Nekem is ez vált be a szűrésre......
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 16. vasárnap 03:48
Törölt felhasználó (904333)

Rengeteg a kamus,de facebookal,és telefonnal gyorsan kilehet szűrni őket.
Mi találtunk itt egy hozzánk illő fiatal párt akikkel jól éreztük magunkat nem egyszer..

Nyilván, mivel több a pár, mint egyedüli fiú vagy lány, ezért pár könnyebben talál, attól függően, hogy kit is keres, de szóba jöhet náluk pár, fiú vagy lány, tulajdonképpen bárki, aki regisztrált szóba jöhet egy párnál... leszámítva a felállított kritériumokat. De az, hogy ha valaki elméletileg keres és nem zárja ki sem a fiúk sem a lányok közeledését, hogy arra ne vegyen fáradtságot, hogy elolvasson egy levelet, az minimum gyanús... nekem bárki ha ír - még ha ki is esik a keresési feltételekből - elolvasom és válaszolok. Szerintem jobb valakit egyértelműen elutasítani, mint a levelet nem elolvasni, vagy olvasás után nem válaszolni... kb egy percnél többet nem vesz el egy válasz.
És itt valaki írta, hogy pl. párnál a férfi talán konkurenciának gondolná a másik urat.. kérdezem, akkor miért fiút keresni?
Meg aztán nem feltétlenül a kinézet, ami miatt esetleg konkurenciát jelenthet valaki - persze a legelső benyomás ez alapján dől el -, de egy kevésbé jó kinézetű lehet, hogy jobban ráhangolódik valaki barátnőjére vagy nagyobb, vastagabb a szerszáma vagy éppen jobban csinálja, az nem lehet ugyanúgy "veszélyes" ?
És itt valaki írta, hogy pl. párnál a férfi talán konkurenciának gondolná a másik urat.. kérdezem, akkor miért fiút keresni?

Kár hogy nem esek bele a kor kritériumotokba
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 16. vasárnap 21:16

Törölt felhasználó (910596)

mi szolo ferfit vagy part keresunk Szegeden...

Mi is találtunk innen partnereket,nem is egyszer.
Időt kell adni mindenkinek ebben a rohanó világban. Annál jobban nem is utálunk semmit,amikor valaki ír, hogy 1 óra múlva találkozzunk, vagy kamusok vagyunk.
Felnőtt emberek vagyunk, privát élettel.
Időt kell adni mindenkinek ebben a rohanó világban. Annál jobban nem is utálunk semmit,amikor valaki ír, hogy 1 óra múlva találkozzunk, vagy kamusok vagyunk.
Felnőtt emberek vagyunk, privát élettel.
mi szolo ferfit vagy part keresunk Szegeden...

Sziasztok!! Nekünk már sikerült találni és szuper volt, igen sok mindennek egyezni kell amíg összejön egy ilyen hármas mert vannak igények és kitételek. Most ismét keresünk és jó úton járunk!!!
Ebbe is, mint mindenbe, kell kellő energiát belefektetni.
Én még annyira nem vetettem bele magam, de van reménysugár.
Nem gondolom, hogy esélytelenebb, mint bárhol máshol.
Én még annyira nem vetettem bele magam, de van reménysugár.
Nem gondolom, hogy esélytelenebb, mint bárhol máshol.
össz visz csak az a baj hogy itt vagy párok keresnek párokat vagy pedig lányt. Szóló fiút nem sokan. S egyedül álló nő sem keres szóló pasit. Eddig én csak ezt tapasztaltam itt fent
Benneteket olvasgatva tele vagyunk reménnyel

Én már két alkalommal is találtam pár ahova többször is eljártam.De sokan nem mernek találkozni.Én akikkel találkoztam nagyon jól éreztük magunkat és nem bántuk +
Mi is találtunk már,és nagyon örülünk,hogy más is így van vele.Mi is egy cuki párral voltunk,és nagyon-nagyon jó volt
Nem csak kamusok vannak itt,nyugi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 03:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 16. vasárnap 03:48

Törölt felhasználó (904333)

Mi találtunk itt egy hozzánk illő fiatal párt akikkel jól éreztük magunkat nem egyszer..

