Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 379 380 381 382 383 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3430   2017. 07. 08. szombat 07:04
X Törölt felhasználó (1613842)
A jelenlegi magyar swinger elet es klubbok ( persze ez nagyban mulik az ott megfordulo emberek milyensege es viselkedesetol) keves nöt vonzanak.. ill.akit vonz is, 1x lemegy es amit ott tapasztal az kedvet szegi.. Roham lèptekkel pusztul le az egesz, ahelyett hogy fejlodne. Egyre inkabb elfordulnak emberek a swinger forma elol es inkabb rendezik maskepp, mert az igenytelenseg kezd eluralkodni.. szoval ha van is nèmi kesztetes a dologra, a tapasztalt elmenyek inkabb elrettentenek mintsem felcsigazznak az embert. Barki beengedunk csak fizessen, nincs szűrő... ezert a keves emberert meg a klubbok foggal korommel ragaszkodnak a maguk gagyi modjan.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 07. 08. szombat 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 00:33
Szerintem kevés nő jár swingerbe. A nők többsége partnerkapcsolatban él és elegendő számukra hogy a párjukkal szexelnek. Aki meg nem az főleg arra törekszik, hogy találjon magának párt hogy bekerülhessen az előző körbe. Sokan el sem tudják képzelni, hogy más férfiakkal is szexeljenek, miközben van állandó partnerük. Férfiak is kevesen járnak, mert köztük is vannak akik nem akarnak, s bár többen vannak akik el tudnák képzelni mint a nők esetében, nő nélkül hiába mennek. Érdeklődő nők meg az előzőek miatt nem nagyon vannak.
#3429   2017. 07. 08. szombat 00:38
Caracas79 Caracas79
A remény hal meg utoljára! szomoru1
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 07. 08. szombat 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 08. szombat 00:33
Szerintem kevés nő jár swingerbe. A nők többsége partnerkapcsolatban él és elegendő számukra hogy a párjukkal szexelnek. Aki meg nem az főleg arra törekszik, hogy találjon magának párt hogy bekerülhessen az előző körbe. Sokan el sem tudják képzelni, hogy más férfiakkal is szexeljenek, miközben van állandó partnerük. Férfiak is kevesen járnak, mert köztük is vannak akik nem akarnak, s bár többen vannak akik el tudnák képzelni mint a nők esetében, nő nélkül hiába mennek. Érdeklődő nők meg az előzőek miatt nem nagyon vannak.
#3428   2017. 07. 08. szombat 00:33
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 04. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1613842)
2017. 07. 04. kedd 21:51
Ha mennèk swingerbe, en a ferfiak miatt mennèk..
A nők tobbsege szerintem pontosan miattuk megy.. persze a jobbik fajtaert... aki szimpatikus es kulturalt...

Itt is sok nő van... csak egyszeruen borzalmas hogy gerfiak milyen szinten keptelenek a normalis ismerkedesre...
#3427   2017. 07. 06. csütörtök 06:38
X Törölt felhasználó (1326792)
mi szorgalmasan keresünk, de még nem találtuk meg az igazi párt... smile
#3426   2017. 07. 06. csütörtök 05:58
X Törölt felhasználó (2276472)
Szàmomra az a borzasztó hogy a hölgyek igényei nagyon elszàlltak. Hiàba rendes, kedves , normàlis egy pasi, a nők nem ilyen pasikra vàgynak. Azok a pasik akik a nők àlmai nem kell hogy kedvesek legyenek mert tudjàk hogy a külsejükkel úgyis vonzóak a hölgyeknél. (Làsd magas , kigyurt , tetovàlt, nagyfarkú pasik)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 04. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A nők tobbsege szerintem pontosan miattuk megy.. persze a jobbik fajtaert... aki szimpatikus es kulturalt...

