Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 508 509 510 511 512 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#888   2014. 02. 02. vasárnap 12:35
pinababa pinababa
Vagyunk néha chaten,ha ott kérdezik,megmondjuk nem találkozás, csak beszélgetés céljából vagyunk ott!Mikor kerestünk,csak a környékünkről szerettünk volna,mindkét fél miatt!!!Ezt sokan nem értették meg,azokat sajnálom!!!Hiába szimpatikus itt valaki,ha a találkozás alkalmával nincs meg az összhang és ezért nem akarjuk,h valaki órákat utazzon és mi legyünk a hibásak!Csak a megyénkből 40-50 "levelet" kaptunk,ebből is lehetett választani!!!Szerintünk ha valaki komolyan gondolja,ad tel számot!Mi se facét se más elérhetőséget nem adtunk meg,mégis nagyon simán összejött a megbeszéltek szerint!Lehet,h véletlen,de ha lesz legközelebb,akkor se csináljuk másképp!A képcseréről annyit,mi is adtunk,kaptunk,de csak ruhás normál képet mert a "többiről" van itt fent!!!Mindenkinek nagyon sikeres keresgélést kívánunk smile
#887   2014. 02. 02. vasárnap 11:33
X Törölt felhasználó (894040)
Olyan is előfordul, hogy egy hónapot kell levelezni valakivel, (+msn) mire találkozunk. (tehát ez sem jelenthető ki egyértelműen, hogy csak levelezni akar valaki, azért, mert óvatos, meg mert nehezebb összehozni ilyen-olyan okok miatt) Nyilván, ha egy városban tartózkodnak a felek, értelmetlen hosszasan levelezgetni, amikor egy személyes találka a döntő úgy is és még összefutni is könnyebb valahol .

Sőt, egy extrém példa. Több hónapon (3?) át beszélgettem valakivel neten, mire találkoztunk. Pedig egy városban lakunk. De hamar kiderült, hogy komoly az illető, csak egyéb okok visszafogták. Szóval van itt mindenféle verzió már. Aki normális ember, tud beszélni, megértő, felnőtt gondolkodású és nem unaloműzésként van itt, az hamar lejön a beszélgetésekből is, meg persze hogy lesz-e belőle telefonszámcsere, hívás, találka.

