Kicsit zsibbadt már a szám,de bármit megér ez a pasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 11:49

Törölt felhasználó (812093)

45 perc aktív szopás? Jó edzett lehetsz!

Hm, nagyon izgalmas sztorijaid vannak!
Én 26 vagyok, nekem is van már tapasztalatom tőlem idősebb nőkkel! Imádom, nagyon élvezem! Megismernélek téged is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 11:04

Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!
Tegnap este sikerült egy iszonyatosan nagyot és jót dugni
Bevallom,rég élveztem ekkorát,ráadásul a srác marha sokáig birta.Kb 45 perc aktív szopás után rakta be a puncimba a farkát,de gumiban iszonyat kényelmetlen volt,úgyhogy anélkül folytattuk.Gumi nélkül 4-5 heves mozdulat után elélvezett,kivette a lüktető farkát és puncimra verte.aztán szétkenegettem magamon a cuccot.
Utána még sikerült egyszer elélveznem a kezétől,olyan odaadóan simogatta a csiklómat...
Látszott a kis drágán hogy büszke magára,persze erősitettem is az egóját,és még nem is hazudtam amikor azt mondtam hogy vele jobb mint a pasimmal..

Bevallom,rég élveztem ekkorát,ráadásul a srác marha sokáig birta.Kb 45 perc aktív szopás után rakta be a puncimba a farkát,de gumiban iszonyat kényelmetlen volt,úgyhogy anélkül folytattuk.Gumi nélkül 4-5 heves mozdulat után elélvezett,kivette a lüktető farkát és puncimra verte.aztán szétkenegettem magamon a cuccot.
Utána még sikerült egyszer elélveznem a kezétől,olyan odaadóan simogatta a csiklómat...

Látszott a kis drágán hogy büszke magára,persze erősitettem is az egóját,és még nem is hazudtam amikor azt mondtam hogy vele jobb mint a pasimmal..

Anno 24 évesen volt egy 43 éves nőm. Mindent megengedett... Rajtam kívül még két haverom is dugta mint a lopott biciklit. Egyszer majdnem szendvics lett belőle, ami sajnos elmaradt, azóta is bánom. Most 60 éves, azóta nem láttam.
szerencsés a srác nagyon! fantasztikus akció lehetett! csak így tovább!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 18. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 18. péntek 11:04
Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!

Sziasztok!Ma megint jól indult a nap...felmentem ma a sráchoz "beszélgetni".Nagy komolyan beszélgettünk is vagy fél órát,aztán csillogó szemmel rámnézett és megkérdezte:"Nagyon sietsz"?Mit lehet erre mondani?Alig vártam,hogy magamban érezzem.Kézenfogott és behúzott a szobába,ahol vadul csókolozni kezdtünk.Hamar lerángattam a nadrágját és a már álló,lüktető farkát szopni kezdtem,élvezettel hallgattam a kéjes lihegését.Azonban egyszer csak eltolt magától,felállitott az ágyról,és szinte letépte a felsőmet,a nadrágot és a bugyit már én téptem le magamról.Misszionárius pózban hatolt belém,igaz finomkodásról szó sem volt,én meg imádom a vadulást,de bevallom most még én is felsikitottam a fájdalomtól.Aztán nagyon keményen elkezdte dugni a puncimat,és már az élvezettől sikongattam..Egyetlen zavaró tényező az volt,hogy pár mélyebb lökés után mindig kihúzta a puncimból a farkát.Kérdeztem is mi a baj,erre annyit mondott"Nem akarok beléd élvezni baby"
Mondjuk ez egy okos gondolat.Úgyhogy pár lökés után ahogy kivette én vettem kezembe a "dolgokat",és a puncimra vertem a farkát....Mivel most nem volt idő többre,magamra kapkodtam a ruháimat,ő is felöltözött,kikisért a kapuba,odakint az utcán már csak puszi-puszi,légy jó...és cinkos mosolygás
Mondjuk ez egy okos gondolat.Úgyhogy pár lökés után ahogy kivette én vettem kezembe a "dolgokat",és a puncimra vertem a farkát....Mivel most nem volt idő többre,magamra kapkodtam a ruháimat,ő is felöltözött,kikisért a kapuba,odakint az utcán már csak puszi-puszi,légy jó...és cinkos mosolygás

