-Az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.
Annette Funicella
-Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
Victor Hugo
-Az élet feltérképezetlen terület. Lépésről lépésre derül ki, milyen.
Leo Buscaglia
Annette Funicella
-Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
Victor Hugo
-Az élet feltérképezetlen terület. Lépésről lépésre derül ki, milyen.
Leo Buscaglia
Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.
Moldova György
Moldova György
Most döntsd el, érdemes-e bölcsnek lenni?
Az ókori Görögországban Socrates (469 - 399 i.e.) széles körben ismert volt bölcsességéről.
Bölcs ember volt az öreg, ma is aktuális a gondolata.
Egy nap egyik ismerőse rohant hozzá izgatottan s mondta: "Socrates, tudod mit hallottam Diogenesről?"
"Na várjál csak " mondta Socrates, "mielőtt bármit is mondanál, át kell menjél a 'hármas szűrő próbán!"
"Hármas szűrő??" kérdi az ismerős.
"Igen" folytatta Socrates, "mielőtt elmondod a Diogenesről hallottakat, szűrjük le, amit mondani akarsz. Az első szűrő az 'Igazság'.
Teljesen biztos vagy abban, hogy amit hallottál, az a tiszta igazság?"
"Nem," mondja az ember, "tulajdonképpen csak most hallottam!"
"Rendben van, szóval nem tudod, hogy a hír igaz-e vagy sem. Lássuk hát a második szűrőt, a 'Minőséget'. Amit hoztál, az valami jó hír?"
"Nem, sőt éppen ellenkezőleg..."
"Szóval akkor te akarsz valami rosszat mondani Diogenesről, amiről azt sem tudod, hogy igaz-e vagy sem?"
Az ember vállat vont és egy kicsit már röstellte magát. De Socrates
folytatta: "Még mindig van esélyed arra, hogy a próbát kiálld, ha át mégy a 'Hasznosság' szűrön. Tehát amit Diogenesről hallottál, abból van-e nekem valami hasznom?"
"Háát...nem hiszem..."
"Nos, ha így áll a dolog, hogy a híred nem is biztos, hogy igaz, nem is jó és nem is hasznos, akkor miért kellene akárkinek is elmondani??"
Az ember kissé zavarodottan és szégyenérzettel odébbállt.
Így aztán Socrates sosem tudta meg, hogy Diogenes keféli a feleségét...
Az ókori Görögországban Socrates (469 - 399 i.e.) széles körben ismert volt bölcsességéről.
Bölcs ember volt az öreg, ma is aktuális a gondolata.
Egy nap egyik ismerőse rohant hozzá izgatottan s mondta: "Socrates, tudod mit hallottam Diogenesről?"
"Na várjál csak " mondta Socrates, "mielőtt bármit is mondanál, át kell menjél a 'hármas szűrő próbán!"
"Hármas szűrő??" kérdi az ismerős.
"Igen" folytatta Socrates, "mielőtt elmondod a Diogenesről hallottakat, szűrjük le, amit mondani akarsz. Az első szűrő az 'Igazság'.
Teljesen biztos vagy abban, hogy amit hallottál, az a tiszta igazság?"
"Nem," mondja az ember, "tulajdonképpen csak most hallottam!"
"Rendben van, szóval nem tudod, hogy a hír igaz-e vagy sem. Lássuk hát a második szűrőt, a 'Minőséget'. Amit hoztál, az valami jó hír?"
"Nem, sőt éppen ellenkezőleg..."
"Szóval akkor te akarsz valami rosszat mondani Diogenesről, amiről azt sem tudod, hogy igaz-e vagy sem?"
Az ember vállat vont és egy kicsit már röstellte magát. De Socrates
folytatta: "Még mindig van esélyed arra, hogy a próbát kiálld, ha át mégy a 'Hasznosság' szűrön. Tehát amit Diogenesről hallottál, abból van-e nekem valami hasznom?"
"Háát...nem hiszem..."
"Nos, ha így áll a dolog, hogy a híred nem is biztos, hogy igaz, nem is jó és nem is hasznos, akkor miért kellene akárkinek is elmondani??"
Az ember kissé zavarodottan és szégyenérzettel odébbállt.
Így aztán Socrates sosem tudta meg, hogy Diogenes keféli a feleségét...
A magyar nyelv szépségei
))))
- Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
- Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
- Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
- A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
- Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
- Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
- Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő, repülő...
- Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
- Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
- Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az eladó megkérdezte tole: "Jó uram, apród nincs?"
- Tegnap a főzőversenyen a szűzérmémet fitymálták.

- Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!
- Mostanában a szép dús haj olyan ritka...
- Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg. Kések.
- A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!
- Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.
- Impotens vagy? - Eddig ezt senki sem állította!
- Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő, repülő...
- Kannibál harcosok kínálják egymást: "Kérsz egy katonát?"
- Egy tudóscsoport lázasan kutatja a malária ellenszerét.
- Szondi vásárláskor egy százdukátos aranytallérral fizetett, mire az eladó megkérdezte tole: "Jó uram, apród nincs?"
- Tegnap a főzőversenyen a szűzérmémet fitymálták.
s a legrosszabb, hogy nem tudsz megmenteni mindenkit, mert akkor téged ki ment meg, s a családod? s a rokonaid?
vagy nem tudod kit ments meg? megérdemli? s nem elég a vigasz, hogy te megpróbáltad, de ö nem is akar többet, mert sokan közölük, nem akarnak tenni ellene, pedig olykor egy kis segítséggel kint lennének.
vagy nem tudod kit ments meg? megérdemli? s nem elég a vigasz, hogy te megpróbáltad, de ö nem is akar többet, mert sokan közölük, nem akarnak tenni ellene, pedig olykor egy kis segítséggel kint lennének.
"Az igaz szerelem a lelked felismerése egy másik emberben!"
"Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy ember. Név szerint MINDENKI, VALAKI, BÁRKI és SENKI. Egy szép napon szóltak MINDENKINEK, hogy akadt egy fontos munka, amit sürgősen meg kell csinálni. MINDENKI biztos volt benne, hogy VALAKI majd megcsinálja. BÁRKI megcsinálhatta volna, viszont SENKI nem csinálta meg. VALAKI nagyon megdühödött, mert ezt a munkát MINDENKINEK kellett volna csinálni. De MINDENKI úgy gondolta, BÁRKI megcsinálhatná, viszont SENKI nem vette észre, hogy MINDENKI kerüli a munkát. Végül VALAKI lett az, akit MINDENKI okolt, amiért SENKI nem csinálta meg azt, amit BÁRKI megtehetett volna."
Ha csak egy Embernek és egyszer.... és nem várjuk a másikra...szebb lesz a napunk..
Ha csak egy Embernek és egyszer.... és nem várjuk a másikra...szebb lesz a napunk..

"Sose szalaszd el az őszinte barátság szellemét, amikor szükséged lesz önzetlen segítségre, - fájdalmasan döbbensz rá arra, hogy magadra maradtál"
Akit szeretünk, azt soha nem ismerjük meg igazán. Nem azért, mert kiismerhetetlenebb, mint más, hanem azért, mert többet akarunk tudni róla.

Kedves Hazafi!Szavaidat mintha én írtam volna,de nem....Így van egy "hasonszőrű" mint te csak én ezeket a dolgokat gondolatokat sosem mertem leírni.Én hiszem hogy tudunk változtatni az életünkön és képesek vagyunk boldogok lenni csak azt hiszem elfelejtettük hogy hogyan is kell azt tenni...
Most olvasom hogy bölcsességek okosságok a fórum címe így mint új belépő ezen oldalon azt mondom:Minden úgy jó ahogy van!Hiszem minden okkal történik velünk és a jelek mindig ott vannak körülöttünk csak vagy nem foglalkozunk vele vagy észrevesszük de nem hisszük hogy az egy jel a változtatásra esetleg a boldogságra magam is nagyon bölcs vagyok de a jeleket gyakran kikerülöm

" A lányok olyanok, mint a WiFi. Látnak minden lehetőséget, de csak a legerősebbhez kapcsolódnak. A fiúk pedig, mint a Bluetooth. Kapcsolódnak mindenhez, ami a közelben van! "

Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. Aztán rájössz, hogy ő is ezen a Földön él. Pedig pont ez a lényeg. Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él, és hozzon el egy világot. De nem egy másikat, hanem ezt. A miénket. Csak kicsit másképp. Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot. Akivel máshogy éled meg a mindennapokat. Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek. És még szebbek az éjszakák. Akivel a percek óráknak tűnnek, az órák pedig perceknek. Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, ha ő nincs melletted..."
"Segyts magadon és végezd a munkádatjobban,mint bárki más.Ha erre képes vagy,hidd el,senkit nem érdekel,kivel kúrsz!" /Fiúk a klubból--Brian/
"A dugás őszinte,hatékony,ezen kívül maximális az élvezeti értéke;mellébeszélés nélkül." /Fiúk a klubból--Brian/
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak.Előfordult olyan is, hog...y szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. DE TÚLÉLEM! És még most is ÉLEK!A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon..
Mi alapján választunk barátot szerelmet szeretőt és életet?Kik is vagyunk valójában és mit adunk a világnak ha egyáltalán adunk valamit.Az évek folyamán rájöttem hogy mindig egyedül vagyunk még akkor is ha van mellettünk valaki,néha mást mondunk mint amit gondolunk vagy ki sem mondjuk. Ha két ember lénye szelleme ugyanabban a pillanatban találkozik az maga a tökély de ilyen olyan ritkán van az életben,és manapság ez hiányzik a legjobban nekem.
Minden ember megy és hajtja az életet ahogy én is egykor aztán csak azt vesszük észre hogy a barátok elmaradnak vagy olyan felszínesek hogy az már nem is barátság.Magányosak vagyunk de én azt vallom hogy az a legjobb ha jóban vagy magaddal és nem okoz gondot otthon egyedül lenni.
Minden ember megy és hajtja az életet ahogy én is egykor aztán csak azt vesszük észre hogy a barátok elmaradnak vagy olyan felszínesek hogy az már nem is barátság.Magányosak vagyunk de én azt vallom hogy az a legjobb ha jóban vagy magaddal és nem okoz gondot otthon egyedül lenni.
Van valakije! De hisz tegnap még belém volt szerelmes! Tehát igaz, hogy a szerelem szívtelen, és szívről szívre száll.
Egyetlen más szóhoz sem fűződik annyi hazugság, mint a szerelem szóhoz.
Henrik Ibsen

Henrik Ibsen
"A szex semmit nem ér anélkül,hogy ne legyen valami a seggedben."
/Fiúk a klubból-Emmet/