Szerintem többen be is ijednek, akik kezdők ilyen téren és megfutamodnak, amikor találkozni kellene. És mire elérnek arra a pontra, hogy már meg van a bátorságuk, addigra "elfogyasztanak" pár ilyen embert, akikkel nem mernek találkozni.
#886   2014. 02. 02. vasárnap 11:13
karpat57 karpat57
Ez a ritkább! Az én tapasztalatom, hogy aki levelezgetni akar az találkozni már kevésbé! Ha telefonon akarok beszélni, akkor meg leszáll a sűrű köd!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 10:57
Nekünk ami pozitiv volt megbeszéltük talit csörgünk mikor jo nekünk fél óra mulva itt is volt asrác van ilyen is
#885   2014. 02. 02. vasárnap 10:57
monilaci monilaci
Nekünk ami pozitiv volt megbeszéltük talit csörgünk mikor jo nekünk fél óra mulva itt is volt asrác van ilyen is
#884   2014. 02. 02. vasárnap 10:43
X Törölt felhasználó (797912)
Nem rám tartozik, de képzeld el utazol 3 órát elcseszed az egész napod és sehol senki, és ismét 3 óra utazás. Nem tudom mit szólnál hozzá, biztosan azt mondanád huha de jó buli volt!!!!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 02. 01. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 01. szombat 16:52
A távolság csak kifogás, szerintem. smile Ha valaki valóban szimpatikus a másiknak, nehogy már pár száz kilométeren múljon az, hogy összejön-e egy jó kisszexderbi, avagy sem.
Természetesen ez csak az egyéjszakás és a havi egy-kétalkalmas esetekre igaz. Bár nem hiszem, hogy bárki is így-itt keresi élete nagy szerelmét, élete párját.
#883   2014. 02. 02. vasárnap 08:16
helper82 helper82
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ide tartozik e de azért leírom, talán tanulság kép... Rám írt egy "pár" egy hete. Nagyon jól leveleztük. Megvolt a képcsere. Volt jelölgetés is facén. Teljesen tisztáztuk a dolgokat. Megbeszéltünk egy találkát péntek este 20 órára. Már kezdett gyanús lenni, mert utolsó nap nem jött tőlük levél és válasz sem a telefonszám cserére... de elmentem a megbeszélt találkahelyre. Azt hiszem 45 percet vártam a mínusz 10 ben.
Nem voltam annyira csalódott... Mire haza értem minden bejelölés megszűnt mindenhol. Születési hely, dátum és egyéb adatok megváltoztak mindenhol...
Tanuló pénznek jó volt! nyes Csak sajnos soha nem tanulok.... nyes
#882   2014. 02. 01. szombat 20:01
pár8476 pár8476
Kifejezetten sokat köszönhetünk az oldalnak. Sokáig kiváló lehetőség volt. Kalandjaink 99% ban innen alakultak ki.Ezért mi hálásak is vagyunk. Az elmúlt 2 évben sajnos (számunkra) a felhozatal tolerálhatatlan és kritikán aluli.
Ha ebből indulunk ki és nem az ezt megelőző időszakból, hogy ezért fizetni kellene... ez meghaladja a humorérzékünket. smile
2 éve még szívesen.
Ettől független képviseljük magunkat az oldalon mert szilárd meggyőződésünk hogy ez bizony nem az oldal hibája és ez az oldal kiválóan működött. Persze /pill nem vagyunk inkább aktívak, nincs értelme.
Talán ez az értékeléses dolog bejönne, nem tudom én nem értek az ilyesmihez.
Biztos vagyok benne hogy lesznek okosak akik kitalálnak valamit és vagy kárunkra vagy hasznunkra.
Azért mi maradunk hűséggel, csak manapság már ritkábban.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2014. 01. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 28. kedd 20:30
Szia! Szerintem meg sajnos pont nem. Ezek a "perverz" nyálcsorgató faszverő mások becsapására élvezkedő képgyűjtögető kamusok lennének az elsők akik azt az 1-2 ezer forintot simán befizetnék 1 évre előre. De lehet, hogy kettőre. Ellenben a csalódott nem kamusok lehet inkább legyintenek. Az elmúlt években sem sikerült akkor most már pénzért csak azért sem fogok regisztrálni..... és meg is tudom őket érteni.
#881   2014. 02. 01. szombat 16:52
Nyúlmedve Nyúlmedve
