hát ha ez a Tiéd összeveszek Tommal rajta!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 14:12

Kösz a puszit előre is...Csak még azt mondd meg: megvárod, míg készen leszek, avagy belevágsz a szappan közepébe?!(Poénkodás!)

Kösz a puszit előre is...Csak még azt mondd meg: megvárod, míg készen leszek, avagy belevágsz a szappan közepébe?!(Poénkodás!)

helyesen:
Táviratban:
-szopatnak anyám!
-engem is fiam, de nekem jólesik! stop (Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 13:19
Táviratban:
-szopatnak anyám!
-engem is fiam, de nekem jólesik! stop (Ez egy válasz kutyaborka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismered azt a viccet, hogy a kiskatona hazaír: Édesanyám, csaz az esik olyan rosszul, hogy amióta bevonultam, állandóan szopatnak.
A válasz: Drága kisfiam, végy példát rólam, mert amióta bevonultál, engem is, de nekem jólesik!
A válasz: Drága kisfiam, végy példát rólam, mert amióta bevonultál, engem is, de nekem jólesik!
gyönyörű!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 25. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

...Ahogy mondod.... :))))

Napsugaras-mosolygós szépjónapot Mindenkinek!

Köszi a képet.

Mi van, lassan már a magad nemében (nemiségedben????) is kételkedsz, úgy tűnik, hiszen latmotivumként, hozzám írt hsz-eidben egyre gyakrabban kisért, hol így, hol meg amúgy a "...ha nem vagy férfi...", "...ha nőnemű vagy...", meg minden egyéb marháskodás... :)))Nem azért, no, merthát jól áll neked, passzol az egyéniségedhez. De! Lécci, "oldd meg" a charlotte tesztjét, hátha még idejében kezeltetheted a paranoiád (poénnak elfogadod? :)))) És hogy a "fórumnál" legyünk: b@ssz egy jó nagyot, Tom, és megládd, elmúlik minden zavaró kényszerképzeted! És jóegészségedre válik. Őszintén szurkol Neked hozzá: Katicika.

Te csak ne törölgess, Tom, inkább mondd meg, mi bánt, hogy ballábbal keltél? Hát nem lehet a párnácskádat áttenni az ágy másik végébe? :))))
az a baj, hogy ma úgy áll a politikai helyzet, hogy senki nem tudna indulatoktól mentesen beszélni róla...tehát ezért nem kéne itt politizálni...de ez egy szexoldal, legyen itt az alapvető téma a szex...ha leírod, hogy kikapott a barca a realtól, nem hiszem, hogy letiltanának, majd kicsit elvisszük szexirányba- ecseteljük a szexis focista fenekeket-hogy ne legyen belőle futball huliganizmus...érted a különbséget?
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 10. 24. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 24. kedd 13:17

Én teljesen megértem, hogy ez szex oldal, meg a téma általában az erotika a szex kéne legyen, viszont nem kéne ennyire beskatulyázni az embereket, kulturált csevegés közepette lehetne beszélni másrol is, mi lenne a chattel ha csak szex lenne? A politika valoban nem az a téma amelyről nyugodtan ellehetne cseverészni, de teszem fel ha most azt kérdezném, hogy:láttátok hogy kikapott a Barcelona a Real Madridtol, akkor is felszolitásban részesülnék? Amugy a topic sem kizárolagosan a szexért volt inditva, de eeről inkább bővebben Katinka tudna irni

Drága Doki, ne szívd mellre, és éljen a szex!

Ismered azt a viccet, hogy a kiskatona hazaír: Édesanyám, csaz az esik olyan rosszul, hogy amióta bevonultam, állandóan szopatnak.
Én teljesen megértem, hogy ez szex oldal, meg a téma általában az erotika a szex kéne legyen, viszont nem kéne ennyire beskatulyázni az embereket, kulturált csevegés közepette lehetne beszélni másrol is, mi lenne a chattel ha csak szex lenne? A politika valoban nem az a téma amelyről nyugodtan ellehetne cseverészni, de teszem fel ha most azt kérdezném, hogy:láttátok hogy kikapott a Barcelona a Real Madridtol, akkor is felszolitásban részesülnék? Amugy a topic sem kizárolagosan a szexért volt inditva, de eeről inkább bővebben Katinka tudna irni

drága! hát kényszerített téged valaki, hogy odamenj? akinek van esze az most dug, és nem megy "ünnepelni", mert sajna ez nem arról szól...
hát gyönyörü ez a kép csak sajnos ugyérzem nemtevagy Katinka pedig belevágtam volna egy futásba hozzzzáad :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi, hidd el, nem ő, így ha jössz, más ok miatt gyere.

Szépjóreggelt, Tündérkert! :)

Nyugodalmas jóéjt Mindenkinek!

Szép Ünnepet!
Jóóó reggelt/napot.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.