Mi többször írtunk szóló pasiknak, vagy nemleges válasz volt,vagy válasz se,vagy ha már nem volt aktuális
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 21:56

Ez a másik dolog, a távolság. Ha így a neten valakivel elkezdek beszélgetni fórumokon, itt-ott, akkor az általában Vas, Zala, vagy Győr-Moson-Sopron megyéből van, de voltak már Miskolc környéki, Baranya megyei "ismerősöm" is. Úgy nézem itt is hasonló a helyzet. Olyan helyek ahova szinte alig jutok el, jó messze vannak. Mondjuk ennek lennének előnyei a diszkréció szempontjából, de találkozni szinte lehetetlen. Érdekes módon olyat aki a környéken él nem is emlékszem hogy láttam volna. Társkeresőben lehet persze szűrni, de akkor meg nem marad szinte senki aki megfelelő. Azt nem tudom mennyi levelet kapnak a hölgyek, vagy párok, de több helyen olvastam hogy nagyon sokat. Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy a férfiakat senki nem keresi, akár évekig is bent lehet ilyen rendszerben anélkül, hogy bárki írna az embernek. Talán jobb lenne ha a nők, párok keresnének és írnának akinek gondolnak, csak az arányok nagyon rosszak akkor is.
Szóló heteró férfiaknak a legnehezebb itt..sajna
Talàlni lehet, talàlkozni màr màs kèrdès
Ez a másik dolog, a távolság. Ha így a neten valakivel elkezdek beszélgetni fórumokon, itt-ott, akkor az általában Vas, Zala, vagy Győr-Moson-Sopron megyéből van, de voltak már Miskolc környéki, Baranya megyei "ismerősöm" is. Úgy nézem itt is hasonló a helyzet. Olyan helyek ahova szinte alig jutok el, jó messze vannak. Mondjuk ennek lennének előnyei a diszkréció szempontjából, de találkozni szinte lehetetlen. Érdekes módon olyat aki a környéken él nem is emlékszem hogy láttam volna. Társkeresőben lehet persze szűrni, de akkor meg nem marad szinte senki aki megfelelő. Azt nem tudom mennyi levelet kapnak a hölgyek, vagy párok, de több helyen olvastam hogy nagyon sokat. Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy a férfiakat senki nem keresi, akár évekig is bent lehet ilyen rendszerben anélkül, hogy bárki írna az embernek. Talán jobb lenne ha a nők, párok keresnének és írnának akinek gondolnak, csak az arányok nagyon rosszak akkor is.
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 10:31

Igen a távolság valóban nagy hátrány.Én pl veletek is szívesen találkoznék,csak hát Dunavarsány sem itt van.Plusz akik a közelben vannakmajd mindenkinek írtam de választ vagy nem kaptam,vagy emberileg nem értettük meg egymást a másik fél flegmasága,nagyképűsége miatt,vagy nem is gondolták komolyan a keresést...Ti mennyi embert találtatok a közelben,állandó partneretek van?
A héten írtam egy párnak, képet is küldtem, én nem kaptam, aztán válaszolniuk csak többszöri - nem zaklató stílusban írt - levél után sikerült. A válasz, ma is találkoznak valakivel, két nappal ezeleótt is azt írták, illetve, hogy 600 levelet kaptak és az enyémre elfelejtettek reagálni... Ennyi az esély, hogy itt találj valakit, fotóval, vagy nélküle...
Olvasd el mégegyszer alaposan huncutkislány hozzászólását : "Akik írtak azok nagy része nem mert fotót küldeni magáról vagy eltűnt, vagy kamus képgyűjtők és a másik része nem üti meg azt a bizonyos alsó szintet sem! A fővárosból írók nem akarnak kimozdulni, főleg amikor rájönnek hogy bizony tenni is kell valamit és nem jön házhoz a szex!" És a kérdéseidre a válasz adatlapunkon
(Ez egy válasz varga béla üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 10:58