Itt is sok nő van... csak egyszeruen borzalmas hogy gerfiak milyen szinten keptelenek a normalis ismerkedesre...
#3425   2017. 07. 05. szerda 20:15
Csak úgy Csak úgy
Igazad lehet vigyor2
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 05. szerda 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 05. szerda 19:55
Aztán lehet,hogy egy vérvörös színű puffadt fejű alkoholista,kinek még a szája is módfelett büdös. smile
#3424   2017. 07. 05. szerda 19:55
Caracas79 Caracas79
Aztán lehet,hogy egy vérvörös színű puffadt fejű alkoholista,kinek még a szája is módfelett büdös. smile
(Ez egy válasz Csak úgy üzenetére (2017. 07. 05. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 05. szerda 19:34
Májusban írt nekünk egy srác Vácijampi néven.Akkor írta,hogy a XV kerben lakik,és 29 éves.
Természetesen ahogy telt az idő a beszélgetében,úgy kértünk róla egy arcképes fotót.
Akkot ott szakadt meg a beszélgetés,mert nem küldött képet.
Az akkori üzenetek,még megvannak.
Most júliusban ismét jelentkezett a kis feledékeny.Már a IV. Kerben lakik és 33 éves smile smile
Hogy rohan az idő nyes
Még,hogy nem léteznek időutazók nyes alien alien2 alien alien2
#3423   2017. 07. 05. szerda 19:34
Csak úgy Csak úgy
Májusban írt nekünk egy srác Vácijampi néven.Akkor írta,hogy a XV kerben lakik,és 29 éves.
Természetesen ahogy telt az idő a beszélgetében,úgy kértünk róla egy arcképes fotót.
Akkot ott szakadt meg a beszélgetés,mert nem küldött képet.
Az akkori üzenetek,még megvannak.
Most júliusban ismét jelentkezett a kis feledékeny.Már a IV. Kerben lakik és 33 éves smile smile
Hogy rohan az idő nyes
Még,hogy nem léteznek időutazók nyes alien alien2 alien alien2
#3422   2017. 07. 05. szerda 18:47
Caracas79 Caracas79
Mondjuk 70-es iq-val "megáldva" meglehetősen nehézkes jól kifejeznie magát bárkinek is!! smile

#3421   2017. 07. 04. kedd 21:51
X Törölt felhasználó (1613842)

