Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 503 504 505 506 507 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#964   2014. 03. 13. csütörtök 21:28
X Törölt felhasználó (69371)
Két hete regisztráltál, és máris találtál, ráadásul már több alkalom volt? Ez valahogy önreklám gyanús...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910596)
2014. 03. 13. csütörtök 09:09
tegnap este sikerult megvalostani a masodik harmasunkat is... kicsit korulmenyes volt, de megerte... az elso harom napja tortent, eljott a ferfi, a baratnom nagyon zavarban volt, talpmasszazzsal kezdtunk nala... fel ora masszazs utan felengedett, ellazult, en feljottem a fejehez es elkezdtem szoptatni, a vendegunk a puncijat nyalta... majd feljott is a feje melle es felvaltva szoptattuk, melytorkos valtozatban is probalva... de mindkettonke tul nagynak bizonyolult... azert probalta derekasan... utana felvaltva kozosultunk vele, nyaltuk-faltuk, nagyon elfaradtunk mindannyian a vegere... a tegnap esti fiu is nagyon jo volt, hasonloan masszazzsal kezdtuk, a kulonbseg annyi volt ez utan, hogy a vendeg fiu terdelt fel a lany fejehez es kezdte el szoptatni, majd szabalyosan megdugta a szajat, na ezt a baratnom sem birta sokaig..., utana alaposan megdolgoztuk a puncit es a ciciket, popsit es az egesz testet is alaposan atmasszirozva elelveztunk... lihegve, hangosan... ezt szeretnenk meg nagyon sokszor...
#963   2014. 03. 13. csütörtök 19:17
jh0nny jh0nny
Elég sok a probléma a GG-n, de ezek egy része máshol is fennáll.

A legutóbb elhangzottakra reakcióim:
1.) Ha jól nézel ki, az nem azt jelenti, hogy automatikusan mindenki dugni akar veled (ez különösen a pasikra igaz). Ezt egy pár férfi tagjaként írom: simán elképzelhető, hogy a hölgy se akar a pasijánál sokkal jobban kinéző pasit, de az meg végképp biztos, hogy a pasi se akar egy olyan harmadikat beengedni aki kvázi egy adonisz. Egyszerű pszichológia, a férfiak akkor is "ellenfelet" látnak a másikban, ha annak semmi értelme nincs. Ebből következik, hogy egy jóképű, kigyúrt pasi nagyobb valószínűséggel találhat párt a hasonló kaliberűek között, azok viszont kevesebben vannak. Az átlagos kinézetűekre ugyanez igaz, de nekik több esélyük van, pont azért mert többen vannak. (Átlagos pasi=/=90kg+175 cm)

2.) Ha az adatlap rendesen ki van töltve, akkor is ír boldog-boldogtalan (szerencsére még nem háborodott fel senki, hogy nemet mondtunk).

3.) Arcos kép: Nálunk ez a beugró szint. E-mail cím csere után ruhás arcos képet kérünk (ha arcképet kapunk az is jó), mert drága az időnk, olyanokkal nem találkoznánk akik már fényképről se szimpatikusak.

