Charlotte, legyszi kuldjel inkabb nekem egy mailt.
Az en mailem nagyon jol mukodik...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 16:17
Az en mailem nagyon jol mukodik...!

Törölt felhasználó (21812)

Akkor a te maileddel lehet hiba, mert most a hivatalos mélcímemről küldtem, ami soha nem mondott még csődöt.
Priviben megírom.
Priviben megírom.
ok küldtem Neked levelet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 16:17

Törölt felhasználó (21812)

Akkor a te maileddel lehet hiba, mert most a hivatalos mélcímemről küldtem, ami soha nem mondott még csődöt.
Priviben megírom.
Priviben megírom.
Őszinte legyek:A pénztárcája vastagságát
és igy nézi

Nem tudom, hogy megtudom e állapitani, de kipróbálhatjuk! A cimem: dborbala@eunet.yu
jó kérdés
ez név vagy jelző???
ISMERI VALAKI VIGYORIT??????????
ISMERI VALAKI VIGYORIT??????????

MIT IS?
VÁLASZT

Ez biztos?
Ez nem feltétlen igaz én pl a kezét és utánna a szemét

bakker egy tok normalis gondlkodasu lany!:Dezigen!
a szemét, mindenképpen először azt. abban minden benne van. a külsőben csak a tisztaság és az ápoltság a fontos. ugyan nem a külsőhöz tartozik, de nagyon fontos: ahogyan és amit mond. ennyi.
nincs válasz?
Nemrég egy hölgy ismerősöm válasza az volt erre a kérdésemre, hogy az ágyékát :)
Én a szemeit nézem, meg azt hogy igényes és ápolt legyen, meg imádom a formás popsikat (és az jobban látszik ha nem ott van a tárcád:))
köszike Gaby szerintem a fiuk tanlnak belöle.

Mint ügyfélfogadó, én a férfiak kezével találkozom először. Egy ápolt kéz nálam nyerő. Aztán a többi. Például a hangja is, bár azt nem látom - mielőtt még helyreigazítanátok -.
Rajtam először a nők a szemimet nézik és ha abba egyszer már belenéztek akkor elvesztek!