a kisebbítés után meg pláne....kivágott mellbimbó stb...nem túl biztató
(Ez egy válasz Szvidi üzenetére (2007. 08. 21. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 09:16
(Ez egy válasz Szvidi üzenetére (2007. 08. 21. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok
Semmi gond. Részemről tisztázva... Néha megvan a hátránya az irott szövegnek, mert nem érezni ki belőle az igazi mondanivalót és annak érzelmi hátterét..
Nem olyan régen voltam egy hazai viszonylatban jónak számító plasztikai orvosnál, hogy mit tudna mondani a mellem kisebbitésére vonatkozóan...Mutatott képeket, gyorsan ledarálta a megszokott kis mondanivalóját...Hál isten nem voltak komolyak a szándékaim a dologgal kapcsolatban, mert ezek után nagyon elment a kedvem az egésztől. Még egy év múlva is durván látszanak a vágás nyomai.
Hmm....
Semmi gond. Részemről tisztázva... Néha megvan a hátránya az irott szövegnek, mert nem érezni ki belőle az igazi mondanivalót és annak érzelmi hátterét.. Nem olyan régen voltam egy hazai viszonylatban jónak számító plasztikai orvosnál, hogy mit tudna mondani a mellem kisebbitésére vonatkozóan...Mutatott képeket, gyorsan ledarálta a megszokott kis mondanivalóját...Hál isten nem voltak komolyak a szándékaim a dologgal kapcsolatban, mert ezek után nagyon elment a kedvem az egésztől. Még egy év múlva is durván látszanak a vágás nyomai.
Hmm....
szerintem tuti rájátszik(valamennyit)...csak a miértete nem érte.KA helyére vágyik a magyar médiában..
(Ez egy válasz Szvidi üzenetére (2007. 08. 22. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 07:57
Az a helyzet, hogy más a nagyobbítás ás más amit én szerettem volna. A kicsinyítésnél teljesen átvágják a mellet lentről felfelé..:((
És hidd el soha nem lesz olyan szép, mint az original
Beára visszatérve...Találtam a bordán képeket, interjúkat...durva...Bea kiszállt a Merciből és azt mondta, örül, ha egyáltalán tudja melyik a kerék... hihetetlen, szerintem direkt csinálja. Ha nem akkor naon gáz...
Beára visszatérve...Találtam a bordán képeket, interjúkat...durva...Bea kiszállt a Merciből és azt mondta, örül, ha egyáltalán tudja melyik a kerék... hihetetlen, szerintem direkt csinálja. Ha nem akkor naon gáz...
KA? Annyira béna az a csaj... Nem is érdemes róla szót ejteni sem
És nem érdem olyan hülyének lenni, vagy látszani, mint KA!!!!
In my opinion... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 09:34
És nem érdem olyan hülyének lenni, vagy látszani, mint KA!!!!
In my opinion... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem tuti rájátszik(valamennyit)...csak a miértete nem érte.KA helyére vágyik a magyar médiában..
Na ja, doki vagyok, de nem orvos...
Így nem értek hozzá, és ahogy így leírod... Hááát, elég borzalmasan hangzik...
De fenntartom, hogy a legtöbb nő nincs megelégedve a méretével. Ha kicsi - nagyobbat akar, ha nagynak találja - kissebbítené.
Szerintem pedig inkább az embernek el kell fogadnia önmagát olyannak, amilyen. Én úgy gondolkodom, hogy a partnerem is fogadjon el olyannak, amelyien vagyok. Kicsit pocakos, átlagos méretű pasi, és mégsem akarok hatalmas cerkát magam alá...
(na jó, a pociból leadhatnék...
).
(Ez egy válasz Szvidi üzenetére (2007. 08. 22. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 07:57
De fenntartom, hogy a legtöbb nő nincs megelégedve a méretével. Ha kicsi - nagyobbat akar, ha nagynak találja - kissebbítené. Szerintem pedig inkább az embernek el kell fogadnia önmagát olyannak, amilyen. Én úgy gondolkodom, hogy a partnerem is fogadjon el olyannak, amelyien vagyok. Kicsit pocakos, átlagos méretű pasi, és mégsem akarok hatalmas cerkát magam alá...
