Én azt bírom, kiírják, hogy mi egy nagyon igényes, szép pár vagyunk és hasonló embereket keresünk (fiú,lány, pár) aztán kíváncsiságból írsz és nem kapsz választ olvasás után, holott te igényesebb vagy,mint a férfi a nő mellett...
DDD

Nekem is ismerős ez, meg a lentebbi példa is-. Viszont egy újabb tendenciát is észrevettem már. Mégpedig azt, hogy az illető napi szinten belép, de a levelemet nem olvassa el egyáltalán. Nem egy ilyen van/volt. (hónapok múlva is ott van a levelem olvasatlanul)
(Ez egy válasz Malandro üzenetére (2014. 02. 08. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 12:44

Nálam az a tendencia hogy normális hangvételű levelet írok amiben benne hogy kapcsolataim láthatják a képeim, majd be is jelölöm őket. Ezután elolvassák a levelet, megnézik a képeket de válasz nincs. 1 hét a "türelmi idő" után törlésre kerülnek.
Nálam az a tendencia hogy normális hangvételű levelet írok amiben benne hogy kapcsolataim láthatják a képeim, majd be is jelölöm őket. Ezután elolvassák a levelet, megnézik a képeket de válasz nincs. 1 hét a "türelmi idő" után törlésre kerülnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 07. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 07. péntek 22:18
Törölt felhasználó (862218)

Újabb tapasztalat, több pár is hasonlóan viselkedik: Kapcsolatra jelöl, majd intelligens bemutatkozó levél után soha többé nem válaszolnak... Minek vannak itt az ilyenek?
Ahogy íród.Ismerős a téma.Talán csak a pasinak az álma,a mama meg nincs benne vagy nem is tud az egészről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 07. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Újabb tapasztalat, több pár is hasonlóan viselkedik: Kapcsolatra jelöl, majd intelligens bemutatkozó levél után soha többé nem válaszolnak... Minek vannak itt az ilyenek?
Valószínű csak szórakozásból! Sok emberből hiányzik a másik iránti tisztelet, hogy legalább egy szófoszlányt megérdemelne! Még a kezdetekkor dühöngtem az ilyen viselkedésen, ma már egy vállrándítással letudom! Így idomul az ember a környezetéhez! Arra azért ügyelek, hogy én ne váljak ilyenné!

Kedves Pcarlo!
Hogy kinek, esetleg nekem címezted-e avagy sem a hozzászólásodat, azt csak akkor lehet eldönteni, ha megszólítod azt, akinek szánod. Így szokás. Ha csak úgy elereszted a világba, akkor az azt jelenti, hogy minden kedves fórumozónak szól... Így kár megsértődni azon, ha választ kapsz. Főleg annak tükrében, hogy olyan topikhoz szóltál hozzá reklamálva, kioktatva, amihez GG-s pályafutásod során nem túl sokat. Talán hazugságot írtam ezzel? Ugye, hogy nem!
Hogy mi az én tisztem a vélemény nyilvánításról, az egyszerű. Ugyanaz, mint bármelyik másik fórumozónak téged is beleértve. Elvégre ez egy fórum, tehát...
Ha már a műveltség látszatát szóba hoztad, és azt hogy mi zagyva vagy sem, akkor ami oly sokaknak feltűnt az neked is feltűnhetett volna. Miszerint hogy a tiedéhez hasonló hozzászólásokra való reagálásokkal az a célom hogy felhívjam a figyelmet arra, ha már valaki veszi a fáradságot, hogy topikON hozzászólás helyett inkább kritizáljon, elégedetlenkedjen, akkor ennyi erővel akár azt is megtehetné, hogy leírja saját véleményét, tapasztalatait. Így normálisabb párbeszéd indulhatna meg... Mert a fórumozásnak nem a másik legyőzése, meggyőzése a lényege, legalábbis szerintem, hanem a vélemények, gondolatok, élmények, tapasztalatok megosztása, megvitatása.
A "büszke" kifejezés miért is akadt meg a torkodon? Talán... ?
Sok sikert a GG-s keresgélésekhez.
Hogy kinek, esetleg nekem címezted-e avagy sem a hozzászólásodat, azt csak akkor lehet eldönteni, ha megszólítod azt, akinek szánod. Így szokás. Ha csak úgy elereszted a világba, akkor az azt jelenti, hogy minden kedves fórumozónak szól... Így kár megsértődni azon, ha választ kapsz. Főleg annak tükrében, hogy olyan topikhoz szóltál hozzá reklamálva, kioktatva, amihez GG-s pályafutásod során nem túl sokat. Talán hazugságot írtam ezzel? Ugye, hogy nem!
Hogy mi az én tisztem a vélemény nyilvánításról, az egyszerű. Ugyanaz, mint bármelyik másik fórumozónak téged is beleértve. Elvégre ez egy fórum, tehát...
Ha már a műveltség látszatát szóba hoztad, és azt hogy mi zagyva vagy sem, akkor ami oly sokaknak feltűnt az neked is feltűnhetett volna. Miszerint hogy a tiedéhez hasonló hozzászólásokra való reagálásokkal az a célom hogy felhívjam a figyelmet arra, ha már valaki veszi a fáradságot, hogy topikON hozzászólás helyett inkább kritizáljon, elégedetlenkedjen, akkor ennyi erővel akár azt is megtehetné, hogy leírja saját véleményét, tapasztalatait. Így normálisabb párbeszéd indulhatna meg... Mert a fórumozásnak nem a másik legyőzése, meggyőzése a lényege, legalábbis szerintem, hanem a vélemények, gondolatok, élmények, tapasztalatok megosztása, megvitatása.
A "büszke" kifejezés miért is akadt meg a torkodon? Talán... ?

