Szerintünk nem felesleges, sőt!
Nekünk sok kellemes estét szerzett az oldal!
Reméljük még fog is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 12:26

Nekünk sok kellemes estét szerzett az oldal!

Reméljük még fog is! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895212)

Dorinak igaza van semi esely partnert talalni ido kidobas(:pedig ha oszejone
Szia ********nincs tudomás salzburg engedélyéről
Ezt,mi már többször is megbeszéltük,egyszer mobilon is,ne írogass,teljesen felesleges!
(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 10:48

Ezt,mi már többször is megbeszéltük,egyszer mobilon is,ne írogass,teljesen felesleges!
(moderálva:extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858216)

Tudom hogy lányt keresel mostanában,attól függetlenűl feláldoznám magam neked.
Nincs három hónapos a regisztrációd, az adatlapod egy pucsító nő hátsója és egy mondat: Puncit keresünk...
Most komolyan... ezzel mégis mire számítottál? Érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 12:26
Most komolyan... ezzel mégis mire számítottál? Érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895212)

(Ez egy válasz tantrah üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 21. csütörtök 15:29

Szia Dóri,
egyáltalán nem reménytelen, csak rossz helyen keresel, ha azt keresed, amit az adatlapodon olvasok. Ha gondolod, privátban megírom, merre járnál nagyobb sikerrel.
egyáltalán nem reménytelen, csak rossz helyen keresel, ha azt keresed, amit az adatlapodon olvasok. Ha gondolod, privátban megírom, merre járnál nagyobb sikerrel.
Tudom hogy lányt keresel mostanában,attól függetlenűl feláldoznám magam neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 21. csütörtök 13:35
Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Eddig nem találtam meg akit kerestem,szerintem már nem is fogom.
Minden itt töltött idő,felesleges volt.
Szia Dóri,
egyáltalán nem reménytelen, csak rossz helyen keresel, ha azt keresed, amit az adatlapodon olvasok. Ha gondolod, privátban megírom, merre járnál nagyobb sikerrel. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
egyáltalán nem reménytelen, csak rossz helyen keresel, ha azt keresed, amit az adatlapodon olvasok. Ha gondolod, privátban megírom, merre járnál nagyobb sikerrel. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
mar ram is rantalalhatna valaki

Neked én se "adnák" "eséjt".
(moderálva:extraxl)
Nem kell sopánkodni, a halászok még most is várnak a saját detektívjükre. Szabad a pálya.
Nem volt felesleges, maximum nem hozta a várt eredményt. Ami a kitűzött célt és az itteni nemi arányokat ismerve azért nem akkora meglepetés (már én is tudom...) de egy év nem a világ, bár ez nyilván nem vígasztal. ...és a való életben sem gondolom, hogy sokkal egyszerűbb lenne. Ilyen ez a popszakma
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 21. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
sziasztok úgy veszem észre .,.hogy ez az oldal is kezd kibaszott módon,unalmassá válni. alig lehet kezdeni valamit, tele vagyunk kamusokkal. mindenki csak lézeng...erre arra.... it is olyan szexpartner mint a fehér holló.sok sikert mindenkinek csók
Alapvetően távol álljon tőlem bárki sértegetése, de amit te itt művelsz a fórumon, az kicsit sok, csak a sz@rdobálás megy. Ne csodálkozz, hogy elhajtanak.
A képnélküli adatlapod megkoronázza a következő két sor helyesírása és stílusa:
"Mit várok el tőled: légyélbenne mindenbe
Mit fogsz szeretni bennem: tégedet"
Ha bármit el akarsz itt érni, legalább a marketing anyagod legyen rendben.
A képnélküli adatlapod megkoronázza a következő két sor helyesírása és stílusa:
"Mit várok el tőled: légyélbenne mindenbe
Mit fogsz szeretni bennem: tégedet"
Ha bármit el akarsz itt érni, legalább a marketing anyagod legyen rendben.
találtam.
és pár találkozó óta együtt is élünk, boldog kapcsolatban
és pár találkozó óta együtt is élünk, boldog kapcsolatban

Neked én se "adnák" "eséjt".
Nem lehetetlen találni partnert, de nem mindegy, hogy kit keres az ember. Már írtam szerintem, hogy mi találtunk egy párt, de lányt, akit igazán szerettünk volna, nem. Azóta inkább töröltük a társkeresős adatlapunkat, mert az egyedülálló lányok jelentős része, még ha szerintünk meg is felelünk az adatlapjukon megjelölt feltételeknek (már ami ki lett töltve), akkor nem válaszolnak/talira nem jön el/hirtelen eltűnnek az éterben.
Szóval ha lányt keresel kb. esélyed sincs (kb. 95% kamu), párt találni már van esély, szóló fiúk közül meg csak válogatni kell (igaz el kell viselni a bunkók leveleit is).
Szóval ha lányt keresel kb. esélyed sincs (kb. 95% kamu), párt találni már van esély, szóló fiúk közül meg csak válogatni kell (igaz el kell viselni a bunkók leveleit is).
Véleményünk szerint rosszabb itt az arány a komolyan keresők kárára , kb 95% kamus vagy adathalász, de azok mindenféle területről.
Ez már nem is társkereső ,ez valami nagyon más lett itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:25
Ez már nem is társkereső ,ez valami nagyon más lett itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)

Szia!
Az itt regisztráltak 80% a csak kíváncsiskodni,képeket nézegetni,kéregetni jön az oldalra,ha elutasítják őket,akkor kurváznak,rágalmaznak!
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk.
Az itt regisztráltak 80% a csak kíváncsiskodni,képeket nézegetni,kéregetni jön az oldalra,ha elutasítják őket,akkor kurváznak,rágalmaznak!
Nekem az a bajom, hogy attól, h megtudják, h van partnerem, de őt nem szeretném beavatni az itteni dolgaimba, bárkivel akivel eddig leveleztem, lehurrog és eltűnik, hogy én milyen sz*mét vagyok.Könyörgöm ez miért fontos, ha én egy titkos kapcsolatot keresek egy párral, vagy egy egy lánnyal?
Ha őszinte az ember, az se jó, inkább kamuzzak, hogy egyedülálló vagyok?

Sajnos nekünk is rosszak a tapasztalataink, ha valakivel talira kerülne a sor hoppsz eltűnik... nem mondom hogy nem találtunk már itt partnert de ritka mint a fehér holló
Így igazából a leveleket már erős apátiával olvasgatjuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:25

Törölt felhasználó (879516)

Szia!
Szia!
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 13. szerda 14:19
Nekünk,sajnos ez a tapasztalatunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)

Na igen , ha előre közölné hogy csak levelezni akar és képeket gyűjteni.... az legalább becsülendő lenne