(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 07. 04. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 04. kedd 18:48
Lehet filozofálni azon hogy mi a jó, meg mi a rossz gazdaságpolitika, de szerintem a swinger klubban is korlátozzák a szóló férfiak belépését, legalábbis ha nincs rájuk kimondott igény. Márpedig úgy gondolom általában nincs. Minden ilyen oldalra, szexpartnerkeresőbe jóval kevesebb nő regisztrál önkéntesen, mint férfi. Ha van aki megpróbálja kielégíteni ezt a plusz igényt akkor azok a fizetős lányok lehetnek, de rájuk is 4-5 férfi juthat naponta. Itt is simán juthat 1 nőre akár 100 pasi is. Annak, hogy egy nő csak a pénz miatt szexeljen valakivel én nem sok értelmét látom, de úgy tűnik mindenhol mindenkit csak gazdasági érdekek vezérelnek.
#3420   2017. 07. 04. kedd 19:08
Caracas79 Caracas79
Szervusz!Valóban igaz,hogy korlátozzák a szóló férfiak arányát a "felnőtt játszótereken",és mint szóló férfi/!!/ ezt azért meg is értem.Képes vagyok a párok és jól összeszokott szexbaráti társaságok tagjainak helyébe képzelni magam.Egyedülálló nők regisztrációjában kapcsolatban sajnálatos módon bizony igazat kell,hogy adjak neked!Tán szemérmesség,vagy félelem a külvilág reakciójától,ha rájönnének,hogy miért fogad férfit/férfiakat az otthonában lehet az oka annak?Valahol megértem azt is,hogy valaki összekapcsolja a maga szempontjából a "kellemeset a hasznossal",de jó lenne/hasonlóan más oldalakhoz/,hogy jelezné,hogy nem csupán a szimpátia számít nála egy lehetséges szexkapcsolathoz!!no persze abban is igazat írsz,hogy erőteljes kukitúltengés van,ami mellé jelentős intelligencia és emocionális hiányosságok társulnak,ami sokszor megnehezíti az arra érdemes férfiak próbálkozását,mert sok pár már erősen szkeptikussá vált.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2017. 07. 04. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 04. kedd 18:48
Lehet filozofálni azon hogy mi a jó, meg mi a rossz gazdaságpolitika, de szerintem a swinger klubban is korlátozzák a szóló férfiak belépését, legalábbis ha nincs rájuk kimondott igény. Márpedig úgy gondolom általában nincs. Minden ilyen oldalra, szexpartnerkeresőbe jóval kevesebb nő regisztrál önkéntesen, mint férfi. Ha van aki megpróbálja kielégíteni ezt a plusz igényt akkor azok a fizetős lányok lehetnek, de rájuk is 4-5 férfi juthat naponta. Itt is simán juthat 1 nőre akár 100 pasi is. Annak, hogy egy nő csak a pénz miatt szexeljen valakivel én nem sok értelmét látom, de úgy tűnik mindenhol mindenkit csak gazdasági érdekek vezérelnek.
#3419   2017. 07. 04. kedd 18:48
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 15:11
Meglehetősen ostoba gazdaságpolitika az,ahol nem nézik a belépni,regisztrálni vágyók érdekeit.Szoktam olvasni swinger klubbok oldalait,illetve itt a beszámolókat.Van egy klub,ahol a tulajdonosok mint "fekete öves" vérprofi swingerezők pontosan tudják,hogy mire van szükségük az embereknek,és mivel azt nyújtják nekik,hát szívesen is mennek oda.Legfőképp a kezdők.Ide is ez kell, tulajdonosi körtől függetlenül!Olyannyira tolongana a regisztrálni vágyók hada,hogy lekörözné a többi erotikus oldalt.Ez szánalmas fütykös húzogatás meg azok számára élvezetes mentsvár,akik semmilyen emberi kapcsolatot nem tudnak a másikkal kialakítani.Ha jól emlékszem akkor lola_mia kedves hozzászóló társunk írta azt,hogy vannak olyan túlburjánzott zigóták,akiknek bőven elegendő némi izgalom amit a levélolvasás kínál,illetve maga a képeknek a nézegetése.Futottam már bele én is elmeroggyantakba.Jelentkezés,viszontválasz,levélben egyeztetés,hogy telefonon beszélhessünk,mielőtt személyes találkozóra kerülne a sor.Mivel én jelentkeztem,gálánsan megadtam a számom,hogy tudjanak hívni rejtett számmal/én ajánlottam,hogy megadjam nekik a biztonságérzetet.....empatikus pasi vagyok no/.Múlt szombaton hajnali háromkor kapok egy hívást,és egy erősen illuminált ötven körüli férfi szól bele szinte halandzsaszerűen.Még kétszer próbálkozott a rákövetkező két napban késő éjszaka,de egy hallózáson kívül nem szóltam bele,mert a másik oldalon sem kommunikált senki,csak szuszogott,azóta nem kaptam hívást.Tele az ország álmodozó szánalmas alkoholfüggő pöcsköszörűkkel,akik elképzelik,hogy előttük dugják mások a nejüket,miközben nagyon is lehetséges,hogy a valóságban az asszonykának legalább egy szeretője van már évek óta,kinek a farkától óriási orgazmusokat él meg,és erről ez a felszarvazott balfasz mit sem tud. wink
#3418   2017. 07. 01. szombat 22:05
X Törölt felhasználó (1921942)
Találtam. Nagyon jo buli volt tegnap este.
Köszönöm a meghivást. smile
#3417   2017. 07. 01. szombat 15:11
Caracas79 Caracas79