).
Az a helyzet, hogy más a nagyobbítás ás más amit én szerettem volna. A kicsinyítésnél teljesen átvágják a mellet lentről felfelé..:((
nem tudom...én például piszkosul hiú vagyok...nincs is pocakom..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 19:30
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ja, doki vagyok, de nem orvos...
De fenntartom, hogy a legtöbb nő nincs megelégedve a méretével. Ha kicsi - nagyobbat akar, ha nagynak találja - kissebbítené.
Szerintem pedig inkább az embernek el kell fogadnia önmagát olyannak, amilyen. Én úgy gondolkodom, hogy a partnerem is fogadjon el olyannak, amelyien vagyok. Kicsit pocakos, átlagos méretű pasi, és mégsem akarok hatalmas cerkát magam alá...
).
De fenntartom, hogy a legtöbb nő nincs megelégedve a méretével. Ha kicsi - nagyobbat akar, ha nagynak találja - kissebbítené. Szerintem pedig inkább az embernek el kell fogadnia önmagát olyannak, amilyen. Én úgy gondolkodom, hogy a partnerem is fogadjon el olyannak, amelyien vagyok. Kicsit pocakos, átlagos méretű pasi, és mégsem akarok hatalmas cerkát magam alá...
).
A hiúság egy dolog... Na és, ha elégedetlen vagy a cerka mértével, akkor kés alá fexel egy esetleges pár centiért? Mert itt errő volt szó, bár olyan műtétről még nem hallottam, hogy a pasi kicsinyíteni akarta a számára túlméretes ceruzát (legfejlebb a teljes eltávolítás a nemváltó műtétnél).
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 08. 24. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 22:37
nem tudom...én például piszkosul hiú vagyok...nincs is pocakom..
Láttam szombaton a cha-cha cha-ban a Kelemen Annát....hát jobb lett volna ha inkább nem ...
)
Beusról semmi hir?
)Beusról semmi hir?
Na mizujs fórumozók? Nagy a csend...
Te doki nem is tudtam, h Bea kolleginád!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 13. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ezt szerintem így, ebben a formában nem igaz. Szerintem nem vagyunk kollégák, én ugyanis nem vagyok... khm.... szóval "az"... Tudtommal pedig Beácska se doki, csak nagyon szeretne az lenni, de a bulvárhírek szerint már hatodjára ugrik neki a római jognak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
a fransziába azé korrepetálnám!
persze ezt direkt adtam fel Neked! gtam Gózongyulabácsi magasröptűjét Te is ösmered!
a média mindenre harap.
állítólag a "megtalálták a barcikai ősanyát" c. szenzációt a Megy a gőzös alkotói /a Koltai "gyerek"/ hintette el a médiában! és nem ráharaptak?
hát nem azé, de tennap a Balagénál is "sugárzott belőle az értelem"! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 17:12
persze ezt direkt adtam fel Neked! gtam Gózongyulabácsi magasröptűjét Te is ösmered!
a média mindenre harap.
állítólag a "megtalálták a barcikai ősanyát" c. szenzációt a Megy a gőzös alkotói /a Koltai "gyerek"/ hintette el a médiában! és nem ráharaptak?
hát nem azé, de tennap a Balagénál is "sugárzott belőle az értelem"! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ezt szerintem így, ebben a formában nem igaz. Szerintem nem vagyunk kollégák, én ugyanis nem vagyok... khm.... szóval "az"... Tudtommal pedig Beácska se doki, csak nagyon szeretne az lenni, de a bulvárhírek szerint már hatodjára ugrik neki a római jognak...
Na ja, a "Megy a gőzős" kamu ősanyját nagyon bekajolták...
Tegnap volt a werkfilmje valamelyik adón, az előzetesek alapján nem gyenge lesz! Már a werkfilmen is jóket röhögtem, hát még élesben.
