Nem létezik!!!! Nagy Lajit ismered-é... azt a siklódi hegedőst/tanítót, no, akiről legutóbb Székelykeresztúrról hallottam hírt, azt hiszem, ott is lakik a kis mezővárosban....?!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen az uton indultam:
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szihaj, kedves Matyiek! Hát Mihály vitéz változatlanul csak lenéz benneteket lova magasáról? :)))) Albert Álmoska bátyó meg miket csinál még? Írj ide sokat, sokat, nem bánod meg, no!
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

ERDÉLYI KÉPEK...KLIKK!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Erdélyi képek, Te!!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Tom! Ez a topic ERDÉLYRŐL szól!
Az erdélyi emberekről és szexuális vágyaikról, és nem a Te személyes sértettségedről. 8, azaz nyolc hozzászólásban vitáztál, míg akit leteremtettél, már rég hallgat. A stílusodból ítélve a saruszíjját sem vagy méltó megoldani Katinkának, Orvos2-nek és a többi nemeslelkű MAGYAR embernek! /mellesleg én magam sem/
Az erdélyi emberekről és szexuális vágyaikról, és nem a Te személyes sértettségedről. 8, azaz nyolc hozzászólásban vitáztál, míg akit leteremtettél, már rég hallgat. A stílusodból ítélve a saruszíjját sem vagy méltó megoldani Katinkának, Orvos2-nek és a többi nemeslelkű MAGYAR embernek! /mellesleg én magam sem/
A felelösseget masra haritani? Ram? Elemezve:Mit mondtam rosszat?Nem helyenvalot?Es a f.sz gunyolodik,viccesen gondoltam de viccet megerteni egy bizonyos .....kell(Sigmund Freud).
A lelekbuvar tetszik,igazad van 4evet pshyhot is tanultam (igaz mellegag volt),es sokszor hasznosnak bizonyult.
Szereny tudomanyodat kiadhatod nyugodtan,senki sem fog "seggre esni" töle,meg nekem sincs okom szegyenkezezre...Tehat csak batran!!
Es hagyd a fenyegetözest a topic-al ÖK nem tehetnek ROLAM.
Ez ZSAROLAS.
Egyebkent a mai naptol fogva: En is szeretlek:

Szia,en ezzel a "temankat" bezartam.Puszit nem kuldök.
A lelekbuvar tetszik,igazad van 4evet pshyhot is tanultam (igaz mellegag volt),es sokszor hasznosnak bizonyult.
Szereny tudomanyodat kiadhatod nyugodtan,senki sem fog "seggre esni" töle,meg nekem sincs okom szegyenkezezre...Tehat csak batran!!
Es hagyd a fenyegetözest a topic-al ÖK nem tehetnek ROLAM.
Ez ZSAROLAS.
Egyebkent a mai naptol fogva: En is szeretlek:

Szia,en ezzel a "temankat" bezartam.Puszit nem kuldök.

-Nem vita ! Velemeny nyilvanitas!
-Gondoltam
-Biztosom: nincs
-Nem az vagyok(En EN vagyok!)
-Teves
-Itt föznek,kavet,tojast stb.,töltenek egymasnak ,ez mind "sexy"? mert valahogy atcsusznak?
-Nem baxtatas.Egyszerü velemenyem.Ha megengeded.
Meg valami:
"Bocsass meg ha ellened vetkeztem!"

Mert tied a hatalom...
-Gondoltam
-Biztosom: nincs
-Nem az vagyok(En EN vagyok!)
-Teves
-Itt föznek,kavet,tojast stb.,töltenek egymasnak ,ez mind "sexy"? mert valahogy atcsusznak?

-Nem baxtatas.Egyszerü velemenyem.Ha megengeded.
Meg valami:
"Bocsass meg ha ellened vetkeztem!"

Mert tied a hatalom...