Hmm de jó lenne egy 45-50éves hölgy most vagyok 25
eddigi legjobb élményem egy 40feletti hölgyel volt kívánom nagyon már

nekem már megfordult a fejembe egy igazi érett nővel kipróbálni a szexet

Most szívesen nyalnék egy érett puncit!Aztán jól telelőném!
Kipróbálnék én is egy 40 feletti nőt! De sajna 40 felettivel még nem volt élményem !!
NEM TÁRSKERESŐ!

Törölt felhasználó (852615)
VIP

Kipróbálnék én is egy 40 feletti nőt! De sajna 40 felettivel még nem volt élményem !!
Képbe került nálam egy független, egyedülálló 38 éves nő.
A "sztori" az ő társaságával elszoktam járni focizni itt nálunk, és utána az egyik sráchoz felmentünk egy ilyen összejövetel félére, ott találkoztam vele, és azonnal megtetszett. Beszélgettünk egy kicsit, és szóba esett a munkanélküliségem, megbeszéltük, hogy elküldöm neki az önéletrajzom és próbál nekem segíteni, így is lett. Elvileg holnap v azután hívnak az állás kapcsolatban.
Rákérdeztem, hogy találkozhatnánk-e a közel jövőben. Erre azt írta, hogy ha sikerül az állást megszereznem, akkor megünnepeljük. Kérdés: Jól értem, hogy hajlandó velem találkozni? Érdemes közelednem felé a 12 év korkülönbség ellenére? Vagy ki, mit javasol?
A "sztori" az ő társaságával elszoktam járni focizni itt nálunk, és utána az egyik sráchoz felmentünk egy ilyen összejövetel félére, ott találkoztam vele, és azonnal megtetszett. Beszélgettünk egy kicsit, és szóba esett a munkanélküliségem, megbeszéltük, hogy elküldöm neki az önéletrajzom és próbál nekem segíteni, így is lett. Elvileg holnap v azután hívnak az állás kapcsolatban.
Rákérdeztem, hogy találkozhatnánk-e a közel jövőben. Erre azt írta, hogy ha sikerül az állást megszereznem, akkor megünnepeljük. Kérdés: Jól értem, hogy hajlandó velem találkozni? Érdemes közelednem felé a 12 év korkülönbség ellenére? Vagy ki, mit javasol?
Ne képzelegj előre. Ne gondold azt rögtön csak azért akar neked segíteni munkát találni mert ágyba akar veled bújni. Ébredj fel ne a vágyaid miatt veszítsd el a realítás érzékedet. Persze lehet hogy bejössz neki de ez a jővő zenéje. Hűtsd le magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:16
Törölt felhasználó (846377)

Képbe került nálam egy független, egyedülálló 38 éves nő.
Ez természetesen nekem is eszembe jutott, hogy nem azért segít. De ha már adott egy ilyen helyzet, akkor mégis csak érdemes lenne kihozni a helyzetből, amit lehet.

Továbbra is csak azt mondanám hűtsd le magad. Legyél kedves de ne tolakodó aztán majd alkulnak a dolgok ha ő is benne van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:31

Ez természetesen nekem is eszembe jutott, hogy nem azért segít. De ha már adott egy ilyen helyzet, akkor mégis csak érdemes lenne kihozni a helyzetből, amit lehet.

Remélem, hogy benne lesz/van a dologban, mert régi vágyam egy érett nővel együtt lenni.

Neked mindegy volna már, az sem baj ha nő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:03

Remélem, hogy benne lesz/van a dologban, mert régi vágyam egy érett nővel együtt lenni.

Már miért lenne mindegy?
Arra írtam, hogy régi vágyad idősebb nővel lenni, de neked nővel, azaz bármilyen nő nemű lénnyel régi vágyad. Hisz, ha nem voltál még, akkor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:24

Már miért lenne mindegy?