Az én történetem meglehetősen fura lesz Nektek a sok negatív sztori után. Tudom, hogy hihetetlen, de férfi létemre engem keresett meg egy pár férfi tagja itt, privát üzenetben. Pár levélváltást követően egyeztettünk egy találkozót. Utólag megbeszélve, ahogy bennem, úgy bennük sem merült fel, hogy nem megyünk el és bolondot csinálunk egymásból, mint a gyerekek. Ugye mint minden esetben a Hölgy döntött első sorban. Egyenes kérdésekre, egyenes válaszok hangzottak el. Ígérték, hogy megbeszélik és visszaszólnak, ha megfelelek. Jeleztem, hogy nekem szimpatikusak, náluk a döntés. Jelentkeztek, találkoztunk újból és teljesen jól sikerült működnünk. Mai napig tart a kapcsolat, eszünk ágában sincs lecserélni egymást. Ez már jó baráti kapcsolat lett. A Hölgynek többször jeleztem, amikor csak kettesben maradtunk pár percre, hogy tudom hol van a helyem, ha Neki elég lesz egy idő után, azt jelezze bátran és azonnal kilépek az életükből. Nagyon jól esett, amikor azt mondta erre, hogy pont azért nem fogja ezt mondani, mert érzi hogy ilyen vagyok, nem nyomulok, pedig tehetném.
Volt már 4 igen, csak a találkozó nem jött össze egy esetben sem (mi ott voltunk
). A normális szóló pasi is kevés (igaz, minket ez, ill. a hármas fellállás nem érdekel), Te az egyik ilyen normális szóló pasi vagy, azt tudom. Ill. látjuk. Úgyhogy ezúttal is elnézést, módosítom a 100%-ot 99%-ra
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 07. hétfő 14:31

Pedig vannak normálisak a szóló pasikból is. És vannak valós párok is. Csak nem egyszerű 4igent összehozni.
Pedig vannak normálisak a szóló pasikból is. És vannak valós párok is. Csak nem egyszerű 4igent összehozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 07. hétfő 14:23
Törölt felhasználó (913391)

A mi tapasztalatunk eddig az, hogy az itt levők 100%-a kamu, értő olvasásra képtelen szóló pasi (és akik rögtön megsértődnek az elutasításra, és rögtön előveszik priviben az igazi suttyó énjüket). Biztosan vannak kivételek, de mi még nem futottunk össze valós párral
. Ill. olyannal, akik valóban hajlandóak is lennének találkozni

Kiegészítés: Szabolcs,Hajdú,Borsod megyére értem. Mivel ezek az ésszerű távolságok ismerkedésnél.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 07. hétfő 13:35

Az itt lévő hirdetők és társkeresőben regisztrált felhasználók(párok,nők),80-85%-a ilyen. Ha minden általuk támasztott kritériumnak megfelesz és írsz nekik egy teljesen normális levelet akkor sem válaszolnak.
A mi tapasztalatunk eddig az, hogy az itt levők 100%-a kamu, értő olvasásra képtelen szóló pasi (és akik rögtön megsértődnek az elutasításra, és rögtön előveszik priviben az igazi suttyó énjüket). Biztosan vannak kivételek, de mi még nem futottunk össze valós párral
. Ill. olyannal, akik valóban hajlandóak is lennének találkozni

?!
Az itt lévő hirdetők és társkeresőben regisztrált felhasználók(párok,nők),80-85%-a ilyen. Ha minden általuk támasztott kritériumnak megfelesz és írsz nekik egy teljesen normális levelet akkor sem válaszolnak.
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 22:56

Mondjuk arra kíváncsiak lennénk!
Mikor írunk valakinek, miért olyan gyökér, tahó, hogy nem bír írni 1 választ.
Azon meg igaz röhögve, ledobjuk a láncot így meg úgy sikítozik a fórumon, hogy ez, meg az meg amaz, is jó lenne már.
S mindenki xar kamuns!
Mi még a szóló pasiknak is írunk annyit
: Olvasással, értelmezéssel vn. gond?

Bakker
Átnéztük a leveleinket
nem volt 1xű! Bocs, igazatok vn, Elvesztetek. Pótoltuk. Háát most már tudjuk, ilyen is vn!
(Ez egy válasz zsolesz002 üzenetére (2015. 09. 07. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 07. hétfő 07:39

Azért eléggé felháboritó az elsősorotok mivel mi se kaptunk választ TŐLETEK ezekután pedig nem is bisztos hogy szeretnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért eléggé felháboritó az elsősorotok mivel mi se kaptunk választ TŐLETEK ezekután pedig nem is bisztos hogy szeretnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2015. 09. 06. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 06. vasárnap 22:56

Azon meg igaz röhögve, ledobjuk a láncot így meg úgy sikítozik a fórumon, hogy ez, meg az meg amaz, is jó lenne már.
S mindenki xar kamuns!

