Nagyon durva, hogy mennyi férfi jelöli magát nőként. Egy moderátor nagyon hamar megtizedelné a nő-férfi arányt itt. Ha meg melegségre vágyik egy-két férfi, akkor arra is van lehetőség, de ne nőnek jelölje magát.
Amúgy meg mindenhol van lehetőség belefutni kalandokba. Kitartás és hatalmas szerencse kérdése. NAgyon sok nő rengeteg hülyébe fut bele és nem csodálom, hogy elbizonytalanodnak.
Amúgy meg mindenhol van lehetőség belefutni kalandokba. Kitartás és hatalmas szerencse kérdése. NAgyon sok nő rengeteg hülyébe fut bele és nem csodálom, hogy elbizonytalanodnak.
Van fizetős oldal is.Ott is pont ezek az emberek vannak max más nickel . Az embereket kéne lecserélni ,és nem az oldalon változtatni .Annak akinek ez okoz kielégülést annak nem okoz problémát kifizetni azt az 1-2 ezer forintos összeget amibe kerül .
Azt kívánjuk nekik ,hogy ennél jobb soha ne legyen .
Azt kívánjuk nekik ,hogy ennél jobb soha ne legyen .

Szia! Szerintem meg sajnos pont nem. Ezek a "perverz" nyálcsorgató faszverő mások becsapására élvezkedő képgyűjtögető kamusok lennének az elsők akik azt az 1-2 ezer forintot simán befizetnék 1 évre előre. De lehet, hogy kettőre. Ellenben a csalódott nem kamusok lehet inkább legyintenek. Az elmúlt években sem sikerült akkor most már pénzért csak azért sem fogok regisztrálni..... és meg is tudom őket érteni.
(Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 01. 28. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 28. kedd 14:03

Valóban ez egy lehetséges megoldás lenne a sok kamuzó keresgélő,nyálcsorgató szelektálására!
Szerintem nem megoldás az sem, hogy fizetőssé tenni a párkeresőt vagy bármi szolgáltatást.
Van a világhálón, - és a magyar területen is - bőségesen oldal, ahol bizonyos funkciókhoz fizetni kell. Az összege ennek most lényegtelen. Ott se jobb az arány, jelen voltam nem egy ilyen oldalon.
Az eredményes partnerkeresés azon múlik inkább hogy akik egymásra akadnak, azok ezt mennyire veszik komolyan. Nagyon sok az olyan hirdető, aki például itt vagy máshol is párnak adja ki magát, de a pár másik fele nem is tud a vágyairól, terveiről... a netes partnerkeresőn való ottlétéről. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 27. hétfő 16:02
Van a világhálón, - és a magyar területen is - bőségesen oldal, ahol bizonyos funkciókhoz fizetni kell. Az összege ennek most lényegtelen. Ott se jobb az arány, jelen voltam nem egy ilyen oldalon.
Az eredményes partnerkeresés azon múlik inkább hogy akik egymásra akadnak, azok ezt mennyire veszik komolyan. Nagyon sok az olyan hirdető, aki például itt vagy máshol is párnak adja ki magát, de a pár másik fele nem is tud a vágyairól, terveiről... a netes partnerkeresőn való ottlétéről. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)

Nehéz, de nem lehetetlen. Viszont tényleg sok-sok idő, mire összefutsz pont azzal, aki téged keres. Levelekre nem válaszolnak, meg eleve kevés a nő is. Úgyhogy ez van. De próbálkozni kell és nem csüggedni! Még ha 50x több a csalódás, akkor is. (Bár innen én is csak 1 teljes sikert és 2 "félsiker" példát tudnék mondani [ami összejött], de lehet máshol is próbálkozni.)
Egyébként kíváncsi lennék, ha pl egy jelképes összeget kellene fizetni a társkereső használatához (pl 500, 1000ft/év), akkor mennyien maradnának. Mert akik ez után is itt lennének, azok közt talán kevesebb lenne a komolytalan. Az ingyenességnek is meg van a hátulütője és ezzel a belépési díjjal talán több és komolyabb normális ember maradna meg. Bár ez sem biztosíték. :/
Egyébként kíváncsi lennék, ha pl egy jelképes összeget kellene fizetni a társkereső használatához (pl 500, 1000ft/év), akkor mennyien maradnának. Mert akik ez után is itt lennének, azok közt talán kevesebb lenne a komolytalan. Az ingyenességnek is meg van a hátulütője és ezzel a belépési díjjal talán több és komolyabb normális ember maradna meg. Bár ez sem biztosíték. :/
Valóban ez egy lehetséges megoldás lenne a sok kamuzó keresgélő,nyálcsorgató szelektálására!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 27. hétfő 16:02
Törölt felhasználó (894040)

