Szexuális tapasztalatlanság bőven 20 év fölött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#33   2013. 08. 13. kedd 13:12
ravenna ravenna VIP Admin
Off: az egymás idézgetéséből épített személyeskedő, vagy arra utaló bejegyzéseket lehetne mellőzni? Megkérnék rá mindenkit!

Vadászkutya: mindenki megtalálhatja élete párját. Csak akarás kérdése! Lehetetlen nincs, csak tehetetlen hozzáállás. Egy kicsit felül kéne bírálnod ezt a világvége pesszimista hangulatot, és hidd el: sikerülhet!
#32   2013. 08. 13. kedd 12:47
X Törölt felhasználó (160892)
Pont leírtad a lényeget:
"Nekem az a jó nő, aki tetszik, aki vonz. Erősen leszarom, hogy Te vagy más mit gondol róla."

Szóval lehet, hogy te, akit jó nőnek gondosz az a többség szemében mondjuk közepes, legalábbis én erre következtetek. Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor ne írj ilyeneket:
"Azt szerzek meg magamnak, akit akarok."
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 08. 13. kedd 12:26
Nyilván akkor így van jól! Valószínű a nők nem veszítenek veled sokat! nyes

Szerintem innen már csak egy lépés, hogy te tulajdonképp a fiúkat szereted! nyes
#31   2013. 08. 13. kedd 12:26
X Törölt felhasználó (745787)
Nyilván akkor így van jól! Valószínű a nők nem veszítenek veled sokat! nyes

Szerintem innen már csak egy lépés, hogy te tulajdonképp a fiúkat szereted! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 08. 13. kedd 10:12
Aki nekem bejön, annak én soha nem tetszem, ez mindig is így volt. Ha eddig sem változott a helyzet, akkor ezek után sem fog.
#30   2013. 08. 13. kedd 10:12
X Törölt felhasználó (846377)
Aki nekem bejön, annak én soha nem tetszem, ez mindig is így volt. Ha eddig sem változott a helyzet, akkor ezek után sem fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 08. 13. kedd 08:29
Nekem az a jó nő, aki tetszik, aki vonz. Erősen leszarom, hogy Te vagy más mit gondol róla.

Egyébként olyan van, hogy egy lányt egy csoport úgy mond jó nőnek tart, egy másikat pedig trének, egy másik csoport pedig ugyan ennél a két embernél pont fordítva vélekedik.
Érdemes a saját ízlésünkből kiindulni! Ha az sincs akkor tényleg nagy bajban vagy. nyes
#29   2013. 08. 13. kedd 08:29
Nekem az a jó nő, aki tetszik, aki vonz. Erősen leszarom, hogy Te vagy más mit gondol róla.

Egyébként olyan van, hogy egy lányt egy csoport úgy mond jó nőnek tart, egy másikat pedig trének, egy másik csoport pedig ugyan ennél a két embernél pont fordítva vélekedik.
Érdemes a saját ízlésünkből kiindulni! Ha az sincs akkor tényleg nagy bajban vagy. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 21:30
"És nem kéne már minden nőt leírni hogy "nagy az egó" ...vagy épp "flegma picsa "az aki nem áll veled szóba."

"tényleg nagyon jó nő huszonévest ismerek,, akit évek óta senki nem dugott meg."

Szóval szerinted MINDEN NŐ, jó nő is egyben? Vagy csak nem olvastad el, amit írtam?

Hányszor írjam le neked, hogy én csak csinos nőket tartom pénzéhes, flegma, beképzelt bunkó, felszínes dögöknek?

Te mindig jössz ezzel a minden nővel.... nem minden nő, jó nő.
#28   2013. 08. 12. hétfő 21:34
Én is egyetértek ezzel.

