Az "érett" szónak számos jelentése van. Egy öt éves is lehet "érett", ha a koránál fejlettebb mentálisan és/vagy testileg.
A Gg szöveg környezetében az "érett" egy finomkodó kifejezés "már bőven nem fiatal" jelentéssel, de valahol az öreg előtt.
Ilyenformán egy lányt érettnek nevezni valahol a klimax és a lábról való konkrét leesés között lehet nevezni. Magyarul valahonnan ötven után kezdődően nagyjából hetvenig befejezően.
Középkorúnak is mondjuk negyventől a klimaxig.
Nyilván a férfiakat is osztályozhatnánk itt, nem akarok szexista lenni, de kérdezted.
Te konkrétan a fiatal, de már nem csitri kategóriába tartozol szerintem.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A Gg szöveg környezetében az "érett" egy finomkodó kifejezés "már bőven nem fiatal" jelentéssel, de valahol az öreg előtt.

Középkorúnak is mondjuk negyventől a klimaxig.

Nyilván a férfiakat is osztályozhatnánk itt, nem akarok szexista lenni, de kérdezted.
Te konkrétan a fiatal, de már nem csitri kategóriába tartozol szerintem.

Számodra mi az a kor, ahonnan érettnek számít egy nő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 10:41
Törölt felhasználó (745787)

Egy 38 éves lány, sem nem idős, sem nem érett. Még a középkorúságot sem érte el!
Abszolut fogalmi zavaraid vannak ebben is!
Egy 38 éves lány max. annyiban különbözik egy tizenévestől, hogy pontosan tudja mit akar, mit akarhat az élettől, és ennek részeként a férfiaktól.
Jelen állapotodban Te nem nagyon tudod aktiválni benne a nőt, legföljebb az anyát. Márpedig az ember lehet, hogy keres állást a fiának, de véletlen se fekszik le vele.
Kutya! Nagyon el vagy tévedve a világban. Segítségre van szükséged! Hacsak nem egy kitalált karakter vagy.

Egy 38 éves lány max. annyiban különbözik egy tizenévestől, hogy pontosan tudja mit akar, mit akarhat az élettől, és ennek részeként a férfiaktól.
Jelen állapotodban Te nem nagyon tudod aktiválni benne a nőt, legföljebb az anyát. Márpedig az ember lehet, hogy keres állást a fiának, de véletlen se fekszik le vele.

Kutya! Nagyon el vagy tévedve a világban. Segítségre van szükséged! Hacsak nem egy kitalált karakter vagy.

Egy 38 éves lány, sem nem idős, sem nem érett. Még a középkorúságot sem érte el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 10:06

Törölt felhasználó (846377)

Hát Kiric, úgy látom ez a 38 éves hölgy baromira nem kíváncsi rám. :S Én nem látom h az idősebb nőket, annyira érdeklik a fiatal férfiak. Most nem konkrétan erről az esetről vonom le ezt a következtetést.
Hát Kiric, úgy látom ez a 38 éves hölgy baromira nem kíváncsi rám. :S Én nem látom h az idősebb nőket, annyira érdeklik a fiatal férfiak. Most nem konkrétan erről az esetről vonom le ezt a következtetést.
A "bármilyen" -t vedd ki belőle, és akkor elismerem, amit írtál.
Arra írtam, hogy régi vágyad idősebb nővel lenni, de neked nővel, azaz bármilyen nő nemű lénnyel régi vágyad. Hisz, ha nem voltál még, akkor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:24

Már miért lenne mindegy?
Már miért lenne mindegy?
Neked mindegy volna már, az sem baj ha nő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 14:03

Remélem, hogy benne lesz/van a dologban, mert régi vágyam egy érett nővel együtt lenni.

Remélem, hogy benne lesz/van a dologban, mert régi vágyam egy érett nővel együtt lenni.

Továbbra is csak azt mondanám hűtsd le magad. Legyél kedves de ne tolakodó aztán majd alkulnak a dolgok ha ő is benne van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:31

Ez természetesen nekem is eszembe jutott, hogy nem azért segít. De ha már adott egy ilyen helyzet, akkor mégis csak érdemes lenne kihozni a helyzetből, amit lehet.

Ez természetesen nekem is eszembe jutott, hogy nem azért segít. De ha már adott egy ilyen helyzet, akkor mégis csak érdemes lenne kihozni a helyzetből, amit lehet.

Ne képzelegj előre. Ne gondold azt rögtön csak azért akar neked segíteni munkát találni mert ágyba akar veled bújni. Ébredj fel ne a vágyaid miatt veszítsd el a realítás érzékedet. Persze lehet hogy bejössz neki de ez a jővő zenéje. Hűtsd le magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 09. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 09. vasárnap 13:16

Képbe került nálam egy független, egyedülálló 38 éves nő.
A "sztori" az ő társaságával elszoktam járni focizni itt nálunk, és utána az egyik sráchoz felmentünk egy ilyen összejövetel félére, ott találkoztam vele, és azonnal megtetszett. Beszélgettünk egy kicsit, és szóba esett a munkanélküliségem, megbeszéltük, hogy elküldöm neki az önéletrajzom és próbál nekem segíteni, így is lett. Elvileg holnap v azután hívnak az állás kapcsolatban.
Rákérdeztem, hogy találkozhatnánk-e a közel jövőben. Erre azt írta, hogy ha sikerül az állást megszereznem, akkor megünnepeljük. Kérdés: Jól értem, hogy hajlandó velem találkozni? Érdemes közelednem felé a 12 év korkülönbség ellenére? Vagy ki, mit javasol?
A "sztori" az ő társaságával elszoktam járni focizni itt nálunk, és utána az egyik sráchoz felmentünk egy ilyen összejövetel félére, ott találkoztam vele, és azonnal megtetszett. Beszélgettünk egy kicsit, és szóba esett a munkanélküliségem, megbeszéltük, hogy elküldöm neki az önéletrajzom és próbál nekem segíteni, így is lett. Elvileg holnap v azután hívnak az állás kapcsolatban.
Rákérdeztem, hogy találkozhatnánk-e a közel jövőben. Erre azt írta, hogy ha sikerül az állást megszereznem, akkor megünnepeljük. Kérdés: Jól értem, hogy hajlandó velem találkozni? Érdemes közelednem felé a 12 év korkülönbség ellenére? Vagy ki, mit javasol?
Képbe került nálam egy független, egyedülálló 38 éves nő.

Törölt felhasználó (852615)
VIP

Kipróbálnék én is egy 40 feletti nőt! De sajna 40 felettivel még nem volt élményem !!
NEM TÁRSKERESŐ!
Kipróbálnék én is egy 40 feletti nőt! De sajna 40 felettivel még nem volt élményem !!
Most szívesen nyalnék egy érett puncit!Aztán jól telelőném!

nekem már megfordult a fejembe egy igazi érett nővel kipróbálni a szexet
Hmm de jó lenne egy 45-50éves hölgy most vagyok 25
eddigi legjobb élményem egy 40feletti hölgyel volt kívánom nagyon már