Tévedés! Nem azért regisztráltam. Már jeleztem egy párszor, hogy a fórumnak és a társkeresőnek nem sok köze van egymáshoz. Pár éve van csak adatlaptöltési lehetőség társkeresésen belül. Ha valaki fórumozni akar, annak nem feltétele az adatlap. Ezt kellene felfogni, de sokan tévedésben vannak. Beszélgetés, eszmecserék őszintén, régen ez volt a cél. Ez egy pár éve elfajzott. Aki régi motoros, már vagy lelépett emiatt, vagy nem ír már, vagy épp ki van akadva úgy mint én. Persze az újabb regisztrációs generáció részére, mi csak egy szálka vagyunk, de mi tudjuk régen mi volt. Jóval kevesebb kamu.
Az előző kommentet szinte bármelyik topicba írhattam volna, szóval mert itt szakadt el a cérna, az nem jelenti azt, hogy a társkeresésben lévő kudarc miatt írtam volna.
(Akkoriban nekem is összejött, még talán szerelmes is voltam, volt képcsere, kamozás, órákig tartó beszélgetések. Ha nem lett volna a nagy táv, találkozunk is. Utána pedig megismerkedtem valakivel, nem innen, helybéli, és azóta együtt vagyunk.)
(Ez egy válasz egypár4050 üzenetére (2014. 03. 16. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 16. vasárnap 10:34
Az előző kommentet szinte bármelyik topicba írhattam volna, szóval mert itt szakadt el a cérna, az nem jelenti azt, hogy a társkeresésben lévő kudarc miatt írtam volna.

dako84 2006-ban regisztráltál ,gondolom azért hogy ismerkedj.Nem gondolod,hogy egy adatlapot ki kellett volna töltened,ha komolyan gondolod.Mi sem válaszolunk olyannak akinek ez hiányzik.Egyszerüen komolytalannak tartjuk.Nem haragból írtam,csupán jó tanács.
dako84 2006-ban regisztráltál ,gondolom azért hogy ismerkedj.Nem gondolod,hogy egy adatlapot ki kellett volna töltened,ha komolyan gondolod.Mi sem válaszolunk olyannak akinek ez hiányzik.Egyszerüen komolytalannak tartjuk.Nem haragból írtam,csupán jó tanács.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 15. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 15. szombat 11:17
Törölt felhasználó (69371)

Nekem semmi. Csupán annyi, hogy sokan "állítólag" évek óta keresgetnek itt, és nincs semmi, vakvágány, meg stb. valaki meg regisztrál és 2 hát alatt máris 3 többes jön össze. Oké, aki valóban akarja, és nem válogat az más. Csak erre utaltam. Illetve, megint a szokásos téma, hogy sajnos ezen az oldalon egyre több az olyan "beteg" ember, aki kitalált dolgokat megosztva várja a privátot író emberkék levelét, hogy arra recskázzon, gyűjtse be a képeket, aztán ilyen-olyan oldalon közölje. Mondjuk egy ilyen sztori pont alkalmas arra, hogy a már belefáradt keresők, hirtelen vezérelve kiadjanak mindent magukból. Hányhat én tőlem bárki attól, amit írok, de régen nem volt ennyire jellemző ez az oldalon. Sajnos rossz irányba ment el az egész. Aki meg átlátja, azt lefikázzák ezek a korábban említett kamu recskázók, mert tulajdonképpen ezzel az ő bizniszüket rontom, rontjuk. Mindenkinek saját dolga azt hinni, amit akar. Nem kell álomvilágba élni, nyitott szemmel kell járni. De úgy látszik, itt többen szeretnek álomvilágban lenni, hitegetni magukat. Azt hiszem nem is írok többet egy darabig, mert nem érdemes, főleg ebbe a mostani közösségbe. Én nem akarok itt az adott témákban ON írni, mert elvész a sok kamu között, amire itt többen izgulnak. Ez az oka az egésznek.

