Leszbik-melegek (leszbiket elfogadjuk, melegeket nem?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2006. 07. 13. csütörtök 16:00
s s
Orulok hogy tisztazni tudtuk. Szorakozohelyen persze nalam is ok, en metron lattam egyszer pesten.
Nah reszemrol beke! Udv
#22   2006. 07. 13. csütörtök 16:58
yomiboy yomiboy
Csak azt nem értem,miért kell ilyen bicskanyitogatós oldalt nyitni? Sajnos belölem ezt hozza ki!Enélkül is van már annyi homokos,hogy mozdúlni nem lehet tőlük.Ők számomra nem emberek!!!!!
#23   2006. 07. 13. csütörtök 18:19
balazs2attila balazs2attila
Nem tudom van-e gyered, nem hiszem mert ha lenne akkor tudnád azt hogy egy 5 éves gyerek menyit fog fel abbol hogy az ugy mond normális hogy 2 nö v. 2 pasi. Söt én azt se szeretem ha hetero pár mélyen egymásba borulnak a villamoson v. buszon v. stb... Mert mint mindenek ennek is megvan a helye. Nem az a baj hogy ha valaki buza, ha nem az hogy muttogatja. És igen a legszörnyübb hogy ha rászolsz hogy mégse akkor se hagya abba, mert hogy mi nagyon liberálisok vagyunk. Az szokot segiteni hogy ha kicsit eréjesen rászolsz ergo fölajánlod hogy ugy elvered hogy egy fél évig csak az infuzi csövét fogja szopni, na de ez se megoldás, föleg nem ha a gyerket visszed valamere.
#24   2006. 07. 13. csütörtök 21:00
X Törölt felhasználó (233948)
Kezdve a legelején (az alapkérdésre válaszolva) szerintem azért fogadjuk el jobban a leszbiket mint a melegeket (már aki) mert a nők alapjáratban sokkal közvetlenebbek egymással és inkább kimutatják az érzelmeiket. Ettől már csak egy lépés a leszbikusság. A hetero férfiak pedig (ellentétben a b*zikkal) sokkal kevésbé mutatják ki az érzelmeiket. Én legalábbis szokatlannak (és ezért undorítónak) érzem ha egy(/két) férfi úgy viselkedik "mintha nő lenne". Részemről csináljanak amit akarnak. Egyetértek azokkal akik azt mondták, hogy csinálják csak ne ezzel akarjanak villogni. Én is személy szerint azt nem bírom amikor direkt ragadnak egymásra a buszon, villamoson stb. csakhogy megmutassák hogy ők milyen "menők". Ha nekik ez kell hát ez kell. Nem tartom helyesnek de az ő dolguk én nem szólok bele.
#25   2006. 08. 01. kedd 22:54
realjohn realjohn
Az a baj sztem h a melegek többnek érzik magukat a hetoróknál (lásd Büszkeség Napja),holott mások de semmivel sem többek !
Én nagyon unom már h ez megy áll.an h fogadjuk el őket,ha majd eljutunk végre odáig h nem fognak ezzel hivalkodni,akkor a társadalom is megértőbb lesz.(és a buzi-felvonulások is abbamaradnak vagy normális öltözékben zajlanak)
Én voltam Amszterdamban és ott saját negyedük van(saját disco,mozi,színház,stb) ott senkit sem zavartak szerintem ez lenbne a megoldás..
#26   2006. 08. 01. kedd 22:55
realjohn realjohn
és a helyesírási hibáim a fáradtság miatt voltak :)
#27   2006. 08. 01. kedd 23:38
Kollinsz Kollinsz
Alapjába véve a szexmédia a hibás. Mindenhol gyönyörű leszbi nőciket mutatnak, hát én nem hiszem hogy az összes nő aki ilyen képeken, filmekben szerepel igazán leszbikus. De mi férfiak ez alapján alakítjuk ki a véleményünket. Ami pedig az, hogy szívesen bebújnánk két egymást kényeztető gyönyörű cicababa közé, pedig, ha ők tényleg leszbik akkor úgy rugnának ki inket az ágyukból, ahogy egy hetero pasi egy szőrös meleg faszit.
Egyébként leszbi, meleg egy kutya semmivel sem ér többet a heteronál.
#28   2006. 08. 01. kedd 23:49
X Törölt felhasználó (24620)
jah persze...
mert?
Valami indok? csak mert nincs igazi behatolás?
Láttál már igazi leszbipárt? Ahol van "fiú" meg lány?
A kommersz leszbizmus az amire a farkát veri az ember, meg amit a discoban a kis tinikurvák tolnak...
A valódi leszbizmus (kivétele persze akadhatnak) pedig mondjuk olyan mint (VV) kismocsok...

Engem egyik téma sem vonz...
Persze, a smároló lányoktól nem fogok hányni, mint a fiúktól, de azokat sem csípem...
#29   2006. 08. 02. szerda 00:28
roccojoco roccojoco
Ágika!
Egy leszbikus kapcsolatban sem maradhat mindkettő nő!
Csak az ellentétes pólusok vonzzák egymást és ez pillanatról pillanatra változhat, mikor melyik a domináns fél, de most itt nemm külsőségekről beszélek.
Ami a hozzászólásod első felét illeti, két férfi együttléte valóban természetellenesebbnek tűnik, mint két nő pajzánkodása.
De gondolom a melegek ezt is máskép látják.
Két nő játszadozása nekem személyszerint kimondottan imponál( ha jók a csajszik.)

