Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Fiatal férfi érett, idős nővel. Mi vonzza a fiatal fiúkat náluk lényegesen idősebb nőkhöz?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#225   2014. 03. 12. szerda 02:09
srác33 srác33
Csodálatos érzés! A Nő imádata, ahogy áhitattal felfedezni fel minden porcikáját, mag a puszta látvány is izgató, hát még érinteni, simogatni felfedezni mhhh....
#224   2014. 02. 14. péntek 17:33
tdi19 tdi19
Érdekel! Várom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2014. 02. 13. csütörtök 17:15
Hát akkor ezt jól vitattátok. A magam részéről lemondok erről az álmomról is. Nem akarok kis hülye naív lenni.
#223   2014. 02. 14. péntek 16:14
Oroszlány Oroszlány
Talán holnapra meglesz.
(Ez egy válasz csatti03 üzenetére (2014. 02. 14. péntek 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 14. péntek 15:21
És mikorra várhatjuk a beszámolódat?
#222   2014. 02. 14. péntek 15:21
csatti03 csatti03
És mikorra várhatjuk a beszámolódat?
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 14. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 14. péntek 14:41
Még alakul, hisz az ember a saját fejlődést tudja legrosszabbul megítélni, felmérni, megérteni. Azért már négy korszakomat sikerült megmagyaráznom.
#221   2014. 02. 14. péntek 14:41
Oroszlány Oroszlány
Még alakul, hisz az ember a saját fejlődést tudja legrosszabbul megítélni, felmérni, megérteni. Azért már négy korszakomat sikerült megmagyaráznom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 14. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907024)
2014. 02. 14. péntek 14:17
Azt hiszem én talán jogosan is várhatom, ha már ilyen "lavinát" indítottam el vele nyes
#220   2014. 02. 14. péntek 14:17
X Törölt felhasználó (907024)
Azt hiszem én talán jogosan is várhatom, ha már ilyen "lavinát" indítottam el vele nyes
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 21:18
Ez az értettnővel másként kell bánni....., mélyen megérintett. Nem a kifejezés, hanem átgondoltam saját szexuális korszakaimat, azokban a gondolkodásmódomat, a szexhez, a partnerekhez való hozzáállásomat. Kezd kialakulni a kép. Talán le is írom, ha már kissé leülepedett, megérett. Esetleg érdekelhet valakit, valakiket. Ha nem, akkor nem.
#219   2014. 02. 13. csütörtök 22:55
muszáj muszáj
Várjuk szerintem sokan,hogy le írd
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 21:18
Ez az értettnővel másként kell bánni....., mélyen megérintett. Nem a kifejezés, hanem átgondoltam saját szexuális korszakaimat, azokban a gondolkodásmódomat, a szexhez, a partnerekhez való hozzáállásomat. Kezd kialakulni a kép. Talán le is írom, ha már kissé leülepedett, megérett. Esetleg érdekelhet valakit, valakiket. Ha nem, akkor nem.
#218   2014. 02. 13. csütörtök 21:18
Oroszlány Oroszlány
#217   2014. 02. 13. csütörtök 17:15
X Törölt felhasználó (846377)
Hát akkor ezt jól vitattátok. A magam részéről lemondok erről az álmomról is. Nem akarok kis hülye naív lenni.
#216   2014. 02. 13. csütörtök 15:55
Ha már itt tartunk Te ugyanúgy megtetted...de ezt hagyjuk. Meg az egészet, mert ismét nem sikerült elkapd a fonalat, nem arról van szó amit írsz nyes Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni..és, hogy őszinte legyek nem is akarok smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 02. 13. csütörtök 15:43
Oroszlánnyal én is egyetértek ki is fejtettem hogyan. smile

Neked pedig azt mondom, hogy különbség Anita és Kitti valamint Éva és Barbara között van, függetlenül a koruktól. wink

Amúgy személyeskedj nyugodtan! Téged minősít.? smile
#215   2014. 02. 13. csütörtök 15:43
X Törölt felhasználó (745787)
Oroszlánnyal én is egyetértek ki is fejtettem hogyan. smile

Neked pedig azt mondom, hogy különbség Anita és Kitti valamint Éva és Barbara között van, függetlenül a koruktól. wink

