Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 496 497 498 499 500 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#925   2014. 02. 17. hétfő 14:10
X Törölt felhasználó (895647)
Na igen hasonlókkal már nekünk is volt nem 1-2 tapasztalatunk....nagyon kevés az olyan aki igen ott van eljön és talán valami még történik is....
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 11:03
Hogyan nem találsz:
Tegnap sikerült kiválasztani zsinórban a 3. olyan srácot aki a randi előtt 2 órával még odáig van, hogy jöhet hozzánk, aztán mégsem jelenik meg.
Ebben még annyi gerinc se volt, hogy sms-t írjon...(A tali időpontja után fél órával kaptam el skype-on, hogy akkor mi a helyzet...válasz: a hugomra kell vigyázzak, aki 16 éves...hát megnéztük face-n a kiscsajt, de képek alapján inkább azért kell rá vigyázni, hogy csak egy ember dugja nem egyből 4...de ez már mellékes. )
A végén persze jön a duma, hogy reméli még összehozhatjuk, lehet nem is a jövő héten, majd talán ráér utána smile Persze, hogyne...a 6:20-as és a falvédő esete smile

Szóval nekünk ez a srác szerzés nem igazán jött eddig neten össze, szerintem egyszerűbb lesz ha valamelyik szórakozóhelyen vadászunk egyet. Ott legalább egyből látjuk kivel állunk szemben és ha jönni akar Velünk, akkor jön smile

Viccet félretéve, lehet itt partnert találni csak nagyon melós néha. A mostani hirdetésünkre is rengeteg levelet kaptunk, igyekeztünk is válaszolni mindenkinek. Sokat pestről amiből csak arra tudunk következtetni, hogy random írnak minden hirdetésre, mert az nehezen hihető, hogy valaki oda-vissza 600 km-t utazik. A kitöltetlen fénykép nélküli adatlapokkal megint nem tudtunk mit kezdeni. Lehet hogy gyönyörű lelke van valakinek, de mivel nem élettársat keresünk, nem ez az első szempont. Annyi energiánk meg nincsen, hogy minden jelentkezővel váltsunk 5 levelet mire kapunk egy képet, szerintem ezzel más párok is így vannak.
Arról nem is beszélve, hogy a sportos kitételnek a pókhas legkevésbé sem felel meg...

Nem sírásnak szántuk, csak hogy a másik oldalt is lássák az egyedül kereső fiúk. Az ilyen emberek miatt csalódnak sokan, illetve keresnek máshonnan partnert, ha ki nem ábrándulnak teljesen. Arról nem is beszélve, hogy a drága időnk mellett egy normális sráctól vették el a lehetőséget.
#924   2014. 02. 17. hétfő 13:50
Robiszex Robiszex
Sziasztok smile
Én meg nem próbáltam itt de szeretnék kedves csinos szexpartnert...szexpartnereket találni.
Hölgyet, hölgyeket? Párt?
HÁTHA itt sikerül kedves hőlgyekkel, párokkal megismerkednem ?
smile smile smile
#923   2014. 02. 16. vasárnap 21:23
feu1 feu1
Az adatlapotokat olvasva,egy kicsi ellent mondásba keveredtetek!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 18:06
5 Szóló pasival beszéltük meg mára találkozást. nyes
Izgultunk is mekkora beszélgetés lesz! oooo

Senki nem jött el! wow1 worship

Pedig akkora............... bikák voltak!
Van aki bőg, vn aki baxik! eplus2
#922   2014. 02. 16. vasárnap 21:09
viszonypont viszonypont
Képzeld el ha mind az öt pasi elmegy a randira : ) Mekkora beszélgetés lett volna?
Komolyan! Egyszerre, vagy külön volt leszervezve az öt randi?
Érdekel, hogy hogyan lehet öt randit leszervezni külön egy vasárnapra....
Érdekes dolog ez....
Mi van akkor , ha elmegy a randira vagy randikra mind az öt pasi és mind az öt azt mondja: "Bocsi! Nem rátok gondoltam."
A beszámolótok egyébként nagyon lehangoló...
"De hát aki baszásra adja a fejét az ne várja, hogy szüzen megússza..."
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

#921   2014. 02. 16. vasárnap 20:14
Zsuzsa Zsuzsa
DDDDDDDDDDD Hát,na...:///

#920   2014. 02. 16. vasárnap 19:53
TomTailor TomTailor
Egyszerre 5 pasi?