A Lényeg mindenkit elfogadni !!!
#30   2006. 08. 02. szerda 17:17
na, ezt hívják agyontámogatottságnak...
Amikor már nagyon beleéli magát az ember valaminek a védelmébe...
Lényegtelen...
Mindkettő csoportból vannak jó és rossz emberek... kész!
De ezzel senki se kérkedjen ha lehet... manapság már büszkeség, sőt egy dícséretes dolog, ha valaki meleg... szinte több mintha csak hetero lenne...
Legyenek ugyanolyaok (mármint ugyanúgy kezelve) mint mi és kész.

Nekem is volt egy leszbi ismerősöm, akit nagyon bírtam, persze benne is voltak dolgok, amiket esetleg nem szerettem.. akárcsak a heteroszexuális barátomban...
#31   2006. 08. 02. szerda 18:26
yomiboy yomiboy
Tiszta szívből utálom a homokos hapsikat!!!!!!!
#32   2006. 08. 02. szerda 18:48
na és a leszbi csajokat?
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 18:26
Tiszta szívből utálom a homokos hapsikat!!!!!!!
#33   2006. 08. 02. szerda 19:24
yomiboy yomiboy
A leszbi csajokat nem utálom! Az a viselkedésforma (nézzetek vissza a történelembe) hellyel-közzel elfogadott volt.Különben a leszbi csajok képesek a gyerekszülésre és segithetik a népünk gyarapodását.Ellenben (Ádám és Béla) bárhogy is akar nem képes, csak osztódással szaporodni.Ezen osztódáson személyszerint én is szivesen segitenék.(Láncfürésszel)
#34   2006. 08. 02. szerda 19:27
Katinka Katinka
ejnye1 Pont.
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 19:24
A leszbi csajokat nem utálom! Az a viselkedésforma (nézzetek vissza a történelembe) hellyel-közzel elfogadott volt.Különben a leszbi csajok képesek a gyerekszülésre és segithetik a népünk gyarapodását.Ellenben (Ádám és Béla) bárhogy is akar nem képes, csak osztódással szaporodni.Ezen osztódáson személyszerint én is szivesen segitenék.(Láncfürésszel)
#35   2006. 08. 02. szerda 20:08
Ember!!!
A két leáyból hogy lesz új élet??? (csak nem a Szexmisszió című, nyolcvanas évekbeli sci-fi-vigjátékot nézted? :D)
Elfogadott leszbizums? Na és a legendás görögök?
Neeh..
ha valaki ugrál, hogy "meleg vagyok, büszkén vagyok meleg" vagy előttem smárol akkor én is fűrészelek, egyébként meg nem...
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
#36   2006. 08. 03. csütörtök 11:47
yomiboy yomiboy
Két lányból nem lehet új élet,de ha lefekszenek egy hetero hapsival,hogy gyerekük legyen, akkor lessz is.Igaz ezt nem a szexuális örömért teszik de azt a kis időt valahogy csak kibirják ha gyereket akarnak.A meleg hapsik viszont képtelenek nővel közösűlni,mert nem lessz erekciójuk egy csinos hölgy látványától. Erre utaltam a szaporodást illetően. Válasz willy87 üzenetére!
#37   2006. 08. 03. csütörtök 11:58
Valaki aki vad Valaki aki vad
Történelem: Ot melegek, biszexek is voltak...és el voltak fogadva. Lásd: Nagy Sándor...
#38   2006. 08. 03. csütörtök 12:02
X Törölt felhasználó (233948)
A férfiak homoszexualitása is elfogadott volt (hellyel-közzel). Lásd pl. Platónt, aki lefeküdt a tanítványaival. VAgy II. Vilmos, I. Jakab és I. Károly angol királyokat. Szóval ezzel ne érvelj!
#39   2006. 08. 03. csütörtök 12:47
yomiboy yomiboy
Rendben! Ha annyira elfogadott volt minden időben,akkor csak gyakoroljátok! Egészségetekre a homokfürdőt!Csak azt nem tudom amikor katona voltam úgy 27 éve már annak,hogy miért szereltették le az olyan emberszerü lényt aki homokos volt?? Megmondom:azért,mert nem vették őket emberszámba.Leselejtezték.Normális közösségbe nem való állapitották meg az akkori katonaorvosok.Szerintem nekik,hogy ne ússzák meg a 2 évet alakitani kellett volna egy meleg zászlóajt.Talán a hideget jobban elviselték volna.Látjátok mégsem olyanok a melegek mint a normális egészséges emberek.Ezt vegye mind tudomásul.
#40   2006. 08. 03. csütörtök 12:53
Katinka Katinka
És Te? Ha nem vagy meleg, hogy létezik, hogy te sem vagy "olyan, mint..."? :))))))
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:47
Rendben! Ha annyira elfogadott volt minden időben,akkor csak gyakoroljátok! Egészségetekre a homokfürdőt!Csak azt nem tudom amikor katona voltam úgy 27 éve már annak,hogy miért szereltették le az olyan emberszerü lényt aki homokos volt?? Megmondom:azért,mert nem vették őket emberszámba.Leselejtezték.Normális közösségbe nem való állapitották meg az akkori katonaorvosok.Szerintem nekik,hogy ne ússzák meg a 2 évet alakitani kellett volna egy meleg zászlóajt.Talán a hideget jobban elviselték volna.Látjátok mégsem olyanok a melegek mint a normális egészséges emberek.Ezt vegye mind tudomásul.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: ismeretlenfiu00 ismeretlenfiu00
Nyitás ideje: 2006. 07. 09. vasárnap
Üzenetek: 249db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!