Amúgy személyeskedj nyugodtan! Téged minősít.? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 15:25
Egyet értek Oroszlány! Egy érett Nőnek sokkal kevesebb gátlása van (azért nem írtam, hogy nincsenek, mert az új dolgoktól először mindenki megijed...említhetném itt pl a "feleségem mással kefél" topikot:P)
De tény, hogy egy tapasztalt Nő már tudja mi jó Neki és azt meg is akarja kapni, ezért tesz is érte, nem pedig csak fekszik az ágyon és várja, hogy mi fog történni...
Himbivaly:
1.Azt gondolom kicsit el vagy tévedve, az erotikus környezetben az általad érettnek titulált 50felett és lábról való leesés közötti kategória a "granny" kategóriába tartozik inkább, de kinek mi...
2.Szerintem most itt senki nem arról beszélt (ezekszerint rajtad kívül), hogy egy egészséges Nőnek van-e vagy nincs köze az öregséghez.
3.Ezekszerint Te ugyanúgy viselkedsz egy 22éves kiscicával, mint egy 40éves pumával...és szted ugyanazt is igénylik...hm, ha ezt így gondolod, akkor inkább tapasztalj még dolgokat ahelyett, hogy itt irogatsz ekkora böszmeségeket és próbálod osztani az észt kifinomult szókincseddel...
#214   2014. 02. 13. csütörtök 15:25
Egyet értek Oroszlány! Egy érett Nőnek sokkal kevesebb gátlása van (azért nem írtam, hogy nincsenek, mert az új dolgoktól először mindenki megijed...említhetném itt pl a "feleségem mással kefél" topikot:P)
De tény, hogy egy tapasztalt Nő már tudja mi jó Neki és azt meg is akarja kapni, ezért tesz is érte, nem pedig csak fekszik az ágyon és várja, hogy mi fog történni...
Himbivaly:
1.Azt gondolom kicsit el vagy tévedve, az erotikus környezetben az általad érettnek titulált 50felett és lábról való leesés közötti kategória a "granny" kategóriába tartozik inkább, de kinek mi...
2.Szerintem most itt senki nem arról beszélt (ezekszerint rajtad kívül), hogy egy egészséges Nőnek van-e vagy nincs köze az öregséghez.
3.Ezekszerint Te ugyanúgy viselkedsz egy 22éves kiscicával, mint egy 40éves pumával...és szted ugyanazt is igénylik...hm, ha ezt így gondolod, akkor inkább tapasztalj még dolgokat ahelyett, hogy itt irogatsz ekkora böszmeségeket és próbálod osztani az észt kifinomult szókincseddel...
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 14:29
Ezen az eltérő bánásmódon elgondolkodtam.
Szerintem nem én kívánom az eltérő bánásmódot, hanem én teremtem meg. A viselkedésemmel, a szexben szerzett tapasztalatommal, magabiztosságommal. Fiatal koromban, még ha nem is látszott, de voltak gátlásaim. (Na, ezt olvasná pár régi pasim, jót röhögne) De volt! Azóta tudom mi jó nekem, mit szeretek, mit akarok és ki is használom a pasikat, úgy hogy abba az irányba terelem őket, ami jó nekem. Persze nekik is.
#213   2014. 02. 13. csütörtök 15:20
Elfogadom, hogy mindenki változhat, változik, csak azt nem, hogy ennek populáció szinten határozott iránya lenne.
Mindenki más, más az útja is.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 14:29
Szerintem nem én kívánom az eltérő bánásmódot, hanem én teremtem meg. A viselkedésemmel, a szexben szerzett tapasztalatommal, magabiztosságommal. Fiatal koromban, még ha nem is látszott, de voltak gátlásaim. (Na, ezt olvasná pár régi pasim, jót röhögne) De volt! Azóta tudom mi jó nekem, mit szeretek, mit akarok és ki is használom a pasikat, úgy hogy abba az irányba terelem őket, ami jó nekem. Persze nekik is.
#212   2014. 02. 13. csütörtök 14:29
Oroszlány Oroszlány
#211   2014. 02. 13. csütörtök 13:58
Ezt az eltérő bánásmódot pedig egyszerűen nem értem! Nem is tapasztaltam. Más kérdés, hogy minden ember más, de a korral korreláló szignifikáns változást nem tapasztaltam az életemben. Az egyedi szórás sokkal nagyobb, mint bármi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 13:44
"Egy 38 éves lány max. annyiban különbözik egy tizenévestől, hogy pontosan tudja mit akar, mit akarhat az élettől, és ennek részeként a férfiaktól."