Sok sikert a GG-s keresgélésekhez.
" Van az a nő aki meg ér 300km-ert"
Köszi! Örülök annak, hogy más is így gondolja
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2014. 02. 07. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 07. péntek 00:52

Nem csatlakozunk az észosztókhoz!
De ugye látva, tapasztalva a bőrünkön, az itt lakó, sok barmot!
Van az a nő aki meg ér 300km-ert.
Mert nő & nő közt,
marha nagy különbség van ám!
Férfiben meg hajaj.........

Mert nő & nő közt,

Igen,igen és igen!!!Hosszú keresgélés és megannyi válasz nélküli levelek után,és a találkozások során érzett keserű csalódás után ,mégis sikerült!
Sajnos a itt regisztrált "párok" többsége szórakozásból,időtöltésből van itt.A másik része,pedig,hát valójában nem pár,csak egy a nemi identitását nem felvállaló "pasi"....
Hogy,hogy sikerült...teljesen őszinte voltam és magamat adtam!Nem fényeztem magam és ami a lényeg,nem voltam alpári és bunkó...
Életem egyik legélménydúsabb és kellemesebb éjszakáját éltem át ennek a ténylegesen létező párnak köszönhetően...Intelligensek voltak,kedvesek,vendégszeretők,igényesek önmagukra és másokkal szemben!Őszinték,nyitottak....hihetetlen összhangban működő egység...és a hölgy ...Ő maga a csoda volt!Gyönyörű,hibátlan vonalak....az érintése...tele érzékiséggel....
Ezúton is köszönöm nekik ezt az estét és remélem,hogy hamarosan újra látom őket...
Szóval senki ne adja fel...léteznek még csodák....

Nem csatlakozunk az észosztókhoz!
Mert nő & nő közt,
marha nagy különbség van ám!

Mert nő & nő közt,

Ha nem okítgatáson töröd a kobakodat Te sem, hanem megnézed a hozzászólásokat, akkor olvashatnád, hogy topikON volt a vissza-kettő-há hozzászólásom...Csak aztán jött a kötekedés, amire elmondtam a véleményemet, és azt is, hogy hagyjuk ...
Sokakkal ellentétben valós tapasztalattal rendelkezem a topikON témában ... Ugyanis mi ITT a GG-n találtunk partnert.
Szóval bravó, Te is OFFolsz.
Valamint megkérdezem, hogy az OFFon felül hány érdemi, hasznos hozzászólást ejtettél meg e topikban?
Sokakkal ellentétben valós tapasztalattal rendelkezem a topikON témában ... Ugyanis mi ITT a GG-n találtunk partnert.
Szóval bravó, Te is OFFolsz.

