Egy partner, partnereket, barát aki komoly, őszinte, kedves, igényes és nem első sorban diszkrét. Akivel közös programot tervezhetnénk!
Ja. Amen.
Szia, nem értek teljesen egyet. Igaz, mind a ketten kellenek, hogy egy kapcsolat jó legyen. De elég az egyik fél hogy ne. . ..
Hat ennek te vagy a szakertoje. Hisz szivesen adsz sok eselyt, mar tobbszor bizonyitottan nem mukodo kapcsolatnak.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 21:23

Szia, nem értek teljesen egyet. Igaz, mind a ketten kellenek, hogy egy kapcsolat jó legyen. De elég az egyik fél hogy ne. . ..

De legalább elmondhatom, hogy minden esélyt megadtam

Törölt felhasználó (4389762)

Hat ennek te vagy a szakertoje. Hisz szivesen adsz sok eselyt, mar tobbszor bizonyitottan nem mukodo kapcsolatnak.

Ez nem is baj. Amig mas ember buvkoreben letezel ugysem lehet uj kapcsolatot kialakitanod. Majd, ha azt elengedted, akkor talan. De sokan meg utana is alkalmatlanok ra egy ideig.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 22:51
Ez igaz, ahogy a mondás tartja a remény hal meg utoljára . . de végül az is ... . : D

Egyet értek. Ezért nem is kerestem még csak emberi kapcsolatokat sem. . . tavaly karácsony óta. Az embernek le kell rendeznie saját magával. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:19

Ez nem is baj. Amig mas ember buvkoreben letezel ugysem lehet uj kapcsolatot kialakitanod. Majd, ha azt elengedted, akkor talan. De sokan meg utana is alkalmatlanok ra egy ideig.
Akkor nem sokaig tartott az oromod. Juliustol Karacsonyig. De most volt/lesz idod elgondolkozni es leszurni a tanulsagokat.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 22. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 11:58

Egyet értek. Ezért nem is kerestem még csak emberi kapcsolatokat sem. . . tavaly karácsony óta. Az embernek le kell rendeznie saját magával. . .
Szerintem nincsenek tanulságok. Ez az élet. Már úgy éreztem túl vagyok rajta, mikor a te hatásodra, adtam még egy utolsó utáni esélyt. . . Hogy ez jó vagy rossz döntés volt-e? Teljesen mindegy. Utólag már könnyű okoskodni. De nem bánom, úgy gondolom ha valakit tényleg igazán szeretsz, a végsőkig érdemes elmenni. Már csak azért is, hogy ne maradjon kétely benned, hogy vajon mi lett volna ha. ..
Akkor most mar elmondhatom, hogy direkt viselkedtem ugy ahogy.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 22. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 13:51

Szerintem nincsenek tanulságok. Ez az élet. Már úgy éreztem túl vagyok rajta, mikor a te hatásodra, adtam még egy utolsó utáni esélyt. . . Hogy ez jó vagy rossz döntés volt-e? Teljesen mindegy. Utólag már könnyű okoskodni. De nem bánom, úgy gondolom ha valakit tényleg igazán szeretsz, a végsőkig érdemes elmenni. Már csak azért is, hogy ne maradjon kétely benned, hogy vajon mi lett volna ha. ..

Akkor most mar elmondhatom, hogy direkt viselkedtem ugy ahogy.

Akkor ne hidd. Nekem nem problema.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2020. 09. 22. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ne hidd. Nekem nem problema.

Nem tudom mire gondolsz pontosan? Mivel különböző temperamentummal rendelkező emberek, nagyon is tudnak együtt működni. Az egyik kicsit pihenésre ösztönzi a lustább aki túlpörög, a másik meg kicsit húzza azt aki lustább. Persze ez csak akkor működik, ha szeretik egymást és nem idegesíti őket a másik azzal hogy ilyen. . .
Ez szerintem rengeteg mindentől függ: Mennyi ideje ismeritek egymást, milyen mély a szerelem, mind a ketten akarjátok-e, mennyit bántottátok egymást, milyen közös élmények emlékek vannak, stb. . .
Hiszen mikor újra kezded, akkor is magadnak akarsz jót.
Hiszen mikor újra kezded, akkor is magadnak akarsz jót.

Csak annak könnyű aki soha nem szerette igazán a másikat. . .
Ez mondjuk szerintem is így van. Bár vannak párok akik mások bevonásával kiküszöbölik ezt a problémát. . .
Na ez egy jó kèrdès.
Lehet hogy azért mert egy gyönyörű nő vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 06:58

Törölt felhasználó (4269692)

Na ez egy jó kèrdès.
Talán mert aki túl sokat akar markolni, annak semmi nem marad a kezében. . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 06:58
Törölt felhasználó (4269692)

Na ez egy jó kèrdès.