Sziasztok ! Én itt uj vagyok nem igazán ismerem az itteni lehetöségeket . Voltam már hármasban és négyesben is korábban . Legutobb egy házaspár házibaratjaként izgalmas estéket töltöttünk el együtt . Németországban dolgozom már 16 éve , havonta pár napot mindig otthon töltök .60-as, fiatalos , sportos , diplomás hetero fiú vagyok . Szivesen megismerkednék hölggyel , illetve szivesen lennék kölcsönös szimpátia esetén házibaratja egy szimpatikus párnak ! Találjuk meg egymást ..... !!!
Én találtam már kétszer is!Nem volt semmi gondom pedig lányt párt kerestem.Nem kamuztam a talira elmentem a telefonos beszélgetés elengedhetetlen.
sziasztok én egy 65/180/95 kis mérettel rendelkező férfi vagyok. nejem már kihagyja de én még nyalnék puncit mig dolgozik benne egy farok,és /vagy közben engem is dugnak az álom teljesülhet?
Ha szóló férfi vagy és még azzal tetézed, hogy hetero vagy, akkor nem sok esély van a dologra. A párocskák inkább csak leányzókat keresnek...
Megpróbáljuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (931000)
2014. 12. 18. csütörtök 05:03
Mêg mindig nem! Pedig nagyon igyekszem.....
Mindig csak a kifogások.
Mindig csak a kifogások.
Én most is keresem Barbarát Pécsről a régi hármas emlékére Írj!
Biztos lehet, csak sokan a telefon kérés után lelépnek, vajon miért?
Igen találtunk.Nem is egyet,de nem mindenkivel bújunk,illetve bújnak ágyba akár az első alkalommal,vagy egyszer sem.
Sokan azt nem akarják megérteni,hogy a nem válaszolok,az egy nem-el ér fel.Volt olyanra is példa,hogy kaptunk levelet,annyi időnk volt,hogy felléptünk,elolvastuk,később akartunk válaszolni.Kb 1óra múlva tudtunk hosszabb időre leülni a GG elé és már ott is volt,hogy " látom elolvastad a levelet,legalább válaszolhatnál,minek kell bunkónak lenni?" Ezek után már nem volt kedvünk leírni,hogy minek nem válaszoltunk,ráadásul egy kép-telen adatlapra.
Lehet itt ragozni,hogy mi a bunkóság,mi az illem stb,de ha eleve olyan levelet kap az ember,hogy "csini vagy dugunk"? vagy "talikor szexelsz is"? lehetne sorolni.Na ilyeneken elgondolkodnék,hogy az ilyen levél,méltó e egy válaszra?
Sok sikert mindenkinek és Kellemes Ünnepeket.
G&P
Sokan azt nem akarják megérteni,hogy a nem válaszolok,az egy nem-el ér fel.Volt olyanra is példa,hogy kaptunk levelet,annyi időnk volt,hogy felléptünk,elolvastuk,később akartunk válaszolni.Kb 1óra múlva tudtunk hosszabb időre leülni a GG elé és már ott is volt,hogy " látom elolvastad a levelet,legalább válaszolhatnál,minek kell bunkónak lenni?" Ezek után már nem volt kedvünk leírni,hogy minek nem válaszoltunk,ráadásul egy kép-telen adatlapra.
Lehet itt ragozni,hogy mi a bunkóság,mi az illem stb,de ha eleve olyan levelet kap az ember,hogy "csini vagy dugunk"? vagy "talikor szexelsz is"? lehetne sorolni.Na ilyeneken elgondolkodnék,hogy az ilyen levél,méltó e egy válaszra?
Sok sikert mindenkinek és Kellemes Ünnepeket.
G&P
Házas-pár-ék védelmében ìrva: érthető, hogy nem ìrnak vissza, hiszen a hozzàszòlásaidbòl kiindulva mást sem láthatnak, csak a folyamatos panaszáradatot. Meg hát nem jönne rosszul egy-két kép sem, mivel esetükben is megtiszteltek minden ismerkedőt azzal, hogy tettek fel képet a rendkìvül csinos hölgytagjukròl.
Igen, nem is keveset : p
Szexpartereket, szeretöt, barátot..
Szexpartereket, szeretöt, barátot..
Társkeresésük összefoglalva: Ha teccő, meg nem laksz messze, akkor elmegyünk hozzád és dughatunk. Muhaha.
Ebédre meg sült galambot kérünk!
Ebédre meg sült galambot kérünk!
Teljesen igaz amit írtatok,egyetértünk. Ez a valóság !
