Én most lovazok, meg építkezek ezerrel, így a környezetembe elég kevés olyan csajt találok, aki együtt lovagolna(lovon), meg együt lenne velem.
Oh, multifunkciós vagy rendesen!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 28. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 28. szerda 23:34
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 28. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte drágám!
Most őszintén ha a nyelvem a szájában van abal kezmmel a melleit fogdosm és a jobb kezemmel hátulról alányúlok melyik lány gondol a retiküljére pláne olyan célból, hogy fejbe vágjon?!
Most őszintén ha a nyelvem a szájában van abal kezmmel a melleit fogdosm és a jobb kezemmel hátulról alányúlok melyik lány gondol a retiküljére pláne olyan célból, hogy fejbe vágjon?!
Tudod próbálok élni a természet adta lehetőségeimmel!
Multifunkciós konyhai robotgép vagyok, vágok, keverek-kavarok, aprítok, darálok, ki mit szeret?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 30. péntek 10:43
Multifunkciós konyhai robotgép vagyok, vágok, keverek-kavarok, aprítok, darálok, ki mit szeret?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 30. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Oh, multifunkciós vagy rendesen!
Nekem megbolondult a párom 13 év után.Fölrúg mindent,minden barátja,barátnője ott hagyja.Fölrúgja a stabil hátteret.Nem a szexel volt a baj!
Jó a kérdés! Tegnap kirakta a szűrömet, mert ő nem erre vágyik! Uram bocsá' 26évesen próbálok alapot teremteni a jövőnek... Ennyi!
Naplót vezetsz?
Szegény csajok....azt várd meg, aki után még a számolást is elfelejted...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 28. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 28. szerda 17:32
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 28. szerda 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy 354 randiból nem hihetetlen, hogy 98 különböző lánnyal volt sexuális aktusom / az előző 4 még a komoly kapcsolatom előtt volt...tehát vele együtt
5 összesen 103 mielőtt még valaki nem értené a számokat/
Tehát ha akartok becézhettek 103 -nak is!
5 összesen 103 mielőtt még valaki nem értené a számokat/
Tehát ha akartok becézhettek 103 -nak is!
Hát ez nehéz dolog. Ha elment, ne bánd, nem hozzád illet. Minden kapcsolatban vannak nehezebb időszakok,de ha hasonlóan gondolkodtok nem lehet baj. Nem hiszek a 100%-ban az "ellentétek vonzák egymást" hiedelemben, kell hogy legyen 2 emberben valami közös.
Nálunk mindkettő dolog bejött: bőven vannak különböző dolgaink, de alapvetően hasonló az értékrendünk. (Ez egy válasz Muela üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 02. vasárnap 11:12
Nálunk mindkettő dolog bejött: bőven vannak különböző dolgaink, de alapvetően hasonló az értékrendünk. (Ez egy válasz Muela üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a kérdés! Tegnap kirakta a szűrömet, mert ő nem erre vágyik! Uram bocsá' 26évesen próbálok alapot teremteni a jövőnek... Ennyi!
Ez rég volt már, hogy naplót írtam de amit leírtam az mind megvan!
Jelenleg hosszabb távra foglalt vagyok úgyhogy ugyanahhoz a nőhöz kötnek a jelenlegi sexkalandjaim. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 02. vasárnap 21:34
Jelenleg hosszabb távra foglalt vagyok úgyhogy ugyanahhoz a nőhöz kötnek a jelenlegi sexkalandjaim. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 02. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
Naplót vezetsz?
Ez volt a bemutatkozószöveg:
-----------------------
Sziasztok, én egy életunt, dögunalmas pasi vagyok, utálok bulizni, gyűlölöm a pörgést, az idézeteket (így most nem írok), öltözködésem szerint leginkább tök átlag vagyok...
blah-blah-blah...
Egyszóval nem jövök ki túl jól az emberek nagy részével, és az agyament kliséikkel, ami szinte minden bemutatkozóoldalon fogad.
Én sem vagyok egy nagy különlegesség, de annyira távol érzem magam a legtöbb embertől.
Nem akarok kitűnni, nem akarok minden áron-módon egyedi, különleges, netán "művész" (manapság midnenki az) lenni, csak azt akarom, hogy szeressenek és szerethessek.
------------------
Azt mondtam, ha ezek után ír nekem valaki, azt feleségül veszem...