És végül, hogy on topic legyek:
Érdemes fejben tartani az arányokat. A keresgélők kb. 80%-a pasi, 18-19%-a pár, 1-2%-a nő, ha a kamu regisztrációkat nem számítjuk. Az arány más oldalak esetében csak kicsit jobb, de a nők arányán inkább csak a prostik dobnak. Ebből következik, hogy aki szóló lányt talált az iszonyat mázlista, valamint, hogy a pasit keresők annyit válogathatnak amennyit akarnak.
#962   2014. 03. 13. csütörtök 16:17
X Törölt felhasználó (846377)
Hát hallod, ha a te kinézeteddel, nem jön össze, akkor én el is áshatom magamat. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (889283)
2014. 03. 13. csütörtök 14:11
Mayaah, itt hiába a sport hiába a kép, hiába való a normál hangnemben megírt levél vagy el sem olvassák vagy olvasás után nincs válasz. Az ember tényleg úgy gondolná, ahogy te is írtad, hogy ha valaki tesz is érte, hogy nézzen ki valahogy, annak nem csak és kizárólag közönyt kellene érezni, sajnos mégsincs így
#961   2014. 03. 13. csütörtök 14:11
X Törölt felhasználó (889283)
Mayaah, itt hiába a sport hiába a kép, hiába való a normál hangnemben megírt levél vagy el sem olvassák vagy olvasás után nincs válasz. Az ember tényleg úgy gondolná, ahogy te is írtad, hogy ha valaki tesz is érte, hogy nézzen ki valahogy, annak nem csak és kizárólag közönyt kellene érezni, sajnos mégsincs így
#960   2014. 03. 13. csütörtök 10:51
divitrive divitrive
Mindenki keres és valaki talál valaki nem valaki válaszra is méltat ... valaki nem ... de idővel mindenki talál normális rendes és való fiút,hölgyet vagy legyen párról szó nyes ! Szerintem a helyes mondani valóm mindenkinek nekem is ez a mottóm és szemléletem Kitartás nem szabad feladni !!! Türelem,türelem rózsát terem nyes ! Üdv smile ! wave
#959   2014. 03. 13. csütörtök 09:09
X Törölt felhasználó (910596)
tegnap este sikerult megvalostani a masodik harmasunkat is... kicsit korulmenyes volt, de megerte... az elso harom napja tortent, eljott a ferfi, a baratnom nagyon zavarban volt, talpmasszazzsal kezdtunk nala... fel ora masszazs utan felengedett, ellazult, en feljottem a fejehez es elkezdtem szoptatni, a vendegunk a puncijat nyalta... majd feljott is a feje melle es felvaltva szoptattuk, melytorkos valtozatban is probalva... de mindkettonke tul nagynak bizonyolult... azert probalta derekasan... utana felvaltva kozosultunk vele, nyaltuk-faltuk, nagyon elfaradtunk mindannyian a vegere... a tegnap esti fiu is nagyon jo volt, hasonloan masszazzsal kezdtuk, a kulonbseg annyi volt ez utan, hogy a vendeg fiu terdelt fel a lany fejehez es kezdte el szoptatni, majd szabalyosan megdugta a szajat, na ezt a baratnom sem birta sokaig..., utana alaposan megdolgoztuk a puncit es a ciciket, popsit es az egesz testet is alaposan atmasszirozva elelveztunk... lihegve, hangosan... ezt szeretnenk meg nagyon sokszor...
#958   2014. 03. 13. csütörtök 08:53
X Törölt felhasználó (884007)
Köszönöm szépen! Ezen felbuzdulva ma is megnézem... wink
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2014. 03. 12. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 12. szerda 20:19
Váljon egészségedre !
#957   2014. 03. 13. csütörtök 08:51
X Törölt felhasználó (766796)
Itt sajnos ez a tendencia a párkeresők többségénél.. :(
Mi is nagyon sokszor így jártunk.
Sokszor van, hogy válaszra sem méltatnak a magukat Őszinte Igényes párnak nevezők!
Az egyedülálló férfiakat is megértjük, ha nem próbálkoznak annak ellenére, hogy az adatlapon csak párokat keresnek felirat áll, nem is fognak szexpartnert találni.
De ha nemleges a válasz akkor miért vannak felháborodva azt nem értjük és még mi vagyunk a kamu pár!
Hát ez lett ebből a g.g.-ből sajna. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)
2014. 03. 13. csütörtök 04:31
Szerintetek fura az hogy ha valakivel elkezdünk levelezni aki kép alapján ok, aztán mindenképpen szeretné ha küldenénk arcos képet is neki, erre a válasz hogy nem küldünk arcost , inkább talizzunk, erre ő természetesen eltűnik...
Tényleg nagyon sok itt a képgyűjtögető... Kedves BM! Ha annyira fontos neked a sex másokkal, hogy itt vagy sokszor , keresel, de csak visszautasítás , és nem válaszolás az osztályrészed, nem gondolkoztál még el azon hogy talán változtatni kellene valamit? Mondjuk esetleg az adatlapod alapján nem ártana egy kis egészséges életmód, + sport? ( az adatlapodon 110 kg szerepel, persze kép nélkül) lehet mondjuk hogy egy testépítő vagy smile de kép nélkül nehéz lesz bárkit is találnod, akármilyen levelet írsz , akármennyit is küldesz el, telefonnal vagy anélkül. Gondolom te is olyan hölgyet, úrat keresel aki kívánatos, csini, vagy izmos. Legyél te is ilyen, ez csak rajtad múlik nem máson! Csak egy kis kitartás kell hozzá smile Remélem nem veszed ellenséges hozzászólásnak, nem annak szántam. De ugye ha szeretnénk valamit az életben nagyon meg kell érte dolgozni 150 % ot beleadni, nos nincs ez másképpen a párkacsolatoknál sem , és az erotika, sex területén is. smile
#956   2014. 03. 13. csütörtök 04:31
X Törölt felhasználó (899398)
Szerintetek fura az hogy ha valakivel elkezdünk levelezni aki kép alapján ok, aztán mindenképpen szeretné ha küldenénk arcos képet is neki, erre a válasz hogy nem küldünk arcost , inkább talizzunk, erre ő természetesen eltűnik...
Tényleg nagyon sok itt a képgyűjtögető... Kedves BM! Ha annyira fontos neked a sex másokkal, hogy itt vagy sokszor , keresel, de csak visszautasítás , és nem válaszolás az osztályrészed, nem gondolkoztál még el azon hogy talán változtatni kellene valamit? Mondjuk esetleg az adatlapod alapján nem ártana egy kis egészséges életmód, + sport? ( az adatlapodon 110 kg szerepel, persze kép nélkül) lehet mondjuk hogy egy testépítő vagy smile de kép nélkül nehéz lesz bárkit is találnod, akármilyen levelet írsz , akármennyit is küldesz el, telefonnal vagy anélkül. Gondolom te is olyan hölgyet, úrat keresel aki kívánatos, csini, vagy izmos. Legyél te is ilyen, ez csak rajtad múlik nem máson! Csak egy kis kitartás kell hozzá smile Remélem nem veszed ellenséges hozzászólásnak, nem annak szántam. De ugye ha szeretnénk valamit az életben nagyon meg kell érte dolgozni 150 % ot beleadni, nos nincs ez másképpen a párkacsolatoknál sem , és az erotika, sex területén is. smile
