Szép Ünnepet!
Jóóó reggelt/napot.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.

Jóreggelt, "uracsok" és "hölgyikék", "jércikék" és "kakócák", ébresztő, újra hadrendbe kell állni!!!

Sajnos, nem vállalhatom a közös fotózkodást, de azért kellemes időtöltést kivánok neked itt,nálunk.
Üdvözlettel:
Katinka
Üdvözlettel:
Katinka
Annyira jó ez a kép, hogy azonnal elmúlt a laktózérzékenységem!
A kétméteres faláncot 80 centiméteres darabból faragta(ez benne a kunszt!), a Sütő dinasztia soron következő tagjai pedig - remélhetőleg -,tovább viszik a tradíciót, gyönyörű darabokat festve még.
Okt. 27-31 özött pedig, a hétvégi megszakítást leszámítva, ....hát mit is tehetnék mást: tanítok. :)
Okt. 27-31 özött pedig, a hétvégi megszakítást leszámítva, ....hát mit is tehetnék mást: tanítok. :)
Máthé Feri bácsi, aki koszakot alkotott a vargyasi sulyokfaragásban....
Jóéjszakát Neked is, kedves orvos2! :)
Meglepően összefüggő a kis "bukoliká"-d, melegen ajánlom, add ki könyvalakban is, ha még tudsz "hezzájacsapni" egy párat, kedves Tom.
Őszintén mondom, nagyon tetszett, persze, abban a műfajban, amely mostanra sajátosan, karizmatikusan a tied.:)Kellemetes hétvégit kiván neked a "megtévesztések szuperlativuszát" mívelő K....kaméleon. :)))))

Akkor meg: hadd Tomot a francba (#874), és engem kérdezz, elvégre abban, amit teszek avagy nem, én lennék az illetékes!!!:)A hullámhosszbeállítást meg hagyd Tomra meg rám: ami onnan hiányzik, hiába akarod Te pótolni! :)))) Szép hétvégét! ÜdvKatinka
Kedves barátom, ha ez a gond küldök neked ki csíki sört, eggyet se búsulj.
A kérdés az, hogy ATA karnéttal küldjem-e? Vagy megvárjuk az EU-s csatlakozást.
(Ez egy válasz teve üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 11:18
A kérdés az, hogy ATA karnéttal küldjem-e? Vagy megvárjuk az EU-s csatlakozást.

Kedden jöttem haza Erdélyországból :)
Mennék vissza :)
Hiányzik a zeteváraljai kis kocsma... :P
Meg a csiki sör :)
Én a nyáron voltam, nekem a székelyek hiányoznak a legjobban.

Kedden jöttem haza Erdélyországból :)
Jó a "projekt" !

tom, "elvileg" mindenki dugható fizikailag

lehet csak a jo bor kesernyeje juttatta eszebe ezt a nevet,a hozzaszolasaibol inkabb ezt erzem ki
Nagyon jól tudod, hogy mi! És ne hergelj, mert megjárhatod! :)))) És a felszólításodra eztán sem fogok szégyenkezni tiszta ok nélkül! :))))

A tündérkert - Móricz Zsigmond nyomán - maga Erdély.
Itt elolvashatod a teljes regényt:
Tündérkert (Ez egy válasz Aligatorka üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 00:02
Itt elolvashatod a teljes regényt:
Tündérkert (Ez egy válasz Aligatorka üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ez a tunderkert valaki vilagositson fel engem mint erdelyi lakost :)
Hehe en ezzel a lanyal jartam suliba, a szomszed osztalyba jart... :) Cs.Bogi :)
Mi ez a tunderkert valaki vilagositson fel engem mint erdelyi lakost :)