Bea? (Már hogy maradjunk a témánál). Gózon Gyula idevágó magasröptűje megvan, de mondom, Bea szerintem nem lesz sosem kollegina. Ugyanis egyenlőre nem akarom a végbelem áruba bocsátani, attól meg nem géle, hogy belőle valaha is doki lesz... Fransziatudása???? Ekkora arccal???
SZtem arra is finnyázna.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 19. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 08:06
Tegnap volt a werkfilmje valamelyik adón, az előzetesek alapján nem gyenge lesz! Már a werkfilmen is jóket röhögtem, hát még élesben.Bea? (Már hogy maradjunk a témánál). Gózon Gyula idevágó magasröptűje megvan, de mondom, Bea szerintem nem lesz sosem kollegina. Ugyanis egyenlőre nem akarom a végbelem áruba bocsátani, attól meg nem géle, hogy belőle valaha is doki lesz... Fransziatudása???? Ekkora arccal???
SZtem arra is finnyázna.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 19. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a fransziába azé korrepetálnám!
a média mindenre harap.
hát nem azé, de tennap a Balagénál is "sugárzott belőle az értelem"!
a média mindenre harap.
hát nem azé, de tennap a Balagénál is "sugárzott belőle az értelem"!
te egy istennő vagy
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Márminthogy ÉÉÉÉÉNN???
Ez 2 okból lehetetlen:
1.: Csak félisten vagyok.
2.: Nem vagyok nő!
De komolyan: ez nem fórumozás! Mellőzd kérlek az ilyen benyögéseket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 17:48
Ez 2 okból lehetetlen:
1.: Csak félisten vagyok.
2.: Nem vagyok nő!
De komolyan: ez nem fórumozás! Mellőzd kérlek az ilyen benyögéseket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (149692)
te egy istennő vagy
Szia Bea amit müveltél a kiválasztott cimü müsorban az nagyon gáz volt,az a mű remegés amit elöadtál meg ,hogy nem tudtad a kezed olyan gyorsan leengedni hogy elaludjon a gyertya.akkora kamu az a müsor te meg még rápakolsz nagyon gáz.
Szerintem ezt nagyon benézted...
Kötve hiszem, h Bea ide belátogatna. Ez egy róla szóló topic (képek, vélemények), de szerintem a Bea nem is tudja, hogy létezik ez a fórum, és ez a téma. (Ez egy válasz alfagyuri üzenetére (2008. 04. 05. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 21:25
Kötve hiszem, h Bea ide belátogatna. Ez egy róla szóló topic (képek, vélemények), de szerintem a Bea nem is tudja, hogy létezik ez a fórum, és ez a téma. (Ez egy válasz alfagyuri üzenetére (2008. 04. 05. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Bea amit müveltél a kiválasztott cimü müsorban az nagyon gáz volt,az a mű remegés amit elöadtál meg ,hogy nem tudtad a kezed olyan gyorsan leengedni hogy elaludjon a gyertya.akkora kamu az a müsor te meg még rápakolsz nagyon gáz.
Mióta ilyen kis töltött galamb, szerintem még vonzóbb (a kiválasztottban nem véletlenül volt a derekán olyan vastag öv
)
.
A szemei , a szája, a hangja különösen vadító, ő az a nő, akit még mázsásra behízva is megdugnék, pedig nem vagyok a dagiszex híve. Akárhányszor meglátom, egyből arra gondolok, hogy "ez" egy vadállat.
Ez a széles csipő is azt sugallja, hogy igen termékeny forma, az ilyet meg minden férfi meg akarjaaszni.
).
A szemei , a szája, a hangja különösen vadító, ő az a nő, akit még mázsásra behízva is megdugnék, pedig nem vagyok a dagiszex híve. Akárhányszor meglátom, egyből arra gondolok, hogy "ez" egy vadállat.
Ez a széles csipő is azt sugallja, hogy igen termékeny forma, az ilyet meg minden férfi meg akarjaaszni.
Hááát, nekem se régen, se most nem jön be csaj...
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 04. 12. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 22:51
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 04. 12. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Mióta ilyen kis töltött galamb, szerintem még vonzóbb (a kiválasztottban nem véletlenül volt a derekán olyan vastag öv
)
.
).

barrano

Adry78
Lenka S