Én tudom de kiváncsi vagyok a véleményekre.
a kompozicio összhatasat
Popsi:D Mindegy, hogy milyen a cici, ha van egy jó popsi:D:D
En a szemet nezem meg mindig elsore!
Aztan dontok, hogy erdemes-e a tobbit...!
Aztan dontok, hogy erdemes-e a tobbit...!
Én elsőre az arcát nézem meg, utána jöhet a többi..
popsi popsi popsi
no igen, kérdés, hogy melyiket látjuk előbb... :)
Ha látható az arca, akkor naná, hogy végigpásztázzuk... vajon mi van az arcába-szemébe-szájára írva?
Aztán ha szimptikus érdekelni kezd a keze... (!)
Aztán talán ilyenkor (most egy ülő alak lebeg előttem, akit a héven pillantottam meg) érdekelhet a melle is... persze csak apró rejtett pillantásokla vizsgálódva.
Egyébként meg fenéééék! :) Egy szép nagy formás fenék biz' igen kedves látvány... :)
Ha látható az arca, akkor naná, hogy végigpásztázzuk... vajon mi van az arcába-szemébe-szájára írva?
Aztán ha szimptikus érdekelni kezd a keze... (!)
Aztán talán ilyenkor (most egy ülő alak lebeg előttem, akit a héven pillantottam meg) érdekelhet a melle is... persze csak apró rejtett pillantásokla vizsgálódva.
Egyébként meg fenéééék! :) Egy szép nagy formás fenék biz' igen kedves látvány... :)
Nem kell itt alakoskodni! Ha szembe jön a mellét (föleg igy nyáron a kivágott ruhákban) ha elöttem megy a fenekét.De bizonyos testarányok esetén (tul kövér vagy sovány) semmit.:)
hééló! mi az hogy alkakoskodni?
(Ez egy válasz p.balage üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:56
Nem kell itt alakoskodni! Ha szembe jön a mellét (föleg igy nyáron a kivágott ruhákban) ha elöttem megy a fenekét.De bizonyos testarányok esetén (tul kövér vagy sovány) semmit.:)
Az arcát mert az a legfontosabb,.......... de elötte azért a mellét még megnézem
A) Ha szemből jön:
1. Arc,
2. Mell
3. alak
B) Ha hátulról közelítem meg:
1. Segg
2. (Elmenve mellette) arc
3. Mell:-)
vagy nem így szokás???:-))))
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
Szia exszeretőm! Te mit néznél meg most....?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:50
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A) Ha szemből jön:
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
1. Arc,
2. Mell
3. alak
1. Segg
Szió!
Mit?
A puncidat -15 cm-ről:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:51
Mit?
A puncidat -15 cm-ről:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
Szia exszeretőm! Te mit néznél meg most....?
Olvasd el az OFF TOPICOT, aszerint belőled van még 3-4 db. s mi még mindig szexelünk! ja és én egy kurva vagyok egyesek szerint!:-) Először dühített, de most jókat mosolygok eme feltételezésen:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MI??????
Na megyek beszólni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:54
Na megyek beszólni! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasd el az OFF TOPICOT, aszerint belőled van még 3-4 db. s mi még mindig szexelünk! ja és én egy kurva vagyok egyesek szerint!:-) Először dühített, de most jókat mosolygok eme feltételezésen:-)
hagyd, én sem dühöngeni járok ide, hanem, hogy jól érezzem magam és jó néha felelevenítEni a régi emlékeket, de mások szerint ez nem flört...De mi tudjuk, hogy ez megédesíti a napjaink és ez a LÉNYEG!
(meg azt te is tudod, ha annyi férfival szeretkeztem volna, mint ahánnyal flörtölök is, akkor bizony tényleg jó nagy k**va lennék!)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(meg azt te is tudod, ha annyi férfival szeretkeztem volna, mint ahánnyal flörtölök is, akkor bizony tényleg jó nagy k**va lennék!)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ez totál hülye:-)
A lényeg, hogy az igazságot csak Te tudod...és .:-) Ne is törődj az 'élőhalottal'
Fogfájás? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 11:58
A lényeg, hogy az igazságot csak Te tudod...és .:-) Ne is törődj az 'élőhalottal'
Fogfájás? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
hagyd, én sem dühöngeni járok ide, hanem, hogy jól érezzem magam és jó néha felelevenítEni a régi emlékeket, de mások szerint ez nem flört...De mi tudjuk, hogy ez megédesíti a napjaink és ez a LÉNYEG!
szemét, a szemét, a szemét
és után az őssz hatást.
pl bukhatok én a nagy mellekre ha egy olyan testen van amihez nem illik.
és után az őssz hatást.
pl bukhatok én a nagy mellekre ha egy olyan testen van amihez nem illik.
Bezonyám!!! Méteres haj, amivel végigsimít az arcomon és a mellkasomon... ehh, szeretnék "egy olyat" :)
A FÉRFIAK A NÖK SZEMÉT NÉZIK ELÖSZÖR BOCSIKA DE EZ TÉNY.

ezerjó

Brittney Skye