Persze
Mi le szoktunk menni a szexshop alatti moziba. Izgalmas!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 13:42
Törölt felhasználó (1138642)

És a szex shop alatt lévő kabinokba ki mer lemenni?Dob utca

Szerintem is izgi.Írjatok ha mentek
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Én bemerek,csak olyan párom nincs,aki velem tartana.
Állandó üzletbe járok vásárolni. Minden alkalommal fura érzés, de tudom, a feleségem -meg én is- hamarosan nagyon fogjuk élvezni a "kis" újdonságot.
Természetesen bár volt ,hogy a termékek válogatása alatt végig mértek háááát volt némi inger a jóra .
Persze. Én úgy jártam oda mintha a tescóba járnék.
persze, és többször vásároltam is. eleinte filmeket, majd később már "komolyabb" dolgokat is. sőt! volt olyan barátnőm, akivel közösen mentünk, és közösen választottunk

Simán.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.

Semmi extra nincs ma már abban, ha valaki bemegy. Csak sokan álszenteskedni akarnak...
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban
Épp síkosítót és egy jókora vibrátort vett az asszonynak
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban

Nemrég vettem egy léghullámos csiklóizgatót (reklám nélkül) és mivel a shopos emberkének nem volt referenciája a termékről,mi küldtünk neki képes beszámolót.Nem bántuk meg a vásárlást

Soha nem értettem miért olyan kellemetlen bemenni egy szexshopba. Különösebb gondom soha nem volt vele, még akkor sem, amikor suttyó középiskolás korunkban jártam be Rush-t venni.
A panaszkodáson kívül az álszentség a másik nagy magyar specialitás és szerintem ebből ered, hogy nem hajlandóak az emberek szexshopba bemenni.
A panaszkodáson kívül az álszentség a másik nagy magyar specialitás és szerintem ebből ered, hogy nem hajlandóak az emberek szexshopba bemenni.
Előtte levetkőzök.

Hiszi a piszi
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 18. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.
Kiszolgáló egység mint a többi.
De.. ha végeztem a vásárlással... hamarosan levetkőzök.
(Ez egy válasz parocska8990 üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Kiszolgáló egység, csak aztán az itteni bevásárló listád nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön, mert hamarosan nem várt rajongóid lennének :- D
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2017. 02. 20. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 20. hétfő 22:34

Na jó. Kicsit lódítottam. Csak azt szerettem volna érzékeltetni hogy semmi különöset nem érzek.

Nincs gond vele,ez is egy bolt a sok közül!
Nem gáz.

Hehe még az alatta lévő pincébe is

Simán,bementem,és persze régről ismertem a boltos csajt !Mesélt sztorikat vannak érdekes dolgok,pl pasikkal húgycső tágító,hihetetlen mik vannak!Vettem páromnak egy Vibe Therapy típusú vibrit 10 féle rezgés,nagyon szereti!!!!Sokszor használjuk az előjátéknàl!!