Az úgy van, hogy mindig szexi alsót veszek fel és amikor benedvesedem, akkor ahelyett, hogy a bugyikám szívná fel a nunikám nedvét, az édes nedű önálló útra kél, elindul felfelé a hájas pocimon, ott hosszú percekig gyöngyödzik, belecsurog a köldökömbe, megárad a 2 lankás dombomon, készenlétbe hely(gy)ezvén a bimbóim, kilővell a nyakamra s onnan már csak egy kis utat kell megtennie, hogy az ajkaimat benedvesítse és innentől kezdve kémia az egész:-) Életre kelnek az elemek, kitör a tűz, melyet az Édes Férfi ajkai ajkaimon nem oltanak el, inkább egyre csak szítják a lángot...s ott kettecskén szép lassan elégünk...hogy aztán újúlt erővel ismét lángokat olthassunk:-)))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 10:55

Azt, hogy lehet megnézni mennyire kívánsz valakit? Milyen jelét adod a dolognak?!:)
Azt, hogy lehet megnézni mennyire kívánsz valakit? Milyen jelét adod a dolognak?!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 23:01
Törölt felhasználó (368273)

Nálam mindig azt nézik meg, hogy kívánom-e őket és ha igen, mennyire....

Nálam mindig azt nézik meg, hogy kívánom-e őket és ha igen, mennyire....

Az erotika parádén és a kiállításon elöszőr természetesen a cicjét és a punciját utána az arcát néztem meg!

én ma a héven egy lányt figyletem... aranyos volt, ahogy a karjára feküdve aludt...
Láttam a kezeit...
Kezek! Tudjátok mi mindenről árulkodnak?
Ejj, egy pár szép kéz...
No meg az arc...
Persze, ha pl. [-----------EEEEKKORAA!-------------] csöcsei vannak (vagy valami hasonlóval kirí a tömegből) naná, hogy azt veszem rajta először észre.
Aztán tovább kutatok a szememmel valami szelíd szépséget keresve...
Láttam a kezeit...
Kezek! Tudjátok mi mindenről árulkodnak?
Ejj, egy pár szép kéz...
No meg az arc...
Persze, ha pl. [-----------EEEEKKORAA!-------------] csöcsei vannak (vagy valami hasonlóval kirí a tömegből) naná, hogy azt veszem rajta először észre.
Aztán tovább kutatok a szememmel valami szelíd szépséget keresve...
ez mire ment?

én a szemeit
az mindent elárul....
az mindent elárul....
ez a kép király még
csak a szemét,,én legalábbis!!
hát
hol is laksz te?,furcsa nök jarnak feletek!

Világosíts fel kérlek!!!
Atudodmikormitörténtelkapcsolatbanmertnemértem!
Atudodmikormitörténtelkapcsolatbanmertnemértem!
nekem is az arc a legfontosabb.
megnézem az arc éleit, hogy mennyire arányos, aztán a szemét, a száját, s ez összesen mennyire harmonikus. Vonzó-e elsőre a lány? Különben nem is nézegetem. Aztán alle cüzemmán, vállát, mellkasát, mellét, hasát, combikáit, vádliját. Ha szandiban van akkor a lábfejét, ujjait. Aztán ha megfordul akkor a fenekét :D
megnézem az arc éleit, hogy mennyire arányos, aztán a szemét, a száját, s ez összesen mennyire harmonikus. Vonzó-e elsőre a lány? Különben nem is nézegetem. Aztán alle cüzemmán, vállát, mellkasát, mellét, hasát, combikáit, vádliját. Ha szandiban van akkor a lábfejét, ujjait. Aztán ha megfordul akkor a fenekét :D
jaja aranyos legyen!(magas,karcsu,)szep haj,kozelebrol szep szem,fulbevalot nezek meg mukormot ha van:D,ja meg a ruha:P
Világosíts fel kérlek!!!
Atudodmikormitörténtelkapcsolatbanmertnemértem! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 11:16
Atudodmikormitörténtelkapcsolatbanmertnemértem! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsánat, elnéztem a rovatcímet: ez pontosan viceversa, mint ahová én be akartam írni!

Bocsánat, elnéztem a rovatcímet: ez pontosan viceversa, mint ahová én be akartam írni!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem! Csak szeretem a fincsi meleg és nedves üregeket!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Űrkutató vagy?
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 10:33

hááááát a külsejét! Az látszik elöször!
Aztán ha jó, jöhet a belseje...
hááááát a külsejét! Az látszik elöször!