A távolság csak kifogás, szerintem. smile Ha valaki valóban szimpatikus a másiknak, nehogy már pár száz kilométeren múljon az, hogy összejön-e egy jó kisszexderbi, avagy sem.
Természetesen ez csak az egyéjszakás és a havi egy-kétalkalmas esetekre igaz. Bár nem hiszem, hogy bárki is így-itt keresi élete nagy szerelmét, élete párját.
(Ez egy válasz Yraycurry üzenetére (2014. 01. 30. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 30. csütörtök 20:48
Sokszor meg az a hülye távolság.. Aki szimpi, az általában mindig az ország másik végében lakik smile
#880   2014. 02. 01. szombat 16:41
egypár4050 egypár4050
sziaztok
ritkán fórumozok,de most írnék egy-két jelenségről
valóban felhígult a társaság itt,mi minden normális levélre válaszolunk,aki 2-300 km-ről ír nem érti miért kap nemet.vannak a mindent megigérő,képeket kunyeráló és persze megfutamodók,válaszra sem méltatók,
van aki lassan egy éve nem ér rá sosem ,éppen akkor ,van aki hetekig-hónapokig nem elérhető,de ismerkedni akar.
sorolhatnám sokáig még. valóban kellene valami szürő,mert lassan ez komolytalan lesz
üdv mindenkinek
#879   2014. 01. 30. csütörtök 20:48
Yraycurry Yraycurry
Sokszor meg az a hülye távolság.. Aki szimpi, az általában mindig az ország másik végében lakik smile
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 01. 29. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 29. szerda 22:42
Sziasztok!Én Gergő vagyok!Írhatnám,h az "én tapasztalataim szerint",de nem tehetem,mert szerintem még egy nővel se beszéltem itt!!Ha chat-en vagyok,általában "ismerős" srácokkal beszélek,mert a "NŐK" nem válaszolnak!De nem ezt akartam mondani,csak elkalandoztam smile !A párommal kerestünk 3.-nak fiút,kb 1 évig válogatott!Én noszogattam,de nem bánta meg!Kb 30-40 ember jelentkezett,de MINDEGYIKNEK VÁLASZOLTUNK!!!!Sokszor apró kis hülyeségek döntöttek és lehet csak azért volt nemleges a válasza valakire,mert rossz napja volt!Szerintünk az emberek 70%-a rendes,kulturált jelentkező volt!Nehéz,de szerintem senki ne adja fel smile !
#878   2014. 01. 29. szerda 22:42
pinababa pinababa
Sziasztok!Én Gergő vagyok!Írhatnám,h az "én tapasztalataim szerint",de nem tehetem,mert szerintem még egy nővel se beszéltem itt!!Ha chat-en vagyok,általában "ismerős" srácokkal beszélek,mert a "NŐK" nem válaszolnak!De nem ezt akartam mondani,csak elkalandoztam smile !A párommal kerestünk 3.-nak fiút,kb 1 évig válogatott!Én noszogattam,de nem bánta meg!Kb 30-40 ember jelentkezett,de MINDEGYIKNEK VÁLASZOLTUNK!!!!Sokszor apró kis hülyeségek döntöttek és lehet csak azért volt nemleges a válasza valakire,mert rossz napja volt!Szerintünk az emberek 70%-a rendes,kulturált jelentkező volt!Nehéz,de szerintem senki ne adja fel smile !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 25. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862218)
2014. 01. 25. szombat 13:56
Még én sem találtam itt senkit. Igazából nem tudom, mi a probléma, intelligens, normális, nőket tisztelő értelmiségi férfiként sem találtam olyan párt, akivel akár hosszabb távon tarthatnánk kapcsolatot házibarátként.
#877   2014. 01. 29. szerda 14:10
Valóban ez hatásos lenne, de ez az összeg már a normálisakat is elriasztaná. Tényleg az emberekkel van a gond. :( Annyit tudnánk max tenni, hogy egy megfelelő és valóban működő közösségi osztályozási funkcióval (nem ez, ami most "van" ) ellátva szelektálni "ezeket" (+ lenne mellette valóban működő moderáció is, a visszaélések ellen). Az így, mi általunk megjelölt embereket pedig valamilyen módban korlátozni. (pl senki se látná őket mint aktív társkeresőt, és ők se tudnának írni senkinek, majd egy idő után törlődnének) Így is lennének belőlük, de talán kevesebben.