Meglehetősen ostoba gazdaságpolitika az,ahol nem nézik a belépni,regisztrálni vágyók érdekeit.Szoktam olvasni swinger klubbok oldalait,illetve itt a beszámolókat.Van egy klub,ahol a tulajdonosok mint "fekete öves" vérprofi swingerezők pontosan tudják,hogy mire van szükségük az embereknek,és mivel azt nyújtják nekik,hát szívesen is mennek oda.Legfőképp a kezdők.Ide is ez kell, tulajdonosi körtől függetlenül!Olyannyira tolongana a regisztrálni vágyók hada,hogy lekörözné a többi erotikus oldalt.Ez szánalmas fütykös húzogatás meg azok számára élvezetes mentsvár,akik semmilyen emberi kapcsolatot nem tudnak a másikkal kialakítani.Ha jól emlékszem akkor lola_mia kedves hozzászóló társunk írta azt,hogy vannak olyan túlburjánzott zigóták,akiknek bőven elegendő némi izgalom amit a levélolvasás kínál,illetve maga a képeknek a nézegetése.Futottam már bele én is elmeroggyantakba.Jelentkezés,viszontválasz,levélben egyeztetés,hogy telefonon beszélhessünk,mielőtt személyes találkozóra kerülne a sor.Mivel én jelentkeztem,gálánsan megadtam a számom,hogy tudjanak hívni rejtett számmal/én ajánlottam,hogy megadjam nekik a biztonságérzetet.....empatikus pasi vagyok no/.Múlt szombaton hajnali háromkor kapok egy hívást,és egy erősen illuminált ötven körüli férfi szól bele szinte halandzsaszerűen.Még kétszer próbálkozott a rákövetkező két napban késő éjszaka,de egy hallózáson kívül nem szóltam bele,mert a másik oldalon sem kommunikált senki,csak szuszogott,azóta nem kaptam hívást.Tele az ország álmodozó szánalmas alkoholfüggő pöcsköszörűkkel,akik elképzelik,hogy előttük dugják mások a nejüket,miközben nagyon is lehetséges,hogy a valóságban az asszonykának legalább egy szeretője van már évek óta,kinek a farkától óriási orgazmusokat él meg,és erről ez a felszarvazott balfasz mit sem tud. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 01. szombat 12:14
Réges-rég (évek óta) írom ezeket annak ellenére, hogy nem használom a partnerkeresőt. Sőt csak azért sem hozok létre egy nevetséges adatlapot (mint sokan), hogy mások adatlapját emiatt kukkolni tudjam, és húzogassam rá a fütyköst.
Az oldal hanyatlása onnantól érezhető, amikor tulajdonos váltás lett. Nem kell megnevezni, hisz a filmjei is olyanok. Nekem sosem tetszettek igazán.
Sosem lesz változás, mert nem célja az oldalnak, hogy másnak jó legyen. Van sok-sok beregisztrált felhasználó, akik után a reklámok miatt nagy lóvé van. Aki törölt felhasználó, valójában az sem törölt, hisz a hozzászólásai megmaradnak, csak épp a neve helyett a rendszerben egy sorszámot kap. Ha mindenki töröltetné magát, akkor is ugyanannyi regisztrált tag lenne. Ki van ez találva. Minimális befektetés nagy bevétel. A normális felhasználók érdekeit meg senki nem nézi.
#3416   2017. 07. 01. szombat 12:46
X Törölt felhasználó (2238822)
Tökéletesen foglaltad össze. Egyetértünk. Tudom, hogy régóta írod ezt, hiszen régóta olvasgatom a fórumot - és ennyi, fizetni itt még soha nem fizettem, pontosan azért, amit írtál - és azon több-kevés hozzászólók közé tartozol, akiket tisztelek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 01. szombat 12:14
Réges-rég (évek óta) írom ezeket annak ellenére, hogy nem használom a partnerkeresőt. Sőt csak azért sem hozok létre egy nevetséges adatlapot (mint sokan), hogy mások adatlapját emiatt kukkolni tudjam, és húzogassam rá a fütyköst.
Az oldal hanyatlása onnantól érezhető, amikor tulajdonos váltás lett. Nem kell megnevezni, hisz a filmjei is olyanok. Nekem sosem tetszettek igazán.
Sosem lesz változás, mert nem célja az oldalnak, hogy másnak jó legyen. Van sok-sok beregisztrált felhasználó, akik után a reklámok miatt nagy lóvé van. Aki törölt felhasználó, valójában az sem törölt, hisz a hozzászólásai megmaradnak, csak épp a neve helyett a rendszerben egy sorszámot kap. Ha mindenki töröltetné magát, akkor is ugyanannyi regisztrált tag lenne. Ki van ez találva. Minimális befektetés nagy bevétel. A normális felhasználók érdekeit meg senki nem nézi.
#3415   2017. 07. 01. szombat 12:15
kiskoko34 kiskoko34
Úgy olvasod a hozzászólásaimban, hogy ne lenne gondom ezzel? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2018822)
2017. 07. 01. szombat 11:33
Ilyen alakkal biztosan nincs gondod a partnerkeresésnél.
Ilyen pasikra vàgynak itt a partnerkereső nők
#3414   2017. 07. 01. szombat 12:14
X Törölt felhasználó (69371)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2238822)
2017. 07. 01. szombat 09:00
Régóta hezitáltam, hogy hozzászóljak, de most úgy érzem, meg kell tennem. Nagyon remélem, hogy a moderátorok nem fognak szent inkvizícióba kezdve máglyán égetni ezért, az észrevételeim ugyanis konstruktívak lennének, nem pedig destruktív és off topic.