Nekem semmi. Csupán annyi, hogy sokan "állítólag" évek óta keresgetnek itt, és nincs semmi, vakvágány, meg stb. valaki meg regisztrál és 2 hát alatt máris 3 többes jön össze. Oké, aki valóban akarja, és nem válogat az más. Csak erre utaltam. Illetve, megint a szokásos téma, hogy sajnos ezen az oldalon egyre több az olyan "beteg" ember, aki kitalált dolgokat megosztva várja a privátot író emberkék levelét, hogy arra recskázzon, gyűjtse be a képeket, aztán ilyen-olyan oldalon közölje. Mondjuk egy ilyen sztori pont alkalmas arra, hogy a már belefáradt keresők, hirtelen vezérelve kiadjanak mindent magukból. Hányhat én tőlem bárki attól, amit írok, de régen nem volt ennyire jellemző ez az oldalon. Sajnos rossz irányba ment el az egész. Aki meg átlátja, azt lefikázzák ezek a korábban említett kamu recskázók, mert tulajdonképpen ezzel az ő bizniszüket rontom, rontjuk. Mindenkinek saját dolga azt hinni, amit akar. Nem kell álomvilágba élni, nyitott szemmel kell járni. De úgy látszik, itt többen szeretnek álomvilágban lenni, hitegetni magukat. Azt hiszem nem is írok többet egy darabig, mert nem érdemes, főleg ebbe a mostani közösségbe. Én nem akarok itt az adott témákban ON írni, mert elvész a sok kamu között, amire itt többen izgulnak. Ez az oka az egésznek.
(Ez egy válasz divitrive üzenetére (2014. 03. 14. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor meg ha van valakid akkor mi a bajod ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 14. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 14. péntek 18:58

Nem vagyok egyedülálló.

Nem vagyok egyedülálló.
(Ez egy válasz divitrive üzenetére (2014. 03. 14. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 14. péntek 10:47

Hiába... ide vagy oda könyörgöm azért ne hasonlítsd már párt mint pl . : happy days-éket egy olyan egyedül álló heteroval mint te vagy én vagy bárkit azzal össze hogy két hete vannak fent és máris a második hármasukon vannak túl és csak két hónapja vannak fent ... és ?? Én is és ahogy látom te is évek óta fent vagyunk de nekem még nem volt élményben részem de nem rinyálok hanem próbálkozok és keresek ugyan úgy mint annó
!!!

itt egy velemeny az egyik fiutol, aki a napokban meglatogatott bennunket...
a kepek az oldalunkon nem harmasban keszultek, a magyar amator parok kepeknel talalhatoak, a kovetkezo harmasunknal igerem, lesznek fotok is...
szeretkezz, ne haboruzz!!!
i vanna mmm
Nagyon csinos hölgy és örülök hogy meg ismerhettelek benneteket.
Sikerült egy olyan kellemes és felszabadult estét eltöltenem veletek amilyenről még sokan csak álmodozhatnak.
Teljesen kielégítő érzés volt dugni ezt a finom puncit és olyan szinten tud szopni is hogy az valami fergeteges smile
Várom már a legközelebbi kis találkozásunkat smile

a kepek az oldalunkon nem harmasban keszultek, a magyar amator parok kepeknel talalhatoak, a kovetkezo harmasunknal igerem, lesznek fotok is...

szeretkezz, ne haboruzz!!!

i vanna mmm
Nagyon csinos hölgy és örülök hogy meg ismerhettelek benneteket.
Sikerült egy olyan kellemes és felszabadult estét eltöltenem veletek amilyenről még sokan csak álmodozhatnak.
Teljesen kielégítő érzés volt dugni ezt a finom puncit és olyan szinten tud szopni is hogy az valami fergeteges smile
Várom már a legközelebbi kis találkozásunkat smile
Hiába... ide vagy oda könyörgöm azért ne hasonlítsd már párt mint pl . : happy days-éket egy olyan egyedül álló heteroval mint te vagy én vagy bárkit azzal össze hogy két hete vannak fent és máris a második hármasukon vannak túl és csak két hónapja vannak fent ... és ?? Én is és ahogy látom te is évek óta fent vagyunk de nekem még nem volt élményben részem de nem rinyálok hanem próbálkozok és keresek ugyan úgy mint annó
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 13. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 13. csütörtök 21:28

Két hete regisztráltál, és máris találtál, ráadásul már több alkalom volt? Ez valahogy önreklám gyanús...
Lehetetlen
értelmetlen
érdektelen