Asszem gyűjthetek most az esküvőre ^_^ :D
-----------------------
Sziasztok, én egy életunt, dögunalmas pasi vagyok, utálok bulizni, gyűlölöm a pörgést, az idézeteket (így most nem írok), öltözködésem szerint leginkább tök átlag vagyok...
blah-blah-blah...
Egyszóval nem jövök ki túl jól az emberek nagy részével, és az agyament kliséikkel, ami szinte minden bemutatkozóoldalon fogad.
Én sem vagyok egy nagy különlegesség, de annyira távol érzem magam a legtöbb embertől.
Nem akarok kitűnni, nem akarok minden áron-módon egyedi, különleges, netán "művész" (manapság midnenki az) lenni, csak azt akarom, hogy szeressenek és szerethessek.
------------------
ajajj... ne kapkodd el
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 15. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 17:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 15. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Ez volt a bemutatkozószöveg:
-----------------------
blah-blah-blah...
------------------
-----------------------
blah-blah-blah...
------------------
Mi más lehetne oly örök, mint a remény?
hogy miért vagyok EGYEDÜL????
TALÁN AZÉRT ,MERT A LÁNYOK ,NEM VESZNEEK ÁTLAGOS PASINAK?
Mert azt
Mert azt
hi
,hogy TÖBB vagyok pedig ez nem igaz alf
sz alf
ik
ugyan miért gondolnák ezt rólad?
(Ez egy válasz ismeretlenfiu00 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 15. kedd 20:06
hogy miért vagyok EGYEDÜL????
Mert azt
Mert azt
hi
,hogy TÖBB vagyok pedig ez nem igaz alf
sz alf
ik
Tudja HÓCÍPŐM!!!
De mégis, miért kéne ezt hinniük?
(kapcsold ki a [CAPS LOCK]-ot kérlek) (Ez egy válasz ismeretlenfiu00 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(kapcsold ki a [CAPS LOCK]-ot kérlek) (Ez egy válasz ismeretlenfiu00 üzenetére (2006. 08. 15. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kapkodtam...
el is vitték...
nemrég mondta...
de azt hiszem fogalma sincs, hogy mennyire fájt amikor ezt elmondta nekem... nem haragszom rá, nem azért írom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 08. 15. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
el is vitték...
nemrég mondta...
de azt hiszem fogalma sincs, hogy mennyire fájt amikor ezt elmondta nekem... nem haragszom rá, nem azért írom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 08. 15. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
aha trükközünk előre hozzuk a topicot....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 00:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kapkodtam...
el is vitték...
nemrég mondta...
de azt hiszem fogalma sincs, hogy mennyire fájt amikor ezt elmondta nekem... nem haragszom rá, nem azért írom...
el is vitték...
nemrég mondta...
de azt hiszem fogalma sincs, hogy mennyire fájt amikor ezt elmondta nekem... nem haragszom rá, nem azért írom...
a pszichom azt mondta, hogy járjak emberek közé...
de én utálom az embereket... meg félek is tőlük...
mondja, hogy járjak el valami szórakozóhelyre...
"és mit csináljak ott?"
aztmondja; táncoljak...
na persze, meg álljak kézen és pisáljak röhögve a fejemre... egyéb jó ötlet?
mert hogy úgy találok valakit...
meg hogy az idegesség, meg ilyenek amit a hasonló helyek kadnak nekem, az csak az én elképzelésem, meg stb.. persze.. egy k_rva kapcsolótábla az agyam, és van egy kis felület a különféle idegességek ki-be kapcsolására mi?és majd én ha akarom kikapcsolom az idegeskedést... de utálom, amikor mindent ilyen egyszerűnek mutatnak...
náh... sokat írhatnék még...
"és mit csináljak ott?"
aztmondja; táncoljak...
meg hogy az idegesség, meg ilyenek amit a hasonló helyek kadnak nekem, az csak az én elképzelésem, meg stb.. persze.. egy k_rva kapcsolótábla az agyam, és van egy kis felület a különféle idegességek ki-be kapcsolására mi?és majd én ha akarom kikapcsolom az idegeskedést... de utálom, amikor mindent ilyen egyszerűnek mutatnak...
Minden annyira egyszerű csak amennyire te akarod látni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 00:15
a pszichom azt mondta, hogy járjak emberek közé...
"és mit csináljak ott?"
aztmondja; táncoljak...
"és mit csináljak ott?"
aztmondja; táncoljak...

Beata