Bölcseletek, okosságok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bölcsességek, okosságok.
A magyar nyelv értelmező szótárának meghatározása szerint "valamely életbölcsességet, igazságot, elmésséget kifejező tömör , szellemes mondás.

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#791   2016. 07. 12. kedd 16:08
X Törölt felhasználó (897692)
Ha nincs itt, hiába várom, az nem azt jelenti, hogy magamra hagyott, csupán azt, hogy még úton van.
#790   2016. 07. 06. szerda 17:59
Demona Demona VIP Admin
A parasztok, a király és a királynő is ugyanabba a dobozba térnek vissza, amikor a játéknak vége. smile
#789   2015. 09. 19. szombat 20:32
X Törölt felhasználó (1152762)
Úgy élem az életem, ahogy a szívem diktálja, és úgy érzem, így vagyok teljes!
#788   2015. 09. 19. szombat 03:24
Demona Demona VIP Admin
A múltad olyan, mint egy tetoválás: ha akarod, eltüntetheted, de azzal együtt teljes a történeted.
#787   2015. 08. 03. hétfő 13:47
X Törölt felhasználó (879570)
Vagy megcsalod, vagy gyakorlod a farkaspózt. Ülsz a luk előtt és vonyítasz...

Ez a hormonok "játéka", az is lehet, hogy az állapotossága teljes idejére frigider lett, van ilyen is ugyanúgy mint az ellenkezőjére is van példa.
Ha tisztességes Ember és FÉRFI vagy, nem erőlteted hanem megérted. Nem kúrsz félre, hanem segítesz neki.
És leginkább szereted. Simogatva, ölelve és nem tolakodva.
(Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2015. 08. 02. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 02. vasárnap 22:32
Sziasztok,

Nem találtam olyan fórumot ahová irhattam volna ezért okosítókat keresek.

Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.

Minden téren van tapasztalatom soha nem volt még rám rossz szó sem.

Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.

Előre is köszi smile
#786   2015. 08. 02. vasárnap 22:32
szoptaTó szoptaTó
Sziasztok,

Nem találtam olyan fórumot ahová irhattam volna ezért okosítókat keresek.

Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.

Minden téren van tapasztalatom soha nem volt még rám rossz szó sem.

Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.

Előre is köszi smile
#785   2015. 08. 02. vasárnap 18:30
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#784   2015. 07. 20. hétfő 16:58
Demona Demona VIP Admin
"Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi sem érkezik idejében, semmit sem ad az Élet akkor, amikor felkészültünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk Valaki. De egy napon, egyszer észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt Mindenben...
Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra..."
(Márai Sándor)
#783   2015. 05. 22. péntek 19:05
#782   2015. 04. 16. csütörtök 13:13
X Törölt felhasználó (805295) VIP
“Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem.” (kínai közmondás)
#781   2014. 07. 03. csütörtök 20:30
X Törölt felhasználó (898151)
Tudom néha vad vagyok és konok, néha építek, sajnos, mint a természeti erő sokszor rombolok is. Néha a napfényemmel töltelek fel energiával, néha pedig ugyan ezen napfénnyel égetem bőröd. Az embernek tisztába kell lennie képességeivel, és ezen képességet mindig jó irányban használni borzasztó nehéz...
#780   2014. 01. 12. vasárnap 09:46
hennessey880625 hennessey880625
Mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek." Nem, nem olyan könnyű, néha lehetetlen. Hogy az idő segít. Biztosan. De nem olyan egyszerű a dolog; a megbocsátás nem pusztán lelki diszpozíció, erősen függ a körülményektől. Könnyebbé válik, ha a károsodás következményei életünkben megszűntek. Könnyebbé válik akkor is, ha a rossz következmények nem szűntek meg ugyan, de sikerült másban, máshol kárpótolni magunkat. Boldog ember könnyen megbocsát. Ha pedig ehhez a két lehető körülményhez egy harmadik is járul - most már csakugyan lelki tényező -, az úgynevezett lelkiismeret, a jóvátétel szándéka és cselekvése a vétő részéről, akkor a megbocsátás természetessé válik. Megkönnyebbüléssé, majdnem örömmé, mintha valami fájdalmas betegségből, keserű fekélytől szabadultunk volna meg.
#779   2014. 01. 12. vasárnap 09:38
Vannak dolgok az életben, amikről tudni lehet, hogy hiba, de mégsem tudod, hogy tényleg hiba-e, mert csak úgy tudod meg, hogy hiba-e, ha elköveted a hibát. És amikor visszanézel, azt mondhatod: igen, ez hiba volt! Tehát nagyobb hiba nem elkövetni a hibát, mert akkor az egész életedet leélheted úgy, hogy igazából nem tudod, hogy az hiba, vagy sem.
#778   2014. 01. 12. vasárnap 09:38
Hibák, mind elkövetjük őket. Általában úgy kezdődik, hogy csupán jót akarunk, például titkolózunk, hogy megóvjunk valakit. Vagy kis távolságot tartunk attól a személytől, akivé váltunk. Néha nem is tudjuk, mekkorát hibáztunk, csak mikor már késő… Vagy időben észrevesszük, hogy jóvá tudjuk tenni. De minden hiba okkal történik, ezáltal megtanulod a leckét, amit máshogy sosem tanultál volna meg… Remélhetőleg többet nem követed el ugyanazt a hibát még egyszer.
#777   2014. 01. 03. péntek 19:34
69Troger 69Troger
Amit ma megehetsz ne halaszd holnapra. vigyor
#776   2013. 12. 16. hétfő 14:56
X Törölt felhasználó (898151)
Még ne add nekem, amit mástól elvettél, még ne mond azt, hogy már akkor szerettél.........
#775   2013. 12. 09. hétfő 15:13
X Törölt felhasználó (809304)
Amikor meghalsz nem tudsz rola.Csak azoknak nehez,akik ismernek....