#919   2014. 02. 16. vasárnap 18:06
Franciacsók Franciacsók

#918   2014. 02. 16. vasárnap 11:54
X Törölt felhasználó (909482)
Sziasztok! smile

Én nem olyan régen regisztráltam, kíváncsi leszek, hogy találok-e itt, az oldalon valakit, valakiket. Egyelőre bizakodó vagyok, idővel minden kiderül majd. Szép napot!
#917   2014. 02. 16. vasárnap 11:38
X Törölt felhasználó (908733)
Pontosan ahogy mondod: Főleg ezen múlik, hogy párról vagy szóló valakiről beszélünk.
Mi egy pár vagyunk és igazából túl sokat nem akarunk elárulni magunkról óvatosságból, meg hát gyerek van, munka mellett pihenni kell, miegymás úgyhogy semmilyen társaséletre/programra nem nagyon lenne idő. Felteszem aki egyedül van jobban ráér, legalábbis a magam példájából kiindulva.
Amúgy nem lenne bajunk azzal, hogy akiben már jobban megbízunk egy picit mélyebb kapcsolatba kerüljünk, de hát sajnos az életkörülmények...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 02. 16. vasárnap 10:06
Köszi, hogy leírtad. Így világosabb. smile Felteszem ez az ismerkedés se túl hosszú időben. Hiszen valóban nincs értelme sokáig húzni. DE! Ha a két fél nem egy városban lakik, bizony nem lehet egyből találkozni. Pláne nem, ha más körülmények is lassítanak. (nem tőlem függő dolgok) Ilyenkor marad megint a netes beszélgetés, esetleg telefon.

Nekem más a módszerem és márpedig én se úgy kezdem, hogy heló, legyünk barátok,haverok.

Nálam ha összejött, akkor úgy alakult ki, hogy előtte is és utána is napi szinten csevegtünk a neten. Nyilván ha távolság van, sajnos csak ez marad, pedig biztos találkoztunk volna többször és nem csak szexre. Igazából ezek a dolgok attól is függnek, kit találsz. Ha egy párt találsz, nekik nyilván meg van a saját életük, nem biztos hogy szexen kívül hajlandóak is találkozni, csevegni. Van nekik egyéb dolguk is. De ha egy szóló nőt találsz, máris jobb a helyzet.

Megint más a helyzet egy olyannak, akinek van párja és úgy keresgél itt mellette.(pl titokban) Nyilván hogy neki csak szex kell, aztán szevasz.

Én igazából magamból indultam ki, amikor a véleményemet leírtam és az hozzám hasonlókra vetítettem le. (mármint egyedülálló férfi, aki keresgél és neki belefér sok minden. Hiszen nem kell titkolóznom és ha komolyabb jönne össze, az csak jobb.)

Szóval mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, belefér és megteheti. Akár időben, akár lehetőségben, akár hozzáállásban.

Amit én leírtam is inkább csak egy vélemény. Más akár ötletet is meríthet belőle, ahogy mondod.
#916   2014. 02. 16. vasárnap 11:03
jatekosmel jatekosmel
Hogyan nem találsz:
Tegnap sikerült kiválasztani zsinórban a 3. olyan srácot aki a randi előtt 2 órával még odáig van, hogy jöhet hozzánk, aztán mégsem jelenik meg.
Ebben még annyi gerinc se volt, hogy sms-t írjon...(A tali időpontja után fél órával kaptam el skype-on, hogy akkor mi a helyzet...válasz: a hugomra kell vigyázzak, aki 16 éves...hát megnéztük face-n a kiscsajt, de képek alapján inkább azért kell rá vigyázni, hogy csak egy ember dugja nem egyből 4...de ez már mellékes. )
A végén persze jön a duma, hogy reméli még összehozhatjuk, lehet nem is a jövő héten, majd talán ráér utána smile Persze, hogyne...a 6:20-as és a falvédő esete smile

