Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2006. 06. 17. szombat 13:09
WildHorse WildHorse
Állj elébe és mond meg neki, hogy úgy meg és leszo..nád és úgy kinya... és a többi,,
Csak őszintén és keményen! hehe
#6   2006. 06. 17. szombat 12:44
X Törölt felhasználó (21812)
Ha velem csinálná ezt egy férfi, én nagyon értékelném. Szerintem jó ötlet. A mai "egyenesen megmondom" világban jó dolog, ha titokzatossággal, romantikával és kedvességgel találkozik az ember lánya.
Én apró csokroknak örülnék, de ez egyéni ízlés.
A vers pedig engem akkor vesz le a lábamról, ha arról szól, hogy mennyire rossz nélkülem és milyen jó velem. De ez is egyéni vélemény.
Inkább a saját gondolatvilágodat fogalmazd meg, az a tuti.
wave
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 17. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 09:40
Sziasztok!

Megnyitottam a romantika topicot. Remélem nagyon jó kis élmény dús hozzászólások fognak elhangzani. Nyitó hozzászólásként szeretnék első sorban tanácsot vagyis inkább véleményt kérni elsősorban lányoktól. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, és szeretném elhívni randizni, annyit érdemes róla tudni, hogy étterembe dolgozik, ahonnan rendszeresen rendelünk a munkahelyemre. Néha a munkahelyemre is át szokott jönni internetezni, és el szoktunk beszélgetni, de nem tudja ha Ő nekem tetszik. Egy olyan dolgot találtam ki, hogy minden műszakjába küldök neki egy csokor virágot, amibe egy általam írt verset teszek. De a legvégén nem írnám alá, csak annyit hogy egy "Tikos hódolód". Ez egy hétig menne aztán az utolsó virágba írnám, hogy ha érdekel, hogy gyere ekkor ide ki a sarokra és ott várlak.
Szerintetek milyen ötlet, Ti (lányok, hölgyek) mit szólnátok hozzá, ha ez megtörténne veletek? Ja és hova vigyem ha találkoznánk? Étterembe csak nem vihetem. Amit tudni lehet, hogy minden nap este 22:00-ig van munkába. Ja és Ti milyen jellegű versnek örülnétek? Olyannak ami egy kicsit titokzatos, mégis égig dicsér titeket, vagy azért lehessen sejteni, hogy ki áll a dolgok mögött (mondjuk szerintem annak nem lenne semmi értelme)? Vagy hülyeség ez az egész és hagyjam a francba az egészet, és álljak elé és mondjam meg neki a frankót, vagy valami mást esetleg. Mindenkinek várom ötletét és véleményét. Lehetőleg ne egy mondatban. Köszönöm előre is mindenkinek.
#5   2006. 06. 17. szombat 12:11
riska riska
Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 17. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 17. szombat 11:32
Szia!
A hölgyek minden formában szeretik a romantikát és jó töményen!:-) /Legalábbis én/
Tehát ne "görcsölj", hogy mit hogyan, mert a végén addig agyalsz, hogy a legjobbat add, hogy mindenben találsz majd egy kis hibát és a végén majd nem lesz semmi sem!:-)))
De ami a legfontosabb, hogy előbb tényleg meg kell győződnöd arról, hogy kölcsönös-e a vonzalom. ha igen, akkor mindent bele, ha nem..akkor sajnos bármit megtehetsz, célt nem érsz. Egy nőt is - mint ahogy egy férfit is - csak akkor lehet meghódítani, ha ott lángol a TŰZ!:-))
Remélem - ha ötlettel nem is tudtam szolgálni, de - segítettem valamennyit! Sok sikert! smile wave
#4   2006. 06. 17. szombat 11:36
X Törölt felhasználó (368273)
#3   2006. 06. 17. szombat 11:32
X Törölt felhasználó (368273)
Szia!
A hölgyek minden formában szeretik a romantikát és jó töményen!:-) /Legalábbis én/
Tehát ne "görcsölj", hogy mit hogyan, mert a végén addig agyalsz, hogy a legjobbat add, hogy mindenben találsz majd egy kis hibát és a végén majd nem lesz semmi sem!:-)))
De ami a legfontosabb, hogy előbb tényleg meg kell győződnöd arról, hogy kölcsönös-e a vonzalom. ha igen, akkor mindent bele, ha nem..akkor sajnos bármit megtehetsz, célt nem érsz. Egy nőt is - mint ahogy egy férfit is - csak akkor lehet meghódítani, ha ott lángol a TŰZ!:-))
Remélem - ha ötlettel nem is tudtam szolgálni, de - segítettem valamennyit! Sok sikert! smile wave
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 17. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 09:41
Ja tényleg és milyen virágot vegyek neki? 1-1 száll valamit, vagy csokrot küldözgessek?
#2   2006. 06. 17. szombat 09:41
riska riska
Ja tényleg és milyen virágot vegyek neki? 1-1 száll valamit, vagy csokrot küldözgessek?
#1   2006. 06. 17. szombat 09:40
riska riska
Sziasztok!

Megnyitottam a romantika topicot. Remélem nagyon jó kis élmény dús hozzászólások fognak elhangzani. Nyitó hozzászólásként szeretnék első sorban tanácsot vagyis inkább véleményt kérni elsősorban lányoktól. Van egy lány aki nekem nagyon tetszik, és szeretném elhívni randizni, annyit érdemes róla tudni, hogy étterembe dolgozik, ahonnan rendszeresen rendelünk a munkahelyemre. Néha a munkahelyemre is át szokott jönni internetezni, és el szoktunk beszélgetni, de nem tudja ha Ő nekem tetszik. Egy olyan dolgot találtam ki, hogy minden műszakjába küldök neki egy csokor virágot, amibe egy általam írt verset teszek. De a legvégén nem írnám alá, csak annyit hogy egy "Tikos hódolód". Ez egy hétig menne aztán az utolsó virágba írnám, hogy ha érdekel, hogy gyere ekkor ide ki a sarokra és ott várlak.
Szerintetek milyen ötlet, Ti (lányok, hölgyek) mit szólnátok hozzá, ha ez megtörténne veletek? Ja és hova vigyem ha találkoznánk? Étterembe csak nem vihetem. Amit tudni lehet, hogy minden nap este 22:00-ig van munkába. Ja és Ti milyen jellegű versnek örülnétek? Olyannak ami egy kicsit titokzatos, mégis égig dicsér titeket, vagy azért lehessen sejteni, hogy ki áll a dolgok mögött (mondjuk szerintem annak nem lenne semmi értelme)? Vagy hülyeség ez az egész és hagyjam a francba az egészet, és álljak elé és mondjam meg neki a frankót, vagy valami mást esetleg. Mindenkinek várom ötletét és véleményét. Lehetőleg ne egy mondatban. Köszönöm előre is mindenkinek.

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2006. 06. 17. szombat
Üzenetek: 47db
Utolsó üzenet: 2011. 10. 04. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!