Gondolom a 19 éves kiscsaj nem neten jött össze....

A provinciális Szegeden esélyem sincs ezen a fórumon társtalálni. Kb 3 év alatt 3 partnerrel volt találkozóm szóló férfiként, de az ágyig csak egyvalakivel jutottam el. Élőben bármikor megy, legutóbb egy 19 éves kiscsaj de az anyukája is akart maga alá egymástól függetlenül... Pedig én csak beszélgettem velük
Amint felköltöztem székes fővárosunkba, sima ügy. Itt ha valaki dugni akar, az fog is.
És sokszor sokkal kevésbé elszállt emberekkel találkozhat. Valahogy itt Budapesten sokkal inkább a helyükön vannak az emberek a saját maguk szemében, mint Szegeden. Az ország többi részére nem tudok viszonyítani, csak eme két településre, de mintha nem is ugyanaz az ország lenne...
Egyébként a szegedi társkeresők nagyjából az összes szextárskereső oldalon fenn vannak, és ugyanúgy nem állnak szóba szerintem még magukkal sem, sem itt, sem máshol, annyira sznobok
Persze tisztelet a kivételnek...

Amint felköltöztem székes fővárosunkba, sima ügy. Itt ha valaki dugni akar, az fog is.
És sokszor sokkal kevésbé elszállt emberekkel találkozhat. Valahogy itt Budapesten sokkal inkább a helyükön vannak az emberek a saját maguk szemében, mint Szegeden. Az ország többi részére nem tudok viszonyítani, csak eme két településre, de mintha nem is ugyanaz az ország lenne...
Egyébként a szegedi társkeresők nagyjából az összes szextárskereső oldalon fenn vannak, és ugyanúgy nem állnak szóba szerintem még magukkal sem, sem itt, sem máshol, annyira sznobok

Persze tisztelet a kivételnek...

"Ezzel az adat lappal ne csodalkozz ! "
Szerintem a hozzászólásaimban nincs csodálkozás
Nagyon is tisztában vagyunk az interneten való szexpartner keresés komolyságával.Ha egy kis időt rászánnál arra,hogy elolvasol pár hozzászólásom,akkor nyilvánvalóvá válhatna a számodra,hogy van olyan társkeresős adatlapunk,amin vannak alkati képek,adatok(súly,magasság!!!!!!!)Az szexuális vágyainkról is pár szó,meg persze az is le van írva,hogy kiket és milyen beállítottsággal keresünk
Megjegyezném,hogy tipikus hiba,hogy sokan sírnak mert nem kapnak válasz a megkeresett pároktól.Talán mielőtt elküld valaki egy levelet,nem ártana ha elolvasná az adatlapot,hogy egyáltalán keresnek-e szóló fiút,bisex férfit stb.Ja és azon sem kell csodálkozni,hogy az is komolytalan,ha 300km-re akar találni valaki szexpartnert.Lehet persze...egy alkalomra,vagy levelezésre,kamerába farokverésre.Szóval nincs csodálkozás,hanem lehet este elugrunk valamelyik klubba
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a hozzászólásaimban nincs csodálkozás

Nagyon kedves vagy! Köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 16:06
erről a testről minimum egy sorozatot kellene csinálni, hogy jól megfigyelhető legyen
csodás

Törölt felhasználó (892010)

Törölt felhasználó (931000)

Törölt felhasználó (911495)

Hmm és milyen jól sikerült

Az adatlapomon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 15:16

Törölt felhasználó (892010)

Milyen kép ?

Milyen kép ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 13:54

Közkivánatra! Van kép!!!!!
Nekem állandó gyanúm hogy nő helyett férfi ír, volt is rá már példa, ezek eléggé megnehezítik a keresést, na meg a sok 5percig lelkes pár a másik váltunk 6 levelet minden baba, be vannak zsongva, hogy most meg izé, aztán mikor nekem lenne jó basznak válaszolni... sajnos kevés normális ember van itt, vagy én csinálok rosszul valamit? Gáz az adatlapom?