Szóval nekünk ez a srác szerzés nem igazán jött eddig neten össze, szerintem egyszerűbb lesz ha valamelyik szórakozóhelyen vadászunk egyet. Ott legalább egyből látjuk kivel állunk szemben és ha jönni akar Velünk, akkor jön smile

Viccet félretéve, lehet itt partnert találni csak nagyon melós néha. A mostani hirdetésünkre is rengeteg levelet kaptunk, igyekeztünk is válaszolni mindenkinek. Sokat pestről amiből csak arra tudunk következtetni, hogy random írnak minden hirdetésre, mert az nehezen hihető, hogy valaki oda-vissza 600 km-t utazik. A kitöltetlen fénykép nélküli adatlapokkal megint nem tudtunk mit kezdeni. Lehet hogy gyönyörű lelke van valakinek, de mivel nem élettársat keresünk, nem ez az első szempont. Annyi energiánk meg nincsen, hogy minden jelentkezővel váltsunk 5 levelet mire kapunk egy képet, szerintem ezzel más párok is így vannak.
Arról nem is beszélve, hogy a sportos kitételnek a pókhas legkevésbé sem felel meg...

Nem sírásnak szántuk, csak hogy a másik oldalt is lássák az egyedül kereső fiúk. Az ilyen emberek miatt csalódnak sokan, illetve keresnek máshonnan partnert, ha ki nem ábrándulnak teljesen. Arról nem is beszélve, hogy a drága időnk mellett egy normális sráctól vették el a lehetőséget.
#915   2014. 02. 16. vasárnap 10:06
X Törölt felhasználó (894040)
Köszi, hogy leírtad. Így világosabb. smile Felteszem ez az ismerkedés se túl hosszú időben. Hiszen valóban nincs értelme sokáig húzni. DE! Ha a két fél nem egy városban lakik, bizony nem lehet egyből találkozni. Pláne nem, ha más körülmények is lassítanak. (nem tőlem függő dolgok) Ilyenkor marad megint a netes beszélgetés, esetleg telefon.

Nekem más a módszerem és márpedig én se úgy kezdem, hogy heló, legyünk barátok,haverok.

Nálam ha összejött, akkor úgy alakult ki, hogy előtte is és utána is napi szinten csevegtünk a neten. Nyilván ha távolság van, sajnos csak ez marad, pedig biztos találkoztunk volna többször és nem csak szexre. Igazából ezek a dolgok attól is függnek, kit találsz. Ha egy párt találsz, nekik nyilván meg van a saját életük, nem biztos hogy szexen kívül hajlandóak is találkozni, csevegni. Van nekik egyéb dolguk is. De ha egy szóló nőt találsz, máris jobb a helyzet.

Megint más a helyzet egy olyannak, akinek van párja és úgy keresgél itt mellette.(pl titokban) Nyilván hogy neki csak szex kell, aztán szevasz.

Én igazából magamból indultam ki, amikor a véleményemet leírtam és az hozzám hasonlókra vetítettem le. (mármint egyedülálló férfi, aki keresgél és neki belefér sok minden. Hiszen nem kell titkolóznom és ha komolyabb jönne össze, az csak jobb.)

Szóval mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, belefér és megteheti. Akár időben, akár lehetőségben, akár hozzáállásban.