Hímbivaly vállalkozó úr nagyon örülök neki, hogy mindenkit megkaphatsz, tök komolyan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856664)
2013. 08. 12. hétfő 16:19
"A nőnemű tagok 90% vagy olyan 20-on éves jól kinéző kis liba, aki élőben is akármikor tud ismerkedni, és igazából nem is akar neten, csak azért növeli eggyel a tagok számát a társkeresőn, hogy a kis egoját ápolgassa azzal, hogy milyen sok férfitól kap levelet akik ismerkednének vele, vagy olyan nő akinek egy Brad Pitt, Bruce Willis, Arnold Swarzenegger keverékéből összegyúrt férfi se tudna megfelelni."
Jaj de egyetértek veled. Ez nagyon igaz, tisztelet a kivételnek! Hasonló cipőben vagyok, mint te. (Igaz 22 évesen...) De ez van, én inkább elfoglalom magam mással. Ha meg úgy adja a sors akkor jöjjön aminek jönnie kell.
#27   2013. 08. 12. hétfő 21:30
"És nem kéne már minden nőt leírni hogy "nagy az egó" ...vagy épp "flegma picsa "az aki nem áll veled szóba."

"tényleg nagyon jó nő huszonévest ismerek,, akit évek óta senki nem dugott meg."

Szóval szerinted MINDEN NŐ, jó nő is egyben? Vagy csak nem olvastad el, amit írtam?

Hányszor írjam le neked, hogy én csak csinos nőket tartom pénzéhes, flegma, beképzelt bunkó, felszínes dögöknek?

Te mindig jössz ezzel a minden nővel.... nem minden nő, jó nő.
#26   2013. 08. 12. hétfő 20:55
fantasy87 fantasy87
a mai naptól hivatalosan mindenkit aki az itteni sikertelenségéről ír, és nincs fent minimum egy sorozata,
LOOSER-nek kiáltok ki!
#25   2013. 08. 12. hétfő 16:19
X Törölt felhasználó (856664)
"A nőnemű tagok 90% vagy olyan 20-on éves jól kinéző kis liba, aki élőben is akármikor tud ismerkedni, és igazából nem is akar neten, csak azért növeli eggyel a tagok számát a társkeresőn, hogy a kis egoját ápolgassa azzal, hogy milyen sok férfitól kap levelet akik ismerkednének vele, vagy olyan nő akinek egy Brad Pitt, Bruce Willis, Arnold Swarzenegger keverékéből összegyúrt férfi se tudna megfelelni."
Jaj de egyetértek veled. Ez nagyon igaz, tisztelet a kivételnek! Hasonló cipőben vagyok, mint te. (Igaz 22 évesen...) De ez van, én inkább elfoglalom magam mással. Ha meg úgy adja a sors akkor jöjjön aminek jönnie kell.
#24   2013. 08. 12. hétfő 15:59
Az előző négy hozzászólónak Ravenna kivételével:

Uhhh, fiúk ez már fáj! Ilyenkor gondolom, hogy milyen hihetetlenül szerencsés vagyok én. Azt szerzek meg magamnak, akit akarok. smile

Tudjátok hányszor derült már ki, hogy egy kis hülye picsának tűnő lány egy igazi kis gyöngyszem a hamu alatt, csak ő is el van tévedve. De nem jobban, mint Ti fiúk. Atyaég, szerintem ekkora balfaszokat még nem láttam élőben, pedig sok mindent lát az ember. Uhhhh mégegyszer, meg brrrrr! Baszki kész vagyok! nyes
#23   2013. 08. 12. hétfő 15:38
ravenna ravenna VIP Admin
OFF: ha valaki a való életben nem tud ismerkedni, akkor miből gondolja hogy majd az internet arctalan világában jár sikerrel? Sokkal nehezebb itt megtalálni azt aki szimpatikus nem? Erre nem gondoltok, "örök elkeseredettek"?

És nem kéne már minden nőt leírni hogy "nagy az egó" ...vagy épp "flegma picsa "az aki nem áll veled szóba.

