez már nem is társkereső ,ez valami nagyon más lett itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:25
Ez már nem is társkereső ,ez valami nagyon más lett itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)

Szia!
Az itt regisztráltak 80% a csak kíváncsiskodni,képeket nézegetni,kéregetni jön az oldalra,ha elutasítják őket,akkor kurváznak,rágalmaznak!
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk.
Az itt regisztráltak 80% a csak kíváncsiskodni,képeket nézegetni,kéregetni jön az oldalra,ha elutasítják őket,akkor kurváznak,rágalmaznak!
Nekem az a bajom, hogy attól, h megtudják, h van partnerem, de őt nem szeretném beavatni az itteni dolgaimba, bárkivel akivel eddig leveleztem, lehurrog és eltűnik, hogy én milyen sz*mét vagyok.Könyörgöm ez miért fontos, ha én egy titkos kapcsolatot keresek egy párral, vagy egy egy lánnyal?
Ha őszinte az ember, az se jó, inkább kamuzzak, hogy egyedülálló vagyok?

Sajnos nekünk is rosszak a tapasztalataink, ha valakivel talira kerülne a sor hoppsz eltűnik... nem mondom hogy nem találtunk már itt partnert de ritka mint a fehér holló
Így igazából a leveleket már erős apátiával olvasgatjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:25

Szia!
Szia!
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:19
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)

Na igen , ha előre közölné hogy csak levelezni akar és képeket gyűjteni.... az legalább becsülendő lenne

Nem tömegek leveleire vágyunk,mivel nem levelező partnereket keresünk, képet,még senkitől sem kértünk!
Az adatlapunkban írt igényeinkhez pedig ragaszkodunk,ha mi ismerkedni szeretnénk valakivel,akkor az a minimum,hogy végig olvassuk az adatlapját,a fórumban írt hozzászólásait,ha tetszik és mi is megfelelünk a leírt
vágyaknak,igényeknek,csak akkor írunk,egy bemutatkozó levelet,nem regényt,de nem is 2 szavasat,ahogy,itt a többség teszi, "kellesz,akarlak,megdugnálak,gyakran járok arrafelé,kitöltetlen adatlap" stb 10 levélből, 9 szánalmas,semmitmondó,az ilyenekre nem is reagálunk. (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 13. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 10:23
Az adatlapunkban írt igényeinkhez pedig ragaszkodunk,ha mi ismerkedni szeretnénk valakivel,akkor az a minimum,hogy végig olvassuk az adatlapját,a fórumban írt hozzászólásait,ha tetszik és mi is megfelelünk a leírt
vágyaknak,igényeknek,csak akkor írunk,egy bemutatkozó levelet,nem regényt,de nem is 2 szavasat,ahogy,itt a többség teszi, "kellesz,akarlak,megdugnálak,gyakran járok arrafelé,kitöltetlen adatlap" stb 10 levélből, 9 szánalmas,semmitmondó,az ilyenekre nem is reagálunk. (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 13. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Senki nem vitatja azt, hogy mindenkinek joga van megszabni azt kit keres. Csupán arra utaltam a Virágszirom hirdetésével kapcsolatban, hogy ha leszűkítjük a keresés kritériumait, akkor kicsi az esély, hogy tömegek jelentkeznek. De esetükben nem is ez volt a cél. De még egyszer írom, semmi baj ezzel, mindenki maga alakítja a saját szabályait. Önmagában egyébként azzal sincs baj, ha valaki csak levelező társat, vagy képcsere partnert keres, belefér, csak jelezze előre.
Na igen , ha előre közölné hogy csak levelezni akar és képeket gyűjteni.... az legalább becsülendő lenne
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 13. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 10:23

Senki nem vitatja azt, hogy mindenkinek joga van megszabni azt kit keres. Csupán arra utaltam a Virágszirom hirdetésével kapcsolatban, hogy ha leszűkítjük a keresés kritériumait, akkor kicsi az esély, hogy tömegek jelentkeznek. De esetükben nem is ez volt a cél. De még egyszer írom, semmi baj ezzel, mindenki maga alakítja a saját szabályait. Önmagában egyébként azzal sincs baj, ha valaki csak levelező társat, vagy képcsere partnert keres, belefér, csak jelezze előre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 05:01