Csak ötletelgettem. A valódi megoldást én se tudom.
#876   2014. 01. 29. szerda 10:52
Akkor lehetséges, hogy nincs is megoldás erre a problémára. :/
#875   2014. 01. 29. szerda 00:02
losza losza
Nagyon durva, hogy mennyi férfi jelöli magát nőként. Egy moderátor nagyon hamar megtizedelné a nő-férfi arányt itt. Ha meg melegségre vágyik egy-két férfi, akkor arra is van lehetőség, de ne nőnek jelölje magát.

Amúgy meg mindenhol van lehetőség belefutni kalandokba. Kitartás és hatalmas szerencse kérdése. NAgyon sok nő rengeteg hülyébe fut bele és nem csodálom, hogy elbizonytalanodnak.
#874   2014. 01. 28. kedd 21:29
X Törölt felhasználó (897581)
Van fizetős oldal is.Ott is pont ezek az emberek vannak max más nickel . Az embereket kéne lecserélni ,és nem az oldalon változtatni .Annak akinek ez okoz kielégülést annak nem okoz problémát kifizetni azt az 1-2 ezer forintos összeget amibe kerül .
Azt kívánjuk nekik ,hogy ennél jobb soha ne legyen . worship
#873   2014. 01. 28. kedd 20:30
batka.mano batka.mano
Szia! Szerintem meg sajnos pont nem. Ezek a "perverz" nyálcsorgató faszverő mások becsapására élvezkedő képgyűjtögető kamusok lennének az elsők akik azt az 1-2 ezer forintot simán befizetnék 1 évre előre. De lehet, hogy kettőre. Ellenben a csalódott nem kamusok lehet inkább legyintenek. Az elmúlt években sem sikerült akkor most már pénzért csak azért sem fogok regisztrálni..... és meg is tudom őket érteni.
(Ez egy válasz ragnic üzenetére (2014. 01. 28. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 28. kedd 14:03
Valóban ez egy lehetséges megoldás lenne a sok kamuzó keresgélő,nyálcsorgató szelektálására!
#872   2014. 01. 28. kedd 14:13
ravenna ravenna VIP Admin
Szerintem nem megoldás az sem, hogy fizetőssé tenni a párkeresőt vagy bármi szolgáltatást.
Van a világhálón, - és a magyar területen is - bőségesen oldal, ahol bizonyos funkciókhoz fizetni kell. Az összege ennek most lényegtelen. Ott se jobb az arány, jelen voltam nem egy ilyen oldalon.
Az eredményes partnerkeresés azon múlik inkább hogy akik egymásra akadnak, azok ezt mennyire veszik komolyan. Nagyon sok az olyan hirdető, aki például itt vagy máshol is párnak adja ki magát, de a pár másik fele nem is tud a vágyairól, terveiről... a netes partnerkeresőn való ottlétéről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 01. 27. hétfő 16:02
Nehéz, de nem lehetetlen. Viszont tényleg sok-sok idő, mire összefutsz pont azzal, aki téged keres. Levelekre nem válaszolnak, meg eleve kevés a nő is. Úgyhogy ez van. De próbálkozni kell és nem csüggedni! Még ha 50x több a csalódás, akkor is. (Bár innen én is csak 1 teljes sikert és 2 "félsiker" példát tudnék mondani [ami összejött], de lehet máshol is próbálkozni.)

Egyébként kíváncsi lennék, ha pl egy jelképes összeget kellene fizetni a társkereső használatához (pl 500, 1000ft/év), akkor mennyien maradnának. Mert akik ez után is itt lennének, azok közt talán kevesebb lenne a komolytalan. Az ingyenességnek is meg van a hátulütője és ezzel a belépési díjjal talán több és komolyabb normális ember maradna meg. Bár ez sem biztosíték. :/
#871   2014. 01. 28. kedd 14:03
ragnic ragnic
Valóban ez egy lehetséges megoldás lenne a sok kamuzó keresgélő,nyálcsorgató szelektálására!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 01. 27. hétfő 16:02
Nehéz, de nem lehetetlen. Viszont tényleg sok-sok idő, mire összefutsz pont azzal, aki téged keres. Levelekre nem válaszolnak, meg eleve kevés a nő is. Úgyhogy ez van. De próbálkozni kell és nem csüggedni! Még ha 50x több a csalódás, akkor is. (Bár innen én is csak 1 teljes sikert és 2 "félsiker" példát tudnék mondani [ami összejött], de lehet máshol is próbálkozni.)

Egyébként kíváncsi lennék, ha pl egy jelképes összeget kellene fizetni a társkereső használatához (pl 500, 1000ft/év), akkor mennyien maradnának. Mert akik ez után is itt lennének, azok közt talán kevesebb lenne a komolytalan. Az ingyenességnek is meg van a hátulütője és ezzel a belépési díjjal talán több és komolyabb normális ember maradna meg. Bár ez sem biztosíték. :/
#870   2014. 01. 28. kedd 12:21
Yraycurry Yraycurry
Szerintem lehet, csak nagyon nehézkes. Jópár eset volt, hogy egy párként hirdetőről kiderült, hogy valójában férfi smile
#869   2014. 01. 27. hétfő 16:02

... 508 509 510 511 512 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11068db
Utolsó üzenet: tegnap 21:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!