#955   2014. 03. 12. szerda 20:19
Cica és Kandur Cica és Kandur
Váljon egészségedre !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 12. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884007)
2014. 03. 12. szerda 15:19
Teljesen igazatok van! Manapság a netet sokan az egyetlen ismerkedési és kapcsolattartási fórumnak tekintik, pedig csak körül kéne nézniük! Én már nem vagyok mai gyerek és jó, hogy van net, de a személyes varázst nem pótolhatja. Megnéztem a videóitokat és le vagyok nyűgözve és bár van partnerem masztiztam is a hölgy élvezésének hangjait hallgatva! Vessetek meg érte! smile
#954   2014. 03. 12. szerda 15:19
X Törölt felhasználó (884007)
Teljesen igazatok van! Manapság a netet sokan az egyetlen ismerkedési és kapcsolattartási fórumnak tekintik, pedig csak körül kéne nézniük! Én már nem vagyok mai gyerek és jó, hogy van net, de a személyes varázst nem pótolhatja. Megnéztem a videóitokat és le vagyok nyűgözve és bár van partnerem masztiztam is a hölgy élvezésének hangjait hallgatva! Vessetek meg érte! smile
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2014. 03. 12. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 12. szerda 14:25
Néha arra gondolok, mi lenne ezzel a sok pasival, sráccal akik itt töltik a napjaikat, heteiket, eseleg akár éveiket a megfelelő partnerre várva, ha egy szép napon ugy egy hosszabb időre elszállna a net... Tavaszodik, a csajok kezdenek nekivetközni, ha kimennétek néhanapján a városba talán meglatnatok ti is.
Ami BM szaktars véleményét illeti, smile Nem akarom megbántani, hiszen igy is van baja a világgal. Neki senki nem válaszol, még ha hosszabb levelezést is folytatnak vele. Megsértödik, ha az ember lelangyizza, mert lightos bisex dolgokat is bevàllal.... De mindenki aki visszautasítja, gusztustalan, túlzott elvárràsokkal rendelkezik, meg amugy is kapja be... De mint ugyancsak debreceni, értetlenül állok a gondjai előtt, hiszen Debrecenben van egy jól üzemelő szexmozi, ahová nem csak magányos es/ vagy meleg pasik járnak ( ha meg vonzódik is a pasikhoz is hol a gond?), hanem párok is, sot lanyok is, vannak idősebbeknek is való klubbok, pubbok, ott van a Nagyerdő, a rengeteg egyetemista, szóval, kérdem én, hogy akkor kinek a készülékében is van a hiba? Mert igy nem tarskeresö, csak egy Troll
#953   2014. 03. 12. szerda 14:25
Cica és Kandur Cica és Kandur
Néha arra gondolok, mi lenne ezzel a sok pasival, sráccal akik itt töltik a napjaikat, heteiket, eseleg akár éveiket a megfelelő partnerre várva, ha egy szép napon ugy egy hosszabb időre elszállna a net... Tavaszodik, a csajok kezdenek nekivetközni, ha kimennétek néhanapján a városba talán meglatnatok ti is.
Ami BM szaktars véleményét illeti, smile Nem akarom megbántani, hiszen igy is van baja a világgal. Neki senki nem válaszol, még ha hosszabb levelezést is folytatnak vele. Megsértödik, ha az ember lelangyizza, mert lightos bisex dolgokat is bevàllal.... De mindenki aki visszautasítja, gusztustalan, túlzott elvárràsokkal rendelkezik, meg amugy is kapja be... De mint ugyancsak debreceni, értetlenül állok a gondjai előtt, hiszen Debrecenben van egy jól üzemelő szexmozi, ahová nem csak magányos es/ vagy meleg pasik járnak ( ha meg vonzódik is a pasikhoz is hol a gond?), hanem párok is, sot lanyok is, vannak idősebbeknek is való klubbok, pubbok, ott van a Nagyerdő, a rengeteg egyetemista, szóval, kérdem én, hogy akkor kinek a készülékében is van a hiba? Mert igy nem tarskeresö, csak egy Troll
#952   2014. 03. 12. szerda 12:05
jager jager
A chat-ről nem is beszélve.Szép az idő,csiripelnek a madarak.........Főzőklub.Ízes bukta,másként lekváros punci receptklub.Ha valaki meri írni hogy mit szeretne akkor le van ugatva,elteszik pár nap pihenőre.Pár éve kimondottan szexpartner kereső oldalnak indult,ma már..............
#951   2014. 03. 12. szerda 11:53
jager jager
Szerény véleményem szerint is kezd a GG a süllyesztőbe menni pár éve.Az egyre több kamus faszverők miatt. Más oldalakon meg még szóló csajokat is előbb lehet találni,ismerkedni, amit itt már évek óta lehetetlen.Az üzemeltetőket,szerkesztőket ez nem érdekli sajnos.Pedig semmi sem tart örökké.A tiltásokhoz annál jobban értenek,foglalkoznak azzal ami az igazságot tükrözi.Egyre több fórumban találkozni hasonló véleménnyel.Magyarul sokan vagyunk akik jól látják hogy kár itt elfecsérelni az időt.
#950   2014. 03. 12. szerda 09:33
X Törölt felhasználó (846377)
Itt az 1000. hozzászólás! vigyor2
#949   2014. 03. 11. kedd 21:26
egypár4050 egypár4050
Azzal kezdtem,hogy ne haragudj...Látod megint csak vádolsz és egyfolytában pörölsz mindenkivel.Én nem vagyok megsértődve,nincs miért és nem kell ,hogy szeress .Hogy beképzelt lennék??? Miből gondolod? Mert elmondtam a véleményemet?
És milyen igazság fájhat nekem? Mi jól elvagyunk itt,nem panaszkodunk,vannak ismerőseink innen,mint sok másnak is.
#948   2014. 03. 11. kedd 15:16
egypár4050 egypár4050
Ne haragudj meg,de ezzel a stílussal amit művelsz ,mindenkit elriasztasz ,a helyesírásodról nem is beszélve.
Kicsit nézz magadba is !
Hidd el vannak itt normális,korrekt emberek,ráadásul a visszautasítást is el kell tudni viselni.
Mások is elviselik és nem acsarkodnak.Ha nem felel meg ez neked akkor ne "fenyegess" hogy kár benézni,hanem tedd meg!!
#947   2014. 03. 10. hétfő 18:50
X Törölt felhasználó (894040)
Ezt én is furcsállom amúgy, hogy meg van adva a korom is, de azért megkérdezik. Hát oké, én mindig válaszolok erre is, de azért fura.