Liban? Sikaszo? Hargita?
Vagy Kanada?(remelem nem)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Kanada?(remelem nem)

Kedves Tom! (Tamas?)
Figyelmeztetesed helyesnek tartom,a rend az rend,nem könnyü a "hordat" kordaban tartani,erzessel kell kezelni a "pacienseket,de azert letezik valami amit figyrlmen kivül hagytal:
"Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon."
"Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata"
Es ez mindenhol,minden idöben gyakorolhato.Szex ide..szex oda...
Tiltassal fenyegetözöl ha a "temat" tovabb feszengetik, a szabad ember alapjogait figyelembe veve,nem eppen demokratikus...
Orvos2-(szerintem) sajat gondjait,velemenyet nyilvanitotta egy forumban,NEM NEPLAZITAS celjabol,nem felhivas volt kormanybuktatasra,felhivas tömeges kivandorlasra.
"Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jogalanyiságát bárhol elismerjék"
Orvos2-nek: Amint latom a gondolat nem eretlensegi meggondolatlansagbol fakad,de szem elött kell tartani:
Egy kedves vendeg es egy uj szomszed közt külömbseg van.Mindenhol a vilagon.
Tom,mindegy mit sütsz ki,ne valaszolj,nem erdekel,es ezzel szamomra a "disputa" be van fejezve.En csak elni szeretnek nemetközi törvenyek altal megadott jogommal,mint minden szabad ember.
Ja...vigyazz... nehogy teged! Katinka meg..

csonakaztasso n!
S ha le leszek "vazelinozva",csak annyit:S AKKO MI?
Figyelmeztetesed helyesnek tartom,a rend az rend,nem könnyü a "hordat" kordaban tartani,erzessel kell kezelni a "pacienseket,de azert letezik valami amit figyrlmen kivül hagytal:
"Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon."
"Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata"
Es ez mindenhol,minden idöben gyakorolhato.Szex ide..szex oda...
Tiltassal fenyegetözöl ha a "temat" tovabb feszengetik, a szabad ember alapjogait figyelembe veve,nem eppen demokratikus...
Orvos2-(szerintem) sajat gondjait,velemenyet nyilvanitotta egy forumban,NEM NEPLAZITAS celjabol,nem felhivas volt kormanybuktatasra,felhivas tömeges kivandorlasra.
"Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jogalanyiságát bárhol elismerjék"
Orvos2-nek: Amint latom a gondolat nem eretlensegi meggondolatlansagbol fakad,de szem elött kell tartani:
Egy kedves vendeg es egy uj szomszed közt külömbseg van.Mindenhol a vilagon.
Tom,mindegy mit sütsz ki,ne valaszolj,nem erdekel,es ezzel szamomra a "disputa" be van fejezve.En csak elni szeretnek nemetközi törvenyek altal megadott jogommal,mint minden szabad ember.
Ja...vigyazz... nehogy teged! Katinka meg..

csonakaztasso n!
S ha le leszek "vazelinozva",csak annyit:S AKKO MI?

Sepsiszentgyörgy

Nagyon jó estém van....s erre nem lett volna muszáj válaszolnod, ez volt a jóéjt pusszancs!...De hogy te soha nem érzel rá a lényegre....!Talán, ha a "gyógyszereimet" átengedném neked...lehet!