Amit én leírtam is inkább csak egy vélemény. Más akár ötletet is meríthet belőle, ahogy mondod.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2014. 02. 15. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 15. szombat 22:51
Hogy lehetne? Nem azt mondtam, hogy 2 perc után dugunk. Nálunk így megy:
1.) Első kapcsolatfelvétel után (ha az adatlap alapján nem totál felejtős az illető), e-mail cím csere, ruhás, arcos fénykép csere. Ha nincs meg a kellő szimpátia, akkor búcsú. Ez az első benyomás, ha valami nem tetszik, akkor hiába jó fej/kedves/stb. az illető nem lesz szex. (Volt már arra példa, hogy a képek alapján nem annyira jöttek be, de rábeszéltük magunkat, majd a szex nem volt jó, mert nem volt meg az összhang).
2.) Ha szimpatikus a kép alapján, akkor telefonszámot adunk, hívjanak fel. Párok esetében mindkettejükkel szeretünk beszélni (de minimum párom). Akik idáig eljutnak azok nem kamusok. Telefonon találka.
3.) Személyes találkozó. Ha még mindig kölcsönös a szimpátia, akkor mehet amiért eddig vizsgáztattuk egymást.

Számomra ez nem barátkozás. Ez még csak ismerkedés. A szex után mindenki megtartja az egészséges 2 lépés távolságot. Ennyi történik.

Alapvetően azért nem kell szerintem/szerintük túldimenzionálni a dolgokat, mert mindenki tudja, hogy ki mit akar: Szexet. Ha úgy kezdődik az első levél, hogy ismerkedjünk először és barátkozzunk, meg írjátok le részletesen mit csinálnátok, az nem a legjobb kezdet (nálunk). Ilyenkor megírjuk nagy vonalakban, hogy nem csinálunk extrém dolgokat, de nem tervezünk, történik ami történik.

Nyilvánvalóan nem ez a legjobb, pláne nem egyetlen módja a dolognak, de talán ötletet adhat valakinek.
#914   2014. 02. 15. szombat 22:51
jh0nny jh0nny
Hogy lehetne? Nem azt mondtam, hogy 2 perc után dugunk. Nálunk így megy:
1.) Első kapcsolatfelvétel után (ha az adatlap alapján nem totál felejtős az illető), e-mail cím csere, ruhás, arcos fénykép csere. Ha nincs meg a kellő szimpátia, akkor búcsú. Ez az első benyomás, ha valami nem tetszik, akkor hiába jó fej/kedves/stb. az illető nem lesz szex. (Volt már arra példa, hogy a képek alapján nem annyira jöttek be, de rábeszéltük magunkat, majd a szex nem volt jó, mert nem volt meg az összhang).
2.) Ha szimpatikus a kép alapján, akkor telefonszámot adunk, hívjanak fel. Párok esetében mindkettejükkel szeretünk beszélni (de minimum párom). Akik idáig eljutnak azok nem kamusok. Telefonon találka.
3.) Személyes találkozó. Ha még mindig kölcsönös a szimpátia, akkor mehet amiért eddig vizsgáztattuk egymást.

Számomra ez nem barátkozás. Ez még csak ismerkedés. A szex után mindenki megtartja az egészséges 2 lépés távolságot. Ennyi történik.

Alapvetően azért nem kell szerintem/szerintük túldimenzionálni a dolgokat, mert mindenki tudja, hogy ki mit akar: Szexet. Ha úgy kezdődik az első levél, hogy ismerkedjünk először és barátkozzunk, meg írjátok le részletesen mit csinálnátok, az nem a legjobb kezdet (nálunk). Ilyenkor megírjuk nagy vonalakban, hogy nem csinálunk extrém dolgokat, de nem tervezünk, történik ami történik.

Nyilvánvalóan nem ez a legjobb, pláne nem egyetlen módja a dolognak, de talán ötletet adhat valakinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 15. szombat 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (894040)
2014. 02. 15. szombat 10:23
@Barátkozni nem itt kell, ne csodáld, hogyha nem válaszolnak, valószínűleg tök független a korodtól és a méretedtől. Előbb lehet dugni, aztán kialakulhat egy barátság extrákkal. @

Mégis hogy lehetne bárhol partnert találni? Ez nem úgy megy, hogy "Szia!, Akkor csináljuk?" A szimpátia szerintem mindenkinek fontos, és ez nem alakul ki csak úgy az esetek többségében. (pláne, hogy szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy milyen sok a kamus hülye gyerek) Kell hozzá a személyes találka előtti netes beszélgetés is. Ja, akinek mindegy kivel, hogy és mit, azok ezt elhagyhatják és 2 perc ismeretség után találkozzon akkor. (aztán majd rájön, hogy hoppá ez el se jött, a másik meg hát nem is olyan szimpatikus mert érdekesen áll hozzá a légyotthoz és egyebek. és most inkább a nők szempontjából gondolkozok, de lehetne akár a másik oldalról is példálózni)

