Priviben is elküldtem. Szép álmokat! :)
Minek a címét? A honlapét? Hogyha jobb egérgombbal ráklikkelsz a GYIMESBÜKK! feliratra, majd a legördülő panelon balgombbal a tulajdonságokra(properties), akkor már másolhatod is a címet!

GYIMESBÜKK!
Nem voltam már régen a Gyimesekben, bár sokszor készültem arrafele. Itthon jól ismerem a Zerkula Gyurit(udvarhelyi zenetanár a Palló Imre iskolában), ő gyimesi, egyébként az édesapja és édesanyja elismert csángó népzenészek, Magyarországon is ismertek és közkedveltek.
Nem voltam már régen a Gyimesekben, bár sokszor készültem arrafele. Itthon jól ismerem a Zerkula Gyurit(udvarhelyi zenetanár a Palló Imre iskolában), ő gyimesi, egyébként az édesapja és édesanyja elismert csángó népzenészek, Magyarországon is ismertek és közkedveltek.
És csiripicsáznak a verebek!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nálad már bimbasznak a fák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 21:32

Szép tavaszjöttét mindenkinek! :)

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Szépjóestét, fórumlakók! Ne tartsátok sehol vissza a tavaszt!

Mindenkinek szép, kellemes napot, délutánt kivánok!

hehe a tommyboy féltékenykedik!
Szia bogárkám na mik a hirek?
Csak már jönne.......! :)))

Tünderibb nem lehet teeee !!!

Csak nyitott szemmel kö jarni !
Nem latod a faktol az erdöt ?
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 21:06

Csak nyitott szemmel kö jarni !

Nem latod a faktol az erdöt ?

Katicika nem ismersz Felsoboldogfalvan 29-30 eves egyedulallo holgyeket akik esetleg taliznanak ferfiakkal? Mint peldaul velem. Mar hogy tunderi legyen Erdely. Udvarhelyi vagyok.

Jöhetne mar ! Elegem van a zuzmarabol !

Katicika nem ismersz Felsoboldogfalvan 29-30 eves egyedulallo holgyeket akik esetleg taliznanak ferfiakkal? Mint peldaul velem. Mar hogy tunderi legyen Erdely. Udvarhelyi vagyok.

Szépjóestét, drága falusfeleim!