Simán be mersz menni egy sexshopba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#212   2024. 11. 21. csütörtök 19:13
Zsuzsika-0000001 Zsuzsika-0000001
A szexboltban általában segítőkész az eladó nekem pozitív tapasztalatom van. Ráadásul nem árt megnézni, mit vesz az ember általában több fajtából választom a legjobb darabot. Első alkalommal még furcsa érzés mert ismeretlen terület másodszor már boltként kezeli az ember.
#211   2024. 11. 16. szombat 08:38
csak.6 csak.6
Én már simán besétálok, de az első alkalomra felkészültem,hogy pontosan miket akarok,milyen kérdéseim vannak. Elég szégyenlős tudok lenni,de ezt megtudtam lépni.
#210   2024. 10. 02. szerda 15:10
robertooo71 robertooo71
A Tőrzs utcán?
(Ez egy válasz nyirsegifiu üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 09:16
Én abból a városból írok, ahol egyszer kiraboltak egy szexshop-ot, mert az IQ mínusz rabló dohányboltan nézte.
Igen! A helyes megfejtés Nyíregyháza. Meglepő, de Nyíregyházán több szexshop is van. A legrégebbi a Deák Ferenc utcán nyílt, ahol kabinok is voltak. Azt nem tudom, hogy üzemel-e még, de a legújabb Nyíregyháza - Örökösföldön egy nagyon kellemes üzlet egy még kellemesebb huszonéves eladó hölggyel. Az üzlet hatalmas, rendkívüli a választék és rengeteg akció is van. Nem reklámból írom mindezt, csupán csak azért, mert jó a tapasztalatom az üzlettel. Ha Google értékelést is írsz ott bent az üzletben, ajándékot is kapsz. Az árak? Szerintem tök jók. Ugyanis, ha helyben vásárolsz a szállítási költséget máris megspóroltad, mert az árak vetekednek a legismertebb online webshopokkal. Hihetetlen, de az eladó hölgy a termékekről tud beszélni, még javaslatokat és ajánlatot is tesz egy - egy termék kiválasztásánál. Azt nem tudom, hogy ezeket a tapasztalatokat vevői visszajelzésekből szerzi, vagy netán ő maga is kipróbálta? Ezt még nem mertem megkérdezni. Szóval én be mertem oda menni simán és többször is bementem már. Menjetek ti is bátran!
#209   2024. 09. 12. csütörtök 20:38
InterJoy InterJoy VIP
Igen, síkosítót a városi intimshop-ban szoktam személyesen venni.
Ha elfogyott, és _végre_ nem kell túlóráznom - hehe most végre egy ilyen (túlóramentes) időszak jön vigyor3 -, nem sokat agyalok, szemrebbenés nélkül behúzok és egyből kérek 2 tubussal.
Legutóbb egyébként még kedélyesen el is beszélgettem átlag napi témákról a bolt főnökével amíg izzította a kártyaterminált, akkor ő volt épp a kiszolgáló.
#208   2024. 09. 05. csütörtök 07:49
piicilany piicilany
Simán bemegyek....többször voltam már.
#207   2024. 09. 05. csütörtök 07:22
Szolidan feleséggel Szolidan feleséggel VIP
Mért ne...
#206   2024. 09. 03. kedd 12:04
arka arka
Én nemrég voltam (életemben először), de minden különösebb gátlás nélkül besétáltam. Bent sem izgattam magam különösen, szerintem az eladó feszültebb volt, amikor elkezdtem feltenni a kérdéseimet a vibrátorokkal kapcsolatban.

Közben bejött egy elég dekoratív hölgy, aki inkább félreállt fehérneműket nézegetni, szerintem ő izgult kicsit.

A végére az eladó (amúgy egy férfi) oldódott, nyugodtan meg tudtuk beszélni, amit kellett.