Szóval nekem inkább fordítva tűnik normálisnak. Beszélgettek, találkoztok és már kialakul egyfajta haverság, barátság köztetek és mégse tűnik úgy, hogy egy idegennel jössz össze. Sőt, szinte már pont hogy nem is lesz idegen. smile ... És ekkor van az, hogy barátság extrákkal.

Azzal egyet értek, hogy mindenhol ilyen a helyzet. :/
#913   2014. 02. 15. szombat 14:02
Igen, ez igaz. Különbözőek vagyunk, másabbak a véleményünk.

Én se azt állítom, hogy barát keresés folyik itt. Nyilván, hogy szexkapcsolat keresés. Csak az odáig való útig önkéntelenül egy barátkozás megy végbe. (nálam meg tudatosan is így megy) Az, hogy nem lesz esetleg tartós, az már más együtthatók függvénye. Na mindegy. Mindenkinek meg van a maga módszere, és aszerint keresgél. smile Úgy is a nők döntik el, kit választanak.

Eleve itt tanácsokat se nagyon lehetne adni, mert amíg egyiknek ez jön be, addig a másiknak meg amaz.
#912   2014. 02. 15. szombat 10:23
@Barátkozni nem itt kell, ne csodáld, hogyha nem válaszolnak, valószínűleg tök független a korodtól és a méretedtől. Előbb lehet dugni, aztán kialakulhat egy barátság extrákkal. @

Mégis hogy lehetne bárhol partnert találni? Ez nem úgy megy, hogy "Szia!, Akkor csináljuk?" A szimpátia szerintem mindenkinek fontos, és ez nem alakul ki csak úgy az esetek többségében. (pláne, hogy szerintem azzal mindenki egyet ért, hogy milyen sok a kamus hülye gyerek) Kell hozzá a személyes találka előtti netes beszélgetés is. Ja, akinek mindegy kivel, hogy és mit, azok ezt elhagyhatják és 2 perc ismeretség után találkozzon akkor. (aztán majd rájön, hogy hoppá ez el se jött, a másik meg hát nem is olyan szimpatikus mert érdekesen áll hozzá a légyotthoz és egyebek. és most inkább a nők szempontjából gondolkozok, de lehetne akár a másik oldalról is példálózni)

Szóval nekem inkább fordítva tűnik normálisnak. Beszélgettek, találkoztok és már kialakul egyfajta haverság, barátság köztetek és mégse tűnik úgy, hogy egy idegennel jössz össze. Sőt, szinte már pont hogy nem is lesz idegen. smile ... És ekkor van az, hogy barátság extrákkal.

Azzal egyet értek, hogy mindenhol ilyen a helyzet. :/
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2014. 02. 15. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 15. szombat 09:39
Nehogy azt higgyétek, hogy máshol más a helyzet. November végén regisztráltunk egy másik oldalra (miután itt nem sok minden jött össze). Itt csak szóló, enyhe bi/bi lányt kerestünk (aztán már pár is szóba jöhetett volna). Ha írtunk egynek, az nem válaszolt, viszont pasik dögivel. Ez miért van?
Mert a többség egyszerűen nem akarja elolvasni az adatlapot, úgyis mindenkinek ír, aztán vagy lesz valami vagy nem. A szóló lányok jó részénél szerintem elszáll a kezdeti bátorság, így nem mernek lépni, illetve ne felejtsük el, hogy válogathatnak, ha nem tetszel, akkor nem kell válaszolni, ami mondjuk parasztság, de mindegy, kevesebben vannak.

A másik helyen ugyanez a helyzet. Szóló lányt találni szinte lehetetlen (a regisztrációk jelentős része kamu, hivatásos, a többi meg egyszerűen válogat, mert megteheti).