Tom, én még olyat is megérdemlek, amitől Neked halványlila a horizont a Szejke kopjafái fölött;
nézd, miként buknak álom-dunnák bugyrai alá a gondolatok: itt Erdélyben a lehetetlen is lehetséges, s a sötétség vakít, ha jobban belenézel....És kétségtelen, hogy ez itt egy szexhonlap, meg a fiastyúk csibéinek csippantása vet sziporkákat a közelgő éj vizein, a Szarkakő arra gondol, hogy vajon a Budvár kőlikaiban ugyanúgy szenderül-e el ma a bogár, miként a Tordai-hasadék visszhangjaiban a kún rivalgás....Halomra halom ágazik-bogadzik, s szavak, ó szentek, indulnak föl a Hadak Útján új szinonímákkal borulva koszorú-eggyé...Erdély, Te drága szó! ....Hát persze, hogy szexhon... meg lap is...Mi is az, mi eltérít újra meg újra a kiszabott, zsinórral csapott csapásról, mondjátok már szaporán...csak a fenyvesek, csak az égre is felmorgó szurdokok, csak a megváltó s megkülönböztető szellem renitens szikrái....Ó, borítsatok már rám takarónak egy hasításnyi eget, csak innen, a Kuvar kék tekintetéből....
Erdély.
nézd, miként buknak álom-dunnák bugyrai alá a gondolatok: itt Erdélyben a lehetetlen is lehetséges, s a sötétség vakít, ha jobban belenézel....És kétségtelen, hogy ez itt egy szexhonlap, meg a fiastyúk csibéinek csippantása vet sziporkákat a közelgő éj vizein, a Szarkakő arra gondol, hogy vajon a Budvár kőlikaiban ugyanúgy szenderül-e el ma a bogár, miként a Tordai-hasadék visszhangjaiban a kún rivalgás....Halomra halom ágazik-bogadzik, s szavak, ó szentek, indulnak föl a Hadak Útján új szinonímákkal borulva koszorú-eggyé...Erdély, Te drága szó! ....Hát persze, hogy szexhon... meg lap is...Mi is az, mi eltérít újra meg újra a kiszabott, zsinórral csapott csapásról, mondjátok már szaporán...csak a fenyvesek, csak az égre is felmorgó szurdokok, csak a megváltó s megkülönböztető szellem renitens szikrái....Ó, borítsatok már rám takarónak egy hasításnyi eget, csak innen, a Kuvar kék tekintetéből....
Erdély.
Hm, már ehhez magam is hozzaszólok. Elsősorban is Tom van egy olyan fajta érzésem hogy te rendesen vadászod a sorok közt a politikára utaló szavakat. Habár orvos-2 hozzászolásában ilyet is lehet érezni, de a lényeg az nem abban van kedves Tom, hanem abban, hogy Ő szeret Erdélybe járni (okok azok ecsetelve vannak) és ezt akarta kifejteni. És ez mivel Erdély topic mit vártál miről irjon?
Kedves orvos-2, sok hozzád hasonlo anyaországi érez igy és ők a következő képpen oldották meg: falvakon házakat vásárolnak és berendezik, így szinte hazajárnak, és szeretik. Sok olyan falu van nálunk, mely sajnos a régi rendszernek köszönhetően a falu kihalt, fiatalság elköltözött, házak üressen tátongnak, ilyen házakrol tudom, hogy most anyaországiak tulajdonában vannak.
Kedves orvos-2, sok hozzád hasonlo anyaországi érez igy és ők a következő képpen oldották meg: falvakon házakat vásárolnak és berendezik, így szinte hazajárnak, és szeretik. Sok olyan falu van nálunk, mely sajnos a régi rendszernek köszönhetően a falu kihalt, fiatalság elköltözött, házak üressen tátongnak, ilyen házakrol tudom, hogy most anyaországiak tulajdonában vannak.
Na, itt aztán tényleg csak a sötétség honol pill.
Hahó!!!
Hahó!!!

Kedveskéim....Mármint kocka és orvos2!Azért nem kell idealizálni, valószínűleg éppúgy megvan a varázsa és árnypldala, mint akármelyik emberlakta foltocskának e planétán. A helyet, ahol él, az ember megszenteli vagy.....Nem folytato,, szép álmokkal behintett jóccakát kiván Katinka.
Erdély tündérkert? Inkább paradicsom, ahonnan kiűzetett minden rossz, és csak a jó maradt. "mert elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Ilyen helyen, vagy inkább ilyen emberek között szeretnék élni.

Hasonló jókat Neked is! :)