(Ez egy válasz EmilyesRobi üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 18. csütörtök 01:47
Azért az nem úgy van hogy valaki küld képet akkor már nekem azt kell mondanom igen gyere egy próbát megérsz....miért ne mondhatná valaki hogy bocs de nem tégedkerestünk...jó hogy nem azonnal igent mondana az ember.
Másik....tudom bunkó dolog ha az ember nem válaszol valakinek, ezt elismerem sajnos én is egy ilyen bunkó vagyok, de tudod ha kapsz "x" mennyiségű levelet , pláne olyanokat hogy az adatlapból semmi nem derül ki, képet sem mer az illető felenni akkor nem mindíg straplom magam válsszal...legjobb mikor jön a szemrehányó levél hogy miért nem válaszoltam...ja és jön mellé a sértegetés...ilyenkor derül ki hogy de jó hogy nem válaszoltam, mert ez egy büdös bunkó...
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi...
Másik....tudom bunkó dolog ha az ember nem válaszol valakinek, ezt elismerem sajnos én is egy ilyen bunkó vagyok, de tudod ha kapsz "x" mennyiségű levelet , pláne olyanokat hogy az adatlapból semmi nem derül ki, képet sem mer az illető felenni akkor nem mindíg straplom magam válsszal...legjobb mikor jön a szemrehányó levél hogy miért nem válaszoltam...ja és jön mellé a sértegetés...ilyenkor derül ki hogy de jó hogy nem válaszoltam, mert ez egy büdös bunkó...
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi...
Egyszer évekkel ezelőtt azóta is csak a kifogások mellébeszélések
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 18. csütörtök 16:26
"szia érdekel minket a dolod külgy telo számot megbeszélünk mindent ok"
Pár napja kaptam.....biztos ,hogy válaszolnom kellene?
"szia érdekel minket a dolod külgy telo számot megbeszélünk mindent ok"
Sajnos ez így igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924564)
2014. 12. 13. szombat 11:38
Valamit nem értek... Rendszeresen előfordul, hogy olyan párok írnak hosszú hosszú kritériumokat, feltételeket, ilyen olyan képet kérnek, akikről semmit sem lehet sem tudni, sem látni. És, ha küldesz nekik, akkor vagy nem válaszolnak soha többet, vagy a szokásos "bocs, de nem téged keresünk" Kezd ez az egész egyszerűen nagyon elkorcsosulni...
Mêg mindig nem! Pedig nagyon igyekszem.....
Mindig csak a kifogások.
Mindig csak a kifogások.
sajnos még nem
Miért ne lehetne válogatni, nehogy már ne legyen jogom hozzá hogy válogatok....Az egy dolog ha nagyon válogatok akkor jó darabig senkit nem találok, na az legyen a mi bajunk, de akkor sem hiszem hogy az a megoldás, hogy akkor a képzeletbeli mércét lentebb rakjam...
(Ez egy válasz Jani3535 üzenetére (2014. 11. 16. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 16. vasárnap 18:30
Sziasztok.
Sajnos a kifejezetten szexpartner keresőkön a legnehezebb partnert találni.
Talán túlon túl válogatnak az emberek, hatalmasak az elvárások nem tudom.
És sajnos egyre több a pénzes hölgy és párocska is.(tapasztalat) Ennyire nagy otthon a szegénység?
Vagy csak az a fránya vírtus? Kellemeset a hasznossal? Míg egy mezei társkeresőn 2-3 nap max és kész.
Furcsák vagyunk mi emberek....
Sajnos a kifejezetten szexpartner keresőkön a legnehezebb partnert találni.
Talán túlon túl válogatnak az emberek, hatalmasak az elvárások nem tudom.
És sajnos egyre több a pénzes hölgy és párocska is.(tapasztalat) Ennyire nagy otthon a szegénység?
Vagy csak az a fránya vírtus? Kellemeset a hasznossal? Míg egy mezei társkeresőn 2-3 nap max és kész.
Furcsák vagyunk mi emberek....
Azért az nem úgy van hogy valaki küld képet akkor már nekem azt kell mondanom igen gyere egy próbát megérsz....miért ne mondhatná valaki hogy bocs de nem tégedkerestünk...jó hogy nem azonnal igent mondana az ember.
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehet mindenkinek válaszolni, bocsi... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924564)
2014. 12. 13. szombat 11:38
Valamit nem értek... Rendszeresen előfordul, hogy olyan párok írnak hosszú hosszú kritériumokat, feltételeket, ilyen olyan képet kérnek, akikről semmit sem lehet sem tudni, sem látni. És, ha küldesz nekik, akkor vagy nem válaszolnak soha többet, vagy a szokásos "bocs, de nem téged keresünk" Kezd ez az egész egyszerűen nagyon elkorcsosulni...