Kár hogy Ti és Huncutkislányék is messze vagytok.
Mi számít nagy intim méretnek?Mert kinek mi.
Mi az a rossz tapasztalat pl a kezdőkkel?
Nektek pl mi az az alsó szint?
Nektek pl mi az az alsó szint?
Kár hogy Ti és Huncutkislányék is messze vagytok.
Nektek pl mi az az alsó szint? (Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 04. 15. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek pl mi az az alsó szint? (Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 04. 15. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehéz elhinni hogy pesten erre nincs lehetőség.
Mi a gond? (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a gond? (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen a távolság valóban nagy hátrány.Én pl veletek is szívesen találkoznék,csak hát Dunavarsány sem itt van.Plusz akik a közelben vannakmajd mindenkinek írtam de választ vagy nem kaptam,vagy emberileg nem értettük meg egymást a másik fél flegmasága,nagyképűsége miatt,vagy nem is gondolták komolyan a keresést...Ti mennyi embert találtatok a közelben,állandó partneretek van?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
.
Nem találtam, pedig igen csak régóta vagyok itt :(
Sajnálatos ha ez a tapasztalatot. Nagy részt mi is egyet értünk veled, bár mi már túl vagyunk néhány találkozáson.
Az ideális még ránk is várat és ez részben mindenkinek mást jelent. Meg találni azt akire konkrétan gondolunk nem könnyű. Ezt nagyon sokszor alá aknázza az a sok gerinctelen is akik miatt a fertőzött az oldal. E miatt sokszor mi is olyanokra koncentrálunk akire egy másodpercet sem kellene és miatta talán nemet mondunk egy jobb emberre. Nehéz de az én tanácsom az, hogy nem kell túl komolyan venni. Ami jönni akar az úgy is jön
Az ideális még ránk is várat és ez részben mindenkinek mást jelent. Meg találni azt akire konkrétan gondolunk nem könnyű. Ezt nagyon sokszor alá aknázza az a sok gerinctelen is akik miatt a fertőzött az oldal. E miatt sokszor mi is olyanokra koncentrálunk akire egy másodpercet sem kellene és miatta talán nemet mondunk egy jobb emberre. Nehéz de az én tanácsom az, hogy nem kell túl komolyan venni. Ami jönni akar az úgy is jön

Az már valami ha válaszolnak. Nekem az a tapasztalatom hogy ilyen oldalakon nem is szoktak válaszolni, bár itt még nem is nagyon írtam senkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 15. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 15. péntek 21:00
Törölt felhasználó (1094782)

Én is próbálkoztam, fotót is küldtem,én nem kaptam, csak választ, hogy ma mással találkoznak.. No comment...
Nem okozott nagy lelki traumát. Mikor regisztráltam gondolkodtam rajta milyen nevet válasszak, ez utal arra hogy mit szeretek csinálni a szex mellett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 15. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 15. péntek 10:06

Törölt felhasználó (890770)

Sajnos törölt felhasználó :-( Szívesen meg kérdeztem volna tőle, hogy ezek szerint a Név kötelez?
Az nagyon vicces volna.
Az ilyen kérdéseket szerintem nem kell komolyan venni

Az nagyon vicces volna.

Lehet mert nem jöttél be a csajnak! Sokan azt gondoljátok elküldök 2-3 fényképet és már is öletekbe hull a nő! Mi nagyon sok jelentkező közül alig találtunk 3-at több oldalról, nem csak innen, aki mindkettőnek fényképről megfelelő volt! Még most van a személyes találkozónk, holnap az elsővel és a jövő héten a másik kettővel! Jövő hét szombatra eldől ki lesz a nyerő! Tehát nem egyszerü eg ilyen sem a nő sem a férj, de sem a jelentkező részéről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 15. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 15. péntek 21:00
Törölt felhasználó (1094782)

Én is próbálkoztam, fotót is küldtem,én nem kaptam, csak választ, hogy ma mással találkoznak.. No comment...
Akkor nem értem mit akarnak, ha még itt sem vállalják fel magukat. Mire jó az??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 22:46
Törölt felhasználó (1191612)

Akik írtak azok nagy része nem mert fotót küldeni magáról vagy eltűnt, vagy kamus képgyűjtők és a másik része nem üti meg azt a bizonyos alsó szintet sem! A fővárosból írók nem akarnak kimozdulni, főleg amikor rájönnek hogy bizony tenni is kell valamit és nem jön házhoz a szex!
Mi sem írhattuk volna szebben le
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 22:46

Törölt felhasználó (1191612)

Akik írtak azok nagy része nem mert fotót küldeni magáról vagy eltűnt, vagy kamus képgyűjtők és a másik része nem üti meg azt a bizonyos alsó szintet sem! A fővárosból írók nem akarnak kimozdulni, főleg amikor rájönnek hogy bizony tenni is kell valamit és nem jön házhoz a szex!
Sajnos törölt felhasználó :-( Szívesen meg kérdeztem volna tőle, hogy ezek szerint a Név kötelez?
Az nagyon vicces volna.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2016. 04. 14. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 14. csütörtök 23:42

Az nagyon vicces volna.

Évente kb. 1500-2000 km-t szoktam valamilyen sport formájában mozogni, ezért választottam ezt a nevet.
Évente kb. 1500-2000 km-t szoktam valamilyen sport formájában mozogni, ezért választottam ezt a nevet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 06:31
Törölt felhasználó (1319062)

Sorry... de a képed alapján mitől is vagy sportos pasi?