S mindenki xar kamuns!

Nekem eddig 3 hónap alatt 3 randi, ebből 2 összejött 1-en pedig átejtettek, de ebből is tanul az ember én voltam naiv
Hozzá tenném, hogy én elég közvetlen vagyok emellett edzegetek is illetve állítólag még helyes is vagyok
jó ez most nagyon egósra sikeredett, de arra akarok kilyukadni, hogy ha ezek nem lennének valószínűleg hagynám az egészet a fenébe mert csak felesleges időpazarlás lenne.

Nekünk összejött innen egy aranyos srác és csak ajánlani tudjuk!
Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is. Sokan itt párjuk tudta nélkül vannak és levelezésben próbálják kiélni vágyaikat. Az egyedülálló fiúk?? Nem akarok bántani senkit, de a "szívesen ismerkednék VELED" (mikor párként vagyunk fent) és nulla iq-s társai sokszor elveszik az ember kedvét.
Minden csak az intelligencián múlik és azon a felismerésen, hogy nem szabad Adonis-t felállítani mintának.
Mi nem szerelmet kerestünk, hanem komolyan akartunk valami újat és ez sikerült is. Sokan itt párjuk tudta nélkül vannak és levelezésben próbálják kiélni vágyaikat. Az egyedülálló fiúk?? Nem akarok bántani senkit, de a "szívesen ismerkednék VELED" (mikor párként vagyunk fent) és nulla iq-s társai sokszor elveszik az ember kedvét.
Hát ezen nem csodálkozom, mert eszméletlenek, izgalmasak a képeitek! Nagyon vonzó, szexi a hölgy! Ilyen sorozatokkal nem nehéz partnert találni
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2015. 08. 22. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 22. szombat 12:24

Nekünk sikerült. Bár nem ismerkedési célból töltöttünk fel képeket,de mégis úgy alakult,hogy kialakult egy kapcsolat.
Nekünk sikerült. Bár nem ismerkedési célból töltöttünk fel képeket,de mégis úgy alakult,hogy kialakult egy kapcsolat.

Nem szeretnénk meg bántani, senkit! Viszont azért jó volna ha sokan, önkritikát gyakorolnánk s tisztában lennének a lehetőségükkel, határaikkal, képességeikkel! Igaz bőgni, bárki tud!

Már ne is haragudj de minek kell személyeskedni velük
A pasi is láthatta és el tudta dönteni akar e velük lenni
És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???

Nem lehetetlen ,volt már innen találkozónk. bár mindenki az ideálist keresi, és így azért nem egyszerű, kitartás, és egy pici megalkuvás kérdése.
Nos, ha valaki még melletted sem "keményedik" be , akkor nála komoly gondok vannak .
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2015. 08. 19. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 14:19

Már ne is haragudj de minek kell személyeskedni velük
A pasi is láthatta és el tudta dönteni akar e velük lenni
És a hazudós farokhoz annyit,hogy nálunk volt nem egy ilyen pasi már, de a legviccesebb hogy fel sem állt nekik, én meg már nem fogok küzdeni, dugni jött, vagy nem???

Igen nekünk már sikerült megismerkedni egy kedves hozzánk hasonló házasparral .....és egy szép napot együtt lenni a demjéni Cascade hotelben. ....

Igen ,ez rád valóban igaz,ilyen adatlappal mit szeretnél???
De komolyan !! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 20. csütörtök 17:22
De komolyan !! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 20. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (993992)

....mindenki - vagy majdnem mindenki- azt írja, szar itt a párkeresés, ámde akkor ennek, mi-ti vagyunk az okai, nem? mi vagyunk itt, mi eresünk, mi vagyunk parasztbunkók, mi hazudozunk, és mi képzelődünk itt! tévednék, nem hiszem

....mindenki - vagy majdnem mindenki- azt írja, szar itt a párkeresés, ámde akkor ennek, mi-ti vagyunk az okai, nem? mi vagyunk itt, mi eresünk, mi vagyunk parasztbunkók, mi hazudozunk, és mi képzelődünk itt! tévednék, nem hiszem