A varadi kockas lajbik latasa (Meglepetes) volt szamomra a mai nap Csucsa.Ezzel az erzessel kivanok mindenkink jo ejt!

Jatekos vagy,irodalombol 10-ed volt(es van),de ne valaszd mindig a tudomany utjat.
"Ket nagy tudomany van a vilagon,amivel messzi földet be lehet utazni.Az egyik tudomany az:NEM HALLANI; a masik az:NEM FELELNI.
Jokai M.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 21:24
"Ket nagy tudomany van a vilagon,amivel messzi földet be lehet utazni.Az egyik tudomany az:NEM HALLANI; a masik az:NEM FELELNI.
Jokai M.

Mennyire elhagyott/-hagyatott, de él, zöldelli az egyetlen lehetséges jövő szent igéretét, és annyira fájdalmasan ismerős, hogy halni is csak "belé", e gyönyörű tájba, van csak értelme!!!

Mennyire elhagyott/-hagyatott, de él, zöldelli az egyetlen lehetséges jövő szent igéretét, és annyira fájdalmasan ismerős, hogy halni is csak "belé", e gyönyörű tájba, van csak értelme!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Koran megy a busz?
Hogyann jutottal Siklodra?
Mar mint ma?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 21:16

Lassan, ejsze el kell bubukáznom, mert holnap es nap van,no! Azért csak úgy megjegyzem, hogy a Lina név nagyon népszerű Siklódon is! :) Szép álmokat!(ezt arra az esetre, ha ma már nem térnék ide vissza, me'thogy elnyomna az álom :)))) De ez még nem biztos...
Hogyann jutottal Siklodra?
Mar mint ma?

Lassan, ejsze el kell bubukáznom, mert holnap es nap van,no! Azért csak úgy megjegyzem, hogy a Lina név nagyon népszerű Siklódon is! :) Szép álmokat!(ezt arra az esetre, ha ma már nem térnék ide vissza, me'thogy elnyomna az álom :)))) De ez még nem biztos...

Eted fele..

Ismertem...de reg volt.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 20:33

Nem létezik!!!! Nagy Lajit ismered-é... azt a siklódi hegedőst/tanítót, no, akiről legutóbb Székelykeresztúrról hallottam hírt, azt hiszem, ott is lakik a kis mezővárosban....?!
A hazban jartam,az arcok ismerösök.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Há' bodorits egy-két karikát, niko-báránykát, no! :))))
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Erre eggyet e ke szipjak
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
"az ember megszenteli vagy..." igazad van nem folytatni,a földönfekvönn nem kell taposni.De egy dolgot szeretnek tisztazni:akik elhagytak Tünderkertjüket,nem mind .... ra.
Itelkezni sem kell felettük,megbüntettek ök elegge sajat magukat.
Csak kevesen ismerik be.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 05. vasárnap 23:17
Itelkezni sem kell felettük,megbüntettek ök elegge sajat magukat.
Csak kevesen ismerik be.

Kedveskéim....Mármint kocka és orvos2!Azért nem kell idealizálni, valószínűleg éppúgy megvan a varázsa és árnypldala, mint akármelyik emberlakta foltocskának e planétán. A helyet, ahol él, az ember megszenteli vagy.....Nem folytato,, szép álmokkal behintett jóccakát kiván Katinka.

Ismerős valahonnan? :)

Nem létezik!!!! Nagy Lajit ismered-é... azt a siklódi hegedőst/tanítót, no, akiről legutóbb Székelykeresztúrról hallottam hírt, azt hiszem, ott is lakik a kis mezővárosban....?!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen az uton indultam:
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 11. 08. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szihaj, kedves Matyiek! Hát Mihály vitéz változatlanul csak lenéz benneteket lova magasáról? :)))) Albert Álmoska bátyó meg miket csinál még? Írj ide sokat, sokat, nem bánod meg, no!
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

ERDÉLYI KÉPEK...KLIKK!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Erdélyi képek, Te!!!!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 08. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Tom! Ez a topic ERDÉLYRŐL szól!
Az erdélyi emberekről és szexuális vágyaikról, és nem a Te személyes sértettségedről. 8, azaz nyolc hozzászólásban vitáztál, míg akit leteremtettél, már rég hallgat. A stílusodból ítélve a saruszíjját sem vagy méltó megoldani Katinkának, Orvos2-nek és a többi nemeslelkű MAGYAR embernek! /mellesleg én magam sem/
Az erdélyi emberekről és szexuális vágyaikról, és nem a Te személyes sértettségedről. 8, azaz nyolc hozzászólásban vitáztál, míg akit leteremtettél, már rég hallgat. A stílusodból ítélve a saruszíjját sem vagy méltó megoldani Katinkának, Orvos2-nek és a többi nemeslelkű MAGYAR embernek! /mellesleg én magam sem/
A felelösseget masra haritani? Ram? Elemezve:Mit mondtam rosszat?Nem helyenvalot?Es a f.sz gunyolodik,viccesen gondoltam de viccet megerteni egy bizonyos .....kell(Sigmund Freud).
A lelekbuvar tetszik,igazad van 4evet pshyhot is tanultam (igaz mellegag volt),es sokszor hasznosnak bizonyult.
Szereny tudomanyodat kiadhatod nyugodtan,senki sem fog "seggre esni" töle,meg nekem sincs okom szegyenkezezre...Tehat csak batran!!
Es hagyd a fenyegetözest a topic-al ÖK nem tehetnek ROLAM.
Ez ZSAROLAS.
Egyebkent a mai naptol fogva: En is szeretlek:

Szia,en ezzel a "temankat" bezartam.Puszit nem kuldök.
A lelekbuvar tetszik,igazad van 4evet pshyhot is tanultam (igaz mellegag volt),es sokszor hasznosnak bizonyult.
Szereny tudomanyodat kiadhatod nyugodtan,senki sem fog "seggre esni" töle,meg nekem sincs okom szegyenkezezre...Tehat csak batran!!
Es hagyd a fenyegetözest a topic-al ÖK nem tehetnek ROLAM.
Ez ZSAROLAS.
Egyebkent a mai naptol fogva: En is szeretlek:

Szia,en ezzel a "temankat" bezartam.Puszit nem kuldök.