Ezt kötelező gyakorlattá tenném itthon, ezzel együtt:

Lehet! 7;leg itt a gép közelében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 13:46

Meditálni szoktam, így legalább azidőre nem függök! :)))))
Komolyra fordítva: ez már kezd komoly lenni! (rémült arc szmájli)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Meditálni szoktam, így legalább azidőre nem függök! :)))))
Komolyra fordítva: ez már kezd komoly lenni! (rémült arc szmájli)
ja, én
baromi szerencsém van, hogy nekem nem kell titkolóznom! :):):)
ab
zöld vagyok! alf
sz alf
in alf
t
baromi szerencsém van, hogy nekem nem kell titkolóznom! :):):)
helyesen: lehetőleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 14:24
Törölt felhasználó (60564)
Ezt kötelező gyakorlattá tenném itthon, ezzel együtt:

Nincs ki elött titkolozni ???
(Na most esment megsertödsz..)
(Na most esment megsertödsz..)
igenis okoz függőséget:) de lehet mértékkel csinálni...és az emberi kapcsolatokat is építi...ha nem gg-zek, nem ismerek meg ennyi nagyszerű embert:)
a szexuális életem pozitív irányú változásáról nem is beszélve:)
ez a krapu féle családi regelés tetszik
bár...mi a fenét kéne beszélni a családdal? évek óta együtt élünk, már mindent megkérdeztem tőlük, amire kiváncsi voltam...de itt még nem tudok mindenkiről mindent:)
bár...mi a fenét kéne beszélni a családdal? évek óta együtt élünk, már mindent megkérdeztem tőlük, amire kiváncsi voltam...de itt még nem tudok mindenkiről mindent:)
Nem is fogsz....
mindent.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 14:49
mindent.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 17. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
igenis okoz függőséget:) de lehet mértékkel csinálni...és az emberi kapcsolatokat is építi...ha nem gg-zek, nem ismerek meg ennyi nagyszerű embert:)
nincs most sértődés... valszeg nem értem a bújtatott sértegetést...
Azért néha kérdezni kell otthon is...Mikó lesz má ebéd...vacsora?? Üres-e végre a fürdőszoba?? Mi vót az oviba? Ja má iskolás vagy...5.-es...hogy megy az idő!!! Meg ilyenek.
Egyébként a múltkor 4napig nem volt net-em, komoly elvonási tüneteim voltak. Összebütyköltem egy lassú modemes kapcsolatot, negyed óra volt míg elküldött egy üzenetet, de akkor is benéztem néha.
ilyet nem is akarok hallani! (hogy nincs net) egyszer benyaltam valami borzadályos virust, amitől kihalt a gépem, egy hétig elvonási tünetekkel mászkáztam munkahelyről hazáig, s vissza, mint egy zombi! nem akarom újra átélni! hiányzott a gége.
Nekem meg te hiányzol
itten vagyok én. :) csak szakaszosan - ma ez jutott nékem.
és ha nem lenne a gg, már rég csillogna az a kocsi

A kocsi csillog, Lenin újra a GG-n, Szeged úszik!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
...,merthogy a csapot nyitva felejtette!!! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 14:48

Törölt felhasználó (7767)

Sziasztok!
Én nem vagyok ninfomániás, a gondolataim nem a szexről szólnak, de a GG ránomta a bélyegét a habitusomra. És sajnos negatív irányban...
nah, ez egy kis képzavar...kifejtenéd?
(Ez egy válasz Xavier71 üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:32
Sziasztok!
Én nem vagyok ninfomániás, a gondolataim nem a szexről szólnak, de a GG ránomta a bélyegét a habitusomra. És sajnos negatív irányban...
Sziasztok!
Szerintem mindennemű függőség betegség,bár én is elég sűrűn bejárok a gg re,de semmiféle lelki problémát nem okozna,ha holnaptól mondjuk megszűnne.Az igazi örömöt nem a külsőségek okozzák,az már eleve adott,csak fel kell ismerni önmagunkban.
király az oldal, a legjobb a csajok után a kismalac viccei :)
Nem hiszem, hogy függő leszek, ez sem különb mint jónéhány más
fó
net-en. Néhány ember klubbja ez is, a többit vagy kiutálják, kifikázzák innét, vagy egyszerűen kitiltják. Végül is csak a regisztrációja kell a szponzorok végett. Maga a honlap elég nívós a többi hasonlóhóz képest.
alf
ru alf
m alf
a
Én nem akarok meggyógyulni,sőt sexfűggőségben szenvedő gyógyithatatlan női ápolók közel-ségét(-seggét) keresem.

Dr.Gorcsev Iván

Heidi C