Nehéz, de nem lehetetlen. Viszont tényleg sok-sok idő, mire összefutsz pont azzal, aki téged keres. Levelekre nem válaszolnak, meg eleve kevés a nő is. Úgyhogy ez van. De próbálkozni kell és nem csüggedni! Még ha 50x több a csalódás, akkor is. (Bár innen én is csak 1 teljes sikert és 2 "félsiker" példát tudnék mondani [ami összejött], de lehet máshol is próbálkozni.)
Szerintem lehet, csak nagyon nehézkes. Jópár eset volt, hogy egy párként hirdetőről kiderült, hogy valójában férfi

Még én sem találtam itt senkit. Igazából nem tudom, mi a probléma, intelligens, normális, nőket tisztelő értelmiségi férfiként sem találtam olyan párt, akivel akár hosszabb távon tarthatnánk kapcsolatot házibarátként.
hajlandó tényleg találkozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 24. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 24. péntek 14:35
Törölt felhasználó (846377)

És milyen az az "egy aki valamit"? Azzal mi a gond?
És milyen az az "egy aki valamit"? Azzal mi a gond?
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2014. 01. 24. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 24. péntek 08:01

Az a legnagyobb probléma sokan nem megfelelően közelítenek lusták elolvasni adatlapot.
elméletbe sok mindenki sok mindenbe benne van de gyakorlatba jönnek a kifogások.például nincs helyem utazni nem tudok akkor hogy gondolja?Átlagba 10 ből egy aki akar valamit valójába a többi csak szórakozik és fórumon ossza az eszet
elméletbe sok mindenki sok mindenbe benne van de gyakorlatba jönnek a kifogások.például nincs helyem utazni nem tudok akkor hogy gondolja?Átlagba 10 ből egy aki akar valamit valójába a többi csak szórakozik és fórumon ossza az eszet
Az a legnagyobb probléma sokan nem megfelelően közelítenek lusták elolvasni adatlapot.
De ha ennyire pocsék a tapasztalataitok, akkor mégis mi értelme itt erőlködnötök?
Ezt valahogy nem értem.
Ezt valahogy nem értem.
Sikerült már többször bár az már más kérdés hogy a befektetett idő és energia közel sem arányos a kellemes élményekkel.
Persze hogy sikerült. Párként párt könnyeben találsz. De keressen a párod csak nőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 21. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 21. kedd 17:51
Törölt felhasználó (797912)

Nem hogy innen nem találsz de más oldalról sem. Szerintem csak lehúzás az egész vagy ha vannak nők akkor meg hivatásosok.
nekünk is sikerült itt találni
nekünk is sikerült igaz csak egy párral voltunk de innen voltak ök is
Nem hogy innen nem találsz de más oldalról sem. Szerintem csak lehúzás az egész vagy ha vannak nők akkor meg hivatásosok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 12. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 12. vasárnap 14:00
Törölt felhasználó (889283)

Itt még nem, de nem is valószínű, hogy itt lehet egyáltalán. Nagyon kevés a szóló lány, még kevesebb a fiatal szóló lny és a legkevesebb a valós fiatal szóló lány..
a kamu az annál több... :/ De fiatal párokra ugyanez igaz... fiatal értsd (20-25 éves.) Aki pedig lenne, az meg annyira "igényes", hogy neki legalább DiCaprio kellene, hogy legyél, meg amúgy sem nézik meg az adatlapod és válaszra sem méltatnak... de ez nem csak itt vagy így....

A múltkor kaptam egy levelet, érdekes nem a környékről 250 km-re lakott, gondoltam megnézem a reglapot azt hiszitek volt neki-k. Amikor megírom hogy messze vannak akkor én vagyok a kamu. De kérdem én akinek nincs adatlapja és elvárja hogy egy blinkre megadott e-mail címre fotót és tel számot írok, és elindulnék egy vak randira a bizonytalanra akkor ki kicsoda?
én még nem találtam, kicsit tartok tőle, hogy sokan csak cicáznak itt, mint pl. hariyani, aki nagymelyű nőnek rajzolta le magát, szeretné, ha szájbabasznám, de szerintem meg pasi....
Igen én szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 22:42
Törölt felhasználó (872835)

Valaki feljönne hozzám?