Nagyon sok olyan hozzászólást látni, amiben szerepel a "még nem", "sok a kamu profil" stb. S ennek pofon egyszerű oka van. Mielőtt erre rátérnék, őszintén nem értem, hogy a GG miért hanyagolja ezt. Elvégre ez egy üzleti alapon működő weboldal, s tudjuk - a moderátoroktól megkapjuk rendszeresen - ez elsősorban egy pornó oldal, ami - szinte megadja a kegyet - fenntart egy társkereső (szexpartner kereső) szolgáltatást. Hát... én biztos elbeszélgetnék a marketingessel, s az egy nagyon rövid beszélgetés lenne.

Mi az alapvető probléma a társkereső funkcióval? Túl azon, hogy "filléres" fejlesztés lenne az adatlapok fejlesztése - végtére is ezer éve ugyanaz a weboldal design-ja - érdemes lenne bevezetni azt, ami máshol már működik. Nevezetesen: regisztrálsz? Nagyszerű. Képet töltesz fel? Nagyszerű, de akkor most egy moderátor megkér arra hogy készíts egy arcképes képet, amin ezt vagy azt csinálj, hogy beazonosítsa valóban te vagy ti vagytok a képeken. Amúgy meg fizess, lévén ez egy profitorientált oldal, és a te érdeked is, hogy a "kamusokat" kiszűrje; eleve elhasalnának a fényképes azonosítással.
Párok részére, lett légyen az swinger, wifesharing, cuckolding, külföldön réteg oldalak vannak és tökéletesen működnek. Oda kamus be nem kerül. Annál nagyobb viszont a sikeres keresés és egymásra találás.

Mindezt azért írom le, mert elszomorító, mennyiren kínlódnak, s mekkora profittól - na jó, kedves admin extra profittól - esik el az az oldal, ami régen vitte a prímet, s mára szerintem önmaga árnyéka. Nem véletlen, hogy számos oldal messze lekörözi. De nem azért mert jobbak, hanem mert sokan egyszerűen átmentek oda és a siker arány összehasonlíthatatlanul magasabb.

Ez ugyan off topic, de amúgy a tulajdonos elgondolkodott már azon, hogy ki, illetve kik a legjobb célcsoport a filmek kapcsán, s azok milyen típusú filmeket preferálnának?! Mondom, én elcsevegnék a marketingessel. bee1

Amúgy jó lenne, ha ez a weboldal önmagára találna, mind a felhasználóknak, s emiatt mind a tulajdonosnak. Mellesleg a moderátoroknak is kevesebb dolga lenne.

ON... hogy azért én is válaszoljak. Találtam-e már? A németben van erre egy jó szó: jein, azaz igen is és nem is. Fogalmazzunk úgy nagyon sok érdekes és izgalmas emberrel ismerkedtem itt meg, s sokuk előtt mélyen fejet hajtok, mert az életmódjuk (beleértve a szexuális szokásaikat és életfelfogásukat) olyan, amilyet csak kevesen képesek elérni, megélni, de még csak álmodozni is róla.
#3413   2017. 07. 01. szombat 11:47
lola_mia lola_mia
Mi válaszolunk a megkeresésekre, nektek is korrekten válaszoltunk!
Pontosan ezért segít egy normálisan, képekkel kitöltött adatlap, megment nagyon sok felesleges kudarctól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 01. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (958341)
2017. 07. 01. szombat 11:32
mi szívesen lennénk oroszlán.
de ok pár van, aki nyúlként viselkedik és vissza se ír nekünk!
Pedig a NEM is egyfajta válasz...

igaz??
#3412   2017. 07. 01. szombat 11:33
X Törölt felhasználó (2018822)
Ilyen alakkal biztosan nincs gondod a partnerkeresésnél.
Ilyen pasikra vàgynak itt a partnerkereső nők
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2017. 07. 01. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 11:28
Nem mondanám magamat annyira elveszettnek sem alakra sem pofára.. nyes mivel találtam már itt is és más oldalon is, így gondolom, hogy azért van, aki ugyanúgy gondolja, mint én, viszont az, hogy elméletileg kereső emberek ne legyenek kíváncsiak arra, hogy ki van a gép másik oldalán azután, hogy megnézik a képet elolvassák a normális levelet, az ami kiakasztó.. smile
#3411   2017. 07. 01. szombat 11:32
X Törölt felhasználó (958341)
mi szívesen lennénk oroszlán.
de ok pár van, aki nyúlként viselkedik és vissza se ír nekünk!
Pedig a NEM is egyfajta válasz...

igaz??
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2017. 07. 01. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 01. szombat 11:23
A sok nyúl között nagyon nehéz ezen az oldalon oroszlánt találni. Örülni lehet még egy komoly nyúlnak is.

... 379 380 381 382 383 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11030db
Utolsó üzenet: ma 20:24

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!