Addig teszem míg lehet, bánom is én hol vagyok. Ha kell, akkor kell, nincs mit tenni. Szerencsés vagyok, a csiklóm 5 percenként egy atom bomba. Szó szerint. És ha már ezt kaptam, ki is használom
abból baj nem lehet

Pasiként hogy van nunád? Műtét?
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 22. csütörtök 12:19

Addig teszem míg lehet, bánom is én hol vagyok. Ha kell, akkor kell, nincs mit tenni. Szerencsés vagyok, a csiklóm 5 percenként egy atom bomba. Szó szerint. És ha már ezt kaptam, ki is használom
abból baj nem lehet

Nő vagyok
Igen persze hogy nő vagy
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor nem

Nehéz lehet így hogy te sem tudod! De a lényeg tanulmanyozd kicsit a női fogalmazás és szóhasználatot, mert más mint a férfiaké, ha csak nem új evolúciós csoda vagy
sok sikert
Puszipacsi (Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Puszipacsi (Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltétlen ezt fogom tenni, köszönöm a felvilágosítást

Ugyan nincs mit
öccá vagy inkább ezeröccá így occó lenni naon
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak azt mond meg mit dolgozol. Nagyon kíváncsi vagyok.
(Ez egy válasz kelza üzenetére (2021. 04. 22. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen

EZ a bejegyzésed ma is aktuális. Sokan nem merik vállalni. Aki már átélt kielégülést az megteszi ha szüksége van rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 18. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 18. vasárnap 15:00
Törölt felhasználó (62398)

A kérdés szerintem értelmetlen. Mindeni masztizott már a munkahelyén - legfeljebb az a kérdés, hogy rendszeresen űzöd-e, vagy egyszer-egyszer megesett, de nem jellemző.

Mesélj még, szívesen vesszük...
Szerintem ezt több nő csinálja,mint ferfi én ismerek ápolónőket,tüdőszürős csajt,fogasszati asszisztens csajt,szülésznőt,óregekotthonában dolgozó csajt akik masztiztak a munkahelyükön ebből kiindulva ez egy nagyon általános szinte megszokott dolog
Másik sztori: kertes családi ház a XV. kerületben, régi ház, hosszú kerttel, nagy terasszal. Zárt kerítés, kapu, utcáról nem lehet belátni. Délben leültem a teraszon ebédelni, aztán jött a gondolat, mi lenne, ha
... bokáig letoltam a nadrágomat, és vertem a farkam. Közben sokszor körbenéztem, nehogy lebukjak, mert ha hazajött volna bárki, a váratlan kapunyitás után már nem lett volna idő öltözni. Nagyon felizgatott, hogy egy udvaron önkielégítek, pár méterre tőlem meg megy a forgalom, az utcán emberek , veszélyes és izgató szitu.
... bokáig letoltam a nadrágomat, és vertem a farkam. Közben sokszor körbenéztem, nehogy lebukjak, mert ha hazajött volna bárki, a váratlan kapunyitás után már nem lett volna idő öltözni. Nagyon felizgatott, hogy egy udvaron önkielégítek, pár méterre tőlem meg megy a forgalom, az utcán emberek , veszélyes és izgató szitu.
Jó néhány alkalommal

Sőt, még dugtam és szopattam is melo után, zuhanyzás közben a melohelyemen!! Szuper izgalmas volt!!
Nagyonissss

van aki nem..

Volt olyan eset is, hogy az ügyfél, egy doki nem ért rá, és a kb 55 éves szomszédasszonyt küldte át, hogy beengedjen a lakásba. A hölgy végig ott volt a konyhában, valami könyvet olvasott. Én a spájzban dolgoztam a hűtő takarásában. A nő elmondta, hogy nagyon megdugatná magát a dokival, de nem kölcsönös a vágy. Elővettem a farkam, mozgattam a bőrt, így beszélgettünk. Mire lényegre tértem volna, csöngettek, jött valaki, aztán esély sem volt folytatni a beszélgetést.