Kiszolgáló egység, csak aztán az itteni bevásárló listád nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön, mert hamarosan nem várt rajongóid lennének :- D
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 22:34

Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.
Kiszolgáló egység mint a többi.
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök.

Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.
(Ez egy válasz parocska8990 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hiszi a piszi
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 18. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Előtte levetkőzök.

Soha nem értettem miért olyan kellemetlen bemenni egy szexshopba. Különösebb gondom soha nem volt vele, még akkor sem, amikor suttyó középiskolás korunkban jártam be Rush-t venni.
A panaszkodáson kívül az álszentség a másik nagy magyar specialitás és szerintem ebből ered, hogy nem hajlandóak az emberek szexshopba bemenni.
A panaszkodáson kívül az álszentség a másik nagy magyar specialitás és szerintem ebből ered, hogy nem hajlandóak az emberek szexshopba bemenni.
Nemrég vettem egy léghullámos csiklóizgatót (reklám nélkül) és mivel a shopos emberkének nem volt referenciája a termékről,mi küldtünk neki képes beszámolót.Nem bántuk meg a vásárlást

Semmi extra nincs ma már abban, ha valaki bemegy. Csak sokan álszenteskedni akarnak...
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban
Épp síkosítót és egy jókora vibrátort vett az asszonynak
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban

Simán.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.

persze, és többször vásároltam is. eleinte filmeket, majd később már "komolyabb" dolgokat is. sőt! volt olyan barátnőm, akivel közösen mentünk, és közösen választottunk

Persze. Én úgy jártam oda mintha a tescóba járnék.
Természetesen bár volt ,hogy a termékek válogatása alatt végig mértek háááát volt némi inger a jóra .
Állandó üzletbe járok vásárolni. Minden alkalommal fura érzés, de tudom, a feleségem -meg én is- hamarosan nagyon fogjuk élvezni a "kis" újdonságot.
Én bemerek,csak olyan párom nincs,aki velem tartana.
Szerintem is izgi.Írjatok ha mentek
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi le szoktunk menni a szexshop alatti moziba. Izgalmas!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 13:42
Törölt felhasználó (1138642)

És a szex shop alatt lévő kabinokba ki mer lemenni?Dob utca

Persze
Majdnem minden felnőtt él szexuális életet. Kevesebb felnőtt iszik, és mégkevesebb dohányzik. Ezek szerint egy dohányboltba a legcikibb bemenni, a kocsmába picit kevésbé. A legtermészetesebb felnőtt bolt pedig elviekben a szexshop.
Valószínű a "mersz" dolog csupán azon múlik, milyen gyakran jár be vásárolni az ember, mennyire válik rutinná (mint pl egy napi cigivétel).
Valószínű a "mersz" dolog csupán azon múlik, milyen gyakran jár be vásárolni az ember, mennyire válik rutinná (mint pl egy napi cigivétel).
És a szex shop alatt lévő kabinokba ki mer lemenni?Dob utca

Ha nem muszlim területen van, akkor igen.
De ott nem is lenne.
De ott nem is lenne.

aha, simán, és még vásárolni is merek