Valamint megkérdezem, hogy az OFFon felül hány érdemi, hasznos hozzászólást ejtettél meg e topikban?

Gratulálok a nívós hozzászólásodhoz. Pár dolog lejött belőle.
- Csak a saját kis világodban élsz, másét még elképzelni sem tudod, és megérteni sem próbálod.
- Nem erősséged az értő olvasás. Megmagyarázok egy mondatot, mert a rövidebben is érthető verzió megakadt nálad. Aki kényelmesebb megoldásként kurvával is beéri, mert egy kalandért tenni, lépni nem akar,az számunkra a komolytalan potyaleső pinavadász kategóriába tartozik. Ezen mit nem értettél? Az, hogy te hova tennéd ezeket, az a te szoc problémád, nem az enyém.
- Nem erősséged az írás.
- Talán még az átlag-mindannyiunknál is csóróbb netán smucigabb vagy, ugyanis azok többsége, akikkel eddig beszélgettem, ki tudnak pengetni párezer forintot arra, ha kalandozni akarnak.
- Kurvázol, mert nagyon véded őket. Van kollégám, aki nem büszke rá, de inkább kurvázik, mert egyszerűbb, könnyebb, mint normális módon nőt felszedni. Amíg lesznek ilyenek, addig megélnek a kurvák is.
- Azt hiszed, mindenki kurvázik. Tévedsz! A többség nem! Büszke férfi vagyok, és nincs olyan nő, akinek a puncijához pénzért belépőt vennék.
Annyira különbözik a véleményünk és mi magunk is, hogy úgy vélem, mindketten jobban járunk akkor, ha ezt az eszmecserét MOST abbahagyjuk, és a másikat ezek után levegőnek tekintjük. Nekem nem fog nehézséget okozni.
- Csak a saját kis világodban élsz, másét még elképzelni sem tudod, és megérteni sem próbálod.
- Nem erősséged az értő olvasás. Megmagyarázok egy mondatot, mert a rövidebben is érthető verzió megakadt nálad. Aki kényelmesebb megoldásként kurvával is beéri, mert egy kalandért tenni, lépni nem akar,az számunkra a komolytalan potyaleső pinavadász kategóriába tartozik. Ezen mit nem értettél? Az, hogy te hova tennéd ezeket, az a te szoc problémád, nem az enyém.

- Nem erősséged az írás.
- Talán még az átlag-mindannyiunknál is csóróbb netán smucigabb vagy, ugyanis azok többsége, akikkel eddig beszélgettem, ki tudnak pengetni párezer forintot arra, ha kalandozni akarnak.
- Kurvázol, mert nagyon véded őket. Van kollégám, aki nem büszke rá, de inkább kurvázik, mert egyszerűbb, könnyebb, mint normális módon nőt felszedni. Amíg lesznek ilyenek, addig megélnek a kurvák is.
- Azt hiszed, mindenki kurvázik. Tévedsz! A többség nem! Büszke férfi vagyok, és nincs olyan nő, akinek a puncijához pénzért belépőt vennék.