Hmm és milyen jól sikerült
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 28. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 28. kedd 13:54

Nem kell nemi szerves képet feltenni! Lehet az egy erotikus láb, comb, dekoltázs, alak, árnyék, akármi. A netről lelopott képek nagy részének utána lehet könnyen járni, tehát célszerű saját képet tenni, még ha az csak egy ruhás, sejtetős kép is. (nyilván nem arcos) A másik, hogy igenis sugall valamit nekünk, ha van kép. Mint ahogy szerintem a nőknek is érdekesebb az az adatlap, amin van "valami" + kép is. Olyan "nem érdekel" érzést sugall, ha tök üres egy adatlap.
Ha már úgy is elég rossz a helyzet, (a társkeresőket tekintve) hozzunk ki mindent belőle. Tőlünk ne függjön a dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 09:02
Ha már úgy is elég rossz a helyzet, (a társkeresőket tekintve) hozzunk ki mindent belőle. Tőlünk ne függjön a dolog!

Azt gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nincs! Sőt! 90%-ban nincs.
Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam.
Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam.
---- téves üzenet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 09:02

Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam. (Ez egy válasz csakharmas üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 05:38
Egyébként azzal, hogy felteszek a nemiszetvemről egy kêpet, még nem fogsz többet tudni rólam. (Ez egy válasz csakharmas üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak egy ártatlan kérdés, miért nincs kép fent rólad a társkeresőben?
Atyaég, tényleg gáz.
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel az adat lappal ne csodalkozz !
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 18:00

"de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni. "
Nem jó helyen keresed
Az általad keresett korosztályú csinos lányok szórakozóhelyen ismerkednek.A keresett korosztályú csini párok meg lehet gyereket nevelnek .Különben korosztályban azért van a véleményem szerint nagy többségben 35 feletti pár-házaspár,mert egy kapcsolatnak meg kell érnie a többesszexre.
Nem jó helyen keresed

Csak egy ártatlan kérdés, miért nincs kép fent rólad a társkeresőben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 04:44

Én azt gondolom, hogy aki egy ilyen oldalon regisztrál az nem barátot vagy barátnőt keres magának.
Felesleges köröket futunk. Minek jelentkezik olyan aki utána kéreti magát?
Még abban is benne cagxok, hogy találkozzunk elötte barátkozzunk.
Akivel eljutottam idàig az is szó nêlkül eltűnt..pedig állitólag szimpi voltsm nekik.
Most meg már ott tartok, hody írok valakinek és nem is válaszol.
Akivel eljutottam idàig az is szó nêlkül eltűnt..pedig állitólag szimpi voltsm nekik.
Én azt gondolom, hogy aki egy ilyen oldalon regisztrál az nem barátot vagy barátnőt keres magának.
Köszönöm!
Lehet, hogy kihasználom!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy kihasználom!

Amúgy igen. A fiatal lányok egyrészt buliban, másrészt ismerősök által ismerkednek... nincs is ezzel baj, meg érdekes, hogy az utcán 18-19 éves lányok mennyire kapnak az én korombeli srácokra...
De valahogy izgalmas lenne egy olyan dolog, hogy egy oldalon megismerkedsz valakivel, bejöttök egymásnak, találkoztok, szexeltek (volt ilyen, és jó volt... lehet addig tartott a szerencsém az ilyen oldalakkal..
).... ettől még persze az utcán/buliban előnyösebb ismerkedni...
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 26. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 26. vasárnap 18:00

"de mi van azzal, aki 20-30 között keres? Na, abban a korosztályban esélytelen bárkit is találni. "
Nem jó helyen keresed
Az általad keresett korosztályú csinos lányok szórakozóhelyen ismerkednek.A keresett korosztályú csini párok meg lehet gyereket nevelnek .Különben korosztályban azért van a véleményem szerint nagy többségben 35 feletti pár-házaspár,mert egy kapcsolatnak meg kell érnie a többesszexre.
Nem jó helyen keresed