Sajnos a vibrátor nem aratott töretlen sikert itthon.
#205   2024. 08. 29. csütörtök 09:16
nyirsegifiu nyirsegifiu
Én abból a városból írok, ahol egyszer kiraboltak egy szexshop-ot, mert az IQ mínusz rabló dohányboltan nézte.
Igen! A helyes megfejtés Nyíregyháza. Meglepő, de Nyíregyházán több szexshop is van. A legrégebbi a Deák Ferenc utcán nyílt, ahol kabinok is voltak. Azt nem tudom, hogy üzemel-e még, de a legújabb Nyíregyháza - Örökösföldön egy nagyon kellemes üzlet egy még kellemesebb huszonéves eladó hölggyel. Az üzlet hatalmas, rendkívüli a választék és rengeteg akció is van. Nem reklámból írom mindezt, csupán csak azért, mert jó a tapasztalatom az üzlettel. Ha Google értékelést is írsz ott bent az üzletben, ajándékot is kapsz. Az árak? Szerintem tök jók. Ugyanis, ha helyben vásárolsz a szállítási költséget máris megspóroltad, mert az árak vetekednek a legismertebb online webshopokkal. Hihetetlen, de az eladó hölgy a termékekről tud beszélni, még javaslatokat és ajánlatot is tesz egy - egy termék kiválasztásánál. Azt nem tudom, hogy ezeket a tapasztalatokat vevői visszajelzésekből szerzi, vagy netán ő maga is kipróbálta? Ezt még nem mertem megkérdezni. Szóval én be mertem oda menni simán és többször is bementem már. Menjetek ti is bátran!
#204   2024. 08. 20. kedd 12:09
Kettesben 75 Kettesben 75 VIP
Igen bármikor!
#203   2024. 08. 15. csütörtök 21:50
Im1982 Im1982
Be
Nincs ebben semmi szégyellnivaló, nem mindenki egy beteges hajlamú ember aki bemegy egy szexshopba
Persze vannak beteges hajlamú emberek is akik bejárnak oda de ha én bemegyek nem azért megyek be, mert abberált hajlamaim lennének
#202   2024. 07. 04. csütörtök 16:10
Szolidan feleséggel Szolidan feleséggel VIP
De azért ebben a boltban nem szeletelik a kolbaszokat..
(Ez egy válasz IZH2715 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 01:21
Miért ne merne bárki , hisz az pont ugyanolyan bolt mint bármelyik másik.
#201   2024. 07. 01. hétfő 01:21
IZH2715 IZH2715
Miért ne merne bárki , hisz az pont ugyanolyan bolt mint bármelyik másik.
#200   2024. 06. 29. szombat 09:26
platon7477 platon7477
Igen.
#199   2024. 03. 02. szombat 20:57
X Törölt felhasználó (4735352) VIP
az egyikben van bújóhely egyszer gondoltam befoglalom kettőnknek búvóhelynek. De mivel Ővele az első lett volna így valami diszkrétebbre esett végül a választás. Hogy végül később miért nem mentünk oda azt nemtom. Lehet bejöttek a korábbiak...
#198   2024. 02. 15. csütörtök 14:52
lesliet lesliet
Simán, bár inkább online rendelek én is
#197   2024. 02. 12. hétfő 16:55
X Törölt felhasználó (4647282)
Simán bemegyek,de inkább rendelni szoktam, most a gg sexshopbol rendeltem új játékszert smile
#196   2024. 02. 08. csütörtök 10:55
Dolmans Dolmans
Igen
Nem rég vettem a páromnak egy mű faszt
Orális kényeztetés közben használjuk.
De böviteném még ha van javaslat, jöhet.
#195   2024. 01. 22. hétfő 07:43
Dzsoze Dzsoze
Simán
#194   2024. 01. 21. vasárnap 12:26
X Törölt felhasználó (4732472)
Én szívesen lennék dolgozó egy szexshopba eladó vagy biztiboy ))))
örömmel mennék dolgozni minden reggel smile
#193   2024. 01. 17. szerda 19:37
zsoca1015 zsoca1015
Bármikor, ha arra járok worship

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: sweetred sweetred
Nyitás ideje: 2013. 04. 08. hétfő
Üzenetek: 212db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 21. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!