Sokan klikkelgetnek össze-vissza. Persze mit várunk el az olyanoktól, akik arra se figyelnek, hogy nőként regel be, de az adatlapján már férfiként van. Vagy fordítva. (és nem pár! de ha mégis pár, hát egyértelműen le lehetne írni mondjuk) Vagy hogy egyeseknek a kora az 2014 éves. Nem mellesleg így rájuk se lehet keresni a társkeresőn. Így láthatatlanok, mert senki nem is láthatja őket ott. Max ha a fórumba beírt és úgy ráklikkel valaki a társkereső adatlapjára.

Az otthagyott (régóta be se lépett) adatlapokról nem is beszélve. Nekik felesleges is írni.
Én mindig ezt hajtogatom, hogy sajnos ez a **** hozzáállás miatt van.

Komolyan néha elgondolkozom, hogy én vagyok UFO vagy mindenki helikopter. nyes
(mivel nem először vagyok már itt, azért természetesen az is igaz, hogy nagyon nagyon ritkán lehet értelmes embereket találni) (és akkor még össze se jöttünk, csak max neten beszélgettünk, esetleg találkoztunk)
#946   2014. 03. 10. hétfő 17:40
X Törölt felhasználó (889283)
Ha van képed, ha nincs. Úgy tűnik nem érdekli őket... a levelet nem olvassák, az adatlapot nem nézik... a kérdés csak annyi: Akkor hogy keresnek? nyes Intuíció? nyes DD
#945   2014. 03. 10. hétfő 01:56
divitrive divitrive
Sziasztok !

Hát Igen Bm-nek igaza van nehéz találni és választ akik tényleg normálisak csak azok írnak vissza mind addig amíg a koromat el nem mondom igen fiatal vagyok de hát ez van ha most fent vagyok 5 év múlva is fent leszek és nem csak szórakozásból smile ... sok az álca én is próbálkozok valamit tenni de már ha nincs kint képem azzal jönnek hogy kamusi az ember kérdem én ha valaki okkal nem rak ki képet de ha kérik szó nélkül küld bármilyen képet az miért kamusi vagy álca ?

... 503 504 505 506 507 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11044db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!