Az adatlapom szerint nőket, párokat keresek, de ez már a többedik alkalom, hogy szóló pasik bókolnak, próbálkoznak. Hát kösz, de ilyen szexpartnerekre nem vágyom. Miért nem a saját érdeklődési körükben keresgélnek?
Sziasztok! Miért van az, hogy valakinél nincsen olyan opció, hogy "Tiltom"?
Pedig jo esellyel van olyan huszon eves lany akit erdekel a dolog de nem
egyszeru ez ugye. Mondjuk nyilvan ha megismerkednek kozben valakivel nyilvan nem neznek fel az oldalra.. de mindket nemben lehet olyan aki epp csak szexet akar. Ami engem zavar meg a sok meleg. Semmi bajom veluk de ne a noi reszlegbe tegyek mar fel magukat...
egyszeru ez ugye. Mondjuk nyilvan ha megismerkednek kozben valakivel nyilvan nem neznek fel az oldalra.. de mindket nemben lehet olyan aki epp csak szexet akar. Ami engem zavar meg a sok meleg. Semmi bajom veluk de ne a noi reszlegbe tegyek mar fel magukat...
Van ilyen is persze nem mondtam hogy nincs
de biztosan normalis pasit nehez talalni de azokbol legalabb jelentkezo sok van. Nobol meg kevesen vannak. De egyik sem lehet egyszeru. Szerintem a fiatalabbak kozul kevesebb mer talalkozni vagy ilyesmi mert felnek vagy nem tudom
pedig csak hat egy punci nem harap
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 07. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 11:49

Törölt felhasználó (934432)

Az is érdekes mikor adatlap szerint 18 évesen regisztrál egy "pasika " s 20 évesen ír nekem , hogy ő mennyi tapasztalattal rendelkezik. .....s mennyi ilyen van ......mindenesetre nehéz akár férfiként, akár nőként keresni, találni .....de nem lehetetlen .
Az is érdekes mikor adatlap szerint 18 évesen regisztrál egy "pasika " s 20 évesen ír nekem , hogy ő mennyi tapasztalattal rendelkezik. .....s mennyi ilyen van ......mindenesetre nehéz akár férfiként, akár nőként keresni, találni .....de nem lehetetlen .
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 07. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 11:33
Törölt felhasználó (861182)

Pl nem minden lany akar a baratjaval szexelni. Vagy nem meri felvallalni stb. Nem tetszik neki. Sokkal egyszerubb ha egy ilyen oldalon keres mivel nem derul ki es az o elvarasai szerint tud keresni... meg tudjak miert van a masik. Nem?
Pl nem minden lany akar a baratjaval szexelni. Vagy nem meri felvallalni stb. Nem tetszik neki. Sokkal egyszerubb ha egy ilyen oldalon keres mivel nem derul ki es az o elvarasai szerint tud keresni... meg tudjak miert van a masik. Nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 07. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 07:59
Törölt felhasználó (933341)

Mit keresne itt egy 20 korosztálybeli fiatal lány, elnézve gyerekemet minden hétvégén jó társasággal bulizni mennek ami az ők korukban ez a természetes,az más ha nincs baráti köröd ,egyedül ilyen fiatalon szar,élni kell!!!!!
Mit keresne itt egy 20 korosztálybeli fiatal lány, elnézve gyerekemet minden hétvégén jó társasággal bulizni mennek ami az ők korukban ez a természetes,az más ha nincs baráti köröd ,egyedül ilyen fiatalon szar,élni kell!!!!!
(Ez egy válasz huszonegy5 üzenetére (2015. 10. 07. szerda 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 00:33

Biztos van itt olyan aki talalt de kb lehetetlen foleg a 20as korosztalybol lanyt talalni... es sajnos rengeteg a kamu bar a netes kepekbol nem nehez rajonni...
Biztos van itt olyan aki talalt de kb lehetetlen foleg a 20as korosztalybol lanyt talalni... es sajnos rengeteg a kamu bar a netes kepekbol nem nehez rajonni...
Ne add fel!!!A türelem "rózsát" terem!!!első körben a lakóhelyed 50 km-es körzetében keress!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 18:29
Törölt felhasználó (1075472)

feladtam
Van olyan zirci pár,aki már 5 esztendeje értesít,hogy mehetek hozzájuk.Van olyan,aki bevett volna a feleségéhez bikának,de felszívódott.Két alkalommal jött össze nekem itt.Az első randira 200 Km-ert utaztad,de megérte,a másik meg tartósnak bizonyul.Nem messze van tőlem.Valóban sok csak álmodozik vagy saját szórakozásából hülyére veszi a másikat,Sokszor,és sok fele kell próbálkozni,mint e melóhelyeknél!
(Ez egy válasz lazaferenc7777 üzenetére (2015. 10. 06. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 18:18

Csak szaja van mindenkinek !!!! mire a talira kerul a sor sehol senki !!!!
feladtam
Csak szaja van mindenkinek !!!! mire a talira kerul a sor sehol senki !!!!
Szia!Még akkor is,ha az egyszavas elutasító!Így senki sem fecsérelné tovább a drága idejét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 07:51
Törölt felhasználó (1142092)

Nekem is az a tapasztaéatom, hogy nagyon nehéz valós partnert találni, és erről nem a GG tehet. A legtöbb tag nem is válaszol a levelekre, pedig ez egy alapvető dolog lenne.
Ezzel nagyjából én is egyetértek. Türelemmel és nyitottsággal kell hozzáállni másokhoz, és lehetőleg kulturáltan kommunikálni. Nem kínálni és nem is követelni azonnali akciót, mert ez nem így megy, nem tárgyak vagyunk. Továbbra is sok sikert mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 09:34

Törölt felhasználó (915466)

Sziasztok
Én ugyan nem kerestem még aktívan, de levelet kaptam pároktól.
Szerintem lehet találni partnert.
Alapja hogy nem ajtóstól a házba-És azért nagyon nagyon sok kulturált ember is van itt de legalább annyi kultúrátlan is,és sajnos --ami érthető sokan ezek miatt az emberek végett ítélik meg a kulturált keresőket SAJNOS.
Alapja hogy nem ajtóstól a házba-És azért nagyon nagyon sok kulturált ember is van itt de legalább annyi kultúrátlan is,és sajnos --ami érthető sokan ezek miatt az emberek végett ítélik meg a kulturált keresőket SAJNOS.
Nincs is mit hozzátenni, amit írtál. Az elejétől a végéig egyetértek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 06. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 06. kedd 09:34
Törölt felhasználó (915466)

Sziasztok
A párom sem tud mit kezdeni az "ismi?", "dugnálak", "nyalnálak", "holnap ráérek" levelet küldő emberekkel. Ha elolvasnák az adatlapot, megfelelő IQ-t mutató levelet írnának, biztos több lenne a pozitív válasz, illetve a válasz nélkül maradt levél.
Sziasztok
Nekem is az a tapasztaéatom, hogy nagyon nehéz valós partnert találni, és erről nem a GG tehet. A legtöbb tag nem is válaszol a levelekre, pedig ez egy alapvető dolog lenne.
Mikor??
mert ugyan is mivel van parom ez miatt mindig vissza mondtatok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 05. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 05. hétfő 17:54

Törölt felhasználó (929799)

joey12-nek mi is megadtuk a lehetőséget,hogy eljöjjön,nem jött....ez van
joey12-nek mi is megadtuk a lehetőséget,hogy eljöjjön,nem jött....ez van