Munka után keféles a női tusoloban.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktam,nem is egyszer vertem már ki. Múltkor akkorát élveztem hogy szinte horogtem. Mikor kinyitottam az ajtót a wcbol ott volt egy takarítócsaj. Látszott hogy zavarban volt, tuti hallotta az egészet. Azóta ha néha osszefutunk csak vigyorog. Legközelebb rakerdezek, jó lenne megdugni.
sziasztok most is jó vissza emlékezni hogy a kifutó kislány rendszeresen kiverte a farkamat az irodába dugás nem volt csak később othon én vettem el a szüzességét
Én is rendszeresen verem, 90% ban egyedül vagyok az irodámban.
Pár kalandi s volt már ott
Pár kalandi s volt már ott
Nem maradt ki

Hú de hányszor. Nagyon szeretem
most is azt csinálom

Persze + legtöbb esetben a fönök asszonyt dugtam imádattal.
(....)szerelő vagyok, nem egyszer reggel nekikezdtem a munkának, csak délután jött vissza a tulaj. Önkielégítés egy idegen lakásban, nem is sejtették, hogy mi történt ott. Főleg, amikor a lakásban félredobott combfix, női magassarkúk, stb.
A régi melóhelyemen rendszeresen, föleg mikor reggel korán mentem. Az asztalom a bejárat felé nézett így ha esetleg be is jött valaki volt pár másodpercem elrakni

Szia! Hol és mit dolgozol ahol sokat tudsz masztizni? Nagyon kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Még videó is van róla fent.
Rendszeres csinálom
Én hagytam volna had modja el, szerintem ez természetes dolog ha van csajod ha nincs.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 07:09

Még a régi világban megtettem munka után a férfi zuhanyzó utolsó fakjában nem egyszer, hanem rendszeresen ( szakmunkás tanuló voltam). Elég ciki volt, titkokban kellett csinálni, mert kiröhögtek volna a társaim, főleg azok akiknek voltak már csajai. Egy alkalommal kiszúrta az egyik osztálytársam és azt mondta, hogy szopjam le, mert különben elmondja a többieknek. Megtettem, de megtanultam, hogy munkahelyen nem maszturbálok a lebukás veszélye miatt

Rendszeres csinálom én is!
Természetesen, rengeteget, de kúrtam egy csinos, szexi kolleganőmet is rendszeresen a munkahelyemen, zárás után, amikor kettesben maradtunk. Vera egy ötvenes, nagyon szexi csaj volt, a sokkal idősebb, beteges férje nem tudta már kielégíteni, én meg boldogan segítettem...
Egyik éjszakás műszakban nem bírtam magammal és ki kellett vernem a mosdóban…
de még mennyit

Előfordul néha.
Nálam is volt rá példa.