Örök érvényű igazság, hogy aki másban keresi a hibát, az a saját hibáját nagyon nem tudja, nem veszi észre! ( A féltékenység is nagyon sokszor azért alakul ki mert az aki féltékeny: megbotlott" )
#22   2013. 08. 12. hétfő 15:02
X Törölt felhasználó (891079)
Köszönöm a sok hozzászólást.
Kishunci1 igen, jó tanácsnak tűnik a fénykép, sajnos a következő 3 napban keveset vagyok itt mert dolgozok, fényképet fogok majd mindenképpen föltenni, és meglátjuk az eredményét.
Hímbivaly elvileg minden társkereső, internetes ismerkedő oldal arra hivatott, hogy azoknak könnyítse meg az életét, akik élőben nehezen ismerkednek. Ez helyet mi van? A nőnemű tagok 90% vagy olyan 20-on éves jól kinéző kis liba, aki élőben is akármikor tud ismerkedni, és igazából nem is akar neten, csak azért növeli eggyel a tagok számát a társkeresőn, hogy a kis egoját ápolgassa azzal, hogy milyen sok férfitól kap levelet akik ismerkednének vele, vagy olyan nő akinek egy Brad Pitt, Bruce Willis, Arnold Swarzenegger keverékéből összegyúrt férfi se tudna megfelelni. Marad tehát kb 10% aki tényleg komoly szándékkal, és reális elvárásokkal a férfiak felé, tartózkodik az ilyen oldalakon. És erre a 10%-ra van kb 5-szörös túljelentkezés ismerkedni akaró férfiból smile
#21   2013. 08. 12. hétfő 14:49
X Törölt felhasználó (888269)
Nagyon igazad van! Ez az élet sajna.Mindegy az,hogy néz ki a "gazdag csávó" mekkora van neki. Sőt az sem baj ha nincs semmilyen,csak a pénztálcája legyen jó nagy és jó vastag. De volt már ilyen és el is ment a un. "gazdag csávóhoz" de jött egy hónap múlva a meglepi. Nem kellett sehol dolgoznia,csak otthon lenni a tükör előtt és a pénzt szépen kiszámolta neki mindenre. Na??? Ennyit ért a gazdaggal,de meg is érdemelte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 14:13

Mert nekik senki nem felel meg!!!

Minden srácban hibát talál, meg túl nagy az egója, vagy simán elviselhetetlen flegma p.csa.
Csak egy jó nő létezik a világon, és az is csak ő lehet.

Egy jó nő átka ez, tudja magáról, hogy jó nő, és ő nem fog annyit beletenni a kapcsolatba, "meg aztán örüljön, hogy megkaphatott" szimdrómás mindegyik, "nekem ez és ez jár" ami sokba kerül, és szakytás a vége, egy gazdag csávó felbukkanása után. Nem is sorolom tovább.
#20   2013. 08. 12. hétfő 14:39
X Törölt felhasználó (160892)
Ott a pont.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 14:13

Minden srácban hibát talál, meg túl nagy az egója, vagy simán elviselhetetlen flegma p.csa.

Egy jó nő átka ez, tudja magáról, hogy jó nő, és ő nem fog annyit beletenni a kapcsolatba, "meg aztán örüljön, hogy megkaphatott" szimdrómás mindegyik, "nekem ez és ez jár" ami sokba kerül, és szakytás a vége, egy gazdag csávó felbukkanása után. Nem is sorolom tovább.
#19   2013. 08. 12. hétfő 14:13

#18   2013. 08. 12. hétfő 12:58
Konkrétan hány éves vagy? Nem mindegy, hogy húsz vagy harminc...

Ha húsz semmi gond! Nem vagy elkésve sok fiú, de lány is szűz még ebben a korban. Ha harminc, akkor már lehet, hogy segítségre szorulsz! De van, aki segít és az nem egy prosti.