Én úgy gondolom, többek közt pont ezektől lesz valaki érett...az érettség lehet testi és agyi. Hiába esett át a klimaxon egy Nő, attól még lehet sík hülye és fordítva!
De úgy gondolom, hogy azon felül, hogy egy 35év feletti Nőnek a teste is egészen más mint egy 20onéves kislánynak (éppen ezért más bánásmódot is igényel, de ez más téma), pont az is különbözteti meg egy 20-25éves csitritől, hogy tudja mit akar az élettől, a férfiaktól, kialakult személyisége, stílusa, preferenciái és igényei vannak! Meg meri mondani, ha valami nem tetszik neki, viszont, ha jól bánsz Vele, Ő is maximálisan megad mindent...gondol olyan dolgokra is, törődik olyan dolgokkal is, amelyekkel egy huszonéves biztos nem, mert eszébe sem jut. Más fontos egy érett Nőnek és más egy kislánynak...
Egyébként a barátnőm 38, én most lettem 26, de nem Ő az első Nő az életemben, aki nálam jóval idősebb, viszont Vele tökéletes a harmónia!
#210   2014. 02. 13. csütörtök 13:52
Az "érett" szó bővebb szemantikai elemrésétől szeretnék eltekinteni!

Az erotikus környezetben a az érett szó kb. azt a korosztályt jelenti, amit leírtam, és nem a testi, szellemi, spirituális fejlettségre tesz utalást. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egy 38 éves lány max. annyiban különbözik egy tizenévestől, hogy pontosan tudja mit akar, mit akarhat az élettől, és ennek részeként a férfiaktól."

Én úgy gondolom, többek közt pont ezektől lesz valaki érett...az érettség lehet testi és agyi. Hiába esett át a klimaxon egy Nő, attól még lehet sík hülye és fordítva!
De úgy gondolom, hogy azon felül, hogy egy 35év feletti Nőnek a teste is egészen más mint egy 20onéves kislánynak (éppen ezért más bánásmódot is igényel, de ez más téma), pont az is különbözteti meg egy 20-25éves csitritől, hogy tudja mit akar az élettől, a férfiaktól, kialakult személyisége, stílusa, preferenciái és igényei vannak! Meg meri mondani, ha valami nem tetszik neki, viszont, ha jól bánsz Vele, Ő is maximálisan megad mindent...gondol olyan dolgokra is, törődik olyan dolgokkal is, amelyekkel egy huszonéves biztos nem, mert eszébe sem jut. Más fontos egy érett Nőnek és más egy kislánynak...
Egyébként a barátnőm 38, én most lettem 26, de nem Ő az első Nő az életemben, aki nálam jóval idősebb, viszont Vele tökéletes a harmónia!
#209   2014. 02. 13. csütörtök 13:50
Félreértesz valamit!

Csak annyit mondok, hogy egy egészséges nőnek semmi köze az öregséghez, még közelítőleg sem, a harmincas éveiben! heureka

Örülök, hogy rájöttél, minden ember más. Gratulálok!

#208   2014. 02. 13. csütörtök 13:44

#207   2014. 02. 13. csütörtök 13:19
A fölnőtt nő - kamasz srác rovatban bizonyára helye van. smile

Nem kedves Oroszlány Te még nem vagy érett, bár lehetsz érettebb a korodnál. Amennyire én tudom az is vagy. smile

Mindenesetre, ha már így megemlítetted, nem teheted meg Velem, hogy nem írod meg, mert közutálat tárgyává tennél, és kénytelen lennék mindenkit leverni. Ne légy kegyetlen!
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 13. csütörtök 13:13
Aranyos vagy ezzel a meghatározással, de én, ha kérdeznék, biztosan az érett kategóriába sorolnám magam. Lehet, hogy ez öregítene?
Akkor nem is írom meg, hogy volt egy sokkal fiatalabb gyerekkel dolgom mert OFF lenne. wink crazya
#206   2014. 02. 13. csütörtök 13:13
Oroszlány Oroszlány
Aranyos vagy ezzel a meghatározással, de én, ha kérdeznék, biztosan az érett kategóriába sorolnám magam. Lehet, hogy ez öregítene?
Akkor nem is írom meg, hogy volt egy sokkal fiatalabb gyerekkel dolgom mert OFF lenne. wink crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 13. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 02. 13. csütörtök 13:06
Az "érett" szónak számos jelentése van. Egy öt éves is lehet "érett", ha a koránál fejlettebb mentálisan és/vagy testileg.

A Gg szöveg környezetében az "érett" egy finomkodó kifejezés "már bőven nem fiatal" jelentéssel, de valahol az öreg előtt. smile Ilyenformán egy lányt érettnek nevezni valahol a klimax és a lábról való konkrét leesés között lehet nevezni. Magyarul valahonnan ötven után kezdődően nagyjából hetvenig befejezően. nyes

Középkorúnak is mondjuk negyventől a klimaxig. smile

Nyilván a férfiakat is osztályozhatnánk itt, nem akarok szexista lenni, de kérdezted.

Te konkrétan a fiatal, de már nem csitri kategóriába tartozol szerintem. smile

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 03. 05. kedd
Üzenetek: 385db
Utolsó üzenet: 2021. 12. 15. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!