Hargitai Bea
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#43   2007. 08. 09. csütörtök 18:51
tom1019 tom1019 VIP Admin
bocsi, de szerintem félreértettük egymást, de engemet Te biztosan!

én nem azt mondtam (a kritikádra a bőrével kapcsolatban), hogy Ő nem volt soha playmate, hanem azt, hogy ne hasonlítsd össze a 17-18 éves képeit a mai önmagával, vagy esetleg a mai képeivel!
Arról nem is beszélve, hogy én a hétköznapi nőre gondoltam (mert gondolom nem egy fotózáson láttad élőben, hanem valahol a hétköznapi életben esetleg smink és beállítás nélkül, mint a példáimban felhozott képeimen szereplő hölgyek) és nem a fotózásra előkészített szexi modellre.
nyilván ő is öregedett és már nem olyan szép a bőre mint "fénykorában", és én erre hoztam az amerikai sztárok példáit, akik bizony a sok ráncfelvarrás és plasztika után sem olyanok, mint 20 éves korukban, amikor a legfotogénebbek voltak!
(lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam előző hsz-ben, de ezt akartam kihozni azok után, amikor az 54-es hsz-ben nyilatkoztál Beáról)
Az igaz, hogy nem 40 éves, de vannak akik korábban öregednek, főleg ha folyamatosan nem tesznek szépségük megőrzése érdekében, és valóban a példám is egy kicsit sarkított volt, mert nem lehet összehasonlítani egy 40 éves nőt egy 25 év körülivel....habár vannak nagyon sok szép 40-es nők, de őket is a fotózásra tuningolják fel a legtöbb esetben! nyes
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 15:13
te tévedésben vagy!ő volt minden idők legfiatalabb play mate-je.már 17évesen benne volt a playboyba.azóta még kétszer.
egyébként meg nem éretem minek vágsz ide be amerikai sztárokat akik vagy 40 felett vannak vagy közel a 40-hez...beácsak asszem 24 vagy 25 szóval nem igazán jó a példád!!!!!
#42   2007. 08. 09. csütörtök 16:00
Ranger.25 Ranger.25
Kösz!!!
csak itt még nem voltak megcsinálva a mellei és a szája..
Katus A-nak(többszörös aerobic világbajnok) volt ezután kb 3 évig a barátnője...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
2007. 08. 09. csütörtök 15:45
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#41   2007. 08. 09. csütörtök 15:45
X Törölt felhasználó (75419)
#40   2007. 08. 09. csütörtök 15:13
Ranger.25 Ranger.25
te tévedésben vagy!ő volt minden idők legfiatalabb play mate-je.már 17évesen benne volt a playboyba.azóta még kétszer.
egyébként meg nem éretem minek vágsz ide be amerikai sztárokat akik vagy 40 felett vannak vagy közel a 40-hez...beácsak asszem 24 vagy 25 szóval nem igazán jó a példád!!!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 09. csütörtök 13:20
mikor volt ő playmate?
ne keverd össze a profi fotózáson és képeken kihozott szexis és erotikus alanyt, a hétköznapi valósággal, valamint a kor előre haladtával való változással!
gyorsan nézd meg a hollywoodi sztárokat a retusált fényképeken és évek múlva a valóságban
(de erre itt a GG-n is van elég példakép különböző rovatokban, de itt a fórum egyes topicjaiban is bőven!)

(Teri Hatcher)

(Melanie Griffith)

(Carmen Electra)
- és akkor a testükről ne is beszéljünk!
#39   2007. 08. 09. csütörtök 13:20
mikor volt ő playmate?
ne keverd össze a profi fotózáson és képeken kihozott szexis és erotikus alanyt, a hétköznapi valósággal, valamint a kor előre haladtával való változással!
gyorsan nézd meg a hollywoodi sztárokat a retusált fényképeken és évek múlva a valóságban
(de erre itt a GG-n is van elég példakép különböző rovatokban, de itt a fórum egyes topicjaiban is bőven!)