Egyébként annyira fura, hogy sok ilyen srác van, aki semmire nem jut a lányokkal, amikor sok-sok, tényleg nagyon jó nő huszonévest ismerek,, akit évek óta senki nem dugott meg. Ő meg azon kesereg.

Nyissatok ilyen ismerkedős oldalt! Kapcsolat teremtési problémások ismerkedő oldala... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891079)
2013. 08. 11. vasárnap 23:26
Kedves Télanyó!
Egyáltalán nem nem veszem okoskodásnak a hozzászólásaidat. Sőt nagyon jól belelátsz a helyzetembe, és sokat mondóak a hozzászólásaid. Viszont, hogy ne mond az hogy mindig mindent negatívba látok ezért valamit meg kell hogy jegyezzek. Nem vagyok egyforma helyzetben az ismerősöddel. Mert én nem vagyok se alacsony se kövér, sőt kimondottan jó sportos alakom van. Egyszer egy nővel már majdnem eljutottam odáig hogy ő lett volna az első az életemben, sajnos a távolság és egyéb okok miatt nem jött össze a dolog. Szóval amit ki akarok hozni ebből, velem már voltam annyira bizalmas viszonyba a netes beszélgetések után, hogy küldtem neki fényképet magamról többet is , és konkrétan nem akarta elhinni hogy ilyen kinézettel még egy lányt se tudtam ágyba vinni.
#17   2013. 08. 12. hétfő 09:00
Télanyó Télanyó
Maximálisan egyet értek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2013. 08. 12. hétfő 00:07
lehet hülyeség amit írok de miért nem töltessz fel arc nélkül képet - stb.... társkereső fórum topik , képpel nagyobb az esély szerintem, pláne ha megbízható vagy. Szerintem egy pár vagy lány nagyobb eséllyel válaztana ha valóban nem voltál mással mert ilyen téren a nemi betegségektől nem kell félni, + azt mondod sportos is vagy ! Mit veszíthetsz ?
#16   2013. 08. 12. hétfő 08:17
vazelinator vazelinator VIP Admin
#15   2013. 08. 12. hétfő 08:10
X Törölt felhasználó (105041)
A szendvics szexet nem próbáltam még, de baromira kíváncsi vagyok rá. A feleségemet az istennek sem tudom rávenni.
#14   2013. 08. 12. hétfő 00:07
X Törölt felhasználó (878230)
lehet hülyeség amit írok de miért nem töltessz fel arc nélkül képet - stb.... társkereső fórum topik , képpel nagyobb az esély szerintem, pláne ha megbízható vagy. Szerintem egy pár vagy lány nagyobb eséllyel válaztana ha valóban nem voltál mással mert ilyen téren a nemi betegségektől nem kell félni, + azt mondod sportos is vagy ! Mit veszíthetsz ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 11. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891079)
2013. 08. 11. vasárnap 23:26
Kedves Télanyó!
Egyáltalán nem nem veszem okoskodásnak a hozzászólásaidat. Sőt nagyon jól belelátsz a helyzetembe, és sokat mondóak a hozzászólásaid. Viszont, hogy ne mond az hogy mindig mindent negatívba látok ezért valamit meg kell hogy jegyezzek. Nem vagyok egyforma helyzetben az ismerősöddel. Mert én nem vagyok se alacsony se kövér, sőt kimondottan jó sportos alakom van. Egyszer egy nővel már majdnem eljutottam odáig hogy ő lett volna az első az életemben, sajnos a távolság és egyéb okok miatt nem jött össze a dolog. Szóval amit ki akarok hozni ebből, velem már voltam annyira bizalmas viszonyba a netes beszélgetések után, hogy küldtem neki fényképet magamról többet is , és konkrétan nem akarta elhinni hogy ilyen kinézettel még egy lányt se tudtam ágyba vinni.

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 08. 10. szombat
Üzenetek: 93db
Utolsó üzenet: 2013. 11. 07. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!