Na,ugyanez a helyzet akkor is,mikor hulye vagy....
#774   2013. 12. 08. vasárnap 11:23
"Gatsby hitt abban a Zöld fényben. A mámorító jövőben, ami évről évre távolabb kerül tőlünk. Ma sem sikerült elérnünk, de sebaj. Majd holnap gyorsabban futunk utána, messzebbre nyújtjuk a kezünket. És akkor majd egyszer, talán tovább küzdünk hát. Evezünk az ár ellen és sodródunk napról napra a tegnap felé"
#773   2013. 11. 12. kedd 22:54
Demona Demona VIP Admin
Törekedhetünk sok dologra, de nem érjük el csak azért, mert akarjuk. Inkább élem az életem közel a madarakhoz, mintsem arról álmodjak, hogy szárnyaim nőnek./Doki/
#772   2013. 10. 22. kedd 17:37
Idővel megtanulod, hogy a haragból kimondott szavak egy életen át bánthatják azt, akit meg akartál sérteni…
megtanulod, hogy mindenki mondhatja “sajnálom”, de megbocsájtani csak a nagy lelkek tudnak…
megtanulod, hogy ha megsértettél egy barátot, valószínűleg soha többet nem lesz úgy, mint régen…

Megtanulod, hogy lehetsz boldog az új barátokkal, de eljön az idő, amikor hiányozni kezd a régi…
Megtanulod, hogy semmi sem ismételhető…

Megtanulod, hogy ha megalázol és lenézel egy teremtményt, előbb-utóbb sokszorosan visszakapod…
megtanulod, hogy ha sietteted, kikényszeríted a dolgokat, nem válnak a reméltté…
és megtanulod, hogy a ma a jó, pont ez a perc, nem a holnap…

és megtanulod, hogy ha jól is érzed magad azokkal, akik körülvesznek, mindig hiányozni fognak azok, akik már nincsenek…

Idővel megtanulod, hogy ha megbocsájtással próbálkozol, vagy bocsánatkéréssel, vagy kimondani, hogy szeretsz és vágyódsz, ha szükséged van, hogy barát szeretnél lenni… egy sír fölött haszontalan…

Megtanulod ezt mind, de csak idővel…

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: irigykutya. irigykutya.
Nyitás ideje: 2006. 07. 01. szombat
Üzenetek: 931db
Utolsó üzenet: 2022. 10. 13. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!