(Teri Hatcher)

(Melanie Griffith)

(Carmen Electra)
- és akkor a testükről ne is beszéljünk!
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 13:00
ezt csak megerősíteni tudom saját személyes élményeim kapcsán...a bőre csúnya, szerintem öregebbnek,használtabbnak néz ki mint ahány éves és elég szar lábai vannak(vádlija nagyon gáz).pláne ha arra gondolok,hogy egy playmate.szóval élőben nem egy nagy durranás.
#38   2007. 08. 09. csütörtök 13:00
Ranger.25 Ranger.25
ezt csak megerősíteni tudom saját személyes élményeim kapcsán...a bőre csúnya, szerintem öregebbnek,használtabbnak néz ki mint ahány éves és elég szar lábai vannak(vádlija nagyon gáz).pláne ha arra gondolok,hogy egy playmate.szóval élőben nem egy nagy durranás.
(Ez egy válasz Szvidi üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:24
Hát érdekes téma Hargitai Bea. Az emberek csodát remélnek, és értetlenkednek amikor meglátják Őt egy kuton, és kiderül h milyen a bőre. Ő is ember és biztos rengeteg hibája van. Mondjuk az agyi kapacitásai tényleg nem behatárolhatóak smile viszont néha szórakoztató ez a fajta ember. Én taliztam már vele, beszéltünk, és jófej volt, közvetlen. Csak élőben azért mások a paraméterei, mindenki más képen, ez evidens... smile
#37   2007. 08. 08. szerda 16:43
új sztorim van annával kapcsolatban!
betegyem??? nyes

látod én nem offolok, és beteszek egy Beás képet is:

sőt...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:48
találomra előhúztam egy topicot a kalapból!

a lényeg: a szakadék szélén lévőt ezzel a mélybe löktem!
#36   2007. 08. 08. szerda 14:48
surdapapa surdapapa
találomra előhúztam egy topicot a kalapból!

a lényeg: a szakadék szélén lévőt ezzel a mélybe löktem!
#35   2007. 07. 13. péntek 11:52
DrAnthony DrAnthony VIP
#34   2007. 06. 29. péntek 08:24
Szvidi Szvidi
Hát érdekes téma Hargitai Bea. Az emberek csodát remélnek, és értetlenkednek amikor meglátják Őt egy kuton, és kiderül h milyen a bőre. Ő is ember és biztos rengeteg hibája van. Mondjuk az agyi kapacitásai tényleg nem behatárolhatóak smile viszont néha szórakoztató ez a fajta ember. Én taliztam már vele, beszéltünk, és jófej volt, közvetlen. Csak élőben azért mások a paraméterei, mindenki más képen, ez evidens... smile
#33   2007. 06. 24. vasárnap 10:27
mona20 mona20
elég hülyét alakított...ezzel is csak az iq szintjét mutatta eplus2
(Ez egy válasz imi9 üzenetére (2007. 05. 11. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 21:01
Fiúk Figyelem!A tegnapi Balázs showban,ha valaki nem látta volna:Beácska annyira TUTI,hogy bevallása szerint KB.este 19.00-tót,következő nap De.10.00-ig szeretkeztek!!!!!!Még pisilni sem mentek!CSAK AZ LENNE A KÉRDÉSEM,Ő KÖZBEN MIT CSINÁLT!!!!!Hát,én kiváncsi lennék rá!
#32   2007. 06. 23. szombat 19:52
Sacka Sacka
Ez a csaj nagyon gáz. Az egy dolog, hogy ronda feje van förtelmes bőrrel, de agyilag is titokzokni.
#31   2007. 06. 21. csütörtök 15:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Tény, hogy eléggé "kiélt"-nek tűnik mostanság. Szedett is magára egy kis súlyfelesleget, és főleg az arcán viseli a élet súlyának nyomait. Nekem mondjuk eredendően nem jön be a csaj (tán 1-2 régi képén úgy-ahogy), nekem ugyanaz a metserkélt műszőke műnő, mint a többiek (nem írok neveket)...
(Ez egy válasz mykie üzenetére (2007. 05. 25. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 09:17
Amikor ezek a képek készültek,még talán jó csaj volt...nem sokkal a 18.szülinapja után.Ma már csak a média sztárolja...SZERINTEM
#30   2007. 06. 12. kedd 10:06
surdapapa surdapapa
A NEKATO jegyében:

#29   2007. 05. 25. péntek 09:17
mykie mykie
Amikor ezek a képek készültek,még talán jó csaj volt...nem sokkal a 18.szülinapja után.Ma már csak a média sztárolja...SZERINTEM
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 27. péntek 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 02:05
Köszi! Valóban nem rossz kép!
Nos, ő is Hargitai Bea:

#28   2007. 05. 25. péntek 07:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
Hargitai Bea ráhajtott Fábryra

"Hargitai Bea nyíltan kikezdett Fábry Sándorral az Esti Showder felvételén
A szőke bombázó ajánlatát Fábry ugyan udvariasan hárította, de Zsuzsit, aki már több mint tíz éve a showman kedvese, aligha teszi boldoggá, hogy párja állandó kísértésnek van kitéve a műsorban.
Az Esti Showder csütörtöki adásában Fábry Sándor igazi nehézbombázókat vonultat fel. A showman vendége Hargitai Bea, Sári Évi, Kocsis Orsi és a két R-Go gida.

Ezen az estén talán Fábry volt a legirigyeltebb férfi, főként, hogy a szőke playmate az egész interjú alatt flörtölt vele, és csakúgy forrt a levegő körülöttük. Bea kijelentette, hogy már két éve nincsen párja, nyitott minden új kapcsolatra. Szerinte erre tökéletesen alkalmas lenne Fábry, aki itta a lány szavait.

– Sanyi roppant udvarias volt, igazi úriemberként viselkedett. Még az extra kívánságaimat is teljesítette: beszerzett nekem egy rózsaszín bögrét és egy rózsaszín szívószálat is – mesélte ábrándosan a szőke szépség.

– Mindenképp zavarba akartam hozni, ezért elkezdtem vele flörtölni. Azt hittem jobban fog majd csipkelődni, de elég jól viselte az ostromot, pillanatok alatt lefegyverzett.

Bea egyébként éppen azokat a tulajdonságokat szereti egy férfiban, amelyek Fábry erősségei.

– Számomra nem a külső számít, hanem az, hogy határozott és szórakoztató legyen, és fél perc alatt levegyen a lábamról. Sanyi pont ilyen férfi, elaléltam a humorától. Órákig képes lettem volna hallgatni.

Bár a szexi playmate ostromának csak kevesen tudnak ellenállni, úgy tűnt, Fábryt nem lehet elcsábítani. A showman ugyanis több mint tíz éve él párkapcsolatban barátnőjével, Zsuzsival, akit épp az egyik fellépésén szúrt ki magának.

Szőke bombázók ide, barna cicababák oda, Fábry Sándor ellenáll a kísértésnek. Legalábbis a kamerák kereszttüzében biztosan."

#27   2007. 05. 23. szerda 15:07
devilses devilses
arra én is nagyon kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz imi9 üzenetére (2007. 05. 11. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 21:01
Fiúk Figyelem!A tegnapi Balázs showban,ha valaki nem látta volna:Beácska annyira TUTI,hogy bevallása szerint KB.este 19.00-tót,következő nap De.10.00-ig szeretkeztek!!!!!!Még pisilni sem mentek!CSAK AZ LENNE A KÉRDÉSEM,Ő KÖZBEN MIT CSINÁLT!!!!!Hát,én kiváncsi lennék rá!
#26   2007. 05. 18. péntek 03:11
DrAnthony DrAnthony
#25   2007. 05. 11. péntek 21:01
imi9 imi9
#24   2007. 05. 11. péntek 20:41
X Törölt felhasználó (80046)
Csak olyan buta mint a segg !! hidd el !
(Ez egy válasz aaj üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 18:58
ezidáig nem tudtam ki ő....
de láttam valahol..és nagyon kellemesen csalódtam benne...isteni a humora...nagyon jó ember.......

... 2 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barrano barrano
Nyitás ideje: 2006. 06. 23. péntek
Üzenetek: 103db
Utolsó üzenet: 2015. 09. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!