Úgyhogy mi feladtuk a lányok keresését.

BM1969:
Sohasem értettem, miért szexpartner keresőn keres valaki barátokat (ha meg virágnyelven fogalmazod meg a 2 óra dugást, akkor rosszul csinálod). Barátkozni nem itt kell, ne csodáld, hogyha nem válaszolnak, valószínűleg tök független a korodtól és a méretedtől. Előbb lehet dugni, aztán kialakulhat egy barátság extrákkal.
Utolsó tanács: Ne vállalj be enyhe bi dolgokat, ha nem szeretnéd! Neked se lesz jó, meg a párnak se, aki bevesz, mert érezni fogják, hogy nem szívesen csinálod, úgy meg semmi értelme.
#911   2014. 02. 15. szombat 10:11
X Törölt felhasználó (908733)
Nyugodt lehetsz, elolvassák az adatlapot, csak egyszerűen értetlenek. Reménykednek, hogy így is kellenek.
Szóló lányra pedig nagyon kicsi az esély, kivéve azt aki ilyesmiből próbál megélni. Akit ezek a dolgok foglalkoztatnak, azok az ismeretségi körükben keresik a lehetőséget. (ha egyáltalán tudatosan keresik) Kisebb kockázatnak találják, mint idegenekkel elkezdeni erről beszélni, még névtelenül is.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2014. 02. 15. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 15. szombat 09:39
Nehogy azt higgyétek, hogy máshol más a helyzet. November végén regisztráltunk egy másik oldalra (miután itt nem sok minden jött össze). Itt csak szóló, enyhe bi/bi lányt kerestünk (aztán már pár is szóba jöhetett volna). Ha írtunk egynek, az nem válaszolt, viszont pasik dögivel. Ez miért van?
Mert a többség egyszerűen nem akarja elolvasni az adatlapot, úgyis mindenkinek ír, aztán vagy lesz valami vagy nem. A szóló lányok jó részénél szerintem elszáll a kezdeti bátorság, így nem mernek lépni, illetve ne felejtsük el, hogy válogathatnak, ha nem tetszel, akkor nem kell válaszolni, ami mondjuk parasztság, de mindegy, kevesebben vannak.

A másik helyen ugyanez a helyzet. Szóló lányt találni szinte lehetetlen (a regisztrációk jelentős része kamu, hivatásos, a többi meg egyszerűen válogat, mert megteheti).

BM1969:
Sohasem értettem, miért szexpartner keresőn keres valaki barátokat (ha meg virágnyelven fogalmazod meg a 2 óra dugást, akkor rosszul csinálod). Barátkozni nem itt kell, ne csodáld, hogyha nem válaszolnak, valószínűleg tök független a korodtól és a méretedtől. Előbb lehet dugni, aztán kialakulhat egy barátság extrákkal.
Utolsó tanács: Ne vállalj be enyhe bi dolgokat, ha nem szeretnéd! Neked se lesz jó, meg a párnak se, aki bevesz, mert érezni fogják, hogy nem szívesen csinálod, úgy meg semmi értelme.
#910   2014. 02. 15. szombat 09:39
jh0nny jh0nny