Teljesen rendben van az adatlapjuk szerintünk , és igazuk is van ha te is átélted volna azt hogy mennyi kamus , és valóban írásban , camon , képcserével vágyait kiélő van az oldalon akkor már valószínüleg meguntad volna és a minimum hogy az adatlapra kiírják a feltételeket. Bár tapasztalatunk hogy akkor is jönnek nem odaillő jelentkezések... és a legrosszabb amikor kapcsolatra jelöl de még egy szót sem ír.. SŐT MÉG KÉP SINCS RÓLA. DE KÖNYÖRGÖM MIÉRT? ezeket egyből töröljük.
Teljesen rendben van az adatlapjuk szerintünk , és igazuk is van ha te is átélted volna azt hogy mennyi kamus , és valóban írásban , camon , képcserével vágyait kiélő van az oldalon akkor már valószínüleg meguntad volna és a minimum hogy az adatlapra kiírják a feltételeket. Bár tapasztalatunk hogy akkor is jönnek nem odaillő jelentkezések... és a legrosszabb amikor kapcsolatra jelöl de még egy szót sem ír.. SŐT MÉG KÉP SINCS RÓLA. DE KÖNYÖRGÖM MIÉRT? ezeket egyből töröljük.
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:18

Tudod, mikor megnéztem az adatlapodat, az jutott eszembe, amit Parkinson az álláshirdetésről írt: Az a tökéletesen kiírt hirdetés, amire csak egy jelentkező van. Ha egy sincs, enyhíteni kell a feltételeket, míg nem jelentkezik valaki, ha meg sok van, túl lazák a kritériumok. Lehet, hogy át kéne gondolnotok, tényleg ennyi feltételt kell-e szabnotok, nem kell-e kicsit kevésbé szigorúnak lenni valamiben.
Igen találtam

Nekem nagyon nem akar összejönni egyetlen partner sem... esetleg valaki adhatna építő jellegű ötletet
Talán valami baj van az adatlapommal? Tájékozott, intelligens pasi vagyok, nem "jo nö vagy. dugunk" kezdetű levelekkel bombázok mindenkit válogatás nélkül, mégsem kapok soha választ.

Szia!
Mi is megfelelünk az adatlapban írt elvárásoknak,igényeknek,ezért keresünk, hozzánk hasonló korú,alkatú,igényű partnereket,nem mindenkit és nem mindenáron,vannak jól működő tartós kapcsolataink,barátaink,de Ők sajnos
távol élnek tőlünk,így csak ritkán van alkalmunk összejönni- bújni,ezért keresgélünk még,hátha találunk valakit a környékről,akivel egy tartósabb rendszeresebb kapcsolat is kialakulhatna. (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 09:18
Mi is megfelelünk az adatlapban írt elvárásoknak,igényeknek,ezért keresünk, hozzánk hasonló korú,alkatú,igényű partnereket,nem mindenkit és nem mindenáron,vannak jól működő tartós kapcsolataink,barátaink,de Ők sajnos
távol élnek tőlünk,így csak ritkán van alkalmunk összejönni- bújni,ezért keresgélünk még,hátha találunk valakit a környékről,akivel egy tartósabb rendszeresebb kapcsolat is kialakulhatna. (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, mikor megnéztem az adatlapodat, az jutott eszembe, amit Parkinson az álláshirdetésről írt: Az a tökéletesen kiírt hirdetés, amire csak egy jelentkező van. Ha egy sincs, enyhíteni kell a feltételeket, míg nem jelentkezik valaki, ha meg sok van, túl lazák a kritériumok. Lehet, hogy át kéne gondolnotok, tényleg ennyi feltételt kell-e szabnotok, nem kell-e kicsit kevésbé szigorúnak lenni valamiben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 06:28

Szia!
Mi még nem találtunk itt olyan partnert,akivel szívesen ágyba is bújtunk volna,párszavas, primitív leveleket kapunk,képcsere,stb,ilyenekre nem is reagálunk,tisztelet a kivételnek,azért voltak normális
megkeresések is,de Ők sajna messze voltak tőlünk,ezért nem alakulhatott ki tartós kapcsolat.
Mi még nem találtunk itt olyan partnert,akivel szívesen ágyba is bújtunk volna,párszavas, primitív leveleket kapunk,képcsere,stb,ilyenekre nem is reagálunk,tisztelet a kivételnek,azért voltak normális
megkeresések is,de Ők sajna messze voltak tőlünk,ezért nem alakulhatott ki tartós kapcsolat.
Sziasztok... egy nagyon csinos, fiatal (26, 32) par vagyunk!!! Egy honapot Budapest kozeleben toltunk... kulfoldon 2 eve swinger eletet elunk es szeretnenk 1-2 kivetelesen csinos parral osszefutni itt is... tobbet mailben: b4u2@azet.sk
Azért hiányos mert nem keresek senkit itt!egyébként nem rossz indulatból irtam csak jó tanács
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 06:19

Végig olvastam én is az adatlapod,nagyon jó,sugárzik belőle a "komolyság,igényesség,határozottság"csak gratulálni tudok hozzá!
Szia!
megkeresések is,de Ők sajna messze voltak tőlünk,ezért nem alakulhatott ki tartós kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 11. hétfő 05:11
megkeresések is,de Ők sajna messze voltak tőlünk,ezért nem alakulhatott ki tartós kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 11. hétfő 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm... ha már te sem találsz... akkor itt elég nagy a baj...