Annyira különbözik a véleményünk és mi magunk is, hogy úgy vélem, mindketten jobban járunk akkor, ha ezt az eszmecserét MOST abbahagyjuk, és a másikat ezek után levegőnek tekintjük. Nekem nem fog nehézséget okozni.
Szerintem kicsit félreértettél. Nem a pénzen volt a hangsúly, és nem is azon, hogy hű, költekezni kell, de azon igen, hogy ne franc tudja honnét szalajtott ürge legyen!
Pont az volt a lényeg, hogy nem olyan férfit kerestünk, aki megalkuvó és csak a szobája árából inkább lazán kifizet 2-3 nőt, hanem olyat, akinek jobban megéri autózni, rászánja a kalandra az időt, és aki kifizetni X összeget a saját hotelszobájáért. Tehát motivált, akar és tud is áldozni arra, ami neki is szíve vágya.
Aki inkább beéri 2-3 agyonhasznált kurvával, az a komolytalan potyaleső pinavadász kategória.
Amúgy hogy mi mennyibe kerül neki, az az Ő dolga. Mint ahogyan az, hogy nekünk mi mennyibe, az meg a miénk. A kaland másról szólt!
Félre értés ne essék. Ha találtunk volna a jelentkezők közt megfelelő, szimpatikus férfit itt Budapesten, akkor is ott töltöttük volna azt a hetet ahol, és azt a férfit is oda hívtuk volna utánunk. De speciel akkor, amikor aktívan keresgéltünk (most nem keresgélünk) a legszimpatikusabb jelentkező a Tiszától keletebbre lakott. Ennyire egyszerű.
Pont az volt a lényeg, hogy nem olyan férfit kerestünk, aki megalkuvó és csak a szobája árából inkább lazán kifizet 2-3 nőt, hanem olyat, akinek jobban megéri autózni, rászánja a kalandra az időt, és aki kifizetni X összeget a saját hotelszobájáért. Tehát motivált, akar és tud is áldozni arra, ami neki is szíve vágya.
Aki inkább beéri 2-3 agyonhasznált kurvával, az a komolytalan potyaleső pinavadász kategória.
Amúgy hogy mi mennyibe kerül neki, az az Ő dolga. Mint ahogyan az, hogy nekünk mi mennyibe, az meg a miénk. A kaland másról szólt!
Félre értés ne essék. Ha találtunk volna a jelentkezők közt megfelelő, szimpatikus férfit itt Budapesten, akkor is ott töltöttük volna azt a hetet ahol, és azt a férfit is oda hívtuk volna utánunk. De speciel akkor, amikor aktívan keresgéltünk (most nem keresgélünk) a legszimpatikusabb jelentkező a Tiszától keletebbre lakott. Ennyire egyszerű.

Törölt felhasználó (797912)

Akkor ti azon kevesek közé tartoztok akik komolyan gondolják amit írnak.
Akkor ti azon kevesek közé tartoztok akik komolyan gondolják amit írnak.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 03. hétfő 00:27

Azt írtam, hogy "valóban szimpatikusak egymásnak". Szerintem a szimpátia nem egy 5 perces telefonbeszélgetésből, vagy egy-két darab, pármondatos levél után alakul ki. Legalábbis nálunk.
Mi még próbára is tettük a jelentkezőt, aki az ország keleti részén lakott, mi meg Budapesten. Az osztrák határ közelében egy hotelben béreltünk apartmant, és oda hívtuk meg, az amúgy nős szerencsést. Jött is örömmel. Fantasztikus éjszaka volt. Élveztük mi is, élvezte Ő is.
Aki nem eléggé motivált hogy fáradjon a többes lehetőségéért, illetve ha úgy vesszük a punciért, vagy arra nem telik neki, hogy utazzon pár száz kilométert, esetleg kivegyen egy szobát magának, azzal nincs értelme kezdeni.
Mi még próbára is tettük a jelentkezőt, aki az ország keleti részén lakott, mi meg Budapesten. Az osztrák határ közelében egy hotelben béreltünk apartmant, és oda hívtuk meg, az amúgy nős szerencsést. Jött is örömmel. Fantasztikus éjszaka volt. Élveztük mi is, élvezte Ő is.
Aki nem eléggé motivált hogy fáradjon a többes lehetőségéért, illetve ha úgy vesszük a punciért, vagy arra nem telik neki, hogy utazzon pár száz kilométert, esetleg kivegyen egy szobát magának, azzal nincs értelme kezdeni.

Azt írtam, hogy "valóban szimpatikusak egymásnak". Szerintem a szimpátia nem egy 5 perces telefonbeszélgetésből, vagy egy-két darab, pármondatos levél után alakul ki. Legalábbis nálunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 10:43

Törölt felhasználó (797912)

Nem rám tartozik, de képzeld el utazol 3 órát elcseszed az egész napod és sehol senki, és ismét 3 óra utazás. Nem tudom mit szólnál hozzá, biztosan azt mondanád huha de jó buli volt!!!!!
Sziasztok!
Az itt regisztráltak többsége 99% csak levelezni,kíváncsiskodni akar,nincs kitöltött adatlapja,saját képe,nem tudja végigolvasni,értelmezni a keresett partner adatlapját sem,csak írogatnak ész nélkül, az ország másik végéből is,siralmas ez a társkereső rész!
Mi, ezért is töröltük a képeinket adatlapunk, az oldalról.
Az itt regisztráltak többsége 99% csak levelezni,kíváncsiskodni akar,nincs kitöltött adatlapja,saját képe,nem tudja végigolvasni,értelmezni a keresett partner adatlapját sem,csak írogatnak ész nélkül, az ország másik végéből is,siralmas ez a társkereső rész!
Mi, ezért is töröltük a képeinket adatlapunk, az oldalról.
Vagyunk néha chaten,ha ott kérdezik,megmondjuk nem találkozás, csak beszélgetés céljából vagyunk ott!Mikor kerestünk,csak a környékünkről szerettünk volna,mindkét fél miatt!!!Ezt sokan nem értették meg,azokat sajnálom!!!Hiába szimpatikus itt valaki,ha a találkozás alkalmával nincs meg az összhang és ezért nem akarjuk,h valaki órákat utazzon és mi legyünk a hibásak!Csak a megyénkből 40-50 "levelet" kaptunk,ebből is lehetett választani!!!Szerintünk ha valaki komolyan gondolja,ad tel számot!Mi se facét se más elérhetőséget nem adtunk meg,mégis nagyon simán összejött a megbeszéltek szerint!Lehet,h véletlen,de ha lesz legközelebb,akkor se csináljuk másképp!A képcseréről annyit,mi is adtunk,kaptunk,de csak ruhás normál képet mert a "többiről" van itt fent!!!Mindenkinek nagyon sikeres keresgélést kívánunk

Olyan is előfordul, hogy egy hónapot kell levelezni valakivel, (+msn) mire találkozunk. (tehát ez sem jelenthető ki egyértelműen, hogy csak levelezni akar valaki, azért, mert óvatos, meg mert nehezebb összehozni ilyen-olyan okok miatt) Nyilván, ha egy városban tartózkodnak a felek, értelmetlen hosszasan levelezgetni, amikor egy személyes találka a döntő úgy is és még összefutni is könnyebb valahol .
Sőt, egy extrém példa. Több hónapon (3?) át beszélgettem valakivel neten, mire találkoztunk. Pedig egy városban lakunk. De hamar kiderült, hogy komoly az illető, csak egyéb okok visszafogták. Szóval van itt mindenféle verzió már. Aki normális ember, tud beszélni, megértő, felnőtt gondolkodású és nem unaloműzésként van itt, az hamar lejön a beszélgetésekből is, meg persze hogy lesz-e belőle telefonszámcsere, hívás, találka.
Szerintem többen be is ijednek, akik kezdők ilyen téren és megfutamodnak, amikor találkozni kellene. És mire elérnek arra a pontra, hogy már meg van a bátorságuk, addigra "elfogyasztanak" pár ilyen embert, akikkel nem mernek találkozni.
Sőt, egy extrém példa. Több hónapon (3?) át beszélgettem valakivel neten, mire találkoztunk. Pedig egy városban lakunk. De hamar kiderült, hogy komoly az illető, csak egyéb okok visszafogták. Szóval van itt mindenféle verzió már. Aki normális ember, tud beszélni, megértő, felnőtt gondolkodású és nem unaloműzésként van itt, az hamar lejön a beszélgetésekből is, meg persze hogy lesz-e belőle telefonszámcsere, hívás, találka.
Szerintem többen be is ijednek, akik kezdők ilyen téren és megfutamodnak, amikor találkozni kellene. És mire elérnek arra a pontra, hogy már meg van a bátorságuk, addigra "elfogyasztanak" pár ilyen embert, akikkel nem mernek találkozni.
Ez a ritkább! Az én tapasztalatom, hogy aki levelezgetni akar az találkozni már kevésbé! Ha telefonon akarok beszélni, akkor meg leszáll a sűrű köd!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 10:57

Nekünk ami pozitiv volt megbeszéltük talit csörgünk mikor jo nekünk fél óra mulva itt is volt asrác van ilyen is