BM1969:
#909   2014. 02. 14. péntek 09:57
Womanizer Womanizer
Számomra az nem érthető, hogy amint bejelöltem a társkeresőben (azóta kitöröltem mindent), hogy pár és hogy párok ismeretségét keressük közös programokra, semmi többre azonnal érkeztek a levelek szóló pasiktól, hogy ők beszálnának harmadiknak és hogy ilyen méret meg meddig birják stb! Akkor minek jelölni, hogy pár és nem sexre keresel, ha úgyis sex miatt irnak és pasik? De érdekes, mert én is láttam olyat, hogy naponta változott a "lakcim"! beka2
#908   2014. 02. 14. péntek 08:33
Cica és Kandur Cica és Kandur
Igen, írtál, és választ is kaptál. Ha jól emlékszem, kifejtettük, hogy sem a méreteddel, sem a koroddal, sem a testalkatoddal nincs bajunk, csupán mi bi HÖLGYTAGÚ parokat keresünk. Mivel te egyedülálló ferfikent keresel, erôs 50% ban mar nem felelsz a kriteriumoknak..... Az pedig hogy lemèsz kutyàba, es enyhe bi dolgokat is bevàllalsz egy kapcsolat reményében, elfogadhatlanabb a számunkra, mintha alapból langyi lennél.
#907   2014. 02. 14. péntek 04:45
Mint ahogy irtam, ez egy kiragadott beszélgetés reszlet volt, egy hölgy ismerősömmel, aki akkor már ugyancsak túl volt a 40-n. Saját tapasztalatait osztotta meg velem ( igencsak volt mit ), azokat a problémákat, amik jelen pillanatban is fennàllnak, csak nem férfi, nem pár szemszögéből, hanem mint nő is szembesülni kényszerült. Pedig, Ő akkor egy tàrs/ partner kereső oldalon igyekezett a zavarosban halászni, egy helyen, ahol elviekben, lehetett beszélgetni, megnézhetted a kiszemelted naplóját, mar ha volt neki. Az tényleg a barátkozasrol szólt, elviekben. Amugy meg egy rohadt nagy swinger club volt, ahol mindenki mindenkivel, egymásnak csontig benyaltak, egymást meg ill átbasztàk, szopattàk, a szó szoros es átvitt értelmében is. Mindez lassan 7 éve.
Mintegy 12 évvel ezelőtt, amikor volt pàrommal a grupik, a lányos dolgok világába vetettük magunkat, jobb volt a helyzet. Nem egy alkalomal találtunk játszótársakat, párokat, egyedülálló lányokat, külömböző chat oldalakon. Ma már ez szinte lehetetlen. Mindet elleptek a trollok, mindenkit fikàznak, àtejtik a ténylegesen keresőket, hogy azok végül csalódva vonulnak vissza. Jelenleg, szrintem, aki ténylegesen akar valamit, elmegy egy swinger clubba, vagy elmegy egy nudista, naturista strandra. Persze ez utóbbinàl nem szexelni, hanem ismerkedi, barátkozni. Aki azért van ott, hogy felcsipjen valakit/valakiket, tudatni fogják ùgy is.
#906   2014. 02. 13. csütörtök 20:42
Egy majd 7 éves beszédtöredéket szeretnék megosztani veletek, amit annak idején egy kedves Hölgy ismerősöm mondott az internetes társkeresés buktatóiról A jelek szerint istenigazából nincs változás azóta sem

" A férfiak vagy csak "köpőcsészét" keresnek és ezért nagyjából magasról leszarják, hogy a hölgy messze nem az ideáljuk, csak luk legyen.
Vagy a saját külsejüket - főként pedig az agykapacitásukat - messze meghaladóan bombázót szeretnének..és amikor végül (természetesen) nem találnak, akkor marad az üveglap előtti farokhúzogatás.
Általában nagyobb az egójuk mint a "tehetségük", ez pedig nem nemi úton terjedő betegségtől van, hanem inkább attól, hogy képesek elhinni magukról azt, ami pedig már régen nem igaz
Olyan emberrel, aki centizget, dekázgat és élőben szeretne fotóshoppal feljavított szuper modellt, azzal nem érdemes szóba állni...és ez mindkét nemre vonatkozik

Végezetül pedig...akár tetszik akár nem...a negyvenen túli hölgyek sokkal csinosabbak és kívánatosabbak, mint a negyvenen túli férfiak, akiknek nagy része csak szottyant nagypapa külsőt képes produkálni.
Amíg pedig közel annyi fiatal férfi keres anyagi ellenszolgáltatás nélkül szexkapcsolatot idősebb nővel, mint amennyi fiatal nő keres burkoltan, de pénzért, hatalomért, előmenetelért szexkapcsolatot idősebb férfival, addig nincs miről beszélni.

... 496 497 498 499 500 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10865db
Utolsó üzenet: ma 13:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!