én most is a nyakamba vettem a törülközöt mikor a folyoson mászkáltam.....
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 15:10

Akkor csak meztelenül lehet lenni mindenhol nem hasznalhatod a törölközöt takargatni mindent lehet latni ha akarod erezni nyugalmi vagy merev álkapotba
Izgi
Izgi
Akkor csak meztelenül lehet lenni mindenhol nem hasznalhatod a törölközöt takargatni mindent lehet latni ha akarod erezni nyugalmi vagy merev álkapotba
Izgi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 12:42
Izgi (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (872380)

hali)
milyen az a meztelen nap??)) most is csak törülköző volt mindenkinél....
milyen az a meztelen nap??)) most is csak törülköző volt mindenkinél....
hali)
milyen az a meztelen nap??)) most is csak törülköző volt mindenkinél.... (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen az a meztelen nap??)) most is csak törülköző volt mindenkinél.... (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
irj rám.... jobb ott mesélni))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 12:33
Törölt felhasználó (3967572)

Mi a neve cime
Probald ki a penteki vasarnapi meztelen estet az a legjobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 10:34

csak a sima szaunában voltam ott "csak" 1 farkat kaptam))
de a szopo kabinban többet is)) legközelebb talán a gőzt is kiprobálom))
Mi a neve cime
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 10:34

de a szopo kabinban többet is)) legközelebb talán a gőzt is kiprobálom)) (Ez egy válasz bigiboy75 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
de a szopo kabinban többet is)) legközelebb talán a gőzt is kiprobálom)) (Ez egy válasz bigiboy75 üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ott bemész a gőzbe kapsz egyszerre több farkat is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 09:54

Bp-n a Corvintol pár méterre egy kis utcában)
Bp-n a Corvintol pár méterre egy kis utcában)
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van ilyen szauna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 01. csütörtök 08:49

Üdv!)
tegnap elmentem 1 meleg szaunába)))
érdekes volt...
bementem egy szopó kabinba... kaptam is a lyukon keresztül farkat))) és én is atdugtam valakinek... egyből be is kapta)))
érdekes volt...

Hetero vagyok de készen álok kipróbálni biszex párral. Nagyon izgat.
Üdv!)
érdekes volt...
bementem egy szopó kabinba... kaptam is a lyukon keresztül farkat))) és én is atdugtam valakinek... egyből be is kapta)))
érdekes volt...

Üdv! Eddig még nem sikerült kipróbálni, de nagyon izgat milyen lehet egy szép farokkal játszadozni, másnak verni vagy bekapni. Nagyon izgatnak a szexi travik is.
Teljesen egyetértek. Viszont ehhez már egy magasabb (szex)kultúra kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 20. szombat 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 20. szombat 22:45
Törölt felhasználó (1474772)

"Szerintünk a biszex a szexualitás egy magassab formája, a vágyaknak a teljes megélése, a teljes szexuális szabadság. Nem véletlenül volt ez már az ókori rómaiaknál egy teljesen természetes mindenkori dolog, a poligámiával, orgiákkal együtt."
Teljes mértékben egyetértek veletek. Nekem isteljesen természetes ,A testem egésze (farkam, popóm) élvezi a szexet. mind nővel mind férfival. És viszont élvezhető a testem minden része. .Miért lenne ez baj? Ha élvezzük a test adta gyönyört?
Teljes mértékben egyetértek veletek. Nekem isteljesen természetes ,A testem egésze (farkam, popóm) élvezi a szexet. mind nővel mind férfival. És viszont élvezhető a testem minden része. .Miért lenne ez baj? Ha élvezzük a test adta gyönyört?
Nekem is nagyon tetszik amiket ők csinálnak!
Hármasban a legjobb, főleg ha a hölgyet is izgatja! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 26. péntek 18:52
Hármasban a legjobb, főleg ha a hölgyet is izgatja! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 26. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3977532)

Nagyon hajt a kíváncsiság,milyen egy párhoz(ffi-nő) csatlakozva kipróbálni a biszexet...?
Ahogy "Oziris"-ék csínálják....!
masabb szerintem jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 30. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 05:39
Törölt felhasználó (1158272)

Szia! Más amikor pasi szopott le? Vagy izgibb?

Szia! Más amikor pasi szopott le? Vagy izgibb?
(Ez egy válasz Darek12 üzenetére (2019. 07. 30. kedd 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 30. kedd 00:56

Sziasztok! regota gyotort a tudat hogy leszopassak egy pasit, regen mar szopattam 2 sracot mind2x olyat durrantam hogy csak na.... de legutobb feltem keresni valakit, nem vitt ra a dolog kulso hatasok miatt... egyszer kiderul mi lesz majd parom ra jon stb.... na de a vagyam nagyobb volt mint ezek. Beszeltem is egy sraccal es megtortent a dolog, leszopott engem valahogy nem vonz az hogy megdugjak egy pasit, volt mar 2 TV vel dolgom mindkettot megdugtam es adtam nekik jonagy spriccet.
Tehat eljott a srac leszopott,2x is egymas utan ... hatalmasat elveztem. Ahogy elment tobbet nem gyotort a tudat hogy kiprobalnam stb kivancsi vagyok milyen lehet, magamban ezt letisztaztam neha szuksegem van erre is hogy egy pasi szopjon. Talan majd a parom is be avatom idovel de nem biztos attol fugg mit szol hozza
addig pedig csak diszkreten. en nem bantam meg hogy kiprobaltam hiaba volt nehez magam ra venni...
Tehat eljott a srac leszopott,2x is egymas utan ... hatalmasat elveztem. Ahogy elment tobbet nem gyotort a tudat hogy kiprobalnam stb kivancsi vagyok milyen lehet, magamban ezt letisztaztam neha szuksegem van erre is hogy egy pasi szopjon. Talan majd a parom is be avatom idovel de nem biztos attol fugg mit szol hozza

Sziasztok! regota gyotort a tudat hogy leszopassak egy pasit, regen mar szopattam 2 sracot mind2x olyat durrantam hogy csak na.... de legutobb feltem keresni valakit, nem vitt ra a dolog kulso hatasok miatt... egyszer kiderul mi lesz majd parom ra jon stb.... na de a vagyam nagyobb volt mint ezek. Beszeltem is egy sraccal es megtortent a dolog, leszopott engem valahogy nem vonz az hogy megdugjak egy pasit, volt mar 2 TV vel dolgom mindkettot megdugtam es adtam nekik jonagy spriccet.
addig pedig csak diszkreten. en nem bantam meg hogy kiprobaltam hiaba volt nehez magam ra venni...

Nagyon hajt a kíváncsiság,milyen egy párhoz(ffi-nő) csatlakozva kipróbálni a biszexet...?
Ha találtok rá megfelelő partnert, ne hagyjátok ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 09:51
Törölt felhasználó (3844222)

Sziasztok!
Párommal szóba került, hogy szívesen bevenne pasit 3.nak, de nem csak úgy simán hanem bi alapon is. Vagyis míg én erény övben vagyok mi ketten "nők" kényeztethetnénk a pasit... Vibrátorral és felcsatolhatóval rendszeresen szokott velem játszani és "szerepcsere" működni szokott. Meg valahol izgat is a dolog milyen lenne egy hús-vér farkat szopni vagy a seggemben érezni. Aki már próbálta azoknak szólna igazából a kérdésem. MILYEN? Érdemes kipróbálni? Engem csak addig izgat a dolog míg el nem élvezek utána már annyira nem... Ezért is lenne erényöv.
Párommal szóba került, hogy szívesen bevenne pasit 3.nak, de nem csak úgy simán hanem bi alapon is. Vagyis míg én erény övben vagyok mi ketten "nők" kényeztethetnénk a pasit... Vibrátorral és felcsatolhatóval rendszeresen szokott velem játszani és "szerepcsere" működni szokott. Meg valahol izgat is a dolog milyen lenne egy hús-vér farkat szopni vagy a seggemben érezni. Aki már próbálta azoknak szólna igazából a kérdésem. MILYEN? Érdemes kipróbálni? Engem csak addig izgat a dolog míg el nem élvezek